Allods Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF: most látom, ügyesen felcseréltem pár betût az elõzõben, szóval self-flame on 😄D <#banplz>#banplz> 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
megdolgoztál érte, tele van az SG és a fél net a produktumaiddal 😄
meg hát valljuk be, okosabb sem lettél, írni sem tudsz, és kb annyira hiányzol egy fórumba mint egy másfél mázsás vesekõ 😄
Flame off 😄
mivel teganp este nem siekrült, majd ma este ránézek a Ligára...cókmókus nem akarok lenni, az ember snassz...nagyon gáz a szárnyas, lebegõ elf? 😄DD mondjuk paladinnak? 😄DDD
viszont elakadtam. summoner kasztot választottam, egy hajón kezdek. és van egy küldetés ami arról szól, hogy törjem át az ilyen varázs falat a reaktor szobában, amit egy mágus von maga köré és ha ez meg van, öljem meg a tûz elementálokat ezzel megvédve a reaktort. na addig meg is van hogy áttöröm azt a falat, a varázsló meg hal, viszont nincsenek tûz elementálok. vissza felé sem tudok menni, de a reaktor szobában sem tudok mit csinálni. van egy ajtó ott, az sem nyílik.
ötlet? vagy ez a questet még nem csinálták meg a készítõk?
Van esetleg valakinek még fölös béta kulcsa, vagy van olyan oldal ahol még osztanak ki?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
A gond az hogy ezt írja: This account has been already validated for beta!
Tehát valami más gond van itt.
Lehet máski accot kellene csinálnom?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
REAL MADRID
aki csatlakozni akar, és empire-s, az dobjon egy pm-et Kisbe-nek, vagy egy mailt írjon, ha nem lennék fenn!😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nemár hogy gibberlingköcsedék vagy...ehh...és azon belül?
DAK3 : szerinted ha orkom van? 😄DD nem, birodalmi vagyok, de esetleg indítok egy ligásat este 😄 ja, és használd a 'válasz erre'-t 😄DD
@Monoton: átérzem fájdalmadat, szintén húzom az igát 😄
@DAK3: ha nem ég ki a szervezeted a túlpörgéstõl esétre, akkor felveszlek...és mivel nem tudok játszani csak este, ezért majd húzhatod az orkomat 😄
Viszont kell, hogy legyen EU béta, ha már hónapok óta osztják rá a kulcsot.
REAL MADRID
azért egy ligás arcot is indítok ma este, még csak birodalmaztam, és az elején flesseltem rendesen...kicsit nehezen igazodtam el a térképen (bár ez nem a játék hibája 😄)az elején, de egy kis játék után sima volt minden...néha ugyan nem támadott a kari bármennyire is akartam, de ezt betudom a bétának...szóval idáig pozití...1600*1050ben recegés nélkül futott szépen, néha mondjuk volt lag, nem is kicsi (mikor Vamptól megérdeklõdtem mit is csinál egy ház tetején pl 😄DD) de renegtegen is voltunk tegnap este, meg hát a szerver sem a szomszédban volt, na 😄DD
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0