Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huns!Cpt.Schossow
engem meg kitettek a 40-1 szerverrol, mert egyik looser admint 4-5x egymas utan lelottem. a hulye mindig ugyan annal az ablaknal jelent meg, en meg leszedtem. ereztem is hogy ez kezd sok lenni, 😊 be is gozolt es kibaszott. visszamentem, epp csak a fejemre huztam a sisakot es maris repultem kifele...sajnos a nevet nem jegyeztem meg, pedig gratulalnek neki. remelem azert nem banolt a kis kocsog...de asszem ma mar nem kisertem a sorsomat. 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ilyenkor nyugodtan szólhat hogy "héé Elar, ez nem fair" és elgondolkozom hogy mirõl beszél, mert fogalmam sincs miért tette ezt
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Ma igen szánalmas dolgot csináltál, csalódtam benned
--------------------
Fallen fighters páyla: Orosz géppuskásként befeküdtem a East Park területen a fal mellé egy kocsi mögé
Onnan blokkoltam a németeket. 15 kills
Ebben 3 v 4x Gida.
Erre õ átváltott oroszra. Leszúrt. Majd visszament Axisba.
Ilyet soha nem láttam még.
Ezt pont egy magyartól nem vártam
www.smart-bus.hu
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=106845149
Isten áldja a pogányokat!
http://steamcommunity.com/id/kispuma/screenshots/
Most 26-os szinten van.
Álló célpont 180m.
100m-re állítva a távcsõ - fejre tartok - nem talál.
200m-re állítva nem talál,
300m-re nem talál.
És tiszta célpont, rögzített helyzet.
Na ez az amit nem szeretek....
Egész nap FHW RO2 pályán voltam.
Ezen sajnos mostanában szinte csak noobok játszanak.
De amik felbasztak agyilag:
Minden 2. kõrben átrakott a másik csapatba az autoballance.
Megint volt 3-4 olyan jelenet, hogy állok a a maxos PPS-esemmel célra tartva. Bejön a német a célkeresztbe, lenyomom a billentyût - õ meg lelõ.
Tehát õ meg tudott állni, célra tartani és lõni, mialatt én csak megnyomtam (volna) a gombot.
A millió TK-ról már nem is beszélve.
Megint volt 4-5 szoróm a németet a PPs-sel közvetlen közellel, õ Kark-kal egy lövéssel lelõ....
De a napra a koronát a Commissar House pálya tette be orosz SL-ként.
itt (fõleg hogy nincs tank) sintértelep az oroszoknak.
Itt szinte egy esély van a nyerésre, ha a D-t elfoglaljuk izombõl elsõre.
1. kõrben a SVT kontra G41 - vesztettem.
2. kõrben ismét.
De végre egyszer sikerült elérnem a PArk North házsarkot. VÉGRE. Rohannék be az ajtón, erre SPEED HACK és kitesz a német felõli oldalra, még rángat 1-2õt, és lelõnek.
Itt éreztem, hogy sírhatnékom van 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
@Mersant: Na így már érthetõ... Viszont kitalálhatná az elején is a jómadár... már elhelyezkedtem, erre jött az üzenet, hogy nézzek másik gyilkoló eszköz után. Nem volt õszinte a mosolyom... fõleg, hogy másik slot választása "öngyilkossággal" járt! 😊
www.smart-bus.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az miért van, hogy fognak és kiraknak egy slotból? Ma kétszer is elõfordult 30 perc alatt, el is ment a kedvem tõle mára...
www.smart-bus.hu
Mert én mindig oda megyek szinte, és mostanában nem láttalak.
Chatet én is csak akkor figyelem amikor halott vagyok.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
"mert a legtöbb hazai gamer tényleg ilyen nagyfejû bunkó..."
És mindezt vélekedés alapján... ezzel van a bajom! Gõzöd nincs, hogy miért nem reagált, de egybõl a legrosszabb verzió jut eszedbe, plusz belerúgsz másokba is... ez inkorrekt, és felesleges!
(és akkor arról nem is beszéltem, hogy borzalmas az a mentalitás, hogy egybõl a sajátunkba rúgunk)
www.smart-bus.hu
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Rossz napom nem nekem van, nem én bunkóztam le az egész közösséget vélekedés alapján... mielõtt ilyen drasztikusan reagálsz, legalább gondold át, és ne egybõl a legrosszabb verzióból indul ki.
Nem akarom a feszültséget gerjeszteni, de a napi belépõd nem sikerült túl jóra, ráadásul én meg érzékeny vagyok a fajtámra...
Szóval amilyen az adjon isten... tudod... Na béke... 😉
www.smart-bus.hu
És az is igaz, ha ebben az esetben én az orosz oldalon vagyok, akkor nem teljesen egyértelmû ilyenkor a német siker 😄 😄 😄
www.smart-bus.hu
A 40-1 szereveren is vagyunk legalább 4-en állandóan.
Ráadásul ahogy nézem egész jól toljuk 😊
És végre jó az FHW RO2 szerver is 😊
Már, ha nem õ sétál el az mg elõtt, mikor a hátam mögött is mehetne! 😄 Tényleg, bõvítenem kell a csetes szókincsem a "megérdemelted" angol megfelelõjével! 😄D
www.smart-bus.hu
Abban meg igazad van, a voicechat arra van, hogy beszéljenek rajta... akinek nem tetszik, az halkítsa le.
www.smart-bus.hu