Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, visszajelöltelek😊

[merlinw.org]

ffxi
Ha sikerült kikapcsolnom a vsync-et, akkor beszálok én is 😄

Fákjúal!

MerlinW
MerlinW_HUN

[merlinw.org]

Király akkor majd megadjátok a uplay neveteket ?😄
Szevasztok skacok. Nekem is megvan a játék 😊 Az a kérdésem szoktatok e többen multiplayerezni ?
ffxi
Lejebb +1 😊

Fákjúal!

Na jó, bajban vagyok. Kikapcsolnám a függõleges szinkronizálást, de az a baj hogy mindig visszaállítja. Miért van ez? És hogyan lehet véglegesen kikapcsolni?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kit--Kat
És mióta?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Én 30-at megkaptam, 20-at már el is költöttem.

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Kit--Kat
Neked felcsatlakozik egyáltalán erre a szutyokra? Már rég játszottam vele, de eddig nekem sosem sikerült.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ffxi
Én is megvettem. De sehogyan nem tudom kikapcsolni a Vsync-et. Ahogy elindítom a játékot már is vsync ON. Mitõl van ez? graphic.ini-t is hiába írom át. Ahogy ingame Vsync is vele együtt. Játszhatatlan mert szaggat miatta 😞

Win7 ULT x64; C2D E6550; 4GB DDRII RAM; HD4850 512MB

Fákjúal!

Fpocok
Az autóvezetés... egész élvezhetõ lett 😄
De a sztori... le a kalappal az elõtt, aki kibírta az elsõ pár bejátszást nevetés nélkül.
Na felrakom azt a lightning patchet, mert alapból elég fos (amúgy szépen fut)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dj Tommy
Ennyiért még akkor is meg venném, ha nem tudnám, hogy milyen jó játék.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Fpocok
uplayen 1 euró csak. Csak ma.
U mad?

Ebben a játékban nem lehet valahogy eltûntetni a HUD-ot? Baromira elveszik a nézelõdés, felfedezés hangulata ezzel az idióta, bumfordi konzolos HUD-al.... 😞 A minitérképet rosszabb helyre nem is rakhatták volna... Idióták. Még jó hogy nem vettem meg leárazáskor!

Egy kis segítség!!!
feltelepítettem a játékot és rákatintok az indítóikonra és az uplay-t hozza ki és ott regisztrálni kéne de nem is enged regisztrálni!
valaki valami megoldást léccives mondjon már!
Köszönöm!
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Csináltam a film directorban PC-n egy kis filmet. és nem tudom hol van vagy hogy merre keressem pedig fel szeretném tolni You tube-ra meg ilyen helyekre. Tudnátok segíteni ? 😊
Fpocok
-75% STEAMen.
EGy pillanatra elcsábultam, aztán eszembe jutott a shift mehanizmus és gyorsan elhesegettem az öteltet.

hiba
Hi!

Joystick-hoz be lehet lõni normálisan?

Thx

Hogy tudom beállítani a kormányom! Valaki legyen olyan szíves és írja le magyarul is! Köszönöm!

Én megnéztem, de az elején nem volt...vagy csak késõbb lesz?!
w77d
nincs több garázs, csak annyi amennyit elsõ végigjátszásban megszerezhetsz. A plusz végigjátszás annyiban más, hogy már az elejétõl elérhetõek a kiváltott autóid...

Hi!

Végigpattintottam az összes küldetést, rámentem a game Plus-ra, erre kezdhetem elölrõl.
Jó ez így, vagy mi van?Még1szer csináljak meg mindent, hol a többi garázs?

ha válaszol valaki, köszi!
Jó kérdés, eddig senkinek sem ment aki megvette... ezaz Ubisoft, csak így tovább <#taps>
Az Ubisofthoz miért nem tudok hozzá csatlakozni, mikor rámegyek a játékon belül a folytatásra?

És multizni sem tudok.

Valami megoldás?

Sziasztok!

A "Boost for 3s" hogyan kell megcsinálni?
Mentem alt-al és semmi...

A végén nekem HATTALMAS bugokat mûvelt a játék. A robbanásoknál a textúraproblémák. Meg az autópályán is meghibbant párszor egy kamion, mikor a hátsó része elkezdett repülni meg 180 és 360 fokos fordulásokat végezni a levegõben <#csodalk>
bency
Space és kanyarodj.Kanyarban.

:) Semmi okosság :P

Sziasztok!

Hogy tudok 30m Dift-et menni?

IMYke2.0.0.0
Csak azért, mert ott nem szabad 'váltani'.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello!

Igazán idegesítõ gondom van a játékkal. Az utolsó küldetésnél vagyok(gondolom), chapter 7 .
Mikor dzserikót üldözöm, nem enged shift-elni. "Kiszállok" a kocsiból, de nem tudok másikba "átülni".
Tudna valaki segíteni?

köszi
Tisztább azaz világosabb lesz tõle a kép, de sztem nem a féynerõsséget babrálja.

Ja és kilépegethet ez is. SSAA lenne jó, hogy ne legyen sötét benne, csak azt kihagyták. <#pardon1>
És ez mire jó?😊

Írtam ennek a Boris Vorontsov-nak, ha lesz mehetne bannerba az SSAO kieg.
SSAO-t nem tud valaki a játékra??? ENB vagy más megoldás is jöhetne :S
Kösz szépen!

Hy. Igen én (is) mondtam, mert jobbat ne mtudtam mondani, hát jó szórakozást, bár ilyen árért lehetett volna szebb is. De a játékélmény így is csúcs. Majd írok, ha meglesz a 3 magosom vagy esetleg a 4 magosom.
kemszi2
6400+ x2-es athlon-n tökéletesen ment mindehol,
Hali!

Végre meg van mi volt a probléma amiért szaggatott üldözés közben!

Most cseréltem le az AMD Phenom II x2 545 3GHz-es procimat egy 955 BE-re,és tartósan 58-59 -es fps-el
megy a game.
Itt a topicban olvasgattam, hogy valaki írta, a játékhoz 4 mag szükséges amit nem akartam elhinni,de végül is igaza lett.
Nem tudom, hogy neked milyen procid van, de ha 2 magos, akkor azzal lesz valószínû a baj.
De egyet mindig nem értek!?
A Battlefield 3 médiumon 30 fps-en ment az 545-sel, a driver SF meg nem!?

Érdekes!

Tudom sajna, HUN_BECSHELY-el már kielemeztük a megjelenéskor meg pár sráccal még :S

Jó, hogy nem vettem meg, pedig átfutott rajtam, mert a játék nagyon jó lett maga.
Kit--Kat
Nekem konkrétan sose mûködik...

wollnerd
Igazad van, inkább nem fairplay...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

IMYke2.0.0.0
Ez nem csalás - ezt kell csinálni - nem véletlen, hogy eleve használhatod a Shift-et.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a (single) Team Race-ben egy kicsit csalok, nem trainerel, hanem logikával 😊
Méghozzá úgy, hogy a verseny közben átugrok a szembejövõ civil kocsikba, és szembeütközök az ellenfeleknek , addig amíg le nem állnak. Ha már leállt mind2, máris win! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sajnos nincs rá megoldás így közel félév után se , nem egyszer írtam a hivatalos ubi fórumba és többször is és a facebook oldalra is, semmi, leszarják...és még a multiplayer se mindig müxik...

Aki megvette örülhet.
Sziasztok!

Ne haragudjatok már többször jelentkeztem azzal a problémával, hogy még mindig szaggat üldözés alatt, de az új patch sem segített!

Tudna nekem segíteni valaki ez ügyben?

Elõre is köszönöm!!!

Sajnos nincs rá megoldás, a legújabb patch se javítja, bár nem vágom, hogy nem veszik észre <#csodalk>