Depis vagyok, van kiút?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Van már néhány depivel foglalkozó topic, mindegyikben elmondtam, hogy az ember akkor depis, ha nem akarja, hogy ne legyen az.
úgy érzem h nehéz út áll elõttem. ha hazajön hétfõn majd a férjem, leülök vele és megpróbálom megbeszélni a dolgot... hátha az is segít vmit, de ha továbbra is rosszul érzem magam, mindenképpen pszichológushoz megyek. nem nagyon bírom már ezt a helyzetet..
Itt szerintem több segítséget kapsz (Fórum részre kattints felül).
Az sg-n elég sok a gyökér, akik csak bejönnek egy "poénosat" post-olni minden topikba.
gamertag: kenobita
Te pedig ne add fel, keresd az életben a szépet és a jót😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
te pedig ne sajnáld a szüleimet, mert nem ismered a családi helyzetemet, maradjunk annyiban, hogy anyámat nem láttam 3 éve, apámról pedig ne beszéljünk...
Én sokat olvasgattam, amitõl méginkább azzá váltam, bebeszéli magának tudat alatt az ember elég rendesen...
ne ess a saját csapdádba bele.
Valami végett van, másokba is van hiba de benned is találd meg mi hiányzik...
nekem pl. mivel se barátok se barátnõ nem volt... elidegenedtem... mindenkinek kell kis törõdés szeretet...
Aztán megismerkedtem a lánnyal aki megváltoztatta ezeket a dolgokat...
9 hónap telt el azóta...
a sötét múltat hátrahagyom...
aztán javaslott hogy kösd le magad valamivel... én pl politizálással foglalkozom...
olvasgass... autó motor sport, vagy akármi csak lekössön...
lehetõleg ne olyan legyen amit nem kapsz meg, mert az megint csalódás...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Na csá p*cs*k... Én leléptem
depressziós vagyok!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Itt csak a sok emos tizenéves pöcs fogja neked az észt osztani, mert mind tudja, hogy megy ez. Mind sokkal többet dolgozik, mint te, nekik több gyerekük is van és minden fasság lesz, amit beszélsz.
Sorry, ez van.
Ez a kedvencem: "minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít?"
Hát b+ ez jellemzõ az egész sg-re. :-))
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
én elsõ karikában talán azt tanácsolnám, hogy keressen ettõl komolyabb forumot, s talán ott tudnak igazi tanácsot is adni. a következõ tanácsommal meg csatlakozom elõttem szóló COOLancshoz hogy üljön le beszélni a férjével. harmadik, hogy a gyerekeknek adott feladatot lehet úgy adni, hogy szívesen csinálják. én pl szerettem segíteni a ház körüli munkában, de nem takarítás volt. Te ismered a gyerekeid, így tod mihez volna kedvük, s kicsit ,,hazudj,, nekik, hogy így lesznek felnõttebbnek. :-)s ilyen fiatal gyereket meg dicsérni kell nagyon, túlzottan hogy milyen ügyes, s mekkora segítség volt az a munka amit megcsinált. s utolsó tanácsom, hogy keressen valakit akivel le tud ülni beszélgetni errõl s minden egyéb dologról, mert szerintem az sokat segít.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a másik mondatod is...
"minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít?"
nyilván ez csak most a depresszió miatt lett így. basszus, szemellenzõt vegyük már le.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nyelt volna le inkább anyád a sarkon te büdös paraszt...
igenis olvastam róla, hogy nem létezik ilyen, na bumm :\
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
"a gyerekek a szokásosnál is jobban idegesítettek" -> minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít? már régen rossz ez egy anyától, ha így gondol rájuk...
Hát ez már megbocsáss de a legbutább mondat, amit itt olvastam. Persze, begyógyszerezik, de a problémák akkor is megmaradnak, maximum majd tesz rá. Pont nem erre van szüksége!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!