Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
😄DD na majd kipróbálom...bár egy jófajta healerrel is szemezek...kár hogy lvl30-ig puhatestûek 😄D viszont haladás hogy papként is ölthetek lemezvértet 😄DD

OFF: most látom, ügyesen felcseréltem pár betût az elõzõben, szóval self-flame on 😄D <#banplz> 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

ByB
Én megnéztem egy elf paladint. de kicsit furcsán ütött. Lehet az volt a baj hogy csak karit csináltam 😄
gfreak
Flame on:

megdolgoztál érte, tele van az SG és a fél net a produktumaiddal 😄

meg hát valljuk be, okosabb sem lettél, írni sem tudsz, és kb annyira hiányzol egy fórumba mint egy másfél mázsás vesekõ 😄

Flame off 😄

mivel teganp este nem siekrült, majd ma este ránézek a Ligára...cókmókus nem akarok lenni, az ember snassz...nagyon gáz a szárnyas, lebegõ elf? 😄DD mondjuk paladinnak? 😄DDD

Bug lehet, csináld újra a karaktert, 3 elementál szokott ott lenni.
Morpheus_v2
Elvileg a reaktor mögött van 1 elementál. Az oroszban 3 volt, itt csak 1 van és az is elbújt. 😊 Ha tényleg nem találod meg akkor töröld a karit és csinálj egy ugyanolyat.
triplet
Ezt utálom bazdmeg. hogy csak azért nem válaszoltok rendesen(tisztelet a kivételnek), mert én vagyok mama2-.-

gfreak
mama2 védelemmel látták el a fejlesztõk a játékot 😄

triplet
Na, mûködik pio kösz a kódot.
viszont elakadtam. summoner kasztot választottam, egy hajón kezdek. és van egy küldetés ami arról szól, hogy törjem át az ilyen varázs falat a reaktor szobában, amit egy mágus von maga köré és ha ez meg van, öljem meg a tûz elementálokat ezzel megvédve a reaktort. na addig meg is van hogy áttöröm azt a falat, a varázsló meg hal, viszont nincsenek tûz elementálok. vissza felé sem tudok menni, de a reaktor szobában sem tudok mit csinálni. van egy ajtó ott, az sem nyílik.
ötlet? vagy ez a questet még nem csinálták meg a készítõk?

lehet hogy catacombs (dungeon) bevan téve lvl 10 töl enged be csakmég nemvok annyi
Sziasztok!

Van esetleg valakinek még fölös béta kulcsa, vagy van olyan oldal ahol még osztanak ki?
és úgy sikerült is. köszönöm még1x...

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Megkaptam és köszönöm szépen...
A gond az hogy ezt írja: This account has been already validated for beta!

Tehát valami más gond van itt.
Lehet máski accot kellene csinálnom?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

kül eu rendes szeron majd pala leszek paladin tank
kezdek egy empire karit az erö legyena kklánalmajdjoinolok
Törölt felhasználó
Kisbe-t keresd, és a guild neve: Hungarian Empire (Vlado kérésére..xD)
Morpheus_v2
Köszi a key infót, sikerült is szereznem 1-2 key-t. 😊Amúgy mi a guild neve és kit keressek, ha beakarok lépni?
EU szero meg nincs

REAL MADRID

Morpheus_v2
Eu v amcsi szerón?
Törölt felhasználó
MEGVAN a magyar guild!
aki csatlakozni akar, és empire-s, az dobjon egy pm-et Kisbe-nek, vagy egy mailt írjon, ha nem lennék fenn!😊
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Törölt felhasználó
remélem még nincs guild, mert most csinálok!😊
gameguard vagy egyeb "vedelem" van a jatekban?

Morpheus_v2
Honnan lehet béta key-t szerezni?
az elsö instance lvl 11 töl enged be
nana😄 kurva jok nekem tetszenek milyen jo hogyx három borz szerü szétbasz egy orkot😄
gfreak
mondjuk az a kaszt speciel használható ha ezekkel a torz atkákkal vagy 😄DD

europai rendesbe ami nem béta lesz majd akk is ezzel leszek
nekem bejön a skinjük scout
gfreak
a privát mellet van hogy válasz erre 😄DD

nemár hogy gibberlingköcsedék vagy...ehh...és azon belül?

nemtom hogykö😄 én kis bolhafészek vok😄
gfreak
mama2 te nem kapsz 😄

DAK3 : szerinted ha orkom van? 😄DD nem, birodalmi vagyok, de esetleg indítok egy ligásat este 😄 ja, és használd a 'válasz erre'-t 😄DD

triplet
nekem is kellene ha nem baj, meg persze ha van még.

te is ligás vagy?mertmost ligásal vok😄
gfreak
lesz is...ez még csak az elsõ CB run, és legalább még egy kilátásban van...

@Monoton: átérzem fájdalmadat, szintén húzom az igát 😄

@DAK3: ha nem ég ki a szervezeted a túlpörgéstõl esétre, akkor felveszlek...és mivel nem tudok játszani csak este, ezért majd húzhatod az orkomat 😄

Mindenesetre érdekes megoldás volt ez, hogy US bétára tonnaszám hányták a kulcsot, EU bétára pedig 2naponta 1et osztanak. Például most is minden tele van karakterekkel annak ellenére, hogy am amcsiknál hajnali 5 van... 😊
Viszont kell, hogy legyen EU béta, ha már hónapok óta osztják rá a kulcsot.
ugyanugy MephistoHUN irjatok rám😄
csináltam uj karit ligánál egy nyilasat😄 sztem nemnlesz eu beta.. hanem az us be lesz csak
Küldtem egyet, ha kell még szólj.
van még valahol béta kulcs?

jo a játék keztem birodalmi karit MephistoHUN summoner irjatok rám
Én melóban vagyok :[

REAL MADRID

gfreak
micsoda kuss van itt gyerekek 😄 aki nem melózik / suliban van, most mind Allodson futkároznak 😄DD

gfreak
én sem találtam minimapet...hiányzott is rendesen 😄 a nagytérképen meg a markerek néha taakrják egymást, jó lenne ha tudnánk forgatni...

Apropó térkép: csak nekem nem sikerüt elõcsalni, vagy valóban nincs minimap a játékban és helyette csak ez a képernyõ szélén apró ikonos megoldás áll rendelkezésünkre?
gfreak
nekem idáig bejön, de lvl5 még túl korai nyilatkozni...reggel játszhatóbb volt (hajnali hatkor), pár elvetemült arc lézengett még bent, jutott mob is rendesen, végigjártam a foglalkozások mestereit, de még enm döntöttem el mi legyek...egy butanagy ork harcos vagy bányásznak, vagy kovácsnak lesz jó úgy érzem...hogy potikkal nem fogok pepecselni az tuti (összeroppantaná a fiolákat az ujjai közt 😄DD)

azért egy ligás arcot is indítok ma este, még csak birodalmaztam, és az elején flesseltem rendesen...kicsit nehezen igazodtam el a térképen (bár ez nem a játék hibája 😄)az elején, de egy kis játék után sima volt minden...néha ugyan nem támadott a kari bármennyire is akartam, de ezt betudom a bétának...szóval idáig pozití...1600*1050ben recegés nélkül futott szépen, néha mondjuk volt lag, nem is kicsi (mikor Vamptól megérdeklõdtem mit is csinál egy ház tetején pl 😄DD) de renegtegen is voltunk tegnap este, meg hát a szerver sem a szomszédban volt, na 😄DD

JaSoN HuNTeR
ne szoljá be.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nah hogy tetszik a játék srácok? =D

gfreak
jaja direk nem költöttem semmire 😄DD pedig kéne valami normális halef a kezdõbunkó helyett 😄DD

gfreak
azért ma reggel is be kellett loggolni egy kicsit..Vamptól a negyed egyes szervercrash után váltam el 😄 BobRagga az ork brute nem volt túl esélyes, elhalászták elõle a mobokat 😄 reaverrel is kacérkodtam, de asszem ma nézek egy Ligát...csak nem tudom hogy az unalmas emberekkel, a lebegõ szárnyas elfinngokkal vagy a tetves bolhazsákokkal legyek...asszem az utóbbit kilõhetjük (de miylen jó volt az orkommal ütni õket 😄 visítottak a kis szõrös köcsedékek 😄DD)

ScarY MAN
nekem van 25 aszem😄

...