5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Elar
    A legundoritóbb fegyver a japán sniper.
    Nincs rajta távolságállító és szopok vele rendesen.
    Most is 4 lövést küldtem egy pasira ő eggyel leszedett....
  • HUmanHunter
    énis így tudom
  • highlander15
    Mesterlövészeknél van csak távcsöves G-41 legjobb tudomásom szerint.
  • PanzerWolf
    Pedig láttam már olyat,és lőttem is vele.Ráadásul a fegyver statisztikáknál is ott van.
  • highlander15
    Arra nem jár,sem az SzVT-re,Elite Assaultnál jár az MkB-ra meg az AVT-re.
  • PanzerWolf
    A G41-et kimaxoltam.Miért nem kapok rá 4x távcsövet?
  • AndrewT
    dobozos?
  • Gascan #4809
    jo kerdes... sztem ha megveszed a sima rising stormot es upgradelni akarod digital deluxra akkor azt kell

valami leirast azert adhadtak volna hozza
  • HUmanHunter
    nekem megvan a ro1+ro2 és van valami digital deluxe Upgrade 4,20 eur ért (-40%) az milenne? van külön digital deluxe 12,59 és rising storm 8,39
  • bakvarnyu
    Jár valami értelmes dolog is a deluxe-hoz? Én csak pár fegyvert láttam amit gondolom amúgy is tudsz unlock-olni ahogy haladsz előre.
  • Gascan #4806
    nekem a sima 8 euroert jott :)
  • Elar
    Én -40%-ot kaptam.
    A Deluxe kiadást rendeltem meg. 12,59 euró volt
  • AndrewT
    olvastam, hogy dobozos verzió csak bizonyos régiókban lesz. kis hazánk vajon bennevan? csak mert a steamen a ro2 is elég húzós áron indított, a dobozosat pedig nagyon kedvező áron vágták az emberhez, hátha az rs-sel is így történik...
  • Ulvar
    Igen, mert sok nem változott az RO2höz képest. Ez még mindig egy UT motor ahol borzasztóak az FPS értékek, és a játék megöli az olyan gépet, amelyen egy átlag ilyen motorral rendelkező játék maxon fut.

Az egész alap játék kapott egy két jó dolgot, viszont el is vettek belőle.

A legjobb a 6 alap pálya, utána az új fegyverek, új kis képességek, mint a Banzai támadás. Tankok vagy egyéb harci járművek nincsenek, és max 1 pályán tudnád használni őket. Amúgy a kis dolgok hangulatossá teszik, viszont ezzel a játékkal nem fogsz soha az életbe versenyeken részt venni, nincs csapat amivel lehetne játszani. Pubon meg rengeteg a probléma. Az orosz csalók nem kevesen vannak sajnos, és már itt a betában is tapasztaltam érdekességeket. Alapvetően nincs problémám a játékkal, eltudok szórakozni vele a külföldi játékosokkal, ha összehangoltan támadunk vagy védekezünk, viszont ennyit nem ér szerintem. De ez az én véleményem.
  • Svenhassel
    18EUR, ráadásul -25% ha megvan az RO-2 tehát 13.5 EUR, kb. 4000 HUF
    Mondjuk ha azt nézzük, hogy az RO2-t is kb ennyiért lehetett megvenni akkor azért sok.
  • Gascan #4801
    nem is beszelve a 25% kedvezmenyrol akiknek megvan az RO2 .. .es meg nem tudom hany szazalek annak aki bentvol before reset elott :)
  • bakvarnyu
    19 EUR sok egy játékért amit évekig tolsz utána?
  • Mor3llo
    persze, majd én is felkutatom, ha kijön :)
  • Ulvar
    Esetleg ha tudnál majd linkelni amikor aktuális lesz, akkor azt megköszönném :).
  • Mor3llo
    szét kell nézni digitális webshopokban, ott lehet találni olcsón
  • Ulvar
    Rising storm árak...hát...mit ne mondjak ennyit nem ér...majd egy félárú akcióban esetleg megveszem de ez az ár...ez sok. Sok, mert nálam szétsüti a gépet....a játékban lévő semmi...volt egy update ami segített, aztán jött egy másik és visszaállt...
  • Gascan #4795
    ha majd lesz meg valahol kulcs szoljatok legyszi .. igy 6-7 fele szoktam hazaerni munkabol
  • Ulvar
    Tegnap kibaszott jó volt a gém. Támadóként az állandó kommunikáció pörgött rendesen. Guadalcanalon olyan brutálisan lehet támadni, ha megvan a csapat...életem egyik legjobb játék élménye volt amikor PUBLICON 20an Banzaioztunk az utolsó bázisért :D. Óriási volt :D. Amúgy a régi RO2esek átjöttek, sajnos elég sok a kezdő gémer is aki csak szerzett kulcsot, és fingja nincs az irányításról...volt olyan commanderünk aki nem tudta hogyan kell artyt hívni...szegény gyerek kapott is keményen Voice chaten :D.

De most úgy tűnik ezzel a gémmel elleszek. Persze vannak hibái de amúgy szuper :). A pályák kibaszott jók sztem. Egytől egyig. Egyedül Hanto pályát fikáztam az elején, aztán rájöttem hogy velem van a baj, úgyhogy gyorsan bekussoltam :).
  • bakvarnyu
    Jól beömlesztették ide a kulcsokat Azt nem értem egy ilyen demószerűségbe minek kell egyáltalán védelem.
  • Serpa
    Ha elérik a 26.000 tagot, osztanak még.
  • Svenhassel
    Jaja én voltam, láttam, hogy köszöntél. Írtam is, hogy helló :)
  • Ulvar
    Ma te voltál az a Sven akivel csatáztam? Csak hogy ne nézzek ki hülyének :D.

MÁS: 1,9 GB patch jött ki a Rising stormhoz, és naponta többször osztogatnak kulcsokat, főleg amikor kelnek az amcsik. Aki akar ezen időpontokban csapjon le.
  • Svenhassel
    Nem tűnt lassúnak. Mondjuk én nem nagyon szoktam hirtelen rángatni.
  • Ulvar
    Na de neked faszán mozgott a szenzi bezoomolva? Mert nekem nagyon lassú volt. Nem tudtam rá rántani a gyerekre, miközben a többi fegyóval az volt a gond hogy túl erős volt a szenzi, külön külön meg ugye nem lehet húzni fegyónként (sajnos).
  • Svenhassel
    A távcsövessel.
    Bugokat fingom sincs hol kell jelenteni. Én még arra is lusta vagyok, hogy jelentsem :D
    Egyébként gondolom a tripwire forum / Bug report-ba.
  • Ulvar
    a csipa vagy a sima?

Én a Garanddal osztottam olyanokat, meg valamelyik japán könnyű géppuskával...Type 99 asszem...akkorákat oltottam vele :O..

Amúgy hol írhatok a supportnak ha hibát találok? Lusta vagyok megkeresni :D.
  • Svenhassel
    Nem tudom, hogy miért de nekem a Springfield nagyon bejött. Úgy osztottam vele a headshotokat, hogy öröm volt nézni.
  • Ulvar
    lenyomtam most vagy 3-4 csatát. Van egy két bug amit javítani kell. Pl. a távolság mérő, hogy hány méterről lőttek le, az fals, néha hülyeséget ír. A csipa sensitivje borzasztó, míg minden más fegyónak a zoom sensijét le kell venni a csipánál maxon is alig akar célra tartani, és mindezek mellé még pontatlan is. Legalább is a Springfield nagyon pontatlan és lassú, az arisaka meg lasú, bár azzal sokat nem tudtam lőni, szóval lehet még pontatlan is....
  • Ulvar
    nekem meg az hogy 450es pingű szerverek vannak...
  • Svenhassel
    Nekem sikerült elcsakliznom egyet. Ki is próbáltam, tetszik-tetszik csak ezek a jungeles-bokros mapok nem igen jönnek be nekem.

• Ulvar
    facen a legutóbbi 20 kulcsnál gyorsan ctrcztem az első kulcsot és mákom volt :).
  • tutituti
    hát nekem az istennek nem sikerült 40 sec alatt elcsaklizták facebookon :)
  • Ulvar
    9,6 GB :D
  • Ulvar
    Na én szereztem most kulcsot töltöm szépen lefele :P :D
  • Solt