A Sertésinfluenza (H1N1)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
#123 Hát igen, ennyi volt. Csak ijesztõ belegondolni, hogy egy izmosabb influenza milyen pusztítást vihetne véghez, hát még valami egészen új mutatvány. Lenne pánik rendesen - nem baj, fel vagyok készülve ilyesmire; Zombie Survival Guide FTW. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyesült Államok 64 igazolt eset, halálozás nem történt
Kanada 6 igazolt eset, halálozás nem történt
Új-Zéland 3 igazolt eset, halálozás nem történt
Izrael 2 igazolt eset, halálozás nem történt
Egyesült Királyság 2 igazolt eset, halálozás nem történt
Spanyolország 2 igazolt eset, halálozás nem történt
Németország 3 igazolt eset, halálozás nem történt
Costa Rica 2 igazolt eset, halálozás nem történt
ennyit a népírtó világjárványokról -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#sniffles>#sniffles>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dr. Ócsai Lajos, az ÁNTSZ járványügyi fõosztályának vezetõje szerint Magyarországon évente 300-400 ezren fertõzõdnek meg szezonális influenzával, a betegek jellemzõen a fiatalabb korosztályból kerülnek ki, hiszen az õ szervezetük nem találkozott még a vírussal. A lakosság túlnyomó többsége már védett a kórokozók ellen, ezért nem fertõzõdik meg minden évben tízmillió ember.
Egy új vírus pont azért lehet veszélyes, mert azzal még egyikünk immunrendszere sem találkozott, ami azonban nem jelenti azt, hogy szervezetünk ne tudna védekezni ellene. Dr. Ócsai megemlítette, hogy halálos áldozatok eddig csak Mexikóban voltak, ahol vélhetõen nem olyan magas a védõoltási hajlandóság, míg például az Egyesült Államokban minden második ember oltatja magát, és enyhe az új influenza lefolyása. Persze még túl kevés az adat ahhoz, hogy bármilyen következtetést le lehessen vonni, és pont ez a probléma: nem az eddig történtek adnak okot az aggodalomra, inkább az információhiány miatt olyan magas a készültség.
A szakember szerint pár héten belül többet tudunk a vírus természetérõl és arról, hogy kell-e járványra számítani.
forrás: index.hu
Pain is inevitable. Suffering is optional.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az oltások beadása után viszont hárman meghaltak, és a programot kilenc államban leállították. Egy hónappal késõbb a kezeltek már összesen 2,64 milliárd dollárt követeltek kártérítésként, és végül 49 millió dollár értékû védõoltást semmisítettek meg a hatóságok. Addigra a lakosság 24 százaléka kapott belõle. (Gawker)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
forrás
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
pár amigó kicsinálta micimackót és a fõnökük, Róbert Gida vendettát hirdetett a családjukon. én nem is megyek mostanában hentesbolta, sõt, hentespulthoz sem!
egyébként:
A négyes riasztási fokozat azt jelenti, hogy immár bizonyított tény, mely szerint emberrõl emberre terjed a vírus. A megbetegedések azonban még csupán kis gócokban jelentkeznek, a terjedés szûk területekre korlátozódik. Ez arra utal, hogy a vírus még nem adaptálódott az emberi szervezethez.
magyarul ha meg is kapod, bemész a kórházba, telenyomnak minden szarral és simán felépülsz, mintha csak egy egyszerû influenzád lenne + nem tudják 100%-ra megmondani, hogy valaki ténylegesen abba halt-e bele!
vagy itthon annyira nincs mivel foglalkozni megint, hogy ilyen szarokról kell híreket hegeszteni napi rendszerességgel?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A halálos sertésinfluenza vírust már nem lehet megállítani - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet egyik vezetõje
Most mindenki zombi disznóvá válik, mint a Duke Nukemben?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Bár tegnap este még lehetett rózsaszín.
Ettõl függetlenül tényleg sok a rózsaszín Európában is, kíváncsi vagyok estére melyik lesz lila és melyik sárga.
Meg mostanában a fejem is fáj, double Damn 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ