Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Köszi a videót!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
De ha világszerte mindenfelé (nem csak a 3 említett magyar oldalon) rettentõ sok esetben szerepel együtt a "gameplay trailer" akkor lehet nem velem van a baj.
Szerencsére az én oldalamon csak a világ áll veled ellentétbe.
Next PC upgrade: 2022
hogy azokon az oldalakon ez és ez van, akkor az úgyis van ? 😄DDDDDDDDD
tejóisten, hát azért vagy ennyire sötét gondolkodású akkor bakker.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
még mindig.
Még kéne egy gyári Fastback és lehetne Bullitott nyomni<#szeret>#szeret>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A karácsonyra várható megjelenési dömping miatt az UbiSoft által feltámasztott Driver széria következõ része nem fog idén megjelenni. A PC, PS3 és X360 platformokra érkezõ játék megjelenését 2011 elsõ negyedére tették át, azaz január 1-jétõl március 31-ig bármikor betoppanhat.
info: Hardwired
Viszont eddig én is csak konzolos collectors edition-t láttam.
Akkor most hogy is van a micsoda?
nemaaaa.
bakker.
Bár nekem lenne emlékezetkiesésem a gameval kapcsolatban.Csak az adrenalindús és szuper vezetési élmény kárpótólhat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aztán olvastam ezt a shift hülyeséget. Azt hittem csak vicc. Aztán láttam a gameplay-t. Ezt még egy torrent letöltést sem fog megérni nekem. Ekkora baromságot... elszállt az agyuk. Simán más név alatt kellett volna kiadni, de akkor nem lesz annyi pénz. Így viszont hazavágtak még egy franchiset. Grat!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Remélem a törésmodellen fejlesztenek még, mert sokkal fontosabb mint egy tipikus versenyjátékban.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ennél jobb lett volna az elsõ rész szisztémája...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hát ez az új funkció szerintem baszottul nem kéne bele meg ez az elmosódás a menekülõ kocsinál.Eddig egy kalap fos ez!
volt nehany idegesito bug
de nembaj az😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Turn Me On Dead Man
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
lokat szeretem miujság
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is