Depis vagyok, van kiút?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
jajj,te mindig viccelõdsz xD xD

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Ezért kell fokról-fokra, lépésrõl-lépésre felépíteni egy stabil, empirikus tapasztalatokon nyugvó, zsigeri nõgyûlöletre épülõ, hímsoviniszta beállítottságú világképet magában az embernek?! 😄DD Erre gondolsz?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TheRock18
ilyenkor szoktam cinikusan megjegyezni,teljes lelki megnyugvás után,hogy "jajjj..legalább nem vok egyedül" 😊

BMW Über Alles!

[HUN]FaTaL
Szintén így jártam, 2 év után :/

http://goo.gl/gd6Zi5

ugyanúgy mint a pasiknak(NEM MIND!)csak a nagy részük...

TheRock18
ha ezt nekem mondtad,akkor nem igaz,csak látom,meg tudom,hogy a nagyrészük(NEM MIND!) egy szélhámos :S

BMW Über Alles!

Na, ez például klasszikus reakció. Átcsap általános nõgyûlöletbe egy csalódás.
TheRock18
kétlem 😞 évekig kerestem a megfelelõt,mire megtaláltam!eltöltöttem vele 2,5 csodás évet,aztán megint itt vagyok!szerintem nem kell elmondanom milyen a mai nõk nagyrésze...:S

BMW Über Alles!

Ilyen is van😞 De biztos lesz olyan aki rendes is és szeretni is fog!

Szerintem a rossz kapcsolatok néha különösen jót tesznek az emberrel hosszú távon. Baj csak akkor van, ha rossz válaszokat ad ezekre az ember. Magába fordul, nem bízik semmiben, és senkiben. Ha nagyon elfajul, vagy magába fordul, segíteni kell rajta.
TheRock18
mi így jártunk,két rendes ember egymásra talált,de sajnos a nõ részérõl megszünt a legfontosabb érzelem..így vége lett 😞

BMW Über Alles!

Az igazság az,hogy vannak szemét nõk és szemét férfiak is.Ha két 'rendes' ember egymásra talál az nagy kincs és vigyázni kell rá.Szerintem mindenkinek az életében volt már,akár nõ,akár férfi az illetõ,hogy átvágták...Ilyen van sajnos.Tovább kell lépni,valamikor csak segítséggel megy.De utána újra bízni kell és esélyt adni,mert ha nem,lehet hogy egy életre szóló 'rendes' embert veszítünk el.
Nekem is volt egy szemét barátom,jól elbánt velem.Depressziós voltam utána.Kigyógyultam belõle.Most boldog vagyok egy új párkapcsolatban és már együtt is élünk😊Szóval az élet szép!😊
Jól ki kell ismerni valakit és ha megérdemli akkor bízni!😊Sok sikert nektek is fiúk a tisztességes nõ megtalálásában!😊

Látom jól elbeszélgettek! 😊 Csak az a baj, h mindkettõtöknek igaza van! Csak két szemszögbõl nézitek!
TheRock18
elég baj ez nekem,elhiheteted 😊 bár ezt az okosságot is apám tárta elém!
miyen 5 pont?elakadásjelzõ?😄 akkor nem próbálom meg! 😄

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Puha vagy. 😄 Nem bántásképpen mondom, mert sajnos én is... Amint emberszámba veszem a célszemélyt, megkedvelem, megszeretem és már-már elkezdek hozzá ragaszkodni, kezdem élvezni az egészet, elhalmozom ajándékokkal és törõdöm az érzéseivel, BUMM és agyõ. A nõknek nem kell érzékeny és korrekt pasi, ezt csak hazudják (még maguknak is), hogy a "rendes lány" szerepben tetszelegjenek, akiket kihasználnak a mocskos férfiak.

Evvan. Most idéznék az Utolsó Cserkészbõl, de minek... (5 pont annak aki tudja mit 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TheRock18
én pl. mindent megtettem a kedvesemért,és végül én lettem ott hagyva...akkor jöttem rá,hogy a nõk a szemét férfiakat szeretik 😊

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Ok! Fordítsuk meg. Ha talákozol egy olyan korrekt/megbízható pasival, akit szeretsz képes életed végéig tisztességgel eltartani és azt ajánlja fel neked, hogy hagyd abba a melót és koncentrálj az otthonotokra/családotokra, neveld a gyerekeket és vezesd a háztartást, amúgy meg szabad vagy, a többit õ állja, akkor mit teszel?!

LadyBaBa
nem minden férfi! általánosítani azért nem szabad, de utálom az ilyen megnyilvánulásokat, mint amilyet te tettél, sir quno jedi..

Sir Quno Jedi
Mer megmonta a mamájuk, hogy minden férfi desznyó! Röff! 😄

TheRock18
férfiakhoz is írhattál volna azért %-ot..mert ott sem mind bár a nõk úgyis azt mondják "minden férfi egyforma" de nincs igazatok

BMW Über Alles!

LadyBaBa
értem a poént, csak az ilyet nem szeretem. tudod, én azt tapasztalom, h a nõk 90%-a mindent megtesz a párjáért, azért h boldog kapcsolatban éljenek, a férfiaktól viszont ennek a töredéke sem jön vissza. miért van ez így??? nem ömlengõ rómeót várok, csak egy normális, törõdõ párt akarok!!! sztem a férfiak nagyon sokban felelõsek azért, h a nõk depressziósak. miért van az, h a kismama hazaviszi a babáját és a depressziós lesz? mert a férfi nem áll mellé úgy ahogy azt kellene..

Sir Quno Jedi
Látod, te pl. még a poént sem érted, nem véletlen van annyi válás. 😄

LadyBaBa
hát, ne is haragudj de a hozzáállásod egyszerûen szörnyû. hímsoviniszta disznó vagy. ha a nõd helyében lennék, csesznék neked bármit is fõzni, takarítani, meg egyebeket, amíg nem szállsz be a dolgokba.
tudod ez már nem 19. század, ahol a nõ el volt nyomva. egyenlõek vagyunk és ha te így állnál hozzám, speciel, abban a pillanatban elhagynálak. hiszem és tudom h nálad csak jobbat lehet találni!!
látod, ezért van ennyi szorongó, depressziós nõ. mert sajnos a férjük nem férj, csak egy pénisz. ami nem is biztos h mindig mûködik..😛 ennyit errõl.
egizike, beszélj a férjeddel, ha értelmes, akkor föl fogja fogni. nem úgy mint Sir quono jedi..:S

TheRock18
xD

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
A férfiaknak nem az a dolga (sosem volt az). A hímnek az a dolga, hogy hozza a mammutot(pénzt) és megvédje a családját a többi ragadozótól(hímtõl). Idõnként persze nem árt, ha megrakja az asszony(okat), hogy legyen elég puja, aki továbbviszi eme nemes vérvonalat. 😄DD Ennyi. Aki ebbe nem tud beletörõdni, az metró/überszexuális minimum ("férfi" oldalról), vagy csak simán megtévedt feminista ("nõi" oldalról). 😄DDDDD

hát sajnos ez szerintem nagyon nehéz helyzet,hisz gondolom a párjának nem olyan egyszerû szakmát váltani,bár szerintem az tudna csak segíteni,hogy akkor jobban kivegye magát a gyereknevelésben,háztartásban.És többet lennének együtt,akkor javulna a helyzet.De vajon ez megoldható?

LadyBaBa
egizike64, remélem azóta sikerült vmilyen szinten megbeszélned a problémád a pároddal! tény, nagyon nehéz néha és sokszor átsiklunk a kis problémák fölött, amikbõl aztán nagy problémák lesznek.. aztán meg borul a bili és az ember csodálkozik, h hol is rontotta akkor el?? sehol. kicsit nem figyeltél, hisz rád sem figyeltek annyira. de ezt még bõven helyre lehet hozni!!! egy jó pszichológus, vagy barátnõk mindenképp tudnak segíteni.

Különc
Ugye salsoul még nem találta meg ezt a topikot?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TheRock18
nem pm-eztem barátom,csak tudod van itt közöttünk egy modi,aki pont olvasta amit írtál...amúgy nem szokásom sem titokban sem nyíltan beárulni senkit

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
A kisgyerek a legtökéletesebb, mondhatni esszenciális ember, maga a megtestesült gonosz. Még alig vannak erkölcsi, avagy morális korlátai, hiszen ezek mind tanult dolgok. A gyermek pedig alapvetõen önzõ, agresszív és nem mérlegeli tettei következményeit. Egy kisgyermekekbõl álló csapatnál nincs kegyetlenebb banda. Minden különbözõséget, másságot azonnal és elképesztõ kegyetlenséggel megtorolnak. Evvan. Ez az ember.

Minden nemeset és értékeset többnyire (önkéntelen) tanulás útján szedünk magunkra. Legfontosabb épp ezért a példamutatás.

"meg kell állnod a helyedet egy nagyrészt ellenséges környezetben/társadalomban. Ott vagy szétszednek, vagy te szeded szét õket."

Utálom ezeket a farkastörvényeket. :|

Sir Quno Jedi
Lelki problémákat nem lehet gyógyszerrel elintézni. Csak modern, kényelmes korunkban van mindenre pirula, miért ne lenne pl. "Szar az életem és meg akarok halni!" ELLENI pirula?! Hát nincs. AZ mind rosszabb még a drognál is.

Nincs csodaszer, amit beveszek és az életem rendbe jön, boldog leszek és minden sikerül.

Én is jó párszor kinyúlhattam volna (van/volt rá bõven okom), még sem tettem, még itt vagyok és ágyúval kell fejbe lõjenek, hogy ne legyek itt! Nem lehet feladni. Egy-két halálközeli élmény rádöbbenti az embert, hogy valójában milyen szerencsés és az összes nyomora jelentéktelen kis apróság! Csak magadtól léphetsz túl rajta.

Én nem bírom a pszichiátereket, fõleg nem a Csernust, de abban igaza van, mikor sokkolja az embert és kerek perec az arcába mondja, hogy hangember vagy, talpra állsz, vagy megdöglesz, mész a lecsóba! Így van. Senki sem segít, senki nem fog melléd állni és fogni a kezedet és lesni, hogy mi a halál bajod van éppen. Nem számíthatsz senkire sem! Magadnak kell életképesnek lenned, ha elveszted az életösztönödet, felfalnak a farkasok. Ha egy birka lefexik és nem megy tovább, akkor a csorda ott hagyja magára meghalni. Ez a természet rendje. Jól is van így.

Mikor elmúlsz 2-3 éves és a szüleid már nem Istenek többé, akik reggeltõl-estig fogják a kezed, akkortól nincs kecmec, meg kell állnod a helyedet egy nagyrészt ellenséges környezetben/társadalomban. Az óvoda a legjobb példa. Ott vagy szétszednek, vagy te szeded szét õket. Ez pedig életed végéig így lesz már.

sz4bolcs
Nem is rossz ötlet. Neurotikusból pszichotikusat...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Amúgy mostmár kiváncsi lennék arra is hogy Te honnan szeded a baromságot hogy psichiáterhez kell menni. Mert eddig mást itt nem csináltál csak kötekedtél mindenkivel.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

és mûködésében.

Fogjátok már fel az a kurva antidepresszáns olyan mint a kokain. ergo-VÉGLEGES VISSZAFORDITHATATLAN VÁLTOZÁST OKOZ AZ AGY SZERKEZETÉBEN.

írd már be a googleba hogy antidepresszáns azt olvasgass róla egy kicsit haver...

Aki pedig itt laikus az te vagy meg a sok buzi pszichiáter aki emberek millióinak teszi tönkre az életét szar antidepresszánsokkal. Ha erõs vagy van akaraterõd igenis gyógyszer nélkül is ki tudsz jönni a gödörbõl és ez tényleg lehet hogy évekig tart ismerek ilyet is, meg olyat is aki nem tud meglenni a szar gyógyszerei nélkül és olyan egésznap mint egy zombi. Persze dolgozni a társadalom szemében értékes életet élni tud. De attól még csak egy szar zombi.

Hát azt hogy az antidepresszánsok károsak és csak üzlet és kb. 1000 beteg emberbõl 1 "gyógyulást" tudnak felmutatni azt a netrõl meg innen onnan ismerõsõk szomorú példájából stb...

A többit segíteni akarásból a saját diónyi kis agyamból vettem hogy mi tehetne jót egy olyan embernek aki elveszítette az érdeklõdését a világ iránt. Remélem nem gond hogy én veled ellentétben segíteni szeretnék fõnök.

Az a legjobb neki! "boldogok a lelki szegények". 😄 Azt ajánlom te is nézz egy kis Feldmár Andrást youtubon.

arty
Francokat. Átmenetileg kezeli a tüneteket és annyi. Ráadásul ha az az ember mellette nem megfelelõ vagy nagyon mély a depresszio, akkor lehet h az életben "nem jön vissza" ...

Orvos kell, minél elõbb.

Forza.

Herold
Na jó, sztem zárni kéne a topikot, egyre több a laikus észosztó.

-fav

Herold
Honnan szeded ezt a sok baromságot?

Willenbrock
Aki depis vagy pánikbeteg gondoljon csak arra hogy a jelenlegi helyzeténél sokkal rosszabb is lehet mert jön az új,halálos influenza.Csak idõ kérdése mikor jelenik meg itthon is.Erre kell gondolni és akkor a mai helyzet még vidámnak is tûnhet.

tenkenorman
Anyukám pánikbeteg, és depressziós ami hála istennek egy évben egyszer-egyszer jön elõ nála. Szedett antidepresszánst, de már nem szedi és nem rosszabbodik az állapota.
Ha rámhalgatsz elmész egy orvoshoz és nem itt sg-n kéred a segítséget.

http://www.tenke.hu

LSD segit ha megfelelõ ember van a páciens mellett.

arty
pár órát segít, de utána fix h kinyirod magad, ha amugyis "depis" vagy 😊

Forza.

LOL

Vegyél motort vagy quadot azt menj ki vele terepre az is megöli a depressziót. Persze ehez már pénz is kell. De szerintem a legtutibb módszer egy kényelmes quad minél többet mész vele minél messzebre annál jobban oldódik a feszültség és a végén azt veszed észre hogy kiül a vigyor az arcodra. Ki lehet röhögni de attól még én mondom a frankót. Ha természetvédõ vagy akkor ajánloöm a lovat. Egy ló 1000 psichológusnál meg psichiáternél többet ér.

Gizike ha rám hallgatsz ne fogadj el szakembertõl semmiféle antidepresszánst!!! Azonkivül hogy végleges változást okoz az agyadban rákkeltõ stb.. és olyan leszel tõle mint egy lelketlen robot. Ajánlom Feldmár andrást nézzél youtubon ezzel kapcsolatban. Keress egy pszichológust inkább ha van rá pénzed az nem töm hülyeségekkel. Ahogy páran itt mondták sajnos nagyon nehéz lesz de egy ideig próbáld meg, hogy nem veszed komolyan a gyerekeidet meg úgy általában a világot. Ha szalad a lakás tojj rá majd a férjed meg a gyerekeid rendet raknak ha nem tettszik nekik. Nyomás kifele. Olvass könyveket nem baj ha az elején nem érdekel... Majd fog!!! Ha van pénzed vegyél valami oolyan számítógépet amin tudsz játszani és állj neki JÁTSZANI. Hidd el az teljesen eltereli a figyelmedet egy idõre a gondokról.
Fedezd fel a világot és azt hogy mennyi érdekes és gyönyörû klassz dolog van amit nem próbáltál még. ÉS ami a leges leges legfontosabb örülj neki hogy egészséges vagy !!! HA nem fogadod meg a tanácsaimat nem leszel egészséges és akkor már valóban lesz okod depizni. Gondolj a mellrákos stb.. nõkre mennyire foglalkoznának a depresszióval ha még1szer megadná nekik a jóisten hogy egészségesek lehessenek. Kicsit mélydj el magadba és kezd el értékelni amit a sorstól kaptál mert amit most csinálsz az az egyik legnagyobb bûn, és ha nem vigyázol meg is fogod kapni érte a büntetésedet.