Depis vagyok, van kiút?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Persze, ha néha van az embernél, hogy kiborul, összezuhan, az még nem depresszió.
De, ha folyamatosan nincs valakinek már kedve semmihez, és csak maga alá zuhan, akkor kell az orvosi segítség is.
(Nem a begyógyszerezésre gondolok, de vannak már enyhébb depresszáns gyógyszerek, amik nem jelentenek túlzott gyógyszerezési gondot.)
Természetesen azért kellene, hogy saját magába nézzen az ember, és megtalálni valami megfelelõ elfoglaltságot, hogy túljusson ezen a ponton.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
En minden agyturkaszt kivetel nelkul agyonlonek,de ez azt hiszem nem oldana meg a problemad.Eleve nem nagyon hiszek a depresszio letezeseben,de mivel anyam is gyakran zuhan ossze latszolagos indok nelkul,van neemi ralatasom.
Magadba nezz es ott talald meg a problemak gyokeret.
Szar a hazassag?Unalmas ugyanazt a bamba pofat bamulni evekig?Dagi vagy?Nincs emberi/szakmai kihivas?Nem latsz celokat?Sorolhatnam,van par lehetoseg.
Egy HOBBI keresese ami szamotokra(nem ohajtok altalanositani,de tapasztalat)meglehetosen nehez.
SAJAT barati tarsasag sem artana.Nem a parod ismeroseivel,es haverjaival foglalkozni hanem olyan emberekkel valo -ha nem is mindennapos,de gyakori-kommunikacio akik regota foglalkoznak es torodnek Veled.
SPORTOLAS hetente tobbszor par orat,meg akkor is ha ez csak otthon vegezheto a sok munka mellett.
Werkfilm:remelem edesanyadrol linkeltel kepet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A topicnyitóhoz: Járj el futni, kösd le magad, keress egy pszichológust.
http://goo.gl/gd6Zi5
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
beírják,hogy milyen idõsek..de a sok 18-25 szerintem 16 sincs,de okoskodik...mennyetek anyátokba,ha csak kárörvendeni tudtok,suttyó banda...mivel nem vagyok köcsög nem kívánok nektek olyat,hogy gondotok legyen...bár akkor lehet átéreznétek...
BMW Über Alles!
de az biztos.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Igyál egy sört szívjál el egy cigit, szarjál a világra.
Ha nem akkor meg: headshot a 112-es üzivel
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Egy jó kis beszélgetés is jót tesz.
Zen kiút a depresszióból
És itt is a testmozgást javaslom, egy kiadós futás, úszás elfeledteti a problémák nagy részét :-)
HP+
KÉÉÉÉÉSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! A FEJBE HA ILYEN HÜlye vagy hogy DEpis vagy légy akkor EMO-s BAZZ
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
szerintem pont erre volt szüksége a témaindítónak<#fejvakaras>#fejvakaras>
üdv mindenkinek.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Aki pedig leáll a kocsma elõtt fetrengõ alacsony kasztbéli részegekkel vitatkozni, az készüljön fel arra, amit kap tõlük... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De valóban frissítõ, stresszoldó hatása van és az emberi szervezetbõl sajnos nagyon gyorsan ürül, így nehéz pótolni természetes úton, ha nagyon meghajtjuk magunkat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egizike64:
sokan írták,hogy minek vállaltál gyereket,ha idegesít,ezt õk nem értik,még túl hülyék hozzá.gyakran elõfordul,hogy a "hivatásos" anyák is lemerülnek testileg,idegileg stb.
a tanácsom a következõ: sürgõsen szerezz be vitaminokat,legfõképpen
- Magnéziumot szedjél,ami jót tesz az idegrendszernek és mérsékli a stressz hatásait
- olvastam,hogy van néhány fiatal gyereked,nos,ha van idõd vidd le õket a játszótérre,õk is eljátszanak lent,meg te is pihizel a friss levegõn,és esetleg valamelyik másik anyukával beszélgethetsz
- beszélgess valakivel,hogy elmondhasd mi a gondod,de ne fórumon,hanem személyesen valakivel,akiben megbízol
- figyelj oda a kajára,mert az nagyon fontos,ha nem javul a helyzet,akkor keresd fel a körzeti orvosodat és õ elmondja a tovább teendõket,valszeg nyugtatót írna fel,vagy kedélyjavítókat,sõt elküldhet pszichiáterhez is,bár lehet az lenne a legjobb
- lelkiproblémáidon ugyan az orvos nem tud túllépni,azok csak te tudsz,ebben õ max. segíteni tud,és megmondja mit tegyél
Jobbulást!
BMW Über Alles!