-
#981 Jó találtam is kettőt de minda a kettőre azt írta hogy this key not valid -
#980 elolvastál akár egyetlen hozzászólást is ebben a topikban egyáltalán mielőtt nekiálltál teleírni??? milyen kulcs kell, EU vagy US? csak mert US van a neten annyi mint a szemét, EU kulcsok viszont elég ritkák...szóval UShez találsz belinkelve lejebb, EU kulcsot meg nem tudok... -
#979 Kéne egy kulcs -
#978 én nem kaptam még kulcsot -
#977 Nem hiszem -
#976 a cbt-re kapott kulcsodat aktiváltad az oldalon? -
#975 Haljátok fasza a game lejött és indul is csak amikor be akarok lépni nem fogadja el a felhasználó nevem.Regeltem újra de azt se.Mi lehet a baj?? -
#974 Kicsit visszaolvasgattam és kiderült hamar hogy US beta van. Namármost csak nálam laggol cefetül vagy mindenkinek a rettenet US serverek miatt? -
Evetkemano #973 rosszul írtam xD us-an -
Evetkemano #972 Ha van magyar guild eu-n vegyetek be plz . Evetke néven vagyok fent tündibündi healerrel :P -
#971 Kössz -
RaSzTaH #970 a kérdés az tanult-e írni/olvasni?! -
DAK3 #969 ha van winrarod akk a bal ha nincs akk a jobb.... -
#968 Az allods.eu oldalon két download van egymás melett.Melyket kezgyem el tölteni?? -
#967 ÉS a két DOWNLOAD DOWNLOAD közül meiket szeggyem le? -
Sir IvanHoe #966 Miota netezel? -
Cat 02 #965 http://en.allods.gpotato.eu/Download/Client.aspx -
#964 Kérem mondjátok meg a pontos címet AHONNAN LE TUDOM TÖLTENI PLZZ -
Monoton #963 EU szeros, Empire oldalon magyar guildbe inviteljetek már plz.
Monoton néven vagyok. Sajna elfelejtettem kinek kell írni játékban :) -
#962 Az orosz open béta már mióta megy? -
Monoton #961 #946
Címek a banner alatt. -
#960 Kérek mindenkit aki valamit tud az Allods-ról segítsen.
1.Honnan töltsem le(pontos cím)
2.Hol regeljek
Előre is kössz. -
Norberto88 #959 Köszönöm mindenkinek, végre megy :D Szerintem elég fasza :P -
D4v3 #958 Az vajon miért van, hogy amcsi bétához kulcsot kb mindenhonnan lehet szerezni, az eushoz meg sehol nem találok :/ Csak a lagg miatt érdekel annyira, vagy nem olyan vészes US szerveren sem? -
BaSSeR #957 Tedd fel a kezed, tegyél fel lényegtelen kérdéseket a fórumon, de még véletlen se olvasd el esetleg hogy mit írnak az honlapon. Én legalábbis ezt tenném -
#956 vagyis kulcsom -
#955 mit csináljak ha van kódom? -
Vlado #954 asszem 20 perc. -
Vlado #953 ITT meg ITTMeg még 1 béta kulcsot eladó,akinek kell az írjon privibe, ingyen van az első üzenetküldő megkapja. -
Cat 02 #952 Kb mennyi idő míg aktiválódik a béta account ? (nem tudok ingame belépni) -
#951 honnan szeezzek kulcsot?? -
Vlado #950 Valaki lefordítaná akkor meg is érteném :) -
#949 OK a downloadert töltöttem le.
-
Cat 02 #948 Távolságit. Ám kulcsaid elkeltek már ? -
BaSSeR #947 Jól számolom hogy ez a fotós event nálunk 6 kor fog kezdődni? -
#946 eu kliens eu oldalon, us kliens us oldalon van belinkelve...amelyikhez van kulcsod, azt töltsed le jól :DDD -
#945 Ti honnan töltöttétek le mondjátok már meg plz.. -
BaSSeR #944 Hát tapasztalataim szerint a Psichonistnak a legnagyobb sebzése. Viszont ez caster. Nem tom milyet szeretnél:D -
#943 :D kössz már nem érzem magam egyedül :D -
Monoton #942 Más már rég letöltötte :P