-
#861 és ha neked az se fog átjönni? -
Vlado #860 Ha grafikát akarsz akkor ott az aion,ennek nem vmi nagy szám a grafikája a videó alapján -
DAK3 #859 kül a gpotatonak lesz uj mmoja 2010 tavaszánjönn majd aika online néven (aika.gpotato.com) nagyonjo grafikát igérnek...:) -
Vlado #858 EU CB jelenleg van,OB még nincs és nem tudni mikor lesz a teljes játék az még a jövő zenéje. -
Dizson #857 Nagyon jó lett. Lenyűgözőek a tájak, jobb a hangulata mint a wow-nak. :)
Amúgy nem tudjátok mikor lesz EU CB, EU OB és teljes játék? -
Vlado #856 Királyság! -
Vlado #855 Jó lett :P -
#854 izééé -
#853 Hajrá:) Eddig szépek a bannerek. -
#852 felrakom flash-t aztan összedobok egy videosat :) -
#851 niceee -
Dizson #850 Jah, vagy pedig valami videót is berakhatsz, mint pl a warhammer online topicba. -
Vlado #849 egyre szebb:) -
silbor #848 verzió 2.
1 voks tőlem...
széép -
#847 verzio 2. :D
Középre menyjen egy kis leírás a játékról?
-
Norberto88 #846 értem, de nekem már a kliens se megy még mindig :S
Nem értem :(
Leszedtem mind a kettőt felraktam és a repairos cucc után nemn jó az exe azt írja :/
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
De azt hiszem ha nem megy akk hanyagolom ezt a mmo-t :S pedig faszának tűnik -
#845 Meikhez van bétás accountod?
Az amerikai (http://allods.gpotato.com/)dec 1.-étől indul el megint, addig nem elérhető, ehhez szerezhetsz bétakulcsot itt, amit a honlapon kell majd megadni az accountod aktíválásához. Sztem innen szedd le.
Az eu-s bétához elég nehéz béta kulcsot szerezni... -
Norberto88 #844 http://allods.gpotato.com/
http://en.allods.gpotato.eu/
Van 2 fajta gpotatos cucc is :)
Most tök mind1 melyiket szedem le??? Am meg bocsi h ennyire bénázok, egyébként mindig sikerül egyedül megoldanom az mmo-kat :D már sokat kipróbáltam -
Norberto88 #843 Oks -
#842 lehet h a kliens hibás. ha van még ehhez türelmed, akkor sztem töltsd le megint a játékot. -
Norberto88 #841 Akk meg szar a game :S
Mert már 3-szor újraraktam
Nah mind1 akk ezt se próbálom ki :( -
Vlado #840 tök jó lett :D -
Dizson #839 Jó lett. Sztem nyugodtan rakd ki. :) -
BaSSeR #838 KHM ennyi idő alatt akár ójapánra is letudtad volna fordítani a szót...
re=újra
install=telepíteni
Mi a kérdés? -
Norberto88 #837 Nah pls valaki segítsen!!!!!
Mi akk az a reinstall?
Mert sztem férre értelmeztem :S -
#836 Mondjátok mi nem tetszik, vagy tetszik. csak félig néztem oda míg csináltam mert barátnőmmel veszekedtem :D
-
Vlado #835 IGEEEEEN! -
#834 Na Off vége :)
Összedobjak egy bannert? -
#833 amúgy köszöntjük DAK3-t 12 szülinapja alkalmából, csak így tovább. [#idiota -
Norberto88 #832 Ja próbálkoztam de megpróbálom még1-szer :)
De am az azt jelenti h újratelepítés nem?:D
Mert lehet h hülye vok xD -
#831 ugyis programozó szeretne lenni, majd csinál jobb mmo-t, ami agyoncsapja a romot és az allodsot is és jajj akkor nekünk. -
Vlado #830 Ja még guildbe megkérdeztük hány éves még 1-2 hete.azt mondta hogy nemsoká 12 lesz... XD -
Apocalipto #829 Reinstallal próbálkoztál már? :) -
Norberto88 #828 Valaki tudna segíteni? Én leszedtem felraktam, és amikor elindul a kliens akk kérdi h updatelje stb. megcsinálom őket. Végül kérdez valami repaiar vagy mit, azt is megcsináltatom vele és aztán kiírja h reinstalljam mert vmi baja van :S
PLS segítsetek ha tudtok -
#827 és valószinű h 14 éven aluli is. :D -
#826 Ott a pont. -
#825 Már megbocsáss, de én nem szidtam :D
Tudod hogy ki a faszom csinálja per pill RoM Hungary-t? Na mindegy.
Csak a tényeket közlöm. Ha annyit tudnál RoM-ról mint mi(RoM Hungary adminok) maskepp allnal hozza :) -
Apocalipto #824 Thxbye. -
Vlado #823 te mindig ezzel jössz?Jó télleg Runes of magic kezdte a new generation of free mmo című izébizét de allods jobbat csinál és ha nem cseszik el és a GPOTATO sem cseszi el akkor nehéz lesz letaszítani a legjobb free mmo trónjáról! -
#822 Te az életbe valami nagyon unalmas figura lehetsz.