Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felgolos
tud valaki küldeni USA keyt?

Olyan rossz hogy amcsi bétáról kihulottak a magyarok,kb. 1 magyart se látok jónéhánynapja.

Szerintem nem:P

Háát õõõ mondtál te nekem sok mindent :D

vlado sztem a gpotato csinája...
ScarY MAN
jujjdetudvalaki:P :D:D:D:D

...

Szerintem se Gpotato fordít mivel nem csak fordítani kell a gamet hanem újracsinálni az egészet mivel lokalizálással full bugos lesz az egész és azt nem a gpotato csinál, õ hostol európában és kész.

amúgy szinkronban nem volt sok munka mivel csak a kezdõ questben van beszéd...

ScarY MAN
oroszba van angol szinkron?:D

...

merXD de kül téll a gpotato fordit!!...
Vamp17
Ha o fordit, miert ugyanaz a szinkron mint az oroszban? :)

már nemazért de a gpotato fordit..
ScarY MAN
mi:D

...

Törölt felhasználó
szóval megjött az e-mailem:) valaki már játszik ott? ugye empire-s?
Törölt felhasználó
Thank you for your interest in Allods Online. You recently entered the PCGZine Allods Online beta competition. By receiving this email, you will be receiving your beta key in a few days time which will grant you access to the Closed Beta.
<#vigyor3><#vigyor3>
US en volt ma 1 patch.spell leírás ba már csak pár spellné van html kód.

Az a szep hogy atsetalok az ajtokon :DD

REAL MADRID

Vamp17
jaja itt (es a legtobb mmonal) mar csak reklam a teszteles. ezt mondom en is.

Vamp17
szerver oldali klineset is a a Nival fejleszti. forditani is a nival fordit. Semmi nincs a gpotatora bizva, csak hogy eros vas legyen a szerver alatt, meg legyen boven savszel.

amugy gyerekek azért ez a patch a gpotaton is mulik mertha tunyul és nem fordit le semmit meg azért a szerot bugosan hagyák...

és az us beta a 2009.11.11 es pecsel(8 naposal) megy szal .....
Amikor egy játéknál olyan hypeot rendeznek a CBT kulcsok körül, mint itt ott a CBT egyfajta reklám is egyben.
Amúgy verziószám változott ezért vártam változást, például azt, hogy mondjuk a rengeteg questleírásban szereplõ HTML tageket eltüntessék, vagy ilyesmit. Reportoltam is US fórumra ezt-azt, tudom mirõl szól a CBT, nem errõl van szó, de amit õk most mûveltek CBT címén az gáz volt, mert egyrészt hatalmas hypeot rendeztek körülötte, másrészt semmilyen szakmai szempont nem játszott szerepet a kulcsosztás során (motivációs levél, konfig megadása, semmi ilyesmi nem volt, magyarul semmit nem akarnak tesztelni, terhelési tesztre pedig felesleges külön EU meg US teszt), szóval egyértelmû, hogy a CBT szerepe sokkal inkább a hype, semmint a tesztelés.
Vamp17
Az gpotato.eu mar csak a tiszteletkoroket teszi sztm ezzel a CBT1-el, hiszen minden lenyeges informaciohoz hozzajutottak az US CBT1 bol. Gondolom azert nem engednek be tobb embert, mert nem akarnak tumultust, es a kesobbi CB fazisokban, ahol jobban a tesztelesen lesz a hangsuly, jobb a kevesebb jatekos. De ez csak az en velemenyem.

Vamp17
Jah majd elfeljtettem. A jatek fejlesztoje az Astrum Nival, nem a Gpotato! Mindent, forditast, patchet, mindent ok csinalnak!! Tehat rajtuk mulik nem pedig a Gpotaton, hogy mikor lesz uj patch, stb...

Az orosz verzio mar joovan az angol elott jar, szamtalan hibat javitottak tehat csak a forditast kell beloniuk az oroszoknak (minden patchel at kell nezni a forditast h mi valtozott) es johetnek az EN patchek is. De mint lentebb irtam, nem most, hanem ha itt lesz az ideje.

ScarY MAN
és nem tudjuk hazavágni a szerót mert 300+ teszterrel kitörölheti a dzsípotétó a seggét....nc :D

amúgy teljesen igazad van :)

...

Vamp17
Mar annyi helyre leirtam, leirom ide is. Egy ceg, egy kliens! verzioszam elteres lehet, de akkor is ugyanaz a ketto! csak az egyik szerver US ben van, a masik meg EU ban. Senki ne varjon csodat, az EU kliens is pont annyit tud mint az US! Nem is kell neki többet tudni, ez csak egy stressz teszt, hogy mennyit birnak a szerverek. igazi patchelgetos dolgot talan majd az CBT2 ben kapunk, ez a fazis nem arrol szol. Lepje' be jacca' jarkajja' oszt' varjad mikor omlik ossze a szero. :) Aki teljes erteku jatekra vagyik, az varja meg a release verziot, sot inkabb varjon meg egy evet a release utan. :)

Ehh de szepek voltak meg azok az idok amikor nem valasztottak be boldog boldogtalant CB teszternek... Akkor meg nem haborodtak fol az emberek mert tudtak hogy ok meg csak tesztelok. Ma mar mindenki ugy varja a CB-t is, mintha a jatek jelenne meg. Olvasom a forumokon h "alig varom mar h elkezdodjon a CB..." meg "nem tok aludni..", komolyan, mintha a jatek indulna, nem pedig csak egy tesztverziot kapnank... Na mind1 kicsit Off lett, de kikivankozott belolem :)

Ami miatt viszont sztm erdemes az EU-t tesztelni: semmi lag nincs, a ping is alacsony, meg egyaltalan, ez nekunk van, azert EU :)

Megy, valamikor 13:00 körül indult, de a nagyobb verziószám ellenére én semmi eltérést nem tapasztaltam az US bétához képest, legfeljebb annyi, hogy ott pózoltak a level19es GMek a kezdõhelyen, válaszolni mondjuk nem nagyon válaszolgattak...
Felgolos
Már megy a eu cbt? még én sem kaptam :(((((

Törölt felhasználó
de én nem kaptam 1 e-mailt sem:S te mikor kaptad meg?
Nekem az US-es nevemre címezve küldték az Eu-s e-mail-t :DDDD

REAL MADRID

Törölt felhasználó
engem nem enged be, pedig regelve vagyok a CTB-re.. illetve jelentkezve, de kulcsot nem küldtek:(
Törölt felhasználó
:(
Access is granted to:

- Any account that has previously registered a CBT key to their gPotato account here.
- Any account that registers a CBT key (please allow up to 25 minutes for synchronisation after registering).
- The first several hundred players who registered their interest in the Closed Beta Test.
- Some lucky players who have previously registered their interest in the Closed Beta Tests.
én nem kaptam,de nem is érdekel,us el elvagyok eu open igXD

Hmm csak én maradtam ki ezek szerint? :( Pedig anno regeltem én is az eu-s oldalon...
Vamp17
mar az elejen kapott mindenki hozzaferest, en is most kaptam meg a levelet, de 12:52-kor probakepp megprobaltam beloginolni es siman beebgedett. Szal direkt volt ez igy sztm.

Jaja, kaptam én is

REAL MADRID

Azért, mert elindult a béta, én a német accal be tudtam menni és hát a league kezdõhelyen voltunk kábé 10-en, 20-an aztán szerintem rájöttek, hogy ennek így nincs túl sok értelme, pláne nem stressztesztként és kiküldtek meghívót boldog boldogtalannak. Legalábbis nekem szinte minden haverom kapott meghívót az elmúlt 1-2 órában. Végül is jobb késõn, mint soha... :)
ScarY MAN
a fordtásokra várunk perpill :)

amúgy.....probáljatok belépni eu cbt re us accal vagy eu accal. nalunk vamp-nak osszejott :) marmint jo neki is az euhoz az acc-ja, de nem kapott kulcsot:P

szóval próbaljatok ki. kivancsian varom a visszajelzeseket :)

...

432

JaSoN HuNTeR
Allods Hungaryval mi a helyzet?<#falbav>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Be is fejeztem a videót, a végén azért volt 1-2 érdekesebb harca is nem csak 1-2 lövésbõl ölések. Ja és 442 másodpercig tartott neki kijönni a purgatóriumból, ha jól láttam.
Azért a pvp balanszot egyelõre nem vitték túlzásba ahogy elnézem:

http://www.youtube.com/v/Q7QzpSFGfmY
JaSoN HuNTeR
Open bétát várom én is :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tök mindegy nekem.zárt bétára amcsi is jó.open beta ra meg kulcs nem fog kellene és megyek európaira...

Törölt felhasználó
ajj, nekem is kéne 1 eu kulcs..:(
JaSoN HuNTeR
Hogy áll a honlap? :)

ScarY MAN
detto :D

...

ByB
Na megküldték a cb kulcsomat a Thirteen1tól.
Eddig azt hittem hogy emailben kapsz 1 kulcsot,nem twitteren osztogatják éjszaka amikor alszok vagy suliba vagyok...

Miva'?
Nem teljesen értem, amit mondasz.
Én arra gondolok, hogy tegnap bejelentették, hogy az elsõ fázis az EUban stresszteszt jelleggel fog futni amire mindenki azt hitte, hogy akkor most jön a kulcsinvázió, erre ma egész nap 1 kulcsot szórtak ki twitteren.
Szerintem ha összeszámolnánk az összes twitteren kiosztott kulcsot és hozzáadnánk azt az 1-2 100-100 kulcsos eventet az jönne ki, hogy még ezer kulcsot se osztottak ki eddig az angol EU bétára. Mondjuk még hátra van 2 nap, szóval fordulhat a kocka, de egyre valószínûtlenebbnek tûnik a dolog.
Igazából annyira már nem is érdekel, majd ha meglesz a hivatalos megjelenés akkor fogok újra játszani vele, addig legfeljebb egyszer-egyszer benézek.
Pedig ennek ez a hivatalos neve. Angolul is stress-test.

Amúgy Pio: "Closed Beta Test phase 1"

Ha erre hiszed azt hogy egy kulcsot osztottak ki akkor nagyon téves, ugyanis ez azt jelenti hogy Zárt bétateszt elsõ fázis <#zavart1>