5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • tototto
    már nem lehet lenyulni, mert a jelszót illetve az emailcímet a steam guard miatt csak akkor tudja megváltoztatni ha az email jelszódat is tudja (persze értelemszerűen nem szabad ugyanazt a jelszót megadni emailnek mint steamnek :D)

amugy galaxisnál van olyan hogy pickpack szállítás ugy csak 390ft és elég sok helyen átlehet venni
  • morzsi555
    A beta gondolom keddig tart, ugye?
  • priluki
    igazából vagy a játékba ? mert a játékba ki lehet próbálni.. bár élőbe is de az "sokba fog kerülni+ :P:D
  • Serpa
    kiváncsi lennék a játékban lévő két német pisztoly (P38, C96) vmelyikével hány katonát lehetne keresztül lőni.
    (lásd Indiana Jones III, Indy ott P08-al asszem 3 katonát lőtt keresztül)
  • me and a monkey
    Értem, köszi !
  • priluki
    Persze csak annak add vagy adnám kölcsön akibe megbizok mert lenyulhatja:S
  • priluki
    nem .. ip-t nem nézi nekem van laptop is másik nettel, és ott is fennt van a steam.. azért az durva lenne:D
  • me and a monkey
    Az nem tetszett annyira, nyomasztó volt, zegzugos.
    A másik 3 pálya viszont teljesen O.K.

Priluki: nem tilthatják le a fiókot ha valaki kölcsönadja a logint/pass-t?
    Nincs benne rizikó?
  • Serpa
    station pályán, a nagy épületben egy lövéssel(kar98) két tagot lőttem át; sajna egyik csapattárs volt, útban állt :)

+ vannak azok a kis lyukak a falban, azokon keresztül is lehet kukucskálni/lőni.
    ez a pálya sem olyan rossz.
  • priluki
    Alternativ mod ha pl valaki kölcsönaddja az accountját és kipróbálod:D
    Sztm amugy lesz megjelenés után 1-2 héttel free. 1-nél volt,én ugy vettem meg.. egyépként meg a legjobb reklám a free hétvége,nem tudom miért nem terjedt el..
  • me and a monkey
    Igazad van, ezt nem számoltam hozzá.
  • Fpocok
    Egy ideje nem olvastam. Aki tolja az mondja meg milyen? Mondjuk tökmindegy, mert kedden jön... Mi ez a 30 fps es duma?
  • morzsi555
    6980 Ft, mert 990 Ft a szállítási költség a cd galaxisnál. Azért nem mindegy. De zavvi.com-nál 5827 Ft, szállítási költség ingyenes. Csak annál meg lehet izgulni, hogy ne sérülten érkezzen vagy hogy ne nyúlják le a postánál.
  • Gyuszopapa
    Nem a pénz a lényeg de azért szeretném érezni úgy testközelről hogy mégis hogy adja a találatokat meg mennyire laggos fos.Hogy miért mert mostanában nem igazán adtak ki normális játékot egyet sem ami meg jó lett volna annak meg volt ezr más nyűge.Azért azt a 6 ezret el tudom másra is költeni pl. még 4 giga ram a gépembe.
  • me and a monkey
    Gyuszópapa. Vedd meg. Ez nem fogja feltörni a lábad és mégse 10ezer Ft körül van.
    5900.- Ft. több évig játszhatsz vele és kismillió egyéb mód lesz hozzá.
  • me and a monkey
    Nekem is nagyon tetszik az a pálya, érdekes,kicsit olyan mint egy korabeli film...
    Nincs gondom a spawn-hely kiválasztásával, meg szoktam nézni melyik a jobb hely, melyik van közelebb és aszerint választok.
    Szerintem jó ez az interaktivitás.
  • Gyuszopapa
    Nem a steammal van a baj feltőrték az ingyenes Dirt honlapot és az összes kulcs törölve van.
  • Gyuszopapa
    Esetleg valami alternativ kipróbálási lehetőségről nem tud valaki ingyen hétvége vagy valami mert még cipőt se veszek próba nélkül.
  • Dietrich
    úgy látom ott fogunk többen is sorban állni :)

DIRT3-t kaptam a vga-hoz (vagyis ilyen bónt steamhez) le is töltöttem, települt is csak mikor indítom a játékot kiírja most ezzel a játékkal nem lehet játszani :Dsebaj letöröltem újra leszedtem most már nem r ki semmit..el se indul a homokóra után :D
    na ezért kell nekem a dobozos..
  • morzsi555
    De, azok lesznek, csak azt nem tudni milyen szinten:
    "Egyjátékos módok-
    * Sztálingrádi kampány: A sztálingrádi kampány a többjátékos pályákon zajlik majd, ahol mind német és orosz oldalról átélheted az ütközetet. A pályákat történeti szálak kötik majd össze, a kampányok előtt és végén pedig moziszerű átvezetők teszik filmszerűbbé az élményt."
  • Gascan #1273
    csak botok lesznek .. atvezető animaciora se szamits
  • morzsi555
    Szerintetek a single player csak multi lesz botokkal néhány átvezető animációval vagy megpróbálnak valami moh/bia félét összehozni?
  • Ulvar
    pont most van PB frissítés asszem.
  • Serpa
    ja és azt vettem észre, h amióta pb szerverre nem megyek nem omlik össze a játék.
  • Gabe18
    Nem egyszer volt már hogy pár nappal a kiírt előtt elkezdték árulni. Főleg ha külföldön is elkezdték már.
  • Serpa
    én meg azon a pályán voltam eddig a legtöbbet.
    az tetszik a legjobban.

idővel minden fűszálról tudod majd hogy hol van.
    ki kell ismerni a pályákat ami nem kis idő lesz.

engem ami idegesít kicsit, h ready-t kell nyomjak, ill. spawnhelyet kell válaszak.
    eldönthetné a játék hogy hol van szükség "emberi nyersanyagra" és akkor oda tesz, annak a közelébe. valamint lehetne inkább "unready" kattintás.
  • Ulvar
    hát azt nem hiszem...jó lenne de nem hiszem.

"A játékhoz első vásárlóinknak, a készletek erejéig Red Orchestra 2 posztert adunk ajándékba." Kell ez is... :D De funkciója lenne az ajtómra mer üveges és takarná az estefele beérkező irritáló fényt :DDDD meg hát kurva jól néz ki a borító és ha olyan a poszter azt szeretni fogom.
  • Gabe18
    Én is dobozosan tervezem, de az csak 16-ra van kiírva. Nem bánnám ha 13.-án az is kijönne CD Galaxisba...
  • Ulvar
    én azért veszek hozzá dobozt... :)

1 éve kezdtem el igazán játékokat venni komolyabban, és ez lesz az első 2. Vhs FPSem dobozba....:). Ezt a gémet nem hagyom ki, viszont ezzel együtt klánt is keresek aki erre a gémre szakosodna a jövőben.
  • me and a monkey
    Ma is myomultam egy-másfél órát a játékkal, Spartanovka pályát kerestem mert azon csak perceket játszottam eddig.
    Nekem ez a pálya tetszik eddig a legjobban a maga "kisárgult" színvilágával.
    Igyekeztem Commander lenni, próbáltam mit is lehet ezen kasztban csinálni.
    Tényleg lehet spawn-oltatni a csapattársakat és ami még jobban tetszett: lehetett választani, hogy a kiválasztott célpontra légitámadást vagy tüzérségi tűzet kérjek, a felugró kis ablakban lehet az opciót megjelölni.
    Ami zavar, hogy még nem tudom, hogy merre van előre és merre hátra, mit is kell gyakran csinálni de kezdem magam kiismerni.
    Más is így van ezzel, ma is begyűjtöttem pár hátbalövést amikor a csapattársaim azt sem tudták merre járnak.
    Mindenképpen megéri az árát, 5900.- Ft jutányos ár.
  • Gabe18
    Hát ja, kedden steam-en a full játék.
  • Serpa
    nem hiszem, h lesz még kulcsosztás.
    ennyi volt.
  • bosco05 #1261
    szintén
  • Look at the cat
    még mindig érdekelne egy kulcs :D
  • Dietrich
    Hello. Jövünk páran volt IBT-sek és lelövünk mindenkit..még egymást is
  • Dietrich
    ez engem is érdekelne mert jó lenne kipróbálni...bár úgyis csak napok kérdése már..
  • Dietrich
    engem is vsak ez a része érdekelt a RO1-nél és most is. :)
  • Dietrich
    én csak a nevet láttam nem beszéltem vele :)
  • Serpa
    Helló!
  • dextr
    ctrl