Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
"buy thrill cam to perform dare"

ez a feladat. mit kell csinálni?😄S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hmm... A PS3 és az Xbox 360 verziók ma kaptak egy patch-et. PC meg le van szarva úgy látszik.

IMYke2.0.0.0
Én a hetedik küldetésben járva tettem félre - átmenetileg - és könyörgöm, privátban írjátok meg egymásnak a választ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bakker! Ennek a chapter 6nak mekkora állat volt az utolsó küldetése😄D Ötletes😊)
Messze van még a vége amúgy?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Köszönjük!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ez egy grafikai bug lesz, nálam is volt, bár már a küldetés elején
nagyon szépen köszönjük a megosztást i2k
bency
Igen az a vége fele,nekem is igy volt,kell patchelni vagy mit,az updatet,utána megy.

:) Semmi okosság :P

Tökéletesen mûködik vele! Sokkal jobb így, bár a térképes nézetnél olyan a kép, mintha túl sok lenne rajta a fényerõ.

IMYke2.0.0.0
Én még nem tudtam kipróbálni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ombika
Erdemes G25-el jatszani ezt a gamet,vagy siman jo billrol is?

w77d
nekem nem indul vele a játék...

Ryder62
Szerintem meg a magasságokat is elszúrták. A valóságban vannak igen meredek utcái a városnak sõt lépcsõzetes elrendezéssel. Tehát a fõ út az meredek és minden kereszt utca vízszíntes; ettõl lépcsõzetes. A játékban hol van ilyen? Ráadásul néhány képen jól látszik hogy eszméletlen jó a kilátás pedig csak egy utcában készült a fotó.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Driver: San Francisco - Ilyennek kellene lennie PC-n

"Egy "Beta_A" nevû Ubisoft fórumozó elkészítette az ENBSeries nevû modifikációt, ami átalakítja a játék színkezelését, majd magas szintû shader-algoritmusok segítségével ad hozzá gamma, színkorrekció, fényerõ és végül némi bloom effekteket, amivel helyettesíti a hiányzó HDR megvilágítást. A modifikáció által nyerhetõ képminõség javulást az összehasonlító képen láthatjátok.

Akit érdekli a modifikáció, az letöltheti innen: Driver: San Francisco Lightning Mod. Használatához csak ki kell csomagolni azt a játék fõ könyvtárába (Ahol a Driver.exe található). Alapértelmezésben bekapcsolva van, de menet közben lehet váltani a kétféle mód között a Shift+F12 gombok lenyomásával."

És ez mindössze ebben nyilvánulna meg?
A feladatok közben célként villogó narancssárga oszlop látszik, a feladatokat jelzó kék pedig nem? :/
Tudom, hogy régi a VGA na de mégis... 😊

A csere kivételével más megoldás? driver mittudomén, valamilyen hax? 😊
IMYke2.0.0.0
A VGA-d nem támogatja a Shader 3.0-t.

Üdv!
Egy ideig visszaolvastam a fórumot, de nem láttam ilyen kérdést...
Szóval, nekem egy olyan problémám lenne, hogy miután felraktam a játékot, telepítettem tatchet, stb... elindul minden megy faszán (az, hogy az árnyékok kockásak és nem szépek.. azt betudtam annak, hogy régi a vga-m (7900GT)), az egyetlen baj akkor van, amikor pl. a garázshoz mennék... vagy valamilyen feladathoz.
Egyszerûen elsötétül a kép, a kijelzõn az adatok, a kis térkép stb megmarad, de maga a kép csak egy nagy feketeséggé változik át. Aztán miután irányt váltok és "vakon" arrébb megyek, akkor ismét látok mindent remekül... de ha visszafordulok, akkor megint...
Ugyanez van a shift módban is, ha ilyen helyek közelében vagyok, vagy felett vagyok... akkor a kép közepe sötét marad, majd ha eltávolodom ismét visszakapom a képet.
Találkozott már valaki ilyennel?

VGA drivert frissítettem, elvileg a legújabbat raktam fel (285.58 NVidia) de próbáltam már régebbieket is, bétát is, semmi változás.

Azért nem gondolok arra, hogy azért ilyen, mert a videokártya régi, mert egyébként meg tökéletesen fut a játék.

Plsss segítsen valaki 😊
Krisztiam
eredeti a játék?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

üdv..

ez a vég..😞

megyek a kocsival a híd felé..szerintem ez a vége felé lehet...szerintem..
és olyan mint ha robbanás lenne.. majd kiírja hogy a driver.exe leállt..😞

mi a franctól van ez...???

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

egész jó, de nem látszanak a pixelek, Full HD-n nyomattad, mert nálam biztony 1280x1024-ben is élsimitással is fûrészfogas a táj
Danyi95
Tudom senkit nem érdekel, de nekem tetszett 😄

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Szia! Tudnál segíteni? nekem is logitech formula force ex-em van de nem tudom beállítani, hogy a Driver SF menjen vele. Hogy kéne használani az emulátort?
egyes részeknél Most Wanted feelingje volt a játéknak, mikor vittem 😊
Igen,pontosan ezt akartam kifejezni hogy nagyon elnagyolt,sok az "átvágó" út, kb. mint az NFS-ekben.
A shiftelés nagyon élvezetes osztott képernyõs játékban,csak mi után ebben a módban is ugyanazok az autók furikáznak,gyorsan unalmassá válik,remélem a következõ rész jobb lesz.
Kit--Kat
Még annyit tennék hozzá, amit te is leírtál a várost nagyon-nagyon-nagyon elnagyolták és összecsapták. Pont azt a feelinget ölték ki a leginkább belõleami a sármja, a kis szûk hegyi utcákat. A játékban minden utca minimum 2 sávos.... Neveteséges, arról nem is beszélve, hogy csomó városrész összevissza van és meg van csonkítva a falósághoz képest.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Amit leírtál az abszolút így van sajnos. Még annyit tennék hozzá, hogy a nagyon hiányzó manuális váltás mellett, jó pár autónak a hangját is elcseszték azzal, hogy random msucle car motorhangot raktak be a vas alá. Jó példa a Mustang Fastback és Grand Torino esete. Mindkettõ autó megkapta a valóságban ugyanazt a V8as Ford motort, aminek a hangjával köszönõviszonyban sincs a játékba betett. Könyörgöm, ha már az autós részre gyúrtak 100%-ig, akkor ilyen epic vasaknál miért rombolják le teljesen a feelinget?!

Neked mûködik a netes kapcsolat, tudsz multizni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Yoda001
úgy ugrass hogy egyszer átforduljon az oldalán az autó, és kerékre érkezz

http://9gag.com/gag/5135249

nálam a land barrel roll küldetés nem tiszta
w77d
nekem az nagyon visszataszító, hogy miután befejeztem a sztorit az utcán levõ autók 80%-a új Camaro meg Challenger.. nem így néz ki amerikában sem a real life forgalom..

Nnna meg a másik az Aston Cygnet... Emberek de hát az egy kibaszottul limitált autó, ritka, mint a fehér holló, a játékban pedig minden második autó az...

Sziasztok!

Én is megvettem a játékot. Egy picit csalódtam benne.
Ez a "Shift"elés nagyon tetszik,ötletes.
Viszont a sztori rövid és sok benne a komolytalan játékszerû feladat,de ezt a bejátszások pótolják.
Félnap alatt megcsináltam a sztorit. Ezután barangoltam SF-ben,sajnos van néhány dolog amitõl nem olyan élvezetes. Az egyik amiben a legnagyobbat csalódtam hogy a hídon kívül nagyon gagyi az egész város, nekem egybõl az NFS és a Burnout jutott eszembe róla. A piros lámpánál ha megállok ledudálnak,nekem jönnek, barangolás közben nagyon zavaró a "nitro" mert akaratomon kívül is megnyomom és szerintem gáz hogy egy Driverben nem lehet manuális váltóval játszani. A PCGurus srácok szerint jó hogy nem lehet kiszállni az autókból,és a Parallel Lines,Driver 3 szerintük rossz volt emiatt. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de nekem sokkal jobban tetszett akkoriban a PL mint most az SF.
Ami a legrosszabb a játékban az az hogy amikor nem küldetést csinálsz csak 30-40db fajta autó található meg a városi forgalomban,és ez egy idõ után már nagyon unalmas,fõleg úgy hogy 140db autó van a játékban,tehát ezt különösen nem értem. Az autók egyébként nagyon jól sikerültek,nagyon reális a vezetésük is,nagyon tetszett hogy az automataváltós autóknál teljesen élethû a hang,amit eddig még egyik játékban sem tapasztaltam. Az igaz hogy a sok "szuperautó" helyett tehetek volna bele több furgont (a furgon nem pickup bár abból sem sok van a forgalomban) pl. mert ez is irreális hogy eggyel sem találkozom. A törés is nagyon élethû. Összességében még így is tetszik,és szeretek vele játszani,de ezekre jobban odafigyelhettek volna a fejlesztõk.
w77d
magadra uszítani a rendõröket és amikor már ketten üldöznek, akkor el kell száguldani a filmes kocsi mellett..

Sziasztok...

Az egyik feladat nem világos..!

A vetítõkocsi adja a küldetést...többet is és ezen belül az egyik feladatott nem értem...!
Ez a feladat neve...
film a cop chase with 2 chasers

mit kell itt csinálni...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

majd esetleg chat-en válthatnánk valamikor pár szót, ha idõd engedi, igérem nem fárasztalak 😊

További jó munkát...
az komoly, hát sok sikert hozzá a kiadásig!!!
IMYke2.0.0.0
Szia! Foglalkozom még honosítással - hamarosan elkészül a Borderlands GOTY honosítása.

A "Driver: San Francisco" jelenleg technikai okok miatt nem honosítható - egyszerûen nem nyerhetõk ki a szövegek az archívumokból.
Külföldi fórumokban keresgélve bukkantam az információra.

igaz, hogy faja lett i2k, amúgy foglalkozol még magyarítással, várahtó ehhez? hmmh?

Régóta figyelem mûveid, nagy tisztelgõd vagyok 😄
IMYke2.0.0.0
"Eredeti játékaink" topikban írtam #30029:

"Nos, a 'csúnya' verziót kipróbáltam tegnap - feltelepítettem este fél tíz magasságában... hajnali negyed háromig nem engedett!

Szerintem, megérte megvenned.

Az E8400GB/4GB/HD4850 konfigomon hasít, mint a szél - Full HD, High opciók, élsimítás be. Eddig semmilyen animáció nem tudta megakasztani a frame-t. Hogy mekkora ez a fram? Nem tudom, mert lusta voltam FRAPS-et elindítani.

Az animációk fantasztikusak, a motion capture csodálatos, ahogy a szereplõk arcainak részletessége, és 'életszerûsége' is.

A második városrész feloldásakor hagytam abba a játékot, ideiglenesen - de addig az 'activity'-k, a történet magával ragadott.

Mivel Win XBoX 360-as vezérlõvel játszom, nem tudom mennyire jó/rossz az irányítása billentyûzettel, de a vezérlõvel egy álom. A forgalomban tökéletesen tudok vele szlalomozni , kézre áll minden , és a nézeteknek köszönhetõen igazi élményt nyújt.
Ja, a belsõnézetben kérem szépen minden mûszerfali kütyü 'él'.

Eddigi tapasztalataim alapján, úgy tûnik, én vásárlója leszek egy példánynak, majd ~2.990 Ft környéki árfekvésben."

#30030:

"Korr.: "Az E8400GB/4GB/HD4850" - numlock kikapcsolása érdekes dolgokat eredményezett.
Szóval: Az E8400/4GB/HD4850...

Kiegészíteném az alábbiakat:

A Shift (én Lélekváltásnak hívom) dolog nem illik a képbe, de jópofa dolgokat tesz lehetõvé, ami egy ilyen félig sandbox játékban azért élményfaktor lehet."

Tehát:
Egy kétmagos géppel, 4 GB RAM-mal, és egy õsrégi HD 4850-essel tökéletesen fut a játék.
ATI Catalyst-ot valamikor az õsidõkben frissítettem. Xbox 360 for Windows vezérlõvel játszom, zökkenõmentesen.

Yoda001
ha kell valakinek egy PS3-as special edition használatlan kódokkal, tökéletes állapotban, szóljon 😊

http://9gag.com/gag/5135249

már nem egy kommentet küldtem a hivatalos fórumba nameg a facebook oldalon is az Ubisoft Support fórumba ezekkel a hibákkal PRÓBÁLKOZZATOK
Sziasztok!

Az 1.03 patch és a vga legújabb drivere fent rendszergazdaként és windows 7 kompatibilitásssal futtatom a progit és még mindig fent áll az a problémám, hogy csak a rendõri üldözés alatt szaggat!

Ha valakinek sikerült megoldania ezt hibát akkor szépen kérném hogy lásson el némi jó tanáccsal!!!

Elõre is köszönöm!!!

kemszi2
shiftelj
w77d
szerintem simán teljesíthetõ, legalábbis én csont nélkül kényelmesen megcsináltam...

ffxi
Hellósztok!

Van lehetõség DX9-ben játszani Win7 alatt<#confused> Nagyon szaggat 😞

Fákjúal!

Üdv..

Erre a kamion alól kiszedni a bombákat van valami ésszerû megoldás...?
Én az idõvel szenvedek mert az nagyon kevés

bency
<#eljen>Lám egy értelmes hozzászólás Weedtõl 😊)

:) Semmi okosság :P

w77d
hülye kérdésre hülye válasz.... talán ha valami konkrétabban megfogalmazott kérdés lenne, nem csak annyi, hogy miért nem tudsz gamepaddal játszani... típusa, hogy próbáltad eddig, driverfronton mi a helyzet, milyen hardver és szoftverkörnyezet stb...
a gyengébbek kedvéért, azaz a te kedvedért: senki nem látja innen a te gépedet..

DONGUBA
Hulyeseget en is tudok irni....gyengebbek azaz a te kedvedert....van gep jatek gamepad mas jatekkal megy ezzel nem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

w77d
passz, én tudok...

de azért pár alternatíva:
1. nem támogatott a gamepadod
2. nem telepítettél hozzá megfelelõ drivert
3. hozzászoktál a billentyûzethez ezért még nem tudsz gamepaddal játszani
4. nincs gamepadod
5. van gamepadod, de nem dugtad be
6. nincs játékod, de van gamepadod
7. van játékod, de nincs géped
8. nincs se játékod, se géped, se gamepadod

talán a 8-as pont zárja ki legjobban az élvezhetõ játékot...

DONGUBA
Sziasztok miert nem tudok gamepaddal jatszani?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!