1877
-
#1797 nálam sincs -
#1796 Nálam sincs semmi gond a multival. -
HUN BECSEHELY #1795 Nem mondod,hogy jó a Multi? -
#1794 beregisztráltam uplay-re, megvettem 1euroért, letöltötte, feltelepítette és játszok, semmit nem állitottam :D -
visszalépés #1793 Most újratelepítettem az egészet minden frissítés rajta de semmi változás.Nincs kapcsolat a szerverrel.
Proxy kapcsolat gondolom nálatok is automatikus az uplay beállításoknál.Már arra is gondoltam hogy az a baj hogy Magyarország van megadva a regisztrációnál mint Pl. a Gta-ban.Azt meg nem lehet csak úgy megváltoztatni.
Szabi leírhatnád hogy neked mi hogy van.Elég idegesítő hogy sokan megvettük több ezerért,és azóta sem megy más meg megveszi 1 euroért és megy neki.Ráadásul írja a kettőspont nagy d-ket.:D:D:D:D:D:D:D:D
ugye
Pedig pont a multi meg az osztott képernyőért vettem meg ami pont nincs benne vagy nem működik. -
visszalépés #1792 Engem is érdekelne mi kell a multihoz hogy működjön.A patchekhez van köze? Csak mert az elsőt nem találom sehol a 2,3,4 meg nem hajlandó települni mert nem talál valami előző verziót.Az első patch hiánya miatt lehet ez? -
sanz750 #1791 Üdv, van tippetek arra, hogy mért nem tudok multiplayerezni? Az osztottképernyős multit nem is találtam a menüben, az online multiplayerre pedig ha rámegyek, azt irja ki hogy connection error.
Természetesen eredeti a játék... -
#1789 Én is már 1,5 hete levelezgetek a support-tal a Vsync miatt. Már minden megcsináltam. Csak teljes rendszer újrarakás még nem mondta :D Amúgy sík hülyék hozzá. Pedig saját termékükről van szó. -
#1787 Kár érte. Lassan az összes hős eltávozik ebből a furcsa és egyedi korból amit 60-as 70-es évek fordulójának hívunk. -
#1786 R.I.P :( -
#1785 Én is sajnálom, igaz én a Global Deejays - The Sound Of San Francisco-val ismertem meg dalt. -
#1782 Ez így szokott lenni -
Twinee #1779 Valamikor játszhatnánk skacok :) Nekem alig talál játékosokat eddig 5ből ha 1x talált :| De ha többen vagyunk magyarok valamikor tolhatnánk :) -
RYO21 #1778 Próbálta már valaki a 4:3-as képarány módosítást? Nem teszi tönkre a játékot? -
#1776 Nekem még mindig nem megy! Csatlakozok egy játékhoz, keresi az elérhető lobbyt, majd bedob egy üresbe, aztán játékosokat keresi de nem történik semmi! -
#1775 Ja én tavasz óta nem próbáltam, ezek szerint végre megoldották a problémát. -
#1774 Nem lehet. Ahogy moddolni sem lehet a játékot. -
Twinee #1773 Skacok saját zenét nem lehet berakni a játékba ? -
csoli31 #1772 Danke sör! -
csoli31 #1770 A javítást letölti a U-play maga a játékhoz, vagy nekem kell letölteni és telepíteni (nem ismerem az Ubisoft vacak rendszerét)? Illetve érdeklődnék, hogy ha végig játszom a sztori küldetéseket, hogy van-e lehetőség tovább vacakolni a mellék küldetésekkel (olyat olvastam, hogy van lehetőség újra kezdeni az első alkalommal megvásárolt kocsikkal)? Mivel van néhány, amelyik egy kicsit idegesítő vagy nehéz (számomra). A kevés idő miatt amit rá lehet szánni (vagy a csúszkálós kocsi miatt, amit használni kell). -
#1769 Jaja, visszajelöltelek:) -
#1767 Ha sikerült kikapcsolnom a vsync-et, akkor beszálok én is :D -
#1766 MerlinW_HUN -
Twinee #1764 Király akkor majd megadjátok a uplay neveteket ?:D -
Twinee #1762 Szevasztok skacok. Nekem is megvan a játék :) Az a kérdésem szoktatok e többen multiplayerezni ? -
#1761 Lejebb +1 :) -
Rony94 #1760 Na jó, bajban vagyok. Kikapcsolnám a függőleges szinkronizálást, de az a baj hogy mindig visszaállítja. Miért van ez? És hogyan lehet véglegesen kikapcsolni? -
#1758 És mióta? -
BB0735 #1756 Én 30-at megkaptam, 20-at már el is költöttem. -
#1754 Neked felcsatlakozik egyáltalán erre a szutyokra? Már rég játszottam vele, de eddig nekem sosem sikerült. -
#1752 Én is megvettem. De sehogyan nem tudom kikapcsolni a Vsync-et. Ahogy elindítom a játékot már is vsync ON. Mitől van ez? graphic.ini-t is hiába írom át. Ahogy ingame Vsync is vele együtt. Játszhatatlan mert szaggat miatta :(
Win7 ULT x64; C2D E6550; 4GB DDRII RAM; HD4850 512MB -
#1748 Az autóvezetés... egész élvezhető lett :D
De a sztori... le a kalappal az előtt, aki kibírta az első pár bejátszást nevetés nélkül.
Na felrakom azt a lightning patchet, mert alapból elég fos (amúgy szépen fut) -
#1746 Ennyiért még akkor is meg venném, ha nem tudnám, hogy milyen jó játék. -
#1745 uplayen 1 euró csak. Csak ma.
U mad? -
Indigo #1744 Ebben a játékban nem lehet valahogy eltűntetni a HUD-ot? Baromira elveszik a nézelődés, felfedezés hangulata ezzel az idióta, bumfordi konzolos HUD-al.... :( A minitérképet rosszabb helyre nem is rakhatták volna... Idióták. Még jó hogy nem vettem meg leárazáskor! -
wheelman #1743 Egy kis segítség!!!
feltelepítettem a játékot és rákatintok az indítóikonra és az uplay-t hozza ki és ott regisztrálni kéne de nem is enged regisztrálni!
valaki valami megoldást léccives mondjon már!
Köszönöm! -
Locominator #1742 Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Csináltam a film directorban PC-n egy kis filmet. és nem tudom hol van vagy hogy merre keressem pedig fel szeretném tolni You tube-ra meg ilyen helyekre. Tudnátok segíteni ? :) -
#1741 -75% STEAMen.
EGy pillanatra elcsábultam, aztán eszembe jutott a shift mehanizmus és gyorsan elhesegettem az öteltet. -
#1740 Hi!
Joystick-hoz be lehet lőni normálisan?
Thx -
DANIELTRUCKER #1739 Hogy tudom beállítani a kormányom! Valaki legyen olyan szíves és írja le magyarul is! Köszönöm!