5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • csabi1987
    Köszi! Írom a címet és küldheted!! :D :P
  • Solt
    Csak neked, csak ma, csak tőlem... :))
  • Serpa
    Ezt a topicot figyeld, ide ömlesztettek már néhányat és még fognak nemsokára.

Néhány oldal felsorolva ahol osztanak/osztottak.
  • csabi1987
    Hali! Nincs valakinek egy felesleges beta kulcsa? :)
  • Ulvar
    BÉTA KULCS JÖN RISING STORMHOZ! FB oldalukat figyelgessétek sztem akit érdekel.

• Ulvar
    Miért van az hogy ez a kibaszott autobalance mindig engem rak át az enemyhez de akkor amikor pont foglaljuk az utolsó bázist és nyerésre állunk, vagy campaign részben utolsó területet foglaljuk és támadjuk német oldalról...nem bazdmeg neki át kell basznia...ilyenkor felbaszom az agyam...
  • Ulvar
    Há jó lenne....
  • tutituti
    törtön próbáltam anno,így alap szinten vagyok most.De ha így is jó, akkor benne lennék.
  • Mor3llo
    én adom :)
  • V43 1105
    Mit szólnátok egy közös gamehez valamelyik este? TS-t tudunk szerintem szerezni, ha már 1-2 squadnyi ember lenne együtt, nos azt hiszem tudnánk uralni a csatateret ..
  • tutituti
    Na feltelepítettem én is.Rálesek milyen lett a megjelenés óta.
  • zorrobomber
    A...bf3...?!?... :(
  • Solt
    Áruló! :D

Egyébként nekem is 17165MB
  • RatBaG #4763
    hát ez érdekes...
    jelenleg 16.7 gb a RO2 mappa, de a steam 8.8-at szedett le, annyi idő alatt, ami ennyihez kell neki a nem csúcssebességű netemmel, szóval wtf.
    na de lényegtelen is, remélem hasít majd rendesen. utoljára akkor játszottam vele, mikor kijött, beletettem 32 órát, aztán elragadott a bf3. :)
  • V43 1105
    17165 Mb.
  • RatBaG #4761
    mennyi hely kell jelenleg a játéknak?
    mikor elindítottam az installt, 18 gb-ot írt, de a letöltésnél már csak 8.8 gb van.
  • HUmanHunter
    lag, vagy meghalt csak kivérzett
  • highlander15
    Az minek köszönhető,hogy belenyomtam kb. fél méterről két hosszú sorozatot a németbe,és nem halt meg?
  • Solt
    Olyan 40-45 körül volt a két kör alatt... Winterwald, német oldalon. (mint mindig) :))

Most már kezdek én is bemerészkedni a közepébe... :D
  • Evok
    Nagyon köszönöm a választ!
  • AndrewT
    overall = team + kill

kill = 1 pont, amihez adott esetben tapadhatnak további csapatpontok, pl:
    - célterületen lelőtt ellenfél
    - célterületről lelőtt ellenfél
    - ha azzal, hogy lelőttél valakit, megvédted a parancsnokot

csapatpont jár akkor is, ha résztveszel egy célterület elfoglalásában, vagy életben maradsz a célterület elveszítésekor

ha csapatársat lősz le, az növeli a kill pontok számát, de a csapatpontokat csökkenti. ha csak megsebesítesz csapattársat (pl. kap a gránátból, de túléli, és lehet, hogy ez fel sem tűnik), azért is levonás jár csapatpontokból. illetve, ha a kör elkezdése előtt váltasz class-t, ami szó szerint felér egy öngyilkossággal, akkor a killpontjaidból és a csapatpontjaidből is von le a rendszer. gyanítom, hogy az utóbbiak miatt fordulhatott elő, hogy mínuszban vagy
  • Evok
    Sziasztok!

Még csak ismerkedek a játékkal, eddig DOD-al nyomtam, most, hogy akciós volt a Red megvettem. Olyan kérdésem lenne, hogy a Team és Overall miként adja vagy veszi el a pontokat? Mert van, hogy ölök kettőt /nem sajátot/ és minuszban vagyok, mondjuk két halál után, de olyan is van, hogy egy öléssel a Team ill. Overall ad mondjuk 28-26 pontot.

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Lebowski
    Najó hát az úgy agyaggalamb. Német oldalról már kevésbé mosolygós a helyzet.. :)
  • Elar
    "+ ahol sokan vannak esélytelen sniperrel menni"

Én imádom amikor sokan vannak :) Van célpont :)

A kedvencem pl a Fallen fighters pálya, oroszként. Amikor sok új van, áramlanak ki a tér túloldaláról és isteni célpontok :)
  • Elar
    :)
    280? Ebből mennyi volt a kills?
    Melyik pálya, oldal?
  • Lebowski
    Nekem nem mindig adja be. De volt olyan is, hogy másodikként kaptam meg szóval nem értem néha én ezt.
  • Ulvar
    vagy legyen map első aztán köv körben ha elfogadja szabadon választhat kasztot ha el van foglalva ha nincs.
  • Lebowski
    Figyu. Ahogy nézem még elég új vagy ebben a játékban, viszont ehhez némi alázat kell. Nem csak nyomsz egy connectet, és mehet a csihi-puhi és egyből a tabella élén leszel.. Meg kell tanulni a pályákat, meg kell tanulni a pontokat, hogy honnan milyen fegyverrel kell lőni, mit kell fedezni. Minden nagyképűséget mellőzve, nekem sniperrel is megy a terület foglalás, és fragekben sem szenvedek hiányt. Ha nagyon kíváncsi vagy, elküldöm a statomat privátban, eléggé jól mutatja. Mondjuk nekem nagy kedvencem volt az első része is játéknak, így nem állt távol tőlem a fedezékről fedezékre harcmodor. Szóval türelem, és ne azt várd, hogy egyből te leszel a legjobb.

Arra meg, hogy mindig elcsórják a snipert, csak azt szokták mondani a kedves népek, hogy vegyél jobb gépet, és akkor a tied gyorsabban tölt be. De én nem mondok ilyet
  • Ragnar360
    *mert mindig foglalt a marksman class
  • Ragnar360
    engem kicsit ma felidegelt... rájöttem hogy eleg szarok a pályák
    sniperrel akkor tudtma menni mikor véletlen ráakadtam egy német tdm szerverre (kb 100ból 1 lehet ilyen tdm eddigiek alapján - jó filrterrel nem kerestem külön) de ott se ért semmit mert Barracks volt.

igazából 1-2 pályát ismerem...voltak sikerélmények etc. de valahogy olyan közömbösek és videókban pont a legjobb pályák vannak itt meg pont azok nincsennek.

a legtöbb territory-s játszottam ott is realism be meg mindenbe...frusztráló, gyakran nézem a T-t, igyekszem a mappot is figyelni, na mos tmenni támadni, foglalni vagy valami, de killezni is akar az ember, pláne látva, hogyha TAB-t nyomok akkor sokaknak eleg sok killje van.

Egyik havason oldalbakerültem öket az erdőbe, fák közt, míg azok mentek egyesen a plantokra. Az feelinges volt, 1-2t ottt ha leszedtem, de igy elég egyedül erzi magát az ember

meg hogy mit csináljon mit ne mit hogy, lelövik... akkor kövi pálya szar és mégnagyobb

igazából nehéz behatárolni hogy hol van az ellenség, vagy csak én nem tudom még annyira, meg mit hogy de na...

+ ahol sokan vannak esélytelen sniperrel menni

amúgy marhajó a puskázás, hangulat etc, ilyenekkel semmi gond, de ma a pályákból kiábrándultam, a legtöbbjükből.
    (pl még egyetlen egyszer nem láttam azt a pályát, amire más youtubeon is mondta hogy az a kedvence és nekem is eléggé bejött: kicsit trópusi, nagy templomtorony is van rajta, árkok, épületek, nyitott mapp.)

lehet a héten még kitudom próbáéni megint, ha megyek haverhoz, de nem biztos.
  • Solt
    Na ilyen sem volt még... Első lettem sniper-l, két kör alatt 280 körüli pontszámmal! :)) Fülig ér a szám! :)
  • AndrewT
    jelentem, cod1 és coduo nálam is a mai napig telepítve van, néha elő is veszem egy kis HQ vagy DEM multi erejéig (meglepően sok szerver él és virul még ahhoz képest, hogy lassan évtizedes múltra tekint vissza a játék), és igazából bár kipróbálgattam a cod/uo óta is pár lövöldét, a ro2 az, ami egyértelműen és hosszútávon betalált
  • Mor3llo
    szerintem engem is a COD1 fíling miatt ragadott meg a játék :)
  • wednes
    Igen, a támogató fegyverek korlátozva vannak, de ez így jó. Én is csak most ismerkedem a játékkal, akciónál figyeltem fel rá, és COD1 feeling miatt kipróbáltam (szeretem ezt a puska párbajt, minden lövés számít).
    Nekem is tetszik a játék, fedezék rendszer, csapatmunka stb.
  • Ragnar360
    majd utanaolvasok a dolgoknak...szerverek közt kicist nehéz kiigazodni...direkt olyanra igyekztem menni ahol sokan vannak. a társaság jó volt ahol a legtöbbet jatszottam (hosszú is volt a map, azt kiléptem h nézzek masikat, mert sietős volt az idő, csak aztán többet mar nagyon nemtudtam meglesni)

tetszett hogy a territorysbe tényleg ott a terület az épület és kurvanagy volt és ott védte elötte meg támadta mindenki a csapatból...többszintes raktárépület meg ilyesmi. és ott töltödőtt az ikon ahogy fogalltuk meg minden, kis apróságok de roppant JÓ, ilyeneket kikell figyelni az tuti igy aki elkezdi, hogy tudja mi merre:) rekacióm: jaaaaa jóóóó ez fasza:)

jkonkrét tdm féleség nincs mi? ergo mindegyik módba van respawn time?! bár annyira ez nem zavart.

+ custom szero is sok van, ami jo mert mégtöbb uj mappot ad igy, de olyanra most ne mcsatlakoztam inkább.

fegyverek kinyitása hogy müködik akkor? illetve ami már megvan azzal se lehet mindig menni, mert gondolom vagyis ha jól láttam ott van a limit hogy hányan vannak épp azon a csapatba?!
  • Ragnar360
    na ma kitudtam próbálni... húú tetszett, élvezetes ékajak leszednek, bár néha azért sikerült nyilt terepen is akciózni:)

T-t nyomva sok mindent megértettem, térképen nagyjabol kiighazodtam, bar nem mind1ik map ugyanolyan jó és azt ami egyik vidiben is van azt pont nem tlaáltam...

orosz rifleval, sikerült szedni jópárat, géppityuval ppsh nem is tudtma ölni, 2x megöltek azt mondom inkabb ott váltok riflera...

snipert hogy tudom megszerezni ?? néztem ott a menübe dolgokat de ott nem írja mikor és hogy lehet unlockolni.

tetszett, a zenék is marhajók...a héten még rme tudom tolni... az a baj amugy, h szinte majdnem LOWEST est van a graf (igyis elég szép) de azért érezni, hogy nem megy simán, játszható, de az fps nem egész jó... 2 magos, 2 v 3gb ram gefos8800gts 512mb...majd lehet teljesen leveszem csutkára (nem az én gépem...ezen el se indulna:()
  • V43 1105
    JELEN :D
  • Ulvar
    19:30-kor indulnánk csatába, ki jönne esetleg? Az jelezze aztán megtárgyaljuk Steamen. Aki esetleg tud RO2s TSt azt megoszthatná, ha nem akkor van TS ahol tudok külön szobát szerezni.
  • V43 1105
  • Ulvar
    ALLAH u AKBAR!!!! Ja az más... :D.