Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a feladat. mit kell csinálni?😄S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Messze van még a vége amúgy?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
:) Semmi okosság :P
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Egy "Beta_A" nevû Ubisoft fórumozó elkészítette az ENBSeries nevû modifikációt, ami átalakítja a játék színkezelését, majd magas szintû shader-algoritmusok segítségével ad hozzá gamma, színkorrekció, fényerõ és végül némi bloom effekteket, amivel helyettesíti a hiányzó HDR megvilágítást. A modifikáció által nyerhetõ képminõség javulást az összehasonlító képen láthatjátok.
Akit érdekli a modifikáció, az letöltheti innen: Driver: San Francisco Lightning Mod. Használatához csak ki kell csomagolni azt a játék fõ könyvtárába (Ahol a Driver.exe található). Alapértelmezésben bekapcsolva van, de menet közben lehet váltani a kétféle mód között a Shift+F12 gombok lenyomásával."
A feladatok közben célként villogó narancssárga oszlop látszik, a feladatokat jelzó kék pedig nem? :/
Tudom, hogy régi a VGA na de mégis... 😊
A csere kivételével más megoldás? driver mittudomén, valamilyen hax? 😊
Egy ideig visszaolvastam a fórumot, de nem láttam ilyen kérdést...
Szóval, nekem egy olyan problémám lenne, hogy miután felraktam a játékot, telepítettem tatchet, stb... elindul minden megy faszán (az, hogy az árnyékok kockásak és nem szépek.. azt betudtam annak, hogy régi a vga-m (7900GT)), az egyetlen baj akkor van, amikor pl. a garázshoz mennék... vagy valamilyen feladathoz.
Egyszerûen elsötétül a kép, a kijelzõn az adatok, a kis térkép stb megmarad, de maga a kép csak egy nagy feketeséggé változik át. Aztán miután irányt váltok és "vakon" arrébb megyek, akkor ismét látok mindent remekül... de ha visszafordulok, akkor megint...
Ugyanez van a shift módban is, ha ilyen helyek közelében vagyok, vagy felett vagyok... akkor a kép közepe sötét marad, majd ha eltávolodom ismét visszakapom a képet.
Találkozott már valaki ilyennel?
VGA drivert frissítettem, elvileg a legújabbat raktam fel (285.58 NVidia) de próbáltam már régebbieket is, bétát is, semmi változás.
Azért nem gondolok arra, hogy azért ilyen, mert a videokártya régi, mert egyébként meg tökéletesen fut a játék.
Plsss segítsen valaki 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ez a vég..😞
megyek a kocsival a híd felé..szerintem ez a vége felé lehet...szerintem..
és olyan mint ha robbanás lenne.. majd kiírja hogy a driver.exe leállt..😞
mi a franctól van ez...???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A shiftelés nagyon élvezetes osztott képernyõs játékban,csak mi után ebben a módban is ugyanazok az autók furikáznak,gyorsan unalmassá válik,remélem a következõ rész jobb lesz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Neked mûködik a netes kapcsolat, tudsz multizni?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://9gag.com/gag/5135249
Nnna meg a másik az Aston Cygnet... Emberek de hát az egy kibaszottul limitált autó, ritka, mint a fehér holló, a játékban pedig minden második autó az...
Én is megvettem a játékot. Egy picit csalódtam benne.
Ez a "Shift"elés nagyon tetszik,ötletes.
Viszont a sztori rövid és sok benne a komolytalan játékszerû feladat,de ezt a bejátszások pótolják.
Félnap alatt megcsináltam a sztorit. Ezután barangoltam SF-ben,sajnos van néhány dolog amitõl nem olyan élvezetes. Az egyik amiben a legnagyobbat csalódtam hogy a hídon kívül nagyon gagyi az egész város, nekem egybõl az NFS és a Burnout jutott eszembe róla. A piros lámpánál ha megállok ledudálnak,nekem jönnek, barangolás közben nagyon zavaró a "nitro" mert akaratomon kívül is megnyomom és szerintem gáz hogy egy Driverben nem lehet manuális váltóval játszani. A PCGurus srácok szerint jó hogy nem lehet kiszállni az autókból,és a Parallel Lines,Driver 3 szerintük rossz volt emiatt. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de nekem sokkal jobban tetszett akkoriban a PL mint most az SF.
Ami a legrosszabb a játékban az az hogy amikor nem küldetést csinálsz csak 30-40db fajta autó található meg a városi forgalomban,és ez egy idõ után már nagyon unalmas,fõleg úgy hogy 140db autó van a játékban,tehát ezt különösen nem értem. Az autók egyébként nagyon jól sikerültek,nagyon reális a vezetésük is,nagyon tetszett hogy az automataváltós autóknál teljesen élethû a hang,amit eddig még egyik játékban sem tapasztaltam. Az igaz hogy a sok "szuperautó" helyett tehetek volna bele több furgont (a furgon nem pickup bár abból sem sok van a forgalomban) pl. mert ez is irreális hogy eggyel sem találkozom. A törés is nagyon élethû. Összességében még így is tetszik,és szeretek vele játszani,de ezekre jobban odafigyelhettek volna a fejlesztõk.
Az egyik feladat nem világos..!
A vetítõkocsi adja a küldetést...többet is és ezen belül az egyik feladatott nem értem...!
Ez a feladat neve...
film a cop chase with 2 chasers
mit kell itt csinálni...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
További jó munkát...
A "Driver: San Francisco" jelenleg technikai okok miatt nem honosítható - egyszerûen nem nyerhetõk ki a szövegek az archívumokból.
Külföldi fórumokban keresgélve bukkantam az információra.
Régóta figyelem mûveid, nagy tisztelgõd vagyok 😄
"Nos, a 'csúnya' verziót kipróbáltam tegnap - feltelepítettem este fél tíz magasságában... hajnali negyed háromig nem engedett!
Szerintem, megérte megvenned.
Az E8400GB/4GB/HD4850 konfigomon hasít, mint a szél - Full HD, High opciók, élsimítás be. Eddig semmilyen animáció
Az animációk fantasztikusak, a motion capture csodálatos, ahogy a szereplõk arcainak részletessége, és 'életszerûsége' is.
A második városrész feloldásakor hagytam abba a játékot, ideiglenesen - de addig az 'activity'-k, a történet magával ragadott.
Mivel Win XBoX 360-as vezérlõvel játszom, nem tudom mennyire jó/rossz az irányítása billentyûzettel, de a vezérlõvel egy álom. A forgalomban tökéletesen tudok vele szlalomozni
Ja, a belsõnézetben kérem szépen minden mûszerfali kütyü 'él'.
Eddigi tapasztalataim alapján, úgy tûnik, én vásárlója leszek egy példánynak, majd ~2.990 Ft környéki árfekvésben."
#30030:
"Korr.: "Az E8400GB/4GB/HD4850" - numlock kikapcsolása érdekes dolgokat eredményezett.
Szóval: Az E8400/4GB/HD4850...
Kiegészíteném az alábbiakat:
A Shift (én Lélekváltásnak hívom) dolog nem illik a képbe, de jópofa dolgokat tesz lehetõvé, ami egy ilyen félig sandbox játékban azért élményfaktor lehet."
Tehát:
Egy kétmagos géppel, 4 GB RAM-mal, és egy õsrégi HD 4850-essel tökéletesen fut a játék.
ATI Catalyst-ot valamikor az õsidõkben frissítettem. Xbox 360 for Windows vezérlõvel játszom, zökkenõmentesen.
http://9gag.com/gag/5135249
Az 1.03 patch és a vga legújabb drivere fent rendszergazdaként és windows 7 kompatibilitásssal futtatom a progit és még mindig fent áll az a problémám, hogy csak a rendõri üldözés alatt szaggat!
Ha valakinek sikerült megoldania ezt hibát akkor szépen kérném hogy lásson el némi jó tanáccsal!!!
Elõre is köszönöm!!!
Van lehetõség DX9-ben játszani Win7 alatt<#confused>#confused> Nagyon szaggat 😞
Fákjúal!
Erre a kamion alól kiszedni a bombákat van valami ésszerû megoldás...?
Én az idõvel szenvedek mert az nagyon kevés
a gyengébbek kedvéért, azaz a te kedvedért: senki nem látja innen a te gépedet..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
de azért pár alternatíva:
1. nem támogatott a gamepadod
2. nem telepítettél hozzá megfelelõ drivert
3. hozzászoktál a billentyûzethez ezért még nem tudsz gamepaddal játszani
4. nincs gamepadod
5. van gamepadod, de nem dugtad be
6. nincs játékod, de van gamepadod
7. van játékod, de nincs géped
8. nincs se játékod, se géped, se gamepadod
talán a 8-as pont zárja ki legjobban az élvezhetõ játékot...