Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fallen fighterst viszont tûzzel-vassal irtanám 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az elobb olyat toltunk,hogy az ellen egy teruletet se foglalt el es ido elott nyertunk mert minden terulet a mienk lett 😄 Wintarwald palyat imadom,kurva jo a hangulata,mondjuk szinte mindegyiknek az,eddig egyedul a train-es nem jott be.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A COD1 még jó volt, ott még tényleg kellett tudni játszani. Csak úgy, mint az RO2-ben
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Am,sztem a tutorialert bele kezdek,mert egyelore csak a nagyon alapokat tudom,es meg igy is harmadik lettem az elobb egy szerveren,rohadtul bejon ez a stilus,nem egy agyatlan cod lovoldozes.Ha errol hamarabb hallok mar reg jatszanek vele 😊
Kezdoknek mit ajanlottok?Jelenleg a classic territory mod-ot jatszom,bar eleinte figyelmeztet,hogy ez nem epp kezdoknek valo.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Letoltottem a jatekot steamrol az ingyenes hetvege jovoltabol,es tetszik hetfon meg is veszem.Az lenne a kerdesem,h az sp resz elerhetove valik amint megveszem,mert jelenleg csak multizni tudtam vele?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tankok nem lesznek...ez hiba szerintem. Bõvíteni kellene az arzenált. Egy M5 Stuart vs...Chi-ha vagy valami hasonló közepes tankot betehettek volna. Mondjuk ezt pótolták kézi fegyverekkel, több különbözõ kaszt lesz, több különbözõ fegyverrel. Ezeket illetõen sok pozitívumot láttam.
Grafika, nyilván nem látni javulást, félek az FPS is hasonló probléma lesz, mint RO2 de ne legyen igazam.
Ami pozitív volt még, a készítõk megmondták, hogy PONTOS idõpont NINCS. Akkor lesz kiadva amikor kész lesz. Ezért gondoltam hogy ha ti is láttok videók alapján olyan dolgokat amiket nem is kell látni a saját gépeteken, akkor írjatok nekik mondjátok el a gondjaitokat, és hátha javítanak rajta mielõtt kiadják.
Minden mást nem tudok kritizálni amíg nem játszottam, de ezeket észre lehetett venni, meg mondták is.
A Kard a Banzai támadásokhoz kell amely egy speciális "képessége" lesz a Japán katonáknak. Pontosan nem tudom hogy mûködik majd a játékban, de igen, karddal fogsz támadni (gondolom ha te vagy a szakasz vezetõ, vagy commander).
Lángszóró is lesz VALAMINT a Japán részen kézi mozsár! A videóban látható is a használata.
A Japán részen még tudom hogy lesz olyan amit már korábbi videóban is látni lehetett, hogy telepített csapdákat lehet majd létrehozni gránátok segítségével.
Az USA oldal sokkal inkább géppisztolyoktól fog hemzsegni, Thompson BAR stb...na meg persze a klasszikus Garand, illetve Springfield, na meg ugye a lángszóró. A Japánok meg szinte teljesen Rifle, tehát Ariasaka puskák, illetve a korábban említett fegyverek.
Én már nagyon várom 😊.
Kard?
This Wednesday afternoon (27th March, 3pm Pacific/6pm Eastern/10pm UK/11pm Central European Time) we will be showing a full gameplay session of Rising Storm LIVE, just as it happens.
We'll be sitting with the Evolve team, including host Blake Morse of GlassHome.TV, plus a bunch of the Rising Storm test crew and developers, in San Francisco, with the gameplay streaming live via Twitch TV.
Click the link to get all the info on the event!
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=88628
YEEESSSS Lehet bannert is átalakítani 😄.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Pedig ez nagyon táp gyanús. Talán próbaképpen érdemes valami havertól elkunyerálni egy "biztosan jó" tápot és kipróbálni. Ha azzal minden jó akkor a táp a hunyó és veszel egy normálisat.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
vannak olyan kartyak - mint az enyem is - amik gyarilag tuningoltak.. szoval ennek erdemes utana nezni mert itt ez lehet a gond
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
szoval telepitsd fel az afterburnert es vedd vissza a tuningont gyari beallitasokra
Solt: aha vsync be volt !
tedd fel az MSI afterburnert es vedd vissza gyari beallitasokra a VGAt ...
meg azt is megprobalhatot h olyan szervereken tudsz-e jatszani ahol nincs PB 😊
VSYNC be volt kapcsolva?
www.smart-bus.hu
Egyébként most néztem részletesebben amit linkelt... van ott BSOD rendesen, valami gubanc van azzal a konfiggal...
www.smart-bus.hu
nem emlékszem szivtam e valamivel ennyit de komolyan 😞 😊