Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdésed nem értem, mivel te is használod a szót 😊
Az SL fájdalmas tud lenni az ellenfélnek. Ha ügyesen megbújik Capzone-ban és nem rambózik, abból gyorsan foglalás lehet. Ezért is nem mindegy, hogy ki az 1. század vezetõje. Általában az a legjobban felfegyverzett és mindig megtelõ század.
Farmolni?
Én egyedül most próbálom farmolni a hangtompitó miatt a kis Nagantot.
Az összes többi fegyverem élesben fejlõdött ki.

(Isteni az 50-es SVT 😊 😊

Engem a pontok most sem érdekelnek... ha érdekelne, akkor nem a sniper-l játszanék, hanem az MG-vel... 😊) Próbálok úgy játszani, hogy segítsem a többieket... commandert, mg-t keresek, és azokat próbálom kiszedni...

A zónában, illetve a zóna elõtti játék nekem túl pörgõs... gránátoznak, leszúrnak, lelõ a saját, rengetegszer meghalok, stb... nincs ehhez mindig kedvem, sõt, egyre inkább nincs! 😊

www.smart-bus.hu

Félre értés ne essék, mi sem pontvadászatot tartunk. Csupán általában els vonalban vagyunk, ami ugye területfoglalást/védést eredményez. Amióta kijött mindig a pálya megnyerése a cél. Ha nem ezt szeretném, hanem mondjuk 23-as szinten van az egyik fegyver, és már nincs türelmem kivárni a 25ös szintet, akkor elmegyek farmolni, ahol 5 perc alatt megvan a sok bot által és kész 😊
Elõbn utóbb elérsz arra, hogy nem fog érdekelni, hogy hol végzel.
Nekem sokszor van az, hogy inkább a csapatérdek szerint cslekszem, nem a pontszámnövelésemre hajtok.
Pl nyitáskor a Barracks pályán nem állok meg foglalni, hanem rohanok az ellenfél épületébe. (Ahol lelõ egy csaoattársam)
De ugyanez a Commissaron - próbálnék rohanni a D-be - mondjuk a legtöbbször lelõnek.

Múltkor volt egy jó szériám az Apartmens pályán. Oroszként sikerült bejutnom a fõépületben és kb 8 németet szúrtam le az ablakoknál - utána lelõtt egy csapttársam (ki más?)

Én ezt nem vonnom kétségbe, de nekem jobban tetszene, ha nem így lenne! 😊 A sniper nem erre való szerintem. 😊

www.smart-bus.hu

Eredetileg lehet nem arra való, de a játék adottságai miatt simán kivitelezhetõ 😊 Tényleg minden nagyképûség nélkül, általában elöl szoktunk végezni a listában, pontszámilag, ölésben egyaránt. Szóval mûködik az 😊
Mázlista! 😄

www.smart-bus.hu

Izé én borkereskedõ vagyok 😊

Nyáron... télen inkább bor, de nagyon nem kéne, sokat ront az eredményességen! 😊)

www.smart-bus.hu

amugy mas is sorozik jatek kozbe? 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

azert a sniper meg az MG is valahol support funkcio 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lehet, de ezzel a lényegét veszti... nem arra van, hogy 100 méterrõl bohóckodjunk vele! 😄 Az úgy a jó, ha csak én látok, engem meg nem látnak... 😊

Az MG más tészta... ott van tûzerõ, jó csípõbõl is, letámasztva meg lezajlott annak aki elé kerül... 😊

www.smart-bus.hu

Simán lehet sniperrel is capzone-ban lenni és mellé írtani. Tényleg nem egy nagy ördöngõsség. Persze harci felfogás kérdése 😊 Nekem ezért a sniper a második 'hero' kasztom. Az mg-t meg simán csipõre vágja az ember és végigszántja a bentlevõket. Eleinte fura, de aztán minél jobb maga fegyver, annál könnyebb csipõbõl célratartani. Nameg ugye a duplatár nagy elõny, a heveder, meg egyenesen áldás 😄
Hát azért MG-vel bõven lehet foglalni, védekezni... ahhoz elég nagyok a zónák.

www.smart-bus.hu

de ez ugyan ugy ervenyes a MG posztokra is

ezt en is jovahagyon 😊

A másik ami picit fura nekem, hogy a sniper-tõl is elvárja a program (pontozás), hogy foglaljon, meg területet védekezzen, holott jellegébõl adódóan erre nem igazán alkalmas.

Igazán akkor lehet hatékonyan (nem pontok alapján) a többiek segítségére, ha például arra törekszik, hogy a commandert, (légi csapás megakadályozása), MG-t, vagy éppen az ellenséges snipert vadássza le. Én például igyekszem így játszani, sokszor szedek le például kritikus pontot tûz alatt tartó MG-t, ami után könnyebben jutnak elõre a többiek...

A baj az, hogy ez a pontjaimon nem látszik! 😄 Van úgy, hogy a két kör alatt összejön 30-40 kill, erre van kb 50-60 pontom, a 20 kill-s foglalók, védekezõk meg 200 körüli ponttal a top 5-ben vannak! 😊)

Bízom benne, hogy ami volt hír, hogy valamit variálni akarnak a sniper-l, az valami olyan módosítás lesz, ami javít ezen! 😊 Mondjuk a foglalásért, védekezésért járó pontok helyett járjon több pont a commanderért, MG-ért, sniperért... stb... 😊

Mondjuk a commander 5 pont, MG 4 pont, sniper 3 pont, bokorugró baka 1 pont... 😊

www.smart-bus.hu

23" 1080p...

Pont az a bosszantó, hogy nem halok meg, és úgy veszi el a slotot! Gondol egyet az elõzõ kör gyõztese, kitalálja, hogy neki most a te slotod kell, és simán elcseszi vele a játékodat... azért ez így elég igazságtalan.

Legyen elõjoga, ezt nem vitatom, de akkor döntsön a kör elején, hogy neki mi kell, aztán zsibbadjon el. 😊

www.smart-bus.hu

Mersant
333m-ig el sem latok 😊 mekkora kepernyon nyomod?

szerintem ez a kidobas ugy mukodik, hogy aki az adott kasztbol eloszor meghal azt rakja ki. bar ez csak tipp...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Köszönöm... kicsit megpezsdültek a golyóim amikor kiírta a távolságot! 😄

Nekem, ha kiírja, hogy "High Command", akkor utána mikor a folytatásra nyomok egybõl "öngyilkos" leszek, nem tudom folytatni... :S

Döbbenetesen irritáló... fõleg amikor tõlem veszi a slotot úgy, hogy a másik slotban meg egy 1x szintû játékos van.

Most is belefutottam... lement egy kör, és a második kör közepén amikor behelyezkedtem egy jó helyre, egyszer csak kivágnak a slotból... eléggé lehiggadtam már az ifjúkori önmagamhoz képest, de nem sok hiányzott hozzá, hogy szétverjem a monitort! 😄

www.smart-bus.hu

Woah. 333m ??? Az igen.
Csorog a nyálam.... 😊
Itt a Barashkán oroszként szeretek játszani. Sajnos a sniper ritkán kerül hozzám, de akkor sokat szedek le.
Találtam 2 jó helyet azokat használom.
Sajnos az egyiknél folyamatosan leszednek a sajátjaim.

Tegnap elég szépen megoldottam a Pavlovon ezt a High Command szarságot
Nem haltam meg az elsõ kõrben 😄. Leszedtem 31 németet az 50-es Scope SVT-vel, utána mondjuk sajnos váltott.
3 napja találtam egy igen remek helyet.

Az eddigi legnagyobb távolságom! 😊 Ráadásul a célpont is igen értékes volt... <#hehe>

Ez a "High command" aztán repülök a slotból úgy, hogy amikor másik fegyvert választok meg is halok... na ez kikezdi az idegrendszeremet! Erre kitalálhatnának valamit! Oké, jutalmazzák az elõzõ kör legjobbját, de azért ne az legyen, hogy bármikor kivág... döntse el az elején, aztán maradjon nyugton... <#boxer>

www.smart-bus.hu

Szerintem igen... amit a múltkor leírtál orosz oldalról, azokat ugyanúgy tapasztalom német oldalon. Szerintem ping kérdése...

www.smart-bus.hu

Mostanában SVT-vel tolom. Már 48. szint van meg. NAgyon kiváncsi vagyok az 50. feelingre 😊

Szokásból mindig 2x lövök. Fõleg ha közeli távra lövök.
Halálom amikor 100m-rõl haldoklik valaki és csipõbõl lelõ sima puskával rángatózás közben.
Tegnap 3-at pumpáltam bele 15-20m rõl a tagba, hallottam a 3 találatot és volt ereje visszalõni.

Azt mondjátok meg, hogy mitõl van az hogy szemtõl szembe lövünk "egyszerre". Hallom hogy kattan a fegyverem, de mégis csak én halok meg.
Ez ping probléma?

bakvarnyu
Az elsõ se volt népszerû, ez rétegjáték, de még ha félóránként kivágna akkor is inkább ezzel tolnám mint a fos BF3-mal.

Amúgy meg ha bejön a téma és a realisztikus harcrendszer vedd meg nyugodtan.
Játszható szintre hozták már játékot, csupán az emberek még mindig azt feltételezik, hogy az 1.5 évvel ezelõtti állapotok uralkodnak a játékban.Hiába javítják, sose lesz már népszerûbb mint az elõzõ része. Bug nélküli játék nincs, még a Battlefield3-ban is akad szép számmal.
Csak szeretnéd.
<#violent>

<#taps>

Egyetértek
Nálam dettó ugyanez
Ja 1 hete volt egy exe hibám. Mióta megjelent csak ezzel játszom és nem igazán tûnik bughalmaznak.
Sõt mé most is le tud nyûgõzni olyan dolgokkal, hogy pl fölöttem lõ egy géppuska a hüvelyek meg a nyakamba esnek...
Tök jól modellezi le az árnyékokat. Stb....

#4560-ast (elírtam)
De ha a #4561-es hsz-t nem nekem szántad -> AKKOR NE VEDD FIGYELEMBE <#pias>
1 a probléma, az az, hogy egybõl köpködsz és személyeskedsz, mert valakinek nem tetszett valami. Itt vannak sajnos a gondok...és büszkeségbõl meg kiírod, hogy nevetséges a másik. Direkt húzod az agyát. És teszed az értetlent. Ennek mi értelme van? Hah?
Ulvar
téged sem értelek. Megértettünk elfogadtunk jól van igazad van bizonyos dolgokban, valamikben meg nem, mert itt senki másnak nem volt olyan hibája mint neked (néhány), de beállítottad globálisnak. Letörölted nem érdekel rendben, ehhez képest még mindig írogatsz ide. Na most én, ha nem érdekel már valami, mert szarnak találom a játékot, akkor nem írogatok feleslegesen és amint tudok fikázom, hanem elvonulok. MErt ezzel nem segítek a játszani akaróknak, csak trollkodok.

Amúgy nem adnak hetente patch nevû bugot, NÁLAM egyszer nem volt olyan hogy roexe leáll, egyszer nem volt hogy kihullok a mapról. Az optimalizálatlan fost meg mindenki tudja 1,5 éve. 1,5 ÉVE! Figyeld a számot.

Nem vitázni akarok, csak már unom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Megnyugatlak.A Multi még bugosabb.Voltunk jópáran akik játszottunk vele,meg még játszanánk is,de hetente kiadnak valami patch nevû bug-ot.Ujoonan instant leáll a roexe,meg kihullik az ember a mapról.Ahogy cimbim mondta ez egy optimalizálatlan szar.
Örülhetsz magadnak...gratulálok.
Ennyi... 😊

www.smart-bus.hu

Egészségetekre.
Ulvar
az ilyen okos embereken szoktam röhögni marha sokat 😄. Olyan mintha vakon megvenne egy Mustangot, utána meg panaszkodna a fogyasztására 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szerintem ilyen hozzászólásokra reagálni sem érdemes! 😊 Ha valaki nem veszi a fáradtságot arra, hogy tájékozódjon arról amit megvesz, az magára vessen... 😊

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
- az ellenséget el lehet találni
- grafika - kit érdekel? Nem amiatt játszunk vele.
- honosítas - le van sz.rva
És kb. 10 percet játszottam az egyjátékos résszel 2 év alatt ugyanis az csak bemutatónak van benne, ez egy multira kihegyezett fps <#vigyor1>

Ejj, de bugos játék...kipróbáltam a GOTY kiadást, gondolván, hogy minden hibát javítottak...na ja. Az ellenséget eltalálni nem lehet, beberagad a karakterem akár egy fûszálba, ugrani is ilyen 5 cm-t tud xDDD

Ja meg a honosítása se egyszerû...fele angol, fele maygar 😄DD
A grafikát is egy 2007-es BlackSite Area 51 legyalázza.
Pedig jó ötlet volt ez a reál-háborús izé...meg van benne 1-2 jó ötlet, de a hibái ellenére...inkább még1x a Ghost Recon: Advanced Warfighter.
Az is legalább ennyire realisztikus és enyhén szólva nehéz.

Nem leszólni akartam minden áron a játékot, de ez kikívánkozott <#schmoll2>
Azért legalább nyugtassatok meg, hogy a multi nem ilyen bugos, mint amennyit az egyjátékosból levettem. <#pardon1>
Mersant
kiprobaltam. vegig toltam 2 kort es egyszer sem rakott az ablak ele senkit. most is ugyan ugy lottek be azon az ablakon ha valaki ele allt...
ezt neki <#gun><#banplz>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Igen, de abban a házban a bal oldali részen van a spawn pont.
simán összejöhet a warning ott.

Ezen a pályán az dühít, hogy állandóan Tk-znak.
Ma DU 5 volt 2 forduló után

Gida kedvéért behasaltam ismét a Fallen pályán ugyanoda ahol voltam, most egy SVT-vel. Érdekes módon 3 perc után kiszedtek onnan.

Mersant
milyen spawn camping?! ez hulye! az "A" hazban logott az ablakban, de nem oda spawnolt, hanem oda ment es onnan lovoldozott kifele. nem az volt hogy megjelent es en lelottem. erdekes modon a tobbseg elfutott az ablak elott, de rajuk loni sem tudtam annyi ido alatt, de ez a kis pocs mindig kikonyokolt, nana hogy lelovom.

amugy nem lattam a warningot 😊

Ja te vagy az. 😊
Sokszor látlak :

Emlékszem kaptál egymás után 2 warningot spawn campingért 😊
Nem volt szép 😊

Mersant
Warlock!huns

Barracks palyan osszefutottunk, le is lottuk egymast 😊