Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
<#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
valaki? #1697

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

IMYke2.0.0.0
A játék archívumai nem szerkeszthetõk - külföldi oldalakon is próbálkoztak vele, sikertelenül = nem lesz hozzá jó ideig honosítás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MrIncredible
Üdv!
Lesz magyarítás a játékhoz? Tud valaki errõl valamit?

Kit--Kat
Nekem továbbra is folyton online szakadás van a játék betöltésénél pár másodperc után.
Másnál történt változás, vagy van erre valami megoldás?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bronx South
Sziasztok ! Két hete csináltam ezt a videót, gondoltam megosztom itt is:

Aki esetleg még nem vágná; erre gondolok.
Van már normális mert az alagutak teljesen sötétek és normális blur effekt sincs, pedig elkelne pl. az embereknél...
A gu.exe-vel automatikusan frissül és elindul a játék még a warez verzión is.
Sajnos a menü beállításainak elmentéseit még mindig nem sikerült beiktatni, de pozitívum, hogy legalább foglalkozik a játékával az Ubisoft, mert tényleg egy ütõs és az egyik legjobb autós játéka/szimulátora lett.
wollnerd
Ja, a irányítás mentése ugyanígy bugos mint a NFS HP-ben?! Mindig visszaállítja default-ra!<#gonosz3>

Maximus4
Innen letöltheted.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wollnerd
Vki nem töltené fel a Lightning Mod-ot máshova?
Megaupload zárva...
THX!

Maximus4
Köszi,már be is raktam a banner alá😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszönjük én is most néztem, meglepõdötten :-O
IMYke2.0.0.0
Driver San Francisco v1.04 Patch:
- Crashes that might happen when entering the online lobby have been fixed
- Social Options are now working as expected on Windows XP
- Menu navigation is not disrupted anymore by specific action sequence”

LETÖLTÉS

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki segítsen már próbáltam genius speedwheel feedback RV-vel játszani de nem mûködik mert nem lehet a kormányt állítani se balra se jobbra nem ismeri fel a pedált a játék csak a kormányon a gombokat új patch fent van és kormány driver-ét már újra raktam de így sem lécci valaki segítsen!
Béla9248
Kellemes Karácsonyi Ünnepet Mindenkinek!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

bency
Jelen

:) Semmi okosság :P

w77d
hol a fa fõõõnök?

Maximus4
<#ejnye1> Nem vagyok én fõnök 😊

Béla9248
Köszi Fõnök!

Maximus4
Tudtommal nem.

Béla9248
Tudna válaszolni valaki, nagyon megköszönném! Érdekelne hogy megy e már a multi része???

oké..kipróbálom.mindenesetre köszi 😊
Maximus4
Elvileg igen,de nem vagyok benne biztos.

és akkor ha újradobtam a játékot...elég ha csak az autosave.dat-ot visszahúzom?
Maximus4
C: Dokumentumok->Ubisoft>Driver San Francisco->Savegames->Autosave.dat

#1666 -ra valaki? 😊
Tomika boy
Saját zenét lehet belerakni??
Ha igen hogyan?
Köszi elõre is!
Üdv!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

A C:/Program files-be telepítettem elõször,aztán találtam egy olyat,hogy bárhova telepíthetem,csak ne a programok közé,s megcsináltam úgy..így most már mûködik😄
Amúgy hány fejezetbõl áll?😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Én a DFGT-t próbáltam mûködésre bírni a játékban, de nekem sem sikerült, azóta nem tudom, mi a helyzet.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Tomika boy
Nb😊

Valaki akkor tudna segíteni?
Sürgõs lenne!
Elõre is köszönöm😊
Üdv!

Maximus4
Ja,bocsánat,féreolvastam😞

Tomika boy
Ha jól értelmezem a szöveget akkor ez a leírás G25 vagy G27 es kormányra vonatkozik nekem nem ilyen típusú van!

Maximus4
A banner alatti link nem segít?

Tomika boy
Üdv!

Kormány beállítás ügyben írok(nem G25 vagy G27 em van)
Olcsó kis kormányom van!
Felismeri meg minden a gáz és a fék mûködik szépen,de a kormányra nem reagál!
Nem tudná valaki leírni mi lehet a hiba??
Esetleg egy képpel is akinek nem G25,vagyG27 van!
Köszi elõre is!
Üdv:Tomek

w77d
nálam akkor csinált ilyet, amikor ez után egy régebbi Ubisoft játékot is feltelepítettem, ugyanis nemes egyszerûséggel elbaszta az Ubisoft launchert.. tehát ha egy újabb Ubi játk után telepítesz egy régebbit, akkor mondj le az újakról, max ha újratelepíted

Béla9248
Megoldódott már a multi része? Müködik???

Hello!
Lehet volt már ilyen kérdés,de olyan gondom van,hogy feltelepítettem a játékot,meg minden.Telepítés után tegnap tudtam vele játszani,ma viszont az asztalon lévõ ikonra kattintva nem akar elindulni a játék.
Ez miért lehet?

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

sziasztok.Pc-n létezik az osztott képernyõs mód?
hol találom meg a mentésem? elõre is köszi a választ 😊
akkor megpróbálom mégegyszer hátha
IMYke2.0.0.0
Tudtommal, az a védelem része.

Nem tudod melyik program tartalmazza ezeket, mert nem hajlandó elindulni?
Külön nem szedném le, mert valamely programban benne van minden biztosan, csak nem tudom már melyik az és a Driver telepítõje se teszi fel érdekes :S

QtWebkit.dll meg a többi ilyen hasonlókat?

-.NET Framework 3.0 alapból fenn volt, azok frissítései pipa, 4.0 is pipa
-VC++ (2005/2008/2010 és frissítései) pipa (x64es rendszerrre nem raktam x86ost, csak összes 64 bitest)
-DX frissítések pipa
-AMD DC Optimizer pipa
-felraktam az NVIDIA PhySx-ot is a biztonság kedvéért, de azt tuti nem használja
-OpenAL driver (a Codemasterses játékok használják, de ezt a is a biztonság kedvéért)
--nameg persze a legújabb driverek stb...
újra dobtam a gépet..de a mentés megvan..visszateszem a játékba és még is elõrõl kell kezdenem..csak a saját dokumentumokban lévõ fájlok szükségesek? 😊
IMYke2.0.0.0
Engem is megszívatott néhányszor. De, üde színfolt is egyben 😊

w77d
ami geci egy nézet, mert sokszor nem látod, mi van elõtted 😄

IMYke2.0.0.0
Megveszed a kamerát, és utána 'TV nézetben' kell teljesítened dolgokat.