A Sertésinfluenza (H1N1)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Így utólag észrevettem, hogy kicsit olyan, mintha a híren röhögne. Valójában megszállot fejjel nyomja a "get directions" gombot, hogy eljusson a helyre :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
mert egyébként mindenki a csövesekkel bkvézik... <#idiota>
werkfilm
a texmex mexikói, a járvány világméretû, már itt is van.

A miniszter elmondta, hogy egyelõre a hatfokú skálán a hármas riasztási fokozat marad érvényben, bár az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mai ülése nyomán ez a helyzet változhat. Székely szerint eddig hat (öt Mexikóból, egy Új Zélandról) hazaérkezõ turista jelentkezett gyanús tünetekkel

aki élni akar ne nagyon bkvzzon a csövesek közt mostanában 😊

Dick Riddick
Én már egy ideje nem veszem komolyan ezeket a híreket. A legeslegesleges-legkisebb problémám a mexikói sertésinfluenza. A média imádja ezeket a híreket.
Ezzel nem azt mondom hogy nem létezik, összeesküvés elméleteket sem gyártok, de nem is rohanok fejvesztve nagy maszkbevásárlásra.

\"Heroes never die. They just reload.\"

werkfilm

NEOreg3
én nem lennék ilyen biztos a helyedben, zárasd magad karanténba

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Higany
a neten nézhetjük a halálunkat....

desigo
irány Kocsord
csak egy ajtó kell...
AntiHero
Én szombat óta beteg vagyok. Fáj a gyomrom, hányinger stb.. De mondjuk ez nem a sertés influenzátol van😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

5c0rp330n
szerintem zárjuk be magunkat valami kib@szott atombunker karanténbe, hibernáljuk le magunkat és 100 év múlva éledjünk fel, akkor már biztosan nem lesznek fertözõ madarak meg disznók <#wilting>

MINDEN ÉLETVESZTES! Tegyétek azt, amit még nem tettetek, éljetek. Megvan számlálva minden percetek.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Calver
igazándiból aki a Zombie Survival Guide-ot olvasta, annak már rég van egy kellemes rezidenciája Szibériában, ahova pofátlan zombik esetén el lehet tünni. hiába jóval mókásabbak a zombik mint a sértésinfluenza, mi nem aggódunk. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Cuchulainn
Hogyne lenne.
A legtöbb esetben az emberek nem az influenzába halnak bele ilyenkor, hanem valami másodlagos bakteriális fertõzésbe. Ezért szoktak sokszor felírni antibiotikumot a sima influenzával fertõzötteknél is, annak ellenére, hogy a vírusra az nem hat.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Igen, csakhogy az sem mindegy hogy hol...
Eddig az összes haláleset Mexikóban történt, ott is a legtöbb Mexikóvárosban, ami köztudottan a világ legegészségtelenebb városa.
Mellesleg aki utánaolvas az láthatja, hogy ellentétben a madárinfluenzával ez reagál az antivirális szerekre, tehát legalábbis egyenlõre féken tartható, amíg ellenanyagot ki nem fejlesztenek ellene.
Tehát roszabb és jobb is mind a madárinfluenza, és szerencsére úgy tûnik viszonylag hamar felismerték.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Már Velencében jár, elég gyorsan terjed.
Kíváncsi vagyok,hogy lesz-e belõle valami, szerintem nem. Pénz,pénz,pénz...

Egyszer biztos...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gz8
Pont ellenkezõleg:

The outbreak is a particular concern because of who it is hitting hard, United Nations Secretary-General Ban Ki-moon said Monday. "We are concerned that in Mexico, most of those who died were young and healthy adults," he said.

Fiatal és egészséges felnõttek haltak bele...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

HöfEE
MIND MEGHALUNK!

Ha rá kattintasz a kis csepp alakú ikonokra akkor kihoz némi kis információt is. Angol tudás szükséges...
akyyy
jel magyarázat? vagy tényleg ennyire gyorsan terjed?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tesztelési célból egy indiai-kinai tömegfertõzés? Szigorú karanténnal körbevéve.

Mondjuk megnézni, h. x millióval kevesebb ember után és ugyanúgy olvad-e a jégsapka.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Csabesz6
Így van.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Mondjuk lehet hogy túloztam...
ProGabe
népirtás? a közel 7 milliárdból meghal 200 ember, akik közül valószínûleg sokan egy "átlagos" influenzába is belehaltak volna, mert még az aszpirint sem tudják kifizetni a havi 200 pesójukból

igen, egy ember halála is szörnyû, de még szörnyûbb az, hogy valakik tényleg ezen keresik szarrá magukat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
"a gyógyszergyárak jól megszedik magukat"

gazdaságélénkítõ intézkedés? <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ProGabe
a madárinfluenza azért is más, mert nehezen, nehezebben gyógyítható. mexikóban ~1400 emberbõl hazaküldtek 900-at egészségesen

amcsiban van 40-50 fertõzött, tippelek mennyi hal meg közülük, mmmmm, nulla (max meghal egy 90 éves öregasszony és azzal lesz tele minden média^^)

fasznak kell parázni. utaltam már arra, amit Csabesz írt: kurrrrva sok pénz van ebben, a gyógyszergyárak jól megszedik magukat, ennyi történik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
gugli maps-on real time követhetõ a vírus terjedése. (a halálesetek követésével)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Úgy érted hogy valaki direkt népirtást rendezne a háttérben?
Szerintem elég bizarr gondolat...
Davidus
meghaltak 140en sertésinfluenzában közben 1400an haltak meg mert félrenyelték a sült krumplit

V9ykn8_TZL0

Sickness
Csak nem a Gyurcsány? <#wow3>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Csabesz6
Valaki nagyon megszedi magát most ezzel...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Azert a Madarinluenza mas volt. Az embert csak kiveteles esetben fertozott meg (ott szamitott a higienia, egeszseg, a mar egy meglevo firusfertozes lete), de emberrol emberre nem terjed. ~2 ev kellett mig Europaba, Magyarorszagra ert.

A Sertes-cuccnak csak par nap kellett hogy Europaba erjen, es emberrol-emberre is terjed.
DaemoonHunter
Anno mesélte az egyik tanárom, hogy angliába már rég bevásároltak extraméretû ( félháztömbnyi) hullazsákokból...persze ennek titokban kellett volna maradnia, de valahogy kiszivárgott...

Sickness
Nincs azzal baj. Csak ha azt látom hogy más parázik akkor én is elkezdek. ;D

Hát jelen esetben kicsit iparkodhatna valóban a WHO, és kidolgozhatna egy hatásos védõ oltást, vagy valami orvosságot a betegség ellen...
nandorb
kinem szarja le a cigokat...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Grove4
Jah én ilyen parázós vagyok,bár ebben a kommentemben(#38) nem volt szándokomban ezt közölni/kifejezni,inkább az elõzõekben.

Ne haragudjatok rám😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sickness
szvsz nincs higiéniához kötve

Grove4
Azért van az a kúrva WHO a többmilliós kölcségvetésével,hogy ilyen esetekben a lehetõ leghamarabb dolgozzák ki a megoldást,szal hajrá,dolgozzanak meg a pénzükért!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sickness
Jól sejtem hogy te nagyon parázol? -.-
Én nem akarok félni 😞 De a madárinfluenza is ilyen volt. Beharangozták hogy ehajj csuhajj, asztá el is lett felejtve.

desigo
ugyanmár
ha van pénz fegyverekre meg ûrkutatásra lesz pénz gyógyszerre is...
Bandee1987
Jó, azért gondolom Mexikóban olyan emberek haltak bele ebbe a betegségbe, akik szegényebbek és rosszabb higéniai körülmények között élnek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Grove4
Inkább küzdjünk ellene,a magyarok-ahogy mondták is elõttem-híresek az ilyen ellenszerek kifejlesztésérõl,és köcsög dolog ezt mondani,de ha meglenne jó pénzért el is adhatnánk,így rendbehozni kicsit az államkasszát.

Sickness
ja ja, van idõnk felakasztani magunkat.

Grove4
Ezzel mit akarsz mondani,bocs de fáradt vagyok...

Sajnálom az amerikaiakat. Õk a legfertõzöttebbek.
A mi kis hazánk még szerencsére nincs nagy veszélyben, de a térkép alapján már itt van Európában az újabb frász... 😞
Alexease
Most mar nehany evente elokerul egy-egy ilyen virus, es persze hozza a media (volt ebola, kerge marha, madarinluenza stb.). Hogy mennyire komoly, termeszetes, mesterseges vagy gerjesztett, az mar mas kerdes...

A H1N1 jo cucc (Spanyolnatha alap), abba 50-100millio ember halt bele...

Amugy a 90-es evek vege sikerult "ujragyartaniuk" a H1N1-et. Lehet osztani szorozni, hogy elotte es utana hanyszor "kerult elo"...
ProGabe
"Mi a teendõ?"

<#felkialtas><#felkialtas>most azonnal eladni minden egyes részvényt, ami kicsit is kapcsolódik hentesáruhoz és az utolsó centig befektetni gyógyszergyárak részvényeibe<#felkialtas><#felkialtas>

kínában "sima" influenzába is meghalnak ennyien havonta. mehikóról beszélünk, nehogy azt higgyétek, hogy nyugat-európában ez meg fog telepedni. majd ha a németeknél hullanak az emberek, akkor lehet pánikolni

PJack
akkor no problemo, chico 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.