Beépített XP-móddal érkezik a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Beszélgessünk picit a Linux desktopról.
Elõszöris belátom, hogy azért nem megy megfelelõen Linux alatt sok alkalmazás mert nem arra találták ki...csak épp a linux fanok megpróbálják elhitetni, hogy deeee megyaaazz...pedig nem.
Konkrét példák...ilyen apróság gond neki, mint eredeti DVD lejátszása....egyszerûen nem akarja..hiába van mindenféle lib (libdvdcss2) vagy bármi feltéve szarikrá.
Aztán ha netalán fõsulis hallgató vagy, be kell lépned a fõsuli rendszerébe... hozzádvágnak egy exét, hogy ezzel kell ecsém...hát..jó van wine. De az valami kegyetlen fos! Lassan indul, aztán filózik, hogy úristen fusson-e...szétcseszi a szövegeket, mert õ nem úgy "gondolkodik" mint a rendes win pár dll hiányában.
Aztán szokás mondani, hogy deee..webböngészésre jó a linux! De nem! Széttolja az oldalakat...mert bármilyen meglepõ a win alatt és linux alatt a Firefox nem egyformán fut! A MS oldalairól meg jobb nem is beszélni, linux alatt katasztrófa. Így hirtelen felindulásból ennyit a linux desktopról, nem ajánlom senkinek, maradjon csak meg szervernek.
Egyszerûen nem lehet elkerülni a MS-os technológiákat, amitõl a pingvin viszont hányik, és tartósan gyomorrontása is van. Linuxéknál nem cél a MS kompatibilitás úgy tûnik, pedig viszonylag nagy cég...
Aztán...Win7. De gyorsabb mint az XP. Csak úgy poénból tett fel egy duplamagos gépre az XP-t 2 giga rammal, meg egy Win7-et. És de szebb..sõt még vagy 2* 3* gyorsabb is a Win7...fora mi..hogy mitõl gyorsabb párszor már elmondtuk, dehát tecsak nyomod a süket trojanos dumádat...de tudodmit? Tegyél egy duplamagos gépre DOS-t. Hát nem fog menni.
Ezzel csak azt szerettem volna szemléltetni, hogy a technika fejlõdik, 2 év múlva ami nem sok idõ, egyszerûen nem fogsz kapni 2magosnál rosszabb procit még mobil szegmensben sem. Oda az XP hát...finoman szólva sem lesz megfelelõ. Fel lehet tenni...mint ismerõsöm 64 bites gépére a 32 bites xp-t, de kegyetlen szar lesz. Viszont eljön lassan az az idõ, mikor az XP ahogy van mehet a kukába mint ma a DOS. 4év kb.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A kérdésedre válaszolva csak a saját szempontjaimat tudom írni neked. Én a napi dolgokon kívül (net,skype,zenehallgatás,filmnézés, email, szövegszerkesztés) webfejlesztésre használom. apache2+php4/5+mysql. A quanta nevû fejlesztõi eszközt használom. Gftp-vel töltöm fel, miután úgy látom, hogy localban jó amit csináltam. Alap videó vágásra is használom (tényleg alap dolgokra), mint vágás feliratkozás, konvertálás. Amiért ezt linuxon teszem meg, mert számomra elõnyösebb ez a platform. A konzolos vezérelhetõség miatt a egy konvertálás gyorsabb mint winen. Megszoktam, hogy 20-30 ablak van nyitva (athlon 3000+ 512 MB DDR RAM), és nem szaggatok, fagyok, nem tekeri észnélkül a vinyót, nem szaggat közben az mp3, stb... A tapasztalatom az, hogy XP-n (van XP is, de már csak játékra használom) az ablaok elkezdenek fagyozni (XY ablak nem válaszol), tekeri a lemezt mint a veszedelem, lassulok, és szétakad a teljes iexplore.exe kb: 2 órán belül. (ekkora gép nem bírja ezt a terhelést, fõleg a memória miatt) A kártveõ kérdéskör pedig nekem inkább csak kényelmi dolog, mivel linuxon nem kell veszõdnöm ezzel, viszont nem kizárlagos szempont. Aki a winen találja meg a számítását, az úgy is frissítget rendesen, nem nagy ár, hogy a pozitív munkavégézés oltárán😊))) Szeretem, hogy az ubuntumat csak felrakom, és nem kell driver lemezekkel veszõdni. Cserébe persze meg kell néznem, hogy milyen vasra akarom rakni. (támogatja-e) Szóval valamit-valamiért. Én ubuntun megtalálta ma számításomat, és pont. Nem fogom lefikázni, aki pedig winene találja meg a sajátját.
Windows 7
Már bocsánat de nem, ezt inkább meghagyom a hóttod nevû köcsögnek, a stílusán is látszik hogy mekkora seggfej, és kb mindenki a linuxal ámítgatja magát. És így végszónak hagy tegyem hozzá, hogy a microsoft rendkívül jó gyors oprendszert hozott össze a windows 7 el. Azokat pedig akik azt várják hogy majd az ms egyik napról a másikra a kalapból fogják elõre rántani a spanyol viaszt nagyon tudom sajnálni, és megint csak a fennt említett kategórába tartoznak.<#mf1>#mf1>
Windows 7
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Klite codec pack+Mplayer+winamp 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
de a 7 mellett szól, hogy báta óta ugyan azt a telepítést szadizom ,szóval bízom benne, hogy friss telepítés esetén ez nem így lesz
más részrõl viszont ez ismét arra utal sajnos, hogy a telepítés mint olyan árt a windows-nak
1: mirõl jönne az idézés ? 2: kinek megy az idézés ? a TOR-exitnek ? <#falbav>#falbav><#wave>#wave><#nezze>#nezze>
Nem egyszerû az élet még az interneten sem. 😞
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Csak azért nem vetted még észre, mert nem olyan témákat pedzegettél.
1, ha nem tetszõt, rendszer ellenes dolgokat hozol fel, " nem párt háború félét" amit ráerõltettek az országra, hanem valós problémákat hozol fel, akkor könnye bannra kerülhetsz. Mint ahogy sokan ezelõtt is..
2. Ha nem hagyod abba, könnyen megütheted a bokád, mert az operáns hozzáfér az ip címekhez, és a HK hatósággal együttmûködve már meg is vagy, és jön az idézés.
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
... Kérünk téged büntess még minket ...
... Kérünk téged büntesd meg mindet ! ...
ÁMEN!<#eplus2>#eplus2>
Az Univerzum pontosan addig végtelen, amíg egy okostojás meg nem mutatja nekem bármelyik végét !
cumizik, mint a TORkosborz ...
a laTOR ...
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
pl. ha saját nevére vásárol laptoppal , regisztrál hivatalos Windows XP-vel netezik akkor gyakorlatlag mindent tudHATnak róla, ha megfelelõen feltört kalóz XP-vel és ráadásul JóskaPista névvel, NEM a saját internet elõfizetésérõl netezik és fõleg, ha semmilyen formában nem üti be a saját nevét és egyéb személyes adatai a számítógépébe, akkor gyakorlatilag SEMMIT sem tudhatnak róla.
De vannak a legkülönbözõbb átmenetek a fent elsorolt lehetõségekbõl:
pl. hiába használ valaki KalózXP-t ha aztán rátelepíti a legújabb Windows Live Messengert , amely túl azon hogy "rájön" hogy eleve kalóz windowsban van, utána -már csak , mintegy bosszúból is- naplózni fogja az utolsó billentyûzetleütéstõl kezdve még azt is hogy mikor és mekkorát fingott a használója és valós idõben , vagy az " elsõ adandó alkalommal" (ugye kedves mrzool?[b]) küldi át szarrá titkosítva és kerülõutakon a Microszoft szerverközpontba, ahol az illetõ az adatbázisban már egy fokkal gyanúsabbak és a megfigyelhetõk közé lesz besorolva.
Aztán van egy rakás szoftver, amely alapból aktíválja a Windows beépített trójaiját... A Microsoft alkalmazások a lehetõ legpofátlanabb , leggusztustalanabb módon, úgy, hogy õket még az sem zavarja, hogy a napnál is világosabb, hogy trójai fut a gépen , mert úgy belassul: lásd Microsoft Office, Windows Media Player, Silverlight, Microsoft .NET Framework és a többi.
De van egy rakás populáris nem a Microsoft által megírt program: pl:
Real Player, Apple Bonjour Service és Apple AutoUpdate valamint Apple QuickTime újabb verziói.
De már elbujtatva a szavakban is?
Kifújtam a Torr-omat.
Nem kell össze veszni. Multiboot ot erre találták ki. Nekem xp és ubuntum van. Nem tartozok sehova. leszarok mindenkit
Ha annál az Xp-nél is gyorsabban bootol, akkor érdemes lesz váltani. Más nem érdekel, csak a gyorsaság, és a stabilitás.
Mindenre funkcióra megvan a saját megoldásom, nem szeretem a rám erõszakolt, elém tett kész dolgokat.
Mikor lesz magyar belõle?
milyen trójaik vannak a windowsban?
jah hogy nem tudsz egyet se mondani😄
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Erre szokták azt mondani, hogy nem erõszak a disznóTOR.
A Linuxtól nem lehet elvárni semmit sem. A Linuxot az emberek fejlesztik SAJÁT MAGUKNAK ! És végül engedélyezik, hogy mások is használják, módosítsák az általuk írt programokat.
Ha bármilyen speciális elvárásod van a Linuxtól akkor szépen veszed rá a fáradtságot és :
Ad1: megírod, vagy
AD2: utánanézel a neten , és elõször azt hiszed majd, hogy még senki nem írt ilyet, aztán további mazsolázgatással rájössz, hogy már kb. alsóhangon is vagy ezer ember foglalkozott a kérdéssel széles-e világon, majd további keresgéléssel találsz vagy 10 már létezõ szoftvert rá, és legalább eggyet, ami MINDENBEN többet tud, mint bármelyik FIZETÕS operációs rendszerre megírt ZÁRT FORRÁSKÓDÚ SZOFTVER, kisebb, gyorsabb, és ab ovo : ODAB*SZ !
- 64bites Vista sokkal kevesebb kompatibilitási probléma, mint a 64 bit XP-vel
- 32bit Server 2003 Standard Edition minimum
De van e 64 bites XP-nek magyar verziója?
Amit torrenten, vagy máshogy le is tölthetek.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mellesleg az NTFS-t minden windows verzióval frissítik és nem ugyan az mint 12 éve.
"Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert messzirõl teljesen úgy néz ki, mintha közéjük tartoznál."
8 giga ramból csak 3 és felet lát. A másik fél meg a vid kari ramja.
Nem e lehet valamit tenni, hogy elérhetõ legyen az össz 8 giga ram?
Nem akarom xp-t lecserélni, batárabb, lasabb, nagyobb winekre. Semmi újat nem adnak nekem, és még lassabbak is.
Valamit mondjatok...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez a 64 bit, amit látsz, a 32 bites architektúrának a kiegészített változata. Nem teljes 64 bit, evvel nem sokra mész.
Milyen hardver alapok mások? Mesélj. Attól ,hogy valami ki van egészítve, az nem azt jelenti, hogy teljesen más. Ja és a visszafele kompatibilitás szükséges.
Nem azt várod el, hogy linuxot csináljanak, de állandóan avval példálozol. Hogy van ez? Ja és ráadásul miért csak a MS-tõl várod el a teljes változtatást, maikor a Linux is az ezeréves szarokkal operál? Ezt a pár kérdést ha megválaszolnád, mindjárt helyben lennénk.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mondj egy trójait nekem és elhiszem. Najó ketttõt 😄
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.