1877
-
#417 Alig van benne törés.Ez nem törésszimulátor.
A környezetben lévő kocsik jobban törnek mint a saját kocsink! -
janihunk #416 Akkor ez a játék nem neked való. Törik de nem úgymint élőbe. -
Hunor1 #415 Hali.
Milyenek a kocsik törési modelljei? Realisztikusak? Engem nagyon frusztrálna ha beleszállok egy falba akkor utána is tovább lehetne hajtani a kocsikkal... -
Mester8522 #414 Valaki leírná hogy lépésről lépésre mit kell csinálni mert én már itt szenvedek lassan 1 napja de még nem tudtam elindítani
-
janihunk #413 Nah feltettem a clondvd re a skidrow crack et. Egyszer elindult vele a játék és most meg nem indul. Mi a fene van már? -
Mester8522 #412 Pontosan hová kell másolni?
-
HUN BECSEHELY #411 Másoljatok be mindent a "SKIDROW" mappából a "Driver San Francisco" mappába.
Lesz ott egy "Orbit" mappa is, annak ne a tartalmát másoljátok be, hanem az egész mappát. -
Mester8522 #410 Hogy lehet elindítani help! -
Szabi1991 #409 dehogynem, alapból úgy vagy a karrierben :D -
Mester8522 #408 Valaki megtudná mondani mért nem indul a játék?
És a skidrowos crack-et honnan lehet leszedni? -
janihunk #407 De lehet. -
WinStar #406 szabadon nem is lehet menni a játékba?Úgy hogy semmi küldetés,meg stb... -
SBT #405 Kár, pedig pont arra vágytam hogy jó legyen kormánnyal rendes Force Feedback-el... Na mind egy, így is jó játék lehet. Valaki tud valamit arról hogy ATI CCC-ből lehet-e rá rendes AA-t tenni? -
Stockbauer33 #404 Na ezt a kormánybeállítást benyaltam én is.De billel végigjátszani -
#403 Nekem nem indul el valamiért.
Megcsináltam a update-et, skidrow mappát másoltam és kitöröltem azt a fájlt is. -
Szabi1991 #402 az irányítás billentyűzettel tökéletes, egész valósághű, de azért érződik rajta hogy árkád :)
viszont kormányra nem tudtam beállítani, így nekem addig kimarad amíg nem oldják meg... nem értem hogy a fenébe maradt ki a bellitátásokból a kormányzás jobbbra-balra.. ehh
ez így 10ezret nem ér meg nekem, ha tudom a kormányt használni rendesen és lejjebb megy az ára akkor megveszem, addig is bye.. megy az uninstall.. -
SBT #401 Üdv, a képek alapján a PC-s verzió enyhén szólva rondább. De érdekes hogy kiszedték a Sárga fényeket. Majd nem sokára én is kipróbálom, egyébként, mennyire irányítható? -
HUN BECSEHELY #400 még nem tudom,még tölt. -
janihunk #399 Töltött. Ja meg fullHD ban csak 24Hz-n megy a TV. Ez miért van? -
HUN BECSEHELY #398 Hali.Nektek is töltött le,indittás elött? -
janihunk #397 Képernyő beállításokat miért nem jegyzi meg? -
Szabi1991 #396 egy nem túl modern gépen minimum 30fps max grafon a városban száguldozva, hmm :D
viszont az irányítás beállitásokban nincs kormányzás beállítás, így nyomom a gázpedált és billentyűzettel kormányzok amikor előttem a kormány az asztalon, és van kormány beállítás a játékba, csak épp a balra és a jobbra kormányzás rész hiányzik.. wtf ??? :o
(az még hagyján hogy nincs manuális váltás, valahogy kibírom, legalább van szép belsőnézet) -
#395 Jó lett ez a játék. Remélem majd valami patch jön hozzá, amivel lehet állítani normálisan a grafot. AA-t csak be -kikapcsolni lehet. El sincs simítva nálam teljesen ha be is van kapcsolva. Skidrowt tettem fel, szóval nem töltöttem le ubisoftlauncherrel a patchet, megéri letölteni?
-
Csabesz001 #394 Működik is rendesen? :) -
Look at the cat #393 INSTALL NOTES
1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Run the update from the UPDATE folder on the DVD
5. Copy everything from the SKIDROW folder to the game installation
6. In C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ delete
settings.yml before u start the game for the first time
7. Play the game
8. Support the companies, which software you actually enjoy!
-
Look at the cat #392 Driver.San.Francisco-SKIDROW
30 perc és lent megérte fent maradni :D -
janihunk #391 Én alszok.:) -
mester1987 #390 mondjuk nálam kicsit szaggat élsimitással (25 FPS), biztos a 2 magos proci miatt nameg hogy 125 W-ot zabál, de egy 5770 Coolermaster bírja -
mester1987 #389 hát az éjszaka elég lesz a tanulmányozásra... -
janihunk #388 Szép az azért. De nem kiemelkedő. De tényleg szép. -
mester1987 #387 mondjuk a grafika is egy átlagos hozzá -
janihunk #386 Nincs is nagy gépigénye 60fps fullHD ban high on élsimivel. Talán még vidit is is birok majd felvenni. -
mester1987 #385 A játék teljes tracklistje, ami szeritnem egész jól összeállított megint, mint a Parallel Lines-ban -
mester1987 #384 én még edzek egy kicsit és utána...kaBOOM :) -
janihunk #383 Nagyon bejön a játék. -
#382 Szinte minden torrent oldalon! -
#381 de hol a P2P? :)
mert skidrow félével a clonedvd-re gondoltam, csak ezt a p2p dolgot nem találom az oldalon -
mester1987 #380 bár valami miatt online funkció nem működik, de lehet, hogy még a szervereket se nyitották meg, de az is, hogy az accountban levő szériaszámot ellenőrzi, ami ugyebár nincs...szóval egyenlőre marad a STORY mód :) -
mester1987 #379 nem, ez a UbisoftGameLauncher.exe-s is, bár még lehet, hogy a H.A.W.X. 2-vel is elindul -
#378 Nem,clonedvd-p2p!