5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#4736 Meg ám, meg ám .. sőt még haver is játszik vele aktívan, múltkor is összejátszottunk Mamayev Kurganon .. kurva jó volt Mostanság rászoktam az utászra, rohangálok a bunkerekbe robbantani őket -
Solt #4735 Utóbbi időben szinte semmit nem játszottam vele... most, hogy láttam tele vannak a classic szerverek, elővettem újra! :)
Nem sok, 33-s. -
#4734 Látom fazernek is már megvagy :D. Na nyomtam egy invitálást. Este írjatok rám steamen aztán egyeztetünk időpontot. A többiek meg gyűjjenek úgyszint. -
Elar #4733 Még mindig a mesterlöcészt nyúzod? :)
A fegyvered milyen szinten van? -
Madi92 #4732 Huhu! :D Előző kirohanásomat, most hosszabban kifejteném!
Istenmegacsászárajáték!!!:D
Ha jól emlékszem, anno a Bf3-al együtt jelent meg. Akkor Bf3 mellé esett a választás, ideig óráig élveztem, de aztán hamar átment, rohangálós, fraghuntba az egész...:\ Állandóan felbasztam az agyam, nem volt egészséges.
Aztán most jött ez a steames leárazás, egy packban Ro1-2, és Kf. Amúgy eredetileg KF miatt vettem a packot, de még nem sikerült játszanom vele! :D
Nah, így kell játékot csinálni kérem, még azt is élvezem ha engem lőnek le!:D
Egy 64 fős szerveren kezdtem, realisticlassik hibrid volt(nem tudom még, mi a kettő között a különbség) és az valami hihetetlen, mikor társaimmal vállvetve küzdjük előrébb magunkat, egyre tolódik a front, és lőnek mindenfelől, küszöl mászol, néha rálősz valami mozgóra, vagy meghal vagy nem, vagy társad volt vagy nem..:D
Hihetetlenül jó!
Rengeteg kérdésem lenne, szal bele sem kezdenék, hanem itt a steam nickem: Madi92 Ha páran felvennétek, és tolnánk egy-két mecset, akár ts mellett és közben beavatnátok a rejtelmekbe, azt megköszönném! :P
-
Solt #4731 Ezeket a moderálási elveket továbbra sem értem... szó nélkül kivágtak a 40-1 szerverről. :S Nem lőttem sajátot, nem vitáztam senkivel, mesterlövészként is igyekeztem zónában lenni...
Az ilyen annyira el tudja venni a kedvem... legalább közölnék mi a baj, hogy, ha valami olyat csinálok ami nem tetszik nekik, akkor legközelebb ne tegyem...
-
#4730 jaj, ne ijesztgess :D
Jó a sok játékos, de azért a játékélmény maradjon meg :D -
#4729 Szerintem ennyi erővel már lehetne free to play is. Legalább mindig lenne elég játékos. :) -
#4728 1-2 hét és letisztul a terep szvsz :D -
#4727 elugrom másik mapra hátha, de basszus a kedvenc mapomon nem bírtam előre nyomulni. Amúgy az ellennél is sok kezdő volt úgy szaladgáltak védőként mintha CoD lenne. -
Ragnar360 #4726 dehogyis:) -
#4725 próbáljátok ki üres szerveren ahol van tank, és ha úgysem jó akkor megkapod a választ :D. -
#4724 Az nem lehet, mert a squad írta hogy mi hárman vagyunk a tankban elméletileg. Viszont csak én voltam benne, őket meg kirakta spectatorba. -
Madi92 #4723 Uh kipróbáltam, ez az én játékom! :P
Valaki esetleg ts, és game?
Írjon ide, vagy privit, és mehet! :D -
#4722 Hát nem kellett volna elmennem csatára...ekkora noobokat ...fúúú...a commander megint a capzonera dobja az artyt....mintha az segítene bazdmeg...arra a tényre nem jutott el, hogy az arty az szór, nagy körben, és abból mi is kapunk ha capelni szeretnénk :D. Áhh hanyagolom inkább én mégis csak a gémelést, mert értelmetlen. -
#4721 Mert más már beült. -
#4720 Az miért van hogy ismerősökkel nem tudunk egy tankba kerülni? Pedig mikor rákérdez a játék hogy engedem-e hogy más is beülhessen akkor az igenre nyomtam és mégsem tudtak hozzám beülni csak kirakja őket spectatorba. -
Ragnar360 #4719 Ha vki úgy tólja és esetleg van skypje...az írhatna, mert szivesen nézném a gémet képernyömegosztásban általában lag nélkül müxik, akkor is max csak nekem laggol a kép...
például: tagot felhívom skypeon, bekapcsolja a képernyömegosztást, elinditja a jatekot nézem és közbe még dumálni is lehet:) -
#4718 hétvégi mókákra én is tudok jelentkezni, sajna hétköznap nem vagyok itthon, és a laptopom nem bírja a megpróbáltatásokat -
Ragnar360 #4717 mármint ami állításokat írtam RO2-ről lentebb, azokat nem én mondtam
egyebkent majd alakul valahogy...
Ulvar: ja simán összelhet hozni a társaságot...hatalmas fun...nagy csaták, igazi warok. Közbe ts-en dumálni vagy ilyesmi azt kész... elég nagy élmény ;)
egyébként nem jatszottam a jatekkal még az tény de annyira nem értem, hogy akik játszottak vele azok mit és miért fikázzák vagy mondják hogy ilyen olyan bajai vannak... igy 1-2 órányi videozás után amit láttam, kb semmi olyan kivetni valot nem láttam, ami szar lenne...na de ez úgyis csak akkor derül ki ha jatszik vele az ember -
#4716 Hát igen...
Én szeretnék egy taktikai csapatot létrehozni, vagy csatlakozni meglévőhöz amint kijön a Rising Storm. Hogy srácokkal szabadidőben megbeszélt időpontban leülünk és nyomunk pár csatát, amúgy annyira nem jó ismeretlen emberekkel játszani, akiknek fingja nincs agémről...Na most megyek is egy csatát hosszú idő után. -
Ragnar360 #4715 ami mar igy összetettebb jatek ahoz láma vagy nincs türelme nemtudom... -.-
far cry 3 is fos, meg nemtudná úgy, kegyetlen türelmetlen, de ha én szarrajatszottam akkor ugy meg huu jo jatek az is -.-
megy a foci geci online meg a cod2 azt kész -.- -
Ragnar360 #4714 hat szopás volt...ismerösnek nevetségesen nemjött be-.-
sokat kell szaladni, nagyon reális meg mittudom én, nem igazodott ki a mappon-.-
türelmetlen .... jó mondjuk mar idősebb korosztályt képvisel, de áh...1 percre nemtudtam kipróbálni...kicist láttam, azt le is szarta.
fia gépén majd megnézzük holnap valszeg, mert most ott is tölti...
meg hiaba mondtam, hogy mondom mit kell keresgélni...száz meg 1 videot mutatok ahol ne migy van, meg fogadjunk ha odaülök 5-10 perc alatt bele is jövök. :/ na mind1
nálam meg nemhiszem, hogy menne...fos alaplapi 256mb-s vga-val (amit azt is a RAMból vesz el) -
#4713 open beta.
en sem rajongtam erte, de paran dicsertek es ujra kiprobaltam. szokni kell az biztos, itt aztan vegkepp nincs rohangalas, tenyleg bokortol bokorig kell osonni. ha jo csapat jonn ossze jokat lehet jatszani. nagy palyak vannak, tankok, repulok, aknak, egyedul a fustot hianyolom...meg a tankok sebzese ami RO utan siralmas. ez 1 fajo pont, de ha ilyen utemben fejlesztik, akkor meg barmi lehet belole... -
#4712 én leszedtem aztán le is töröltem...nagyon gyenge volt a szememben az egész játékmenet. Talán december volt amikor játszottam vele, azóta nem tudom mi változott. FPSel mostanában nem nagyon játszom, inkább War Thundert nyomattam, bár már alig várom hogy újra puskát ragadjak, csak legyen miben... RO2ben kicsit felbaszott ez a sok kezdő, főleg hogy szépen kérem hogy adja át a posztot majd én leszek commander és csak azért se...inkább ránk szórja a saját artynkat.. -
#4711 ajj, azt én is akartam nyomatni...
Milyen fázisban van most? closed beta, open beta? -
#4710 igen tudom, az elozo akciotol kezdve van igy :D
en most a heroes & generalst nyomatom, sokat fejlodott. persze ott is vannak hulyek. dehat hol nincsenek ?! :) tegnap 20 lerakott taposoaknabol 17-et sajat ember robbantott, pedig messzirol latjak hogy hova van rakva. -
#4709 ohhh ez már az akció előtt is volt :D. Én is azért tettem le a puskát, na meg azért mert a Rising Stormot várom már, aztán megy majd a BANZAAAAAAI -
#4708 uh, na akkor asszem 1 darabig meg hanyagolom a jatekot, mert ha a commander nem csinal semmit es ugy kapunk ki azt nem birom... -
#4707 xDDDD ilyen mindig van :D. -
#4706 természetesen az újak azt hiszik, hogy ezt a játékot az nyeri meg, aki minél több frag-et szerez be, mert ugye a COD-ban ez menő :D
fel sem tűnik, hogy nyomni kellene a cap-et ezerrel, ahelyett h campel egy helyben az ember. Persze nem vagyok mérges emiatt, én is valami ilyesmi lehettem anno, szóval csak mosolygok :)
Most is a Winterwald, amit totál nem lehet hozni recon meg arty nélkül...szegény commanderünk, azt sem tudta, mit kellene csinálnia, se ő maga, se a sl-ek még csak arty koordiniákat sem adtak, persze ki is nyaltunk németként szépen :)
Köv körben megkértem, hogy adja ide nekem a commander posztot, és egyelőre inkább vmi egyszerű kaszttal próbálkozzon.
Persze, bucira vertük így már az ellent....:)
A mai nap fénypontja egyelőre még az a kérdés volt, ahol szegény srác megkérdezte, melyikkel kell felvenni a fegyvert :D -
#4705 Miért mik? :D -
#4704 gyerekek, mik vannak most a szervereken...durva :D -
#4703 Aki ért angolul hallgassa végig az interjút! Akkora információkat osztott meg a csávó...többek között hogy a Tripwire összegyűjtötte a legjobb moddereket s ezek segítségével fejlesztik a játékot, valamint adnak ki modot, és mondták hogy van egy része a moddereknek amely Vietnámis cuccot csinál valaki I. világháborús témában dolgozik stb...remélem az alap játékhibákat is javítják ezekben, mert akkor kurva jó :).
-
#4702 Nehéz igen,a játékossállomány fele egyfolytába téged akar lelőni -
Ragnar360 #4701 :)
-
Ragnar360 #4700 hello:) /fav
már várom hogy holnap/vagyis ma kirpóbálhassam. eddig eszméletlenül tetszik. Elég sok videót néztem végig és hihetetlen mennyire hangulatos, pont amire vágyna az ember azt adja...lehet kár hogy eddig annyira nem hallottam róla (bár foszlányok rémlenek...) 1-2 hete Ryan közlegeny megmentéséböl néztünk egy jelenetet igy többen - egy klánból és szerintem zseniális elképzeleiseim lennének...álmodoztam, hogy milyen játékokat is lehet itt csinálni.
Aztán tegnap késő este valahogy ráakattam erre és elkezdtem vidiket nézni róla...pont láttam is vmi hírt hogy valamikor már volt ingyenes...aztán ma ismerősnek mutogattam, meg mondom keressünk már rá hátha ingyenes ez még vagy mi. És hát telibetrafáltam:) (ráadásul steamet is akkor csinaltunk elöször aztán majd 1 óra volt mire feltudtuk tenni, mert bugos volt az updatelése és hát elég genyó kis progi biz. értelemben a steam, de ismerösnek is volt türelme, bár kicsit gyözködtem)
Sajna a hosszadalmas letöltés miatt nem tudtuk még most ma(tegnap) megnézni... a poén az, hogy épp jöttem volna már haza, mikor na jólvan gyerünk, mondom megveszem, kifizetem steamen, épp nálam volt a kártya ugye...
Ha jól láttam szerencsémre elég sokan tolják még és sok új videót tettek utubera is, MA és az elmúlt napokban, köztük 2 magyar is van.
Elég sokan kipróbálják most úgyérzem:)
Valahol írták hogy nehéz?! Vidik alapján annyira nemtünik annak... max az irányítás, meg 1-2 dolog megszokása jelenthet minimalis problémát nem ?
+ro.hu-n ott van hogy van magyar szerver is...de ha jol latom már nem él ?!
+ a RisingStorm ááááá már most milyen istenesen néz ki:) a topik alján belinkelt kép is magáért beszél kb.
Na szoval rem. befog jönni, főleg ismerösnek is, merthát nála tolnánk + ha úgy alakul magyarokkal is jólenne így összejönni vagy vmi ^^
üdv -
Elar #4699 Én régen Cod1 cod2 vel játszottam még
ja meg a Soldier of fortune :) -
#4698 Ingyenes hétvége + a humble féle akció eredménye. -
#4697 Amugy mindig ilyen sokan jatszanak,vagy most az ingyenes hetvege megdobta nagyon a jatekosok szamat?