Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Win7 ULT x64; C2D E6550; 4GB DDRII RAM; HD4850 512MB
Fákjúal!
De a sztori... le a kalappal az elõtt, aki kibírta az elsõ pár bejátszást nevetés nélkül.
Na felrakom azt a lightning patchet, mert alapból elég fos (amúgy szépen fut)
Parasite Eve 2, best game EVER!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
feltelepítettem a játékot és rákatintok az indítóikonra és az uplay-t hozza ki és ott regisztrálni kéne de nem is enged regisztrálni!
valaki valami megoldást léccives mondjon már!
Köszönöm!
EGy pillanatra elcsábultam, aztán eszembe jutott a shift mehanizmus és gyorsan elhesegettem az öteltet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Végigpattintottam az összes küldetést, rámentem a game Plus-ra, erre kezdhetem elölrõl.
Jó ez így, vagy mi van?Még1szer csináljak meg mindent, hol a többi garázs?
ha válaszol valaki, köszi!
És multizni sem tudok.
Valami megoldás?
A "Boost for 3s" hogyan kell megcsinálni?
Mentem alt-al és semmi...
Hogy tudok 30m Dift-et menni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igazán idegesítõ gondom van a játékkal. Az utolsó küldetésnél vagyok(gondolom), chapter 7 .
Mikor dzserikót üldözöm, nem enged shift-elni. "Kiszállok" a kocsiból, de nem tudok másikba "átülni".
Tudna valaki segíteni?
köszi
Ja és kilépegethet ez is. SSAA lenne jó, hogy ne legyen sötét benne, csak azt kihagyták. <#pardon1>#pardon1>
Végre meg van mi volt a probléma amiért szaggatott üldözés közben!
Most cseréltem le az AMD Phenom II x2 545 3GHz-es procimat egy 955 BE-re,és tartósan 58-59 -es fps-el
megy a game.
Itt a topicban olvasgattam, hogy valaki írta, a játékhoz 4 mag szükséges amit nem akartam elhinni,de végül is igaza lett.
Nem tudom, hogy neked milyen procid van, de ha 2 magos, akkor azzal lesz valószínû a baj.
De egyet mindig nem értek!?
A Battlefield 3 médiumon 30 fps-en ment az 545-sel, a driver SF meg nem!?
Érdekes!
Jó, hogy nem vettem meg, pedig átfutott rajtam, mert a játék nagyon jó lett maga.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Méghozzá úgy, hogy a verseny közben átugrok a szembejövõ civil kocsikba, és szembeütközök az ellenfeleknek , addig amíg le nem állnak. Ha már leállt mind2, máris win! 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aki megvette örülhet.
Ne haragudjatok már többször jelentkeztem azzal a problémával, hogy még mindig szaggat üldözés alatt, de az új patch sem segített!
Tudna nekem segíteni valaki ez ügyben?
Elõre is köszönöm!!!