5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4696 majd megszereted :)
fallen fighterst viszont tűzzel-vassal irtanám :D -
#4695 Mondjuk en a cod2-ot tartom az utolso ertelmes codnak,abban is a nagyobb palyakat szerettem,nem az ilyen toujene fosokat,ugy orultem mikor nem egy szerver atallt csak a toujene-ra...
Az elobb olyat toltunk,hogy az ellen egy teruletet se foglalt el es ido elott nyertunk mert minden terulet a mienk lett :D Wintarwald palyat imadom,kurva jo a hangulata,mondjuk szinte mindegyiknek az,eddig egyedul a train-es nem jott be. -
#4694 hát igen, amikor először RO2-ztem, és megízleltem a játék - szerintem - brutál jó atmoszféráját, kissé elszégyelltem magamat, hogy valaha is COD2-ztem :D
A COD1 még jó volt, ott még tényleg kellett tudni játszani. Csak úgy, mint az RO2-ben -
bazsi83vp #4693 Mivel régebben pár free hétvégét toltam vele és tetszett így megvenném. A DD változat ugye semmi extrát nem ad a játékhoz ami magasabb szinttel sem elérhető (fegyver unlock - a karakterek nem izgatnak). Köszi a választ -
#4692 a territory játékmód az alap, az rendben van. a classic bár ilyen-olyan okokból nem kezdőknek javallott, viszont ott nem vagy hátrányban azokkal szemben, akiknek a tapasztalati pontok miatt különböző bónuszok rakódnak a fegyvereikre, tehát az ebből a szempontból egyenlő feltételeket kínál. -
#4691 Ertem,kozbe megvettem es elerhetove valt :)
Am,sztem a tutorialert bele kezdek,mert egyelore csak a nagyon alapokat tudom,es meg igy is harmadik lettem az elobb egy szerveren,rohadtul bejon ez a stilus,nem egy agyatlan cod lovoldozes.Ha errol hamarabb hallok mar reg jatszanek vele :)
Kezdoknek mit ajanlottok?Jelenleg a classic territory mod-ot jatszom,bar eleinte figyelmeztet,hogy ez nem epp kezdoknek valo. -
#4690 illetve az előző hozzászólásokhoz kapcsolódóan még annyit, hogy ne klasszikus kampányra számíts, ami a szinglit illeti, ez ugyanis alapvetően a multiban elérhető pályákon nem túl értelmes AI-kre való lövöldözést takar szovjet és német oldalról is. kb mintha becsatlakoznál egy 0/40 szerverre, amin 39 botra lövöldözhetsz, úgy, hogy nem kényszerít rá arra, hogy másokkal összhangban, hatékonyan, fedezékeket kihasználva, csapattagként operálj. -
#4689 meg az enyem is :) -
#4688 Ne akard hogy elérhetővé váljon. Ez a multira van kihegyezve. A single szarra se való, max annyira hogy az alapokat megtanítja, tehát egy elnyújtott tutorial, de inkább olvass utána mintsem játszd azt a részét. (saját véleményem természetesen). -
#4687 Hello!
Letoltottem a jatekot steamrol az ingyenes hetvege jovoltabol,es tetszik hetfon meg is veszem.Az lenne a kerdesem,h az sp resz elerhetove valik amint megveszem,mert jelenleg csak multizni tudtam vele? -
#4686 ez pontosan így van, a megejelnéskor én is 6k-ért vettem, ami akkor akciósnak volt beharangozva, és picit húztam is a számat, amikor egy hétre rá már 4k-ért adták, de ha jobban belegondolok, nem hiszem, hogy játék érte volna meg jobban az árát nálam, mivel ez nem csak 1 évre szóló "befektetés", ami után jön egy új és kiszórok rá kétszer-háromszor ennyit, nem húznak le minimális tartalomal bíró DLC-kkel, és hát leköt. az, hogy most 250 Ft-nak megfelelő összegért megvásárolható, azon még gondolkodom, hogy ez örvendetes vagy szomorú. Örvendetes, mert így feltölthető a játékosállomány, bár eleinte nyilván hígulni fog, és egyben ijesztő is, mert szembesülni kell azzal, hogy bár alapból is igen kedvező ára van, a játékosok többsége sokkal drágábban, kevésbé szavatos játékra költ inkább. de persze az is lehet, hogy a játék már réges régen behozta az elvárt összeget, most pedig azért dobják utánunk, illetve az újoncok után, hogy rágerjedjenek a Rising Storm-ra is. -
#4685 Aki akarta már úgyis rég megvette, de azért ha belegondolok hogy én még 6k-ért vettem most meg mondhatni ingyen dobálják... -
Gascan #4684 1 dolcsiert meg lehet venni a red orchestra 1 & 2 -ot .. fizess amennyit akarsz akcioban -
#4683 tetszik, ráhangolódásként szükségét érzem meglesni újra a The Pacific-et, a Letters from Iwo Jima-t, meg még pár klasszikust -
#4682 Már az csoda hogy kijön a Rising Sun, a vietnámos cucc...hát az...franc tudja :/. -
Lebowski #4681 Apropó, a vietnamos mod/verzióról nem tudtok valami hírt? -
#4680 Vannak hibái, nem mondanám hogy sokkal jobb mint az RO2. Marhára idegesít pl a közelharc, pl: a Katanával, azt jobban meglehetett volna animálni, akkor a banzai támadásnál marhaságnak tartom hogy 2 percig 2 kezét feltéve fut előre a japán csávókám össze vissza mint a mérgezett egér. Lehetne egy időkorlát betéve meddig is tudja ezt csinálni, legyen mondjuk 20 mp...
Tankok nem lesznek...ez hiba szerintem. Bővíteni kellene az arzenált. Egy M5 Stuart vs...Chi-ha vagy valami hasonló közepes tankot betehettek volna. Mondjuk ezt pótolták kézi fegyverekkel, több különböző kaszt lesz, több különböző fegyverrel. Ezeket illetően sok pozitívumot láttam.
Grafika, nyilván nem látni javulást, félek az FPS is hasonló probléma lesz, mint RO2 de ne legyen igazam.
Ami pozitív volt még, a készítők megmondták, hogy PONTOS időpont NINCS. Akkor lesz kiadva amikor kész lesz. Ezért gondoltam hogy ha ti is láttok videók alapján olyan dolgokat amiket nem is kell látni a saját gépeteken, akkor írjatok nekik mondjátok el a gondjaitokat, és hátha javítanak rajta mielőtt kiadják.
Minden mást nem tudok kritizálni amíg nem játszottam, de ezeket észre lehetett venni, meg mondták is. -
Lebowski #4679 Hát azért nekem még egy kicsit darabosnak tűnik. Viszont vannak benne jó ötletek :) pl. a veterán amcsi a sisakjához tudja verni az üres garand tárat, hogy a japcsik azt hogyjék kiürült :DD hát ez milyen már. Igaz a fizikai kivitelezésbe bele lhetne nagyon gyorsan kötni, hogy ezt mégis hogy, de mint "fícsör" nekem tetszik :D Viszont azt tényleg nem értem, hogy ha ugyan az a motor, grafika stb., akkor miért ilyen a mozgás. Az a katana elég érdekesen szeli a levegőt, de remélem csiszolnak még rajta, mielőtt kiadják. -
#4678 Neked bejön? -
#4677 Újabb gamma playa!
-
#4676 Miért az alap red orchestrából 2ből nem volt már hasonló? :D Bf 42, Cod 1-2, MOH stb...itt nem ezt kellett volna nézni :D. -
#4675 Hát néztem de nem annyira jött be,semmi újdonság.Sok ilyen dzsungelharc volt már, Vietcong, Medal of honor PA,BF Vietnam stb.
-
#4674 Live stream gameplay, kérdésekre válaszolnak stb. egy órája megy már :). -
#4673 Jaja!
A Kard a Banzai támadásokhoz kell amely egy speciális "képessége" lesz a Japán katonáknak. Pontosan nem tudom hogy működik majd a játékban, de igen, karddal fogsz támadni (gondolom ha te vagy a szakasz vezető, vagy commander).
Lángszóró is lesz VALAMINT a Japán részen kézi mozsár! A videóban látható is a használata.
A Japán részen még tudom hogy lesz olyan amit már korábbi videóban is látni lehetett, hogy telepített csapdákat lehet majd létrehozni gránátok segítségével.
Az USA oldal sokkal inkább géppisztolyoktól fog hemzsegni, Thompson BAR stb...na meg persze a klasszikus Garand, illetve Springfield, na meg ugye a lángszóró. A Japánok meg szinte teljesen Rifle, tehát Ariasaka puskák, illetve a korábban említett fegyverek.
Én már nagyon várom :). -
Elar #4672 Lángszoró? :)
Kard? -
#4671 Igen! Konkrét időpont nincs, de Steamen vásárolható lesz. Hátha kijavították az alap bugokat benne, nagyon remélem. -
#4670 Érdekes, ennyi hallgatás után csak így hirtelen előugrik a semmiből, ráadásul már meg is jelenik? -
#4669 Rising Storm Game
This Wednesday afternoon (27th March, 3pm Pacific/6pm Eastern/10pm UK/11pm Central European Time) we will be showing a full gameplay session of Rising Storm LIVE, just as it happens.
We'll be sitting with the Evolve team, including host Blake Morse of GlassHome.TV, plus a bunch of the Rising Storm test crew and developers, in San Francisco, with the gameplay streaming live via Twitch TV.
Click the link to get all the info on the event!
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=88628 -
#4668 Rising Storm will be available in Spring 2013 on Steam and other major outlets. http://www.risingstormgame.com/
YEEESSSS Lehet bannert is átalakítani :D. -
#4667 Hoppáááá Rising storm...most már csak kiadják... -
#4666 Igen, rendszerint hirtelen döglenek be :( Be tudtam kapcsolni a gépet de nem jött be semmi a képernyőn,azt hittem alaplap hiba,de végül a táp volt rossz. -
#4665 az én tx650es corsairem meg még egy éves se volt, mikor elkezdett benne zakatolni a venti... -
priluki #4664 egyik pillanatról a másikra adta meg magát? nekem ez a táp 4.5 éves -
#4663 Nekem mondjuk pont egy jónak mondott Gigabyte táp adta meg magát 2 év után persze pont garancián túl, a Codegennel meg jól elvoltam előtte 6 évig . -
priluki #4662 oké bár nemnagyon van a közeli haveri körömbe akinek ilyen van,majd keresek valakit. Csak azt nem értem az ujabb és gépigényesebb játékoknál miért nem jön elő :S -
Karabiner #4661 Látom Corsaer, erre egy szavam se lehet :) Annak ellenére lehet hibás, mindenképpen javaslom a táp tesztet, amit javasoltam. Ezzel biztosan kizárhatod vagy igazolhatod a táp gyanúját. -
priluki #4660 ez a tápom.. -
priluki #4659 -
Karabiner #4658 Először is tisztázni kéne pontoson milyen az a "minőségi" 520 táp mert ha csak egy HKC vagy Codegen akkor az se nem minőségi és nem 520 csak azt nyomtaták rá.
Pedig ez nagyon táp gyanús. Talán próbaképpen érdemes valami havertól elkunyerálni egy "biztosan jó" tápot és kipróbálni. Ha azzal minden jó akkor a táp a hunyó és veszel egy normálisat. -
Gascan #4657 nem kell neked tuningolni.. van olyan beallitas is - amivel lehet h meg nem is talalkoztal es megis be van kapcsolva - h egy program hatorozza meg mennyi tuningra van szuksege
vannak olyan kartyak - mint az enyem is - amik gyarilag tuningoltak.. szoval ennek erdemes utana nezni mert itt ez lehet a gond