1877
driver.png
  • w77d
    nálam sincs
  • MerlinW
    Nálam sincs semmi gond a multival.
  • HUN BECSEHELY
    Nem mondod,hogy jó a Multi?
  • Szabi #1794
    beregisztráltam uplay-re, megvettem 1euroért, letöltötte, feltelepítette és játszok, semmit nem állitottam :D
  • visszalépés
    Most újratelepítettem az egészet minden frissítés rajta de semmi változás.Nincs kapcsolat a szerverrel.
    Proxy kapcsolat gondolom nálatok is automatikus az uplay beállításoknál.Már arra is gondoltam hogy az a baj hogy Magyarország van megadva a regisztrációnál mint Pl. a Gta-ban.Azt meg nem lehet csak úgy megváltoztatni.

Szabi leírhatnád hogy neked mi hogy van.Elég idegesítő hogy sokan megvettük több ezerért,és azóta sem megy más meg megveszi 1 euroért és megy neki.Ráadásul írja a kettőspont nagy d-ket.:D:D:D:D:D:D:D:D
    ugye
    Pedig pont a multi meg az osztott képernyőért vettem meg ami pont nincs benne vagy nem működik.
  • visszalépés
    Engem is érdekelne mi kell a multihoz hogy működjön.A patchekhez van köze? Csak mert az elsőt nem találom sehol a 2,3,4 meg nem hajlandó települni mert nem talál valami előző verziót.Az első patch hiánya miatt lehet ez?
  • sanz750
    Üdv, van tippetek arra, hogy mért nem tudok multiplayerezni? Az osztottképernyős multit nem is találtam a menüben, az online multiplayerre pedig ha rámegyek, azt irja ki hogy connection error.
    Természetesen eredeti a játék...
  • ffxi
    Én is már 1,5 hete levelezgetek a support-tal a Vsync miatt. Már minden megcsináltam. Csak teljes rendszer újrarakás még nem mondta :D Amúgy sík hülyék hozzá. Pedig saját termékükről van szó.
  • Kit--Kat
    Kár érte. Lassan az összes hős eltávozik ebből a furcsa és egyedi korból amit 60-as 70-es évek fordulójának hívunk.
  • ffxi
    R.I.P :(
  • Dj Tommy
    Én is sajnálom, igaz én a Global Deejays - The Sound Of San Francisco-val ismertem meg dalt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez így szokott lenni
  • Twinee
    Valamikor játszhatnánk skacok :) Nekem alig talál játékosokat eddig 5ből ha 1x talált :| De ha többen vagyunk magyarok valamikor tolhatnánk :)
  • RYO21
    Próbálta már valaki a 4:3-as képarány módosítást? Nem teszi tönkre a játékot?
  • wollnerd #1776
    Nekem még mindig nem megy! Csatlakozok egy játékhoz, keresi az elérhető lobbyt, majd bedob egy üresbe, aztán játékosokat keresi de nem történik semmi!
  • Kit--Kat
    Ja én tavasz óta nem próbáltam, ezek szerint végre megoldották a problémát.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lehet. Ahogy moddolni sem lehet a játékot.
  • Twinee
    Skacok saját zenét nem lehet berakni a játékba ?
  • csoli31
    Danke sör!
  • csoli31
    A javítást letölti a U-play maga a játékhoz, vagy nekem kell letölteni és telepíteni (nem ismerem az Ubisoft vacak rendszerét)? Illetve érdeklődnék, hogy ha végig játszom a sztori küldetéseket, hogy van-e lehetőség tovább vacakolni a mellék küldetésekkel (olyat olvastam, hogy van lehetőség újra kezdeni az első alkalommal megvásárolt kocsikkal)? Mivel van néhány, amelyik egy kicsit idegesítő vagy nehéz (számomra). A kevés idő miatt amit rá lehet szánni (vagy a csúszkálós kocsi miatt, amit használni kell).
  • MerlinW
    Jaja, visszajelöltelek:)
  • ffxi
    Ha sikerült kikapcsolnom a vsync-et, akkor beszálok én is :D
  • MerlinW
    MerlinW_HUN
  • Twinee
    Király akkor majd megadjátok a uplay neveteket ?:D
  • Twinee
    Szevasztok skacok. Nekem is megvan a játék :) Az a kérdésem szoktatok e többen multiplayerezni ?
  • ffxi
    Lejebb +1 :)
  • Rony94
    Na jó, bajban vagyok. Kikapcsolnám a függőleges szinkronizálást, de az a baj hogy mindig visszaállítja. Miért van ez? És hogyan lehet véglegesen kikapcsolni?
  • Kit--Kat
    És mióta?
  • BB0735
    Én 30-at megkaptam, 20-at már el is költöttem.
  • Kit--Kat
    Neked felcsatlakozik egyáltalán erre a szutyokra? Már rég játszottam vele, de eddig nekem sosem sikerült.
  • ffxi
    Én is megvettem. De sehogyan nem tudom kikapcsolni a Vsync-et. Ahogy elindítom a játékot már is vsync ON. Mitől van ez? graphic.ini-t is hiába írom át. Ahogy ingame Vsync is vele együtt. Játszhatatlan mert szaggat miatta :(

Win7 ULT x64; C2D E6550; 4GB DDRII RAM; HD4850 512MB
  • Fpocok
    Az autóvezetés... egész élvezhető lett :D
    De a sztori... le a kalappal az előtt, aki kibírta az első pár bejátszást nevetés nélkül.
    Na felrakom azt a lightning patchet, mert alapból elég fos (amúgy szépen fut)
  • Dj Tommy
    Ennyiért még akkor is meg venném, ha nem tudnám, hogy milyen jó játék.
  • Fpocok
    uplayen 1 euró csak. Csak ma.
    U mad?
  • Indigo
    Ebben a játékban nem lehet valahogy eltűntetni a HUD-ot? Baromira elveszik a nézelődés, felfedezés hangulata ezzel az idióta, bumfordi konzolos HUD-al.... :( A minitérképet rosszabb helyre nem is rakhatták volna... Idióták. Még jó hogy nem vettem meg leárazáskor!
  • wheelman
    Egy kis segítség!!!
    feltelepítettem a játékot és rákatintok az indítóikonra és az uplay-t hozza ki és ott regisztrálni kéne de nem is enged regisztrálni!
    valaki valami megoldást léccives mondjon már!
    Köszönöm!
  • Locominator
    Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Csináltam a film directorban PC-n egy kis filmet. és nem tudom hol van vagy hogy merre keressem pedig fel szeretném tolni You tube-ra meg ilyen helyekre. Tudnátok segíteni ? :)
  • Fpocok
    -75% STEAMen.
    EGy pillanatra elcsábultam, aztán eszembe jutott a shift mehanizmus és gyorsan elhesegettem az öteltet.
  • hiba
    Hi!

Joystick-hoz be lehet lőni normálisan?

Thx
  • DANIELTRUCKER
    Hogy tudom beállítani a kormányom! Valaki legyen olyan szíves és írja le magyarul is! Köszönöm!