Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este az egyik 40-1-en valami Brat-Mih.pl forma volt fenn. Fénykoromban én is kaptam a ban-t rendesen. de ahogy Mersanc is írja nem a mi hibánk, hogy olyan hülye némelyik. Ha huszadjára bukkan fel m ugyan azon a helyen már zsigerbõl várod.
Ja az MG bug elég idegesítõ. Fõleg mikor még sniperrel se tudod kilõni. Amit ismerek: ellenfelünk leteszi az MG-t az ablak sarkába, te pedig nem tudod kilõni pedig 180 fokban lefog mindent a pályán. Nem a klasszikus "sunnyogjunk a fal mellett" dologra gondolok. Ennél a bugnál csak a géppuska mozog az ember nem, marad a fal mögött. Legtöbbször pavlov house pályán találkoztam vele német oldalon.

Huns!Cpt.Schossow
Milyen neven mesz?

Mersant
hm... latom ez 1 ilyen este.
engem meg kitettek a 40-1 szerverrol, mert egyik looser admint 4-5x egymas utan lelottem. a hulye mindig ugyan annal az ablaknal jelent meg, en meg leszedtem. ereztem is hogy ez kezd sok lenni, 😊 be is gozolt es kibaszott. visszamentem, epp csak a fejemre huztam a sisakot es maris repultem kifele...sajnos a nevet nem jegyeztem meg, pedig gratulalnek neki. remelem azert nem banolt a kis kocsog...de asszem ma mar nem kisertem a sorsomat. 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Akkor lehet hogy ez volt.
Ilyenkor nyugodtan szólhat hogy "héé Elar, ez nem fair" és elgondolkozom hogy mirõl beszél, mert fogalmam sincs miért tette ezt

Svenhassel
Sokszor van olyan, hogy az MG-s simán tud lõni de õt nem lehet lelõni. Lehetséges, hogy te is ezt használtad ki a tudtod nélkül. Ugyanis elég nehéz megállapítani hogy most akkor a többiek látnak téged és fizikailag le tudnának lõni vagy sem.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ejj ha! Itt nagyobb élet folyik mint a magyar hivatalos oldalon. Jó látni. Annyi lenne a kérdésem, hogy a Trollwire Interactive még mindig nem helyettesítette a Roladder-t?
Te milyen bugról beszélsz?

TG Gida
Az,hogy bugokat használsz ki az persze rendben van.

Isten áldja a pogányokat!

Kedves Gida

Ma igen szánalmas dolgot csináltál, csalódtam benned

--------------------
Fallen fighters páyla: Orosz géppuskásként befeküdtem a East Park területen a fal mellé egy kocsi mögé
Onnan blokkoltam a németeket. 15 kills
Ebben 3 v 4x Gida.
Erre õ átváltott oroszra. Leszúrt. Majd visszament Axisba.
Ilyet soha nem láttam még.
Ezt pont egy magyartól nem vártam

Lunki88
Az semmi, én a múltkor mamayev kurganon szó szerint kiestem a pályáról és meghaltam. 😊 Kúsztam az egyik bunker melletti dombnál amikor hirtelen alulról láttam a pályát és zuhantam le a semmibe...
Ezeket német oldalról ugyanúgy eltudom mondani! 😄 Az a kedvencem amikor engedem bele a sorozatot, õ meg leszúr mint egy malacot... síni tudnék olyankor az idegtõl! 😄

www.smart-bus.hu

TG Gida

TG Gida

TG Gida

TG Gida

Fekvõ MG

Ilyen képet már lassan fél éve vadászok.
A srác fekve fogja az MG-t és úgy lõ 😊

A német sniper puskáról már nem is beszélek.
Most 26-os szinten van.
Álló célpont 180m.
100m-re állítva a távcsõ - fejre tartok - nem talál.
200m-re állítva nem talál,
300m-re nem talál.

És tiszta célpont, rögzített helyzet.

Na ez az amit nem szeretek....

Ma bebizonyosodott, hogy mazochista vagyok.
Egész nap FHW RO2 pályán voltam.
Ezen sajnos mostanában szinte csak noobok játszanak.
De amik felbasztak agyilag:
Minden 2. kõrben átrakott a másik csapatba az autoballance.
Megint volt 3-4 olyan jelenet, hogy állok a a maxos PPS-esemmel célra tartva. Bejön a német a célkeresztbe, lenyomom a billentyût - õ meg lelõ.
Tehát õ meg tudott állni, célra tartani és lõni, mialatt én csak megnyomtam (volna) a gombot.
A millió TK-ról már nem is beszélve.
Megint volt 4-5 szoróm a németet a PPs-sel közvetlen közellel, õ Kark-kal egy lövéssel lelõ....
De a napra a koronát a Commissar House pálya tette be orosz SL-ként.
itt (fõleg hogy nincs tank) sintértelep az oroszoknak.
Itt szinte egy esély van a nyerésre, ha a D-t elfoglaljuk izombõl elsõre.
1. kõrben a SVT kontra G41 - vesztettem.
2. kõrben ismét.
De végre egyszer sikerült elérnem a PArk North házsarkot. VÉGRE. Rohannék be az ajtón, erre SPEED HACK és kitesz a német felõli oldalra, még rángat 1-2õt, és lelõnek.
Itt éreztem, hogy sírhatnékom van 😊

Ja-ja... 😊 Tegnap lehoztam az egyik mapot két kör alatt halál nélkül, 40 feletti áldozattal. 😊

www.smart-bus.hu

Azt is lehet capzoneból 😊 Szerinted én miért vagyok sniper hero? 😄
Egy másik slotból jött át jó 2-3 perccel a kör kezdete után... nagyon felhúzott! 😊 Most rácsúsztam a sniperre... az a nekem való nyugodt életmód! 😊

www.smart-bus.hu

Lehet nem olyan gyors a gépe mint a tied.. Hajts te is a battlefield comission-re és akkor nincs kérdés 😄 Nem olyan nehéz. Szépen mindig beseggelsz a capzone-ba és onnan lövögeted az embereket, a pontok meg csak úgy repkednek 😊
Nem admin volt... :S

@Mersant: Na így már érthetõ... Viszont kitalálhatná az elején is a jómadár... már elhelyezkedtem, erre jött az üzenet, hogy nézzek másik gyilkoló eszköz után. Nem volt õszinte a mosolyom... fõleg, hogy másik slot választása "öngyilkossággal" járt! 😊

www.smart-bus.hu

Mersant
mert aki az elozo korben a legjobb volt az valaszthat maganak posztot masok karara, es hat pont a tiedet szemelte ki. pech.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

V43 1105
Mert a kisfaszú admin is azzal a kaszttal akar játszani .. 😞(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Urak!

Az miért van, hogy fognak és kiraknak egy slotból? Ma kétszer is elõfordult 30 perc alatt, el is ment a kedvem tõle mára...

www.smart-bus.hu

Hát, már több mint egy éve. 😄

TG Gida
Most nézem csak,hogy haverok vagyunk a steamen.

TG Gida
Mostanában átadtam magam az A-10 rejtelmeinek,úgyhogy kicsit kevesebbet lövöldözök.

Te mikor szoktál ott lenni?
Mert én mindig oda megyek szinte, és mostanában nem láttalak.

Chatet én is csak akkor figyelem amikor halott vagyok.

Ulvar
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

TG Gida
Én annak örülök,ha lecsítereznek.Az a legnagyobb dicsõség<#duhos2>

highlander15
Tapasztalatból beszéltem sajnos,ha nem így lenne szvsz,akkor nem mondtam volna!Viszont,hogy ne legyen egyoldalú a dolog,múltkor egy orosz szerveren lecigányoztak kétszer is,szóval a külföldi játékosok sem szentéletûek,félreértés ne essék...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ez nem "ing" kérdése...

"mert a legtöbb hazai gamer tényleg ilyen nagyfejû bunkó..."

És mindezt vélekedés alapján... ezzel van a bajom! Gõzöd nincs, hogy miért nem reagált, de egybõl a legrosszabb verzió jut eszedbe, plusz belerúgsz másokba is... ez inkorrekt, és felesleges!

(és akkor arról nem is beszéltem, hogy borzalmas az a mentalitás, hogy egybõl a sajátunkba rúgunk)

www.smart-bus.hu

highlander15
Akinek nem inge,ne vegye magára ;-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

A mondatom végén kérdõjel van, vagyis nem állítottam, hanem kérdeztem.

Rossz napom nem nekem van, nem én bunkóztam le az egész közösséget vélekedés alapján... mielõtt ilyen drasztikusan reagálsz, legalább gondold át, és ne egybõl a legrosszabb verzióból indul ki.

Nem akarom a feszültséget gerjeszteni, de a napi belépõd nem sikerült túl jóra, ráadásul én meg érzékeny vagyok a fajtámra...

Szóval amilyen az adjon isten... tudod... Na béke... 😉

www.smart-bus.hu

highlander15
Nem azt mondtam,hogy szintfüggõ,arra értettem,hogy ha valaki már azon a szinten van,akkor nagy eséllyel tisztában van már a billentyûzetkiosztással.Nem kell szándékosan félreérteni a dolgokat,ha rossz napod volt,akkor a játékban vezesd le a feszkót ;-)

Ulvar
Nekem is ok. Sose tudok semmi pontos infót mondani mikor érek rá...de amikor tudok megyek 😊

Vazze engem meg kihagysz 😊

És az is igaz, ha ebben az esetben én az orosz oldalon vagyok, akkor nem teljesen egyértelmû ilyenkor a német siker 😄 😄 😄

Lunki88
Mármint ami a kommunikációt illeti, ezen jobb lenne. 😊
Lunki88
Tudok egy TS szobát ahova fel lehet menni nyugodtan: gameop.hu Ott megkeresitek a Red Orchestra 2 szobát és kész. Jelszó nincs rajta.
Tõlem hétvégén mehet valamelyik nap... legalább ragad rám valami! 😊

www.smart-bus.hu

TG Gida
Nézz rá egyszer a 40-1 serverre,amikor ott van Jules Winnfield,.philmor, meg én.Akkor a németek nyernek😊

Azon gondolkozom, hogy egy csomóan játszunk ezzel a játékkal, miért nem próbáljuk csapatban? 😊
A 40-1 szereveren is vagyunk legalább 4-en állandóan.
Ráadásul ahogy nézem egész jól toljuk 😊

És végre jó az FHW RO2 szerver is 😊

Lunki88
Haha, kész vagyok ettõl a videótól. <#nevetes2>
Ennyi! 😄 Én, ha lelövök olyat akit nem kellett volna, akkor úgy vagyok vele, hogy így jártam, ha írogatás közben lelõnek, de a "sry" jár...

Már, ha nem õ sétál el az mg elõtt, mikor a hátam mögött is mehetne! 😄 Tényleg, bõvítenem kell a csetes szókincsem a "megérdemelted" angol megfelelõjével! 😄D

www.smart-bus.hu

Ulvar
1,5 éven keresztül chaten irogattam, aztán rájöttem hogy ennek így nincs értelme mert közben leszednek miközben írok, szóval inkább pofázok, ha már egyszer tudok angolul 😄.

Én lehalkítom, mert ahhoz édes kevés az angol "tudásom", hogy kommunikáljak... ráadásul én sokat fülelek, és nincs annál irritálóbb, mint amikor valaki pont akkor szólal meg, amikor nem kéne! 😄

Abban meg igazad van, a voicechat arra van, hogy beszéljenek rajta... akinek nem tetszik, az halkítsa le.

www.smart-bus.hu

Ulvar
Én pl. Voicechaten dumálgatok, és van aki rámszól hogy kussoljak, én meg visszaszólok hogy leszarom, és akik értelmesek szintén ezt mondják. Van egy Sven nevezetû brit akcentusú srác TWB szerveren szokott lenni, õ neki már szevasz mi újsággal köszönök. Vele szoktam együtt "dolgozni".