5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • tototto
    illetve itt melyik alapból az mgnek való ammo adás mert azt mondja nyomjak use gombot de settingsben nem találtam, RO1ben ugye G volt, de az most nem lett volna egészséges ha rádobok a kollégára egy gránátot :D
  • tototto
    nekem sem menti a szintlépéseket most is már 15ös tuti voltam, kilépek szeróról megnézem megint 9es :S
    amugy nekem nagyon tetszik vannak benne jó ötletek, ugye ha megsebeznek beszürkül a világ, most volt egy olyan eset hogy úgyis maradt nem jött helyre az egészségem , ezek szerint van ilyen hogy pl kilövik egyik szemem, vagy maradandóan megsérülök? esetleg belefutottam valami bugba? :D
  • tutituti
    Lesz még kulcsosztás?
    Sajna ezekről lecsúsztam.
  • priluki
    Na fent van.. szóval
    Steam\steammapps\common\ro2beta\RoGame\Config\ és ebben a Default Eingine.ini fáljban tudod átirni.
  • tototto
    na akkor leírom hátha valakinek még nem világos és segít neki

csinálj erről egy biztonsági másolatot ha valami gond lenne vissza tudd másolni, de ez a biztonsági könyvtár ne legyen a steam mappán belül
    \Steam\steamapps\common\redorchestra2beta\ROGame\CookedPC\Sounds

majd ebből a könyvtárból
    \Steam\steamapps\common\redorchestra2beta\ROGame \CookedPC\Packages\Audio
    másold át ezeket a fájlokat:
    AUD_VOX_Chatter_GerGer_01.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerGer_02.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerGer_03.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerGer_04.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusRus_01.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusRus_02.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusRus_03.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusRus_04.upk

ebbe a könyvtárba:
    \Steam\steamapps\common\redorchestra2beta\ROGame\CookedPC\Sounds
    és értelem szerűen nevezd át ezekre a nevekre:
    AUD_VOX_Chatter_GerEng_01_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerEng_02_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerEng_03_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_GerEng_04_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusEng_01_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusEng_02_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusEng_03_Cue.upk
    AUD_VOX_Chatter_RusEng_04_Cue.upk

és ennyi, így németül és oroszul beszélnek a katonák
  • qut24
    Most én is tudtam 1,5 órát játszottam egyhuzamba most dobott ki az előbb. Nekem csak ez a gond, hogy behal tőle a megjelenítés és mindig resetelnem kell a gépet.

Nekem sikerült megcsinálni az eredeti hangokat elég faszák... ez a DDD|-s szerver jó
  • Ulvar
    Kipróbáltam a tankozást...eszméletlen király dolog! Vagy 3-4 T34es sikerült kiszednem amíg ők nem szedtek ki :D.
  • priluki
    most telepitem ujra és utána meg tudom mondani mert én tegnap megcsináltam:)
    MÁS...

Amióta megpróbáltam az eredeti hangokat átirni (halkan megjegyzem nem sikerült) kilép ..müködése leált dumával,de már játszhatatlan mert 5 percenként,hiába irtam vissza a filekat azóta is,most megpróbálom ujra tenni. Egyépként elötte nekem egyszer se lépett ki kb 5 óra játékidő alatt.
  • csabi1987
    Hali!

1360x768 felbontást hogy lehet beállítani a játékban?
    Az első részében se lehetett beállítani csak úgy ha a játék mappájában lévő setting vagy valami ilyesmi kis jegyzettömb vagy .ini fileban átírtam a felbontást.
    Most meg sehogy se találom a RO2 beta mappájában ezt a filet, valaki esetleg tudna segíten?
  • Ulvar
    Nem tudom kik azok akik egy klánban vannak itt és esetleg van béta kulcsuk. Lehetne tolni ma este, ha van TS szeró is, hogy ne olyan emberek mellé álljak a harcmezőn akik vagy AFK-ba vannak vagy nem látják a szembe jövő ellent és nem lövik le...szóval ne fogja vissza magát akinek van kedve ehhez :D.
  • Ulvar
    Piszok egyszerű.

Lehetsz irányító is nem csak katona, aki behívja a tüzérségi támogatásokat a felderítést repülővel és egy "kényszerített" újra spawnolással a spawn idő lejárta előtt bedobhatja az éppen várakozó játékosokat.

Eltudod olvasni a feladatokat játék menet közben hogy mit kell csinálni. De ahogy megfigyeltem általában ruszkik védik a területeiket míg a németek támadnak, majd ha erősebbek a ruszkik a németek által elfoglalt területeket visszafoglalhatják.

Más: Ami tegnap zavart még az a spawn kill. 64 slotos szerón lespawnoltam és egy MG simán kiszedett 3or egymás után....már beírtam hogy emberek azért ez egy kicsit sok lesz...ki is rúgatták a srácot.
  • Gabe18
    Kipróbáltam ezt az "egy életes" játékmódot. Jó volt csak nem tudtam mi történik és miért...
    Néha mi támadtunk, néha mi védtünk, aztán számomra teljesen ismeretlen okból térfél csere következett.
    Meg ahhoz képest hogy "egy élet" néha az adott szakasz befejezése előtt is újraéledtem, mert hogy "most erősítés jön a támadó félnek" vagy mit írt ki. De hogy ez miért következett be azt nem tudom...
    Na mindegy, ez még bonyolult volt, de ez a játék mód jó lesz kisebb csapatoknak, klánoknak hogy összecsapjanak.
  • tescodr
    nem szoktam vodkára költeni, de akkor sem venném meg ha rossz ha sok pénzem lenne.
  • Rue East
    szerintem te a mi Yossanirunkra gondolsz, de ő nem a lentebb belinkelt Yossarin :)
  • KaBuTo666
    Nem tescos vodkára kéne elbaszni a pénzt és akkor simán megtudnád venni, ha még szar is! Mert van pénz!
  • tescodr
    francba 1 kicsit nem vagyok és lemaradok mindenről :( pedig annyira ki akartam próbálni megvétel előtt :'(
  • Dietrich
  • Dietrich
    szoktam látni egy Yossariant az egyik TS-en és vadul nyomja csapatban a WOT-ot..feltételezem ő lesz az :)
  • priluki
    én a jó servereket elmentem favoritba,és onnan máér könnyü a dolog de tényleg a külön connectel megy ahogy irtad:)
  • tototto
    nosztalgiára visszagondolva, még RO OFba megcsinálhatta valami modder csapat a régi UT2k4es mapokat mint RO Classic mod én imádtam volna, de az lenne a legjobb ha megcsinálná valami csapat RO2höz a régi pályákat (mod + of)
    amikre emlékszem königsberg jucha meg berlin de jó is volt akkoriban ROzni :)
  • me and a monkey
    Nem, nincs benne, de számomra az volt a legrosszabb pálya.
    Hentelés, hentelés hátán, ehhez képest a régi Danzig egy kiérlelt, taktikailag egész embert kívánó pálya volt. :)
  • tototto
    bár ahogy nézem a maps könyvtárban sincsenek benne :S
  • tototto
    a korábbi demo pályákon nem lehet már játszani, akár botok ellen vagy csak hogy megnézzem singlebe? a régi danzig map érdekelne főleg :)
  • me and a monkey
    Néha a CoD fórumban adminkodik.
  • KM
    Csóközön!
    Vajh' Yossarian él még?
  • me and a monkey
    Szia Dietrich, üdv majd a harcmezőn !
  • me and a monkey
    Bocsi ha vegyesek a kommentjeim, a legutóbbi hsz-em már inkább pozitív lett volna.
    Még mindig keresem az RO érzést - lehet nem kellene.. - de az új pályák már nagyon is tetszenek.
    Egyszóval ajánlom a megvételét.

Még tényleg van benne bug jócskán.
    Nekem a szerverkereső megy a leírt módszerrel de a hivatalos fórumban is látom, hogy ez még közel sem tökéletes.
    Hogy hányan vannak a szerveren azt úgy nézem meg, hogy a lenti részben kilistázza a tényleges játékosokat. Ahol nem ír ki nevet - jóllehet a számok azt mutatják, hogy vannak a szerveren - ott nincs senki.
    Ha kipécéztem egy szervert akkor jobb egérgomb > connect.
    Esetleg a Gametracker segítségével nézni ki a szervert.
    "Rogame.exe stopped" ez néha nálam is előfordul, ma is pl.

• Dietrich
    Üdv.
    Látom a régi ismerősök (JTB, Serpa) itt vannak a fedélzeten és várják velem együtt a RO2-t. :)
  • Ulvar
    Hát megint kidobott....a picsába...
  • qut24
    Jah, nekem is volt már olyan, de sajnos több időt vesz el a gépresetelés mert kifagyasztja a vid.kártya drivert, meg az hogy a szerverkeresőt működésre bírjam. De nem baj, addig kínzom a gépet amíg nem tudok rendesen játszani...
  • Ulvar
    Megpróbálok visszatérni én is a harc mezejére fejfájással küszködve :D.
  • tototto
    nálam is kilépked elég gyakran rogame.exe működése leállt dumávol, pl most is, pedig végre vezettem a tabellát :D
  • Ulvar
    nekem is volt egy kifagyásom, de volt hogy 2 óráig folyamatosan gond nélkül ment.
  • qut24
    Másnak is szokott kilépni ro2.exe hibával ? Van amikor tudok jól játszani egy ideig, máskor belépek megyek kettőt és exe hiba meg szétveri a vid megjelenítést, azt ilyen 8 bites lesz a kép. Ma legalább 20x-or játszotta el ezt ...
  • Ulvar
    Valahogy el kell kezdeni fejleszteni. Először ez majd jön a 4 mag Intel. Egyszerre nincs rá cash. Az alaplap is kevés lesz pedig azzal nem spóroltam 2 éve. A Ram meg friss 3 hete vettem.
  • Gascan #1218
    6850hez nagyon gyenge lesz a procid....
  • Ulvar
    Dual Core 2.8ghz
    Sapphire radeon 4850 HD
    4 GB Kingmax RAM
    Asus P5QE alaplap

De a vidkarit lecserélem jövő hónapba egy 6850 HDra. Sapphire megbízható.
  • priluki
    Én a fegyvereken nem vettem észre.. ami kicsit engem zavar hogy pl az mg pötyögtetve irtozat pontos,viszont ha darálsz vele az reális
  • qut24
    Most csak a HUD-ra ...
  • Svenhassel
    Valaki aki tolja a betát: Ez a realisztikus mód csak a HUD-ra terjed ki, vagy a fegyverek viselkedését is befolyásolja?