-
#941 Amúgy van még aki letölti vagy csak én egyedül xD? -
#940 Hali!
Én is ma hallottam a gameről.A vidik alapján annyira megtetszett hogy elkesztem tölteni.Remélem sikeresen lejön.:D -
#939 mihez hasonló? :DDDD
sebzés: még eléggé átláthatatlan (legalábbis számomra) hogy melyik a legnagyobb sebző, ráadásul ugye ez eléggé relatív, merthogy mivel szeretnél sebezni? ha tankot akarsz, akkor a warrior/paladin kasztok közt válogass, ha távolsági, akkor egyértelműen hunter, varázshasználókról nem tudok nyilatkozni sajnos, még nem próbáltam egyet sem ;) -
Cat 02 #938 Na, senki ?
The Empire/Sorcerert néztem, az nem hasonló ? -
#937 És szerinted az orosz/us/eu verzió miben különbözik?:D orosz verziót 4 éve fejlesztik. az európait meg a us-t 3 hónapja? :D:D:D:D
A gpotato nem fejleszt. Itt egy kis olvasnivaló, hogy tudd mit beszélsz félre. :)
A fejlesztés meg a lokalizáció között nagy a különbség :) -
#936 áhh, késő :) na majd legközelebb...Saboteur-t próbálgattam, mivel ma engem sem engedett be :D pedig az az ork paladin nem volt olyan rossz :D de most valami darázslót akarok próbálni :D -
Madlain #935 nagyszerű:D -
Vlado #934 mer mint cbt1 elején nem enged be sok mindenkit a szerver.holnap már jólesz. -
Madlain #933 vki nem tudja miért nem akar beengedni a szeróra?
folyamatosan hibát dob -
Cat 02 #932 Én ma hallottam először a gameről, de ha senki olyannak nem kell aki régóta itt van akkor elfogadnék egyet.
Ám melyik kaszt sebez a legtöbbet ? (magas sebzés, low hp) -
Vlado #931 nem az európait hanem a ruszkiét... -
#930 Elvben már 4 éve csinálják a játékot és még van mit fejlődnie... Teljes verzióval szeretnék játszani már. -
Vlado #929 európaiak seholse tartanak.amcsi ezen az 1 bugon kívül nincs nagyon bugja. -
#928 Elég gyengének bizonyul eddig az Allods team... -
Madlain #927 Nah mostmár elvileg javítják,nem tom mennyi időbe telik míg visszaállítják a szervert. -
RaSzTaH #926 We're working hard to fix this as soon as possible.
Please just calm down and remember that dodging the censor is against our rules. -
BaSSeR #925 Van 2 fölös eu key em. Valaki HC allodsosnak kell? N00b ok kíméljenek:D -
djlazar #924 Én sem tudok kijutni:S Aktiválódik a teleport de nem történik semmi:S -
RaSzTaH #923 omg be van bugosodva a hajós rész... amúgy már vissza se enged a szerverre :) amúgy ha kilogolsz visszarak lvl1-re... remélem csinálnak vele valamit :o -
Sir IvanHoe #922 Autoattack sincs ,nyomogatni kell? -
Vlado #921 csináld a questeket nem nehéz :P -
RaSzTaH #920 sehogy:D -
Sir IvanHoe #919 Az elejen ha megoltem a paladint,hogyan lehet kijutni a hajorol? -
Vlado #918 Ja már észrevettem :D -
#917 Már belehet lépni. -
Vlado #916 az te voltá??fenn vagy mos msn en?XD -
#915 lehet hogy fel kéne dobni egy pre-sitestart faq-ot a három oldal linkje mellé (ha már ennyire tetőz a lustaság)
baszki a múltkor msn azt hittem te is az egyik fordító vagy :DDDD -
Vlado #914 ja mondjuk télleg visszáb kéne olvasni meg hát a allods online fórumain is van pár megoldás. -
#913 vicces a probléma, jó pár oldallal korábban már volt erre egy megoldás...csak hát ez egy olyan fórum ez az SG, hogy mindenkinek derogál visszaolvasni, inkább telespammelnek egy topikot a jajgatással (mert maguk utánajárni is lusták, nemcsak visszaolvasni :DDD)
akinek nem inge, ne vegye anyjára
mindenesetre...patch felmegy, launcher indít, megkapod a hibát, kilépsz, launchert átnevezed launcher0-ra, és elindítod..letölti a jó launchert, rajta lesz a legfrissebb patch és kész...
flmae on, lehet szidni engem, a játékot, anyámat, a gpotato-t, idősebb felmenőimet, az internetet, bstbstb.... -
Norberto88 #912 Nah jó engem meg már idegesít h nem megy :S Tökre idegesít már h lefutnak az updatek megkérdezi repair le yesezem és erre meg szar....:( -
Vlado #911 akkor is királyság.játszhatok :) -
Dizson #910 LvL 20? Az jó, csak fölösleges feltolni. :( -
Vlado #909 lv20,királyság,királyság,és kék xp csík bug javítva, ja és királyság :P -
Dizson #908 Mi lesz ebbe a phase 2-be? -
Vlado #907 COUNTDOWN TIMER -
Vlado #906 2 óra múlva jeee -
#905 8kor -
RaSzTaH #904 akkor pontosan mikor is kéne indulnia? -
b4ndee #903 PST. basszus. benéztem az időzónát.
:megy elszív egy láda cigit: -
Vlado #902 ja és a server statust ne figyeld,az szte makkor lesz jó hogyha OB lesz.