-
Vlado #901 cbt 1 is beindult 8 órakkor igaz volt 1 fél perces késés.sztem cbt 2 nél se lesz probléma 3 óra és bekockulok :D -
b4ndee #900 na lassan lehet fogyelni a server statust, bár van egy olyan érzésem, hogy holnapig ebből semmi sem lesz -
Vlado #899 majd jön oda is -
BaSSeR #898 Egy ilyen xp izés javítás EU ra is jöhetne -.- -
Vlado #897 Ja nem szóltam :)mos olvastam hogy ez nem a ruszkis patch angol változata.ezaz kevesebb hp a moboknak és xp bug javítja juppíj:P -
Vlado #896 ja cska ez a patch notes,és nem az amit a cbt 1 bugjait javítná hanem ami a ruszki open be bugos volt. -
Apocalipto #895 A launcherben. Miután felpeccselte, automatikusan bejött. (US) -
Vlado #894 hol? -
Apocalipto #893 Végre van patchnotes... -
Vlado #892 Ma vagyis tegnap 50 milliádszor több kulcsot osztottak ki az amcsi bétánál mint összesen az európai bétánál (ezzel még keveset is mondtam) -
Vlado #891 Amcsi béta kulcsot osztogatnak még:
ITT (4000 kulcs)
ITT ( 1500 kulcs)
MEG ITT -
Vlado #890 CB2 höz nem kell új kliens.csak 1 patch kell ami tegnap raktak fel.CB 1 es kulcsal mehetsz a CB 2 be is.vagyis ha cb 1 be már bevoltá regisztrálva akkor megmarad OB nyitásáig.Karijaid is megmaradnak addig. -
b4ndee #889 nem pontosoan értem jelenlegi helyzetet. a CB1-en nem játszottam, a leállás idején töltötem le és telepítettem/patcheltem föl.
Most ha elindul a CB2 ahoz új klienst kell letölteni, vagy megoldja egy update-el?
a másik, hogy aki játszott CB1-en annak nemkell CB2 kulcs? ugyanis szereztem új kulcsot, de nem fogadja el, mondván nekem már van..
Oo' -
Norberto88 #888 oké, remélem jó lesz mert nagyon szeretnék ezzel a játékkal játszani :D -
RaSzTaH #887 akkor a verziód jó, szerintem várd meg a du. 6-7 órát előbb úgy se indulnak a szerverek... -
Norberto88 #886 Én erről az oldalról szedtem le: http://allods.gpotato.com/
-
RaSzTaH #885 amcsi klienst próbálod? amúgy US 11am - tehát olyan du. 6-7 fele lesz nálunk elérhető a játék -
Norberto88 #884 Vááááááá megőrülök, még mindig nem megy :S Pedig már megy a bétakulcsom is csak az a rohadt kliens :( Version is corrupted, reinstall the game, de az újratelepítés semmit nem ér nem értem...:S -
RaSzTaH #883 http://contest.mmosite.com/giveaway/allods/
itt is van még :) -
Vlado #882 Asszem volt 1x 100 vagy 200 as bétakulcs osztás is. -
#881 3db. -
Vlado #880 Akinek még kell bétakulcs az amerikai closed béta ra az ITT találhat.ma 8 ezer kulcsot osztanak,európainál eddig mennyi volt a legnagyobb?? -
#879 Ja igen! Kifelejtettem valamit.
Ott van RoM utánozhatatlan példája. Hol fejlesztették? Kiknek? Majd jött a Frogster és "nyugatosította" az alap koncepciót és most hol vagyunk? Radiant Arcana megszűnt (az alap grindelős Runes of Magic alapja) és az összes erőforrás átment a Runes of Magichez és a Frogster által megálmodott ötleteket ültetik át a játékba. Na vaj' miért is? Mert nem csak nyugaton, de ott keleten is jobban bejön ez a stílus :)
És Frogster meg Gpotato nem fejlesztő, mielőtt belekötnél. Sima forgalmazó/terjesztő. -
#878 Egy kis keresgélés után:
aika online first impressions
"Of course, most seasoned MMORPG player would know that AIKA Online hails from the GREAT SOUTH KOREA, where most of the MMORPGs we play today started off from there. Most seasoned MMORPG player would also know that any MMO games from Korea would probably mean hours of mindless grinding just to get the level you want."
izééé. szal. rakjuk össze. Aika. Dél Korea. "csingcsung karakterek". Grind. Grind....ésőőőő...grind. Oké oké, amit leírnak róla jól hangzik, de rakd össze a képet magadba. A fentebb idézett szöveg, jól mutatja amit egy NYUGATI játékokhoz szokott játékos egyből gondol, amint meglát egy képet, vagy hallja honnan jött ez a játék. Hozzátenném hogy a cikkben beszúrt képek jól mutatják a "gyönyörű" grafikát. :)
Nem istenítem az Allods-ot, de egy józan gondolkodású ember, aki tisztában van azzal, hogy melyik játékra ki mennyit költ(fejlesztők), mennyi alaptőkével indult egy fejlesztés(és mennyivel megy tovább, esetleg költenek többet) és milyen koncepciót követ(Aika - Grind ; Allods - quest orientált... amit valljuk be, ezt inkább szeretik a játékosok mifelénk) az megmondja, melyik játék fog nagyobb szeletet kihasítani a jelen piacon levő nagyon divatos virtuális MMORPG tortából.
No offense és részemről lezárva a vita. Jól tudom, neked nem jön be az allods világa (igen furcsa is ez a fantasy space-opera), de te se gondolod komolyan, hogy az Aika jobb lesz :) ... vagy igen, de akkor ne itt szítsd a tüzet, mert senki nem kíváncsi a szenvedésedre :)
Minket NEM győztél meg :) -
Vlado #877 Allods még amúgy abban is jólesz hogy ez lesz az első free mmorpg amibe jó a pvp :) -
Vlado #876 Külömbözni fog,Több bug lesz és jónéhány patchel leleszünk maradva,sajnos gpotato miatt lemaradás lesz :( -
Vlado #875 Játszott a bétával csak ő 1 olyan ember aki lv 10 max al és closed bétáról eltudja dönteni hogy szar játék.Amúgy Aika kb. 10 ft os költségvetésű játék lesz,miaz hogy 5-6 féle fegyver van összesen a játékban?XD -
#874 Nemértem h miért istenitesz egy olyan játékot, ami még bétán sincs, sőt kb 1-2 videó van róla...
jobb játékok mindig készülni fognak, de fogadjunk amíg nem játszottál a allods bétával, addig a arre verted a nyálad, h húúúdejólesz... ez lesz majd az aikával is.
most tőled fogok ídézni:
"aika hoz és a japán cb képek"->"szar de nekem nemnagyon a világom a csingcsangcsungos csávesz aki még rándá is"
kezded saját magad égetni aranyapám... -
#873 nagyon okos vagy te is...ami neked nem tetszik, mindjárt szar...húzzál már el végre egy általad istenített játék topikjába fröcsögni kisgyerek! -
DAK3 #872 mongyuk a többi gpotato gameszar.... bevallom még az allods a legjobb csak tudjátok vannak olyanok akiknek a rapelz meg a dragonica tetszik...:)
meg a többi.... mongyuk a rapelz nemvolt olyan szar de nekem nemnagyon a világom a csingcsangcsungos csávesz aki még rándá is:D
a gpotatonak jelenleg a legjobb gameje az Allods....sztem ti is tudtátok:D:D de az aika is leszolyan jo -
DAK3 #871 amugy a gpotato kurvajo grafikát igér az aika hoz és a japán cb képek alapján ott azis van:D:D
nemélnének meg 1 mmofejlesztéséböl akármilyen hires mmo lenne igyis csak:dragonicat,rappelzt,allodst,és elégnagy esélyel az aika-t fogják updatelni.. -
#870 akkor az is szar lesz, tuti :DDDD majd megkapjuk a topikjában, ha ne adj Isten nekünk tetszene :DDDD -
BaSSeR #869 Jó a banner. 3-ra indítom az örömhullámot. 1 2 3
Nekem perpill egy bajom van az allodsal. Nem tom milyen kasztot fejlesszek:D Jó a wari, a psi, a summ és a pala is. Tudni kéne a +3 talentablakot. Kár hogy a google fordító nem fordítja le őket... -
Monoton #868 Egy cég nem fog megélni egy játékból :DDD -
#867 istenem:D nem fog különbözni az orosz verziótól fogd mar fel:D ez BÉTA :D Itt ne menny annyira rá a játékélményre :D -
Vlado #866 Nem mennének csődbe ha allods online itt is olyan jó lenne mint a ruszkiknál. -
Monoton #865 Akkor csődbe mennének :) -
Vlado #864 sztem csak az allods online al foglalkozzanak ne atöbbi szarral. -
Dizson #863 Tényleg nem, de gondolom ez is ingyenes lesz (mint a többi gpotato-s), így viszont érthető. Amúgy meg nem tetszik a stílusa. -
silbor #862 /clap