Depis vagyok, van kiút?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egyébként a legelsõ amit egy pszichológus is mondani szokott. Ha valaki bemagyarázza magának, h hú de szar, én milyen depis vagyok, akkor a végén tényleg elhiszi, pedig lehet h csak pillanatnyi rosszkedv, rossz hangulat uralkodik el rajta. És az az élet sok területén így van.<#wink>

ChuckyHUN
Beszélj elõször a férjeddel, aztán a gyerekeiddel, szeretitek egymást, segíteni fognak:

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szerintem az legyen az elsõ, hogy ne nevezz depinek minden rossz hangulatot. Tudom magamról, jobban rááll az ember a "hû, ez biztos depresszió" gondolatra, mint a "rossz kedvem van, segáz, holnapra elmúlik"-ra, és itt kezdõdnek a bajok...

Van már néhány depivel foglalkozó topic, mindegyikben elmondtam, hogy az ember akkor depis, ha nem akarja, hogy ne legyen az.

na ez egy jó döntés<#eljen>
megnéztem a belinkelt oldalt, sok érdekes infó van fönn..
úgy érzem h nehéz út áll elõttem. ha hazajön hétfõn majd a férjem, leülök vele és megpróbálom megbeszélni a dolgot... hátha az is segít vmit, de ha továbbra is rosszul érzem magam, mindenképpen pszichológushoz megyek. nem nagyon bírom már ezt a helyzetet..
cenobite
www.bura.hu

Itt szerintem több segítséget kapsz (Fórum részre kattints felül).
Az sg-n elég sok a gyökér, akik csak bejönnek egy "poénosat" post-olni minden topikba.

gamertag: kenobita

ChuckyHUN
Kurva anyád werkfilm.
Te pedig ne add fel, keresd az életben a szépet és a jót😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hozzáfûzném még, hogy mielõtt okoskodnál, nem 15 éves vagyok és a hajam sem ér a szemembe
akkor rosszul fogalmazott :\

te pedig ne sajnáld a szüleimet, mert nem ismered a családi helyzetemet, maradjunk annyiban, hogy anyámat nem láttam 3 éve, apámról pedig ne beszéljünk...
gabo91
Véleményem a következõ:
Én sokat olvasgattam, amitõl méginkább azzá váltam, bebeszéli magának tudat alatt az ember elég rendesen...
ne ess a saját csapdádba bele.
Valami végett van, másokba is van hiba de benned is találd meg mi hiányzik...
nekem pl. mivel se barátok se barátnõ nem volt... elidegenedtem... mindenkinek kell kis törõdés szeretet...
Aztán megismerkedtem a lánnyal aki megváltoztatta ezeket a dolgokat...
9 hónap telt el azóta...
a sötét múltat hátrahagyom...

aztán javaslott hogy kösd le magad valamivel... én pl politizálással foglalkozom...
olvasgass... autó motor sport, vagy akármi csak lekössön...
lehetõleg ne olyan legyen amit nem kapsz meg, mert az megint csalódás...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rubenvagyok
Na amit coldplayer be nyomot az segíthet talán! Próbáld meg veszteni valód nincs.

JAG1
Nincs jó passzban és mivel eleve ki van merülve, idegesítik a gyerekei. Ez mindenkivel így van. Sajnálom a szüleidet, mert rajtad csak idegeskedni lehet, amekkora fasságokat beszélsz.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Coldplayer

Na csá p*cs*k... Én leléptem

gabo91
Van már ilyen topik. kettõ is...
depressziós vagyok!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Coldplayer
Talán ez is segíthet. Pont egy másik sg fórumban találtam. Ott egy srácnak voltak kemény gondjai.

jó lenne egy pszichológus, tény. utána olvasok egy kicsit..
Rubenvagyok
Igazad van! Nem lehet erre sajnálni a pénzt! A legfontosabb az embernek az hogy az egészsége rendben legyen. Mi itt csak tanácsot tudunk adni, egy szakember sokkal komolyabb javaslatot irányítást kell tennie.

Csak egy alkalom is sokat segíthet, és nem hiszem hogy a gyógyulásra sajnálni kellene a pénzt

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Herold
De. Pénzt azt sokat veszthet rajta.

ha te ennyire okos vagy, akkor szerinted nem az az ideális család, ahol ha eljutnak odáig, hogy igenis gyereket szeretnének, akkor azt tisztességgel és szerettel fel is nevelik?
Ha nincs olyan barátod aki feltétlenül megért, akkor marad az agyfürkész, szerintem nem veszíthetsz vele sokat.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

hát én beírtam a google-be h szorongok és konkrétan az elsõ oldal egybõl ezzel foglalkozik.

ha lesz idõm, kikeresem neked a cikket, de nemtom azon mit kellene felfedezni, egyszerû teszteket végeztek embereken
JAG1
Sajnos Coldplayer-nek igaza van, ne itt várj értelmes beszélgetést.
Itt csak a sok emos tizenéves pöcs fogja neked az észt osztani, mert mind tudja, hogy megy ez. Mind sokkal többet dolgozik, mint te, nekik több gyerekük is van és minden fasság lesz, amit beszélsz.

Sorry, ez van.

Ez a kedvencem: "minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít?"

Hát b+ ez jellemzõ az egész sg-re. :-))

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Herold
igenis sok értelme van elmenni egyhez, nagyonis értelmes emberek(általában 😄), amúgy ha neten tudsz segítséget kérni, akkor mértnem tudod beírni a google-be, hogy pszichológus? tuti, hogy van pár fórum, ahol leírják az emberek a véleményüket és onnan választhatsz egyet
Herold
Miért? Ahol arról olvastál, hogy nincs téli depresszió, ott feltüntették, hogy ki fedezte fel és mivel bizonyította?

tigerbácsi
mindenkinek van gondja. s úgy oldja meg ahogy tudja. de valahol egyetértek werkfilm-el. ez nem ide való téma, mert itt tényleg sokrétû ember megfordul. ok kicsit túlzásba esett, mint e totyik is kicsit túlzás. bár jó hogy én mondom ki sokat nyávog itt cseten. s arra is fel lehetett készülni hogy lesznek werkfilm-hez hasonló hszek.

én elsõ karikában talán azt tanácsolnám, hogy keressen ettõl komolyabb forumot, s talán ott tudnak igazi tanácsot is adni. a következõ tanácsommal meg csatlakozom elõttem szóló COOLancshoz hogy üljön le beszélni a férjével. harmadik, hogy a gyerekeknek adott feladatot lehet úgy adni, hogy szívesen csinálják. én pl szerettem segíteni a ház körüli munkában, de nem takarítás volt. Te ismered a gyerekeid, így tod mihez volna kedvük, s kicsit ,,hazudj,, nekik, hogy így lesznek felnõttebbnek. :-)s ilyen fiatal gyereket meg dicsérni kell nagyon, túlzottan hogy milyen ügyes, s mekkora segítség volt az a munka amit megcsinált. s utolsó tanácsom, hogy keressen valakit akivel le tud ülni beszélgetni errõl s minden egyéb dologról, mert szerintem az sokat segít.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

most menjek pszichológushoz sztetek? hm.. nem tudom, elég szkeptikus vagyok velük kapcsolatban.. meg most üssem föl a telefonkönyvet és random hívjam föl? mert ez nem olyan mint egy jó nõgyógyász.. egyik ismerõsöm sem jár pszichológushoz..:S
Coldplayer
Aham és most a két óra alvásidõdbõl fórumozol? Azért ez túlzás amúgy meg kicsit elkanyarodtunk a témától. Én a helyedben keresnék valami olyan forrást ahol nálunk egy kicsit hozzáértõbb emberek tudnának neked segíteni.

most ne haragudj meg, de ilyet én is tudok írni, legalább az lenne odaírva, hogy ezt ki fedezte fel és mivel bizonyította, vagy ezek is a ráérõs "angol tudósok" voltak?
akyyy
én napi 20 rát dolgozom, ebbõl még plusz 2 óra a haza és visszautazás, és 2 órám marad aludni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szeretem a gyerekeimet, de néha igenis van velük probléma és lehet h nem tudom ezt a megfelelõ szinten, vagy módszerrel kezelni. persze, én is sok mindenben hibás vagyok, de most mit tegyek?
szemellenzõ??? õ írta, hogy JOBBAN idegesítik a szokásosnál, bazz, akkor gratulálok az ilyen szülõnek és ennyi, nincs ebben semmi szemellenzõ, csak vedd már észre, hogy mit írt
Herold
<#taps><#eplus2>

Herold
pyrohun
butaságot olvastál. mert létezik.

a másik mondatod is...
"minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít?"

nyilván ez csak most a depresszió miatt lett így. basszus, szemellenzõt vegyük már le.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

JAG1
Hogy miért nem te fekszel ott te nyomorék foskupac.
Nyelt volna le inkább anyád a sarkon te büdös paraszt...

miért lennék sík hülye? és amúgysem vagyok a barátod...
igenis olvastam róla, hogy nem létezik ilyen, na bumm :\
pyrohun
így van.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Herold
Te síkhülye vagy barátom. Ha valamihez fingod sincs, akkor ne szólj hozzá légyszíves. Egyébként meg: #30

pyrohun
Ebben egyetértünk, de én nem hiszek a gyógyszerekben. Lehet, hogy az elején kell neki, de hosszú távon a problémákat meg kell szüntetni. Azt pedig csak agyban lehet.

tény h rosszul vagyok, nem érzem jól magam manapság, de gyógyszerre nem hiszem h szükségem lenne..max egy beszélgetésre pszichológussal. de semmiképp sem werkfilm féle hülye tanácsokra..
bogyoka
nem arra van csak szüksége, de ezt kezelni kell szerintem, és valóban keressen magának olyan dolgot ami leköti, nem teljesen begyógyszerezésre gondoltam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Herold
Nem teljesen így van. A problémák valóban megmaradnak, de lesz ereje megoldani õket. Most valószínûleg nincs. És ha ez valóban depreszió, ami betegség, akkor kezelni kell.

ilyen évszakhoz köthetõ hangulat eleve hülyeség, ez nem azon múlik, hogy esik a hó, vagy süt a nap

"a gyerekek a szokásosnál is jobban idegesítettek" -> minek kellett akkor gyerek, ha eleve idegesít? már régen rossz ez egy anyától, ha így gondol rájuk...
pyrohun
"Ja, és mennyél orvoshoz inkább, kapsz gyógyszert, és másképp látsz mindent. "

Hát ez már megbocsáss de a legbutább mondat, amit itt olvastam. Persze, begyógyszerezik, de a problémák akkor is megmaradnak, maximum majd tesz rá. Pont nem erre van szüksége!

bogyoka
Nem speciel arra értettem. Akkor rosszul fogalmaztam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Herold
Te nagyon nem érted a lényeget cicám. Itt kurvára nem arról van szó, hogy segítenek-e a gyerekei vagy nem a házi munkában (amúgy még nem láttam olyan 10-14 éves gyereket, aki önmagától rendben tartotta volna a szobáját.) A depresziót nem ez okozza.

pyrohun
Na errõl beszéltem...