Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Tehát a csúszás még jobban csúszik.. Grat UBI!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
penzugyi, jah.
mint mindig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Pénzügyi gondok miatt csúszik a megjelenés!

Next PC upgrade: 2022

Áttolták jövõre ezt is. UBI ---> <#mf1><#gun><#mf2>

Prince23
HG Elõzetes

Az elsõ magyar nyelvû cikk az DSF-rõl.

Prince23
bulba
Hát, itt már nem néz ki olyan élvezetesnek az irányítás, de azért reméljük a legjobbakat.
Köszi a videót!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bertino
jauvanakkor.

grebber
Látom fogadalmat tettél,de nekem mindegy.
De ha világszerte mindenfelé (nem csak a 3 említett magyar oldalon) rettentõ sok esetben szerepel együtt a "gameplay trailer" akkor lehet nem velem van a baj.
Szerencsére az én oldalamon csak a világ áll veled ellentétbe.

bertino
te ezekre támaszkodsz ilyenkor ?
hogy azokon az oldalakon ez és ez van, akkor az úgyis van ? 😄DDDDDDDDD

tejóisten, hát azért vagy ennyire sötét gondolkodású akkor bakker.

grebber
Nekem?? Nem az én cégem se a gamestar,se a hardwired se a gamekapocs.És lám mit látni azokon az oldalakon is xy gameplay trailer.Jaj most akkor mi lesz?

bertino
az egy dolog, hogy alapvetõ it-s fogalmakról halvány sejtésed sincs, de ezt nem feltétlen kell reklámozni.

grebber
Trailer számomra bármilyen videóformátumba öntött mozgókép.Az hogy neked mit takar miért érdekeljen engem?

bertino
trailer és gameplay 2 külön dolog.

még mindig.

grebber

Kit--Kat
69 Charger nyami😊

Még kéne egy gyári Fastback és lehetne Bullitott nyomni<#szeret>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DeLorean 😄 Na akkor ez már rossz nem lehet...
bulba
5 autóról hullott le a lepel. képek

grebber
Driver: San Francisco halasztás!

A karácsonyra várható megjelenési dömping miatt az UbiSoft által feltámasztott Driver széria következõ része nem fog idén megjelenni. A PC, PS3 és X360 platformokra érkezõ játék megjelenését 2011 elsõ negyedére tették át, azaz január 1-jétõl március 31-ig bármikor betoppanhat.

info: Hardwired

bulba
Ezt nem értem. A képen a doboz tetején ott van, hogy "PC DVD-ROM".
Viszont eddig én is csak konzolos collectors edition-t láttam.
Akkor most hogy is van a micsoda?

bertino
hat ez tiszta szegyen, collectors edition nincsen csak konzolokra ????
nemaaaa.

bakker.

bertino
ezt a trailert baromi nagy otlet volt megcsinalni!

bertino

The Protector
A videóban mivel magyarázzák ezt a shift dolgot.VAlami kóma vagy mi a tökömet emlegetnek meg vmi emlékeztkiesést.
Bár nekem lenne emlékezetkiesésem a gameval kapcsolatban.Csak az adrenalindús és szuper vezetési élmény kárpótólhat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Jajj de vártam, mert imádtam elsõ részt és az elsõ videó onnan volt.
Aztán olvastam ezt a shift hülyeséget. Azt hittem csak vicc. Aztán láttam a gameplay-t. Ezt még egy torrent letöltést sem fog megérni nekem. Ekkora baromságot... elszállt az agyuk. Simán más név alatt kellett volna kiadni, de akkor nem lesz annyi pénz. Így viszont hazavágtak még egy franchiset. Grat!

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
A garfika nagyon ocsmány,de nem is lenne baj ha ezt az idióta shiftinget nem tették volna bele.Amúgy a vezetés élvezetesnek néz ki.Sõt nagyon is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bulba
Az irányítás élvezetes lesz az tuti, az autó csúszik, bõven kell ellenkormányozni. Nem ebben a játékban fogok elaludni vezetés közben
Remélem a törésmodellen fejlesztenek még, mert sokkal fontosabb mint egy tipikus versenyjátékban.

Kit--Kat
Hát ez engem nem gyõzött meg túlságosan:/

Prince23
Játékmenet

Kit--Kat
Én azzal is bõven megelégednék, ha megcsinálnák az 1-et a mai kor követelményeinek megfelelõen.

SZilaJMaGGoT
Nekem sem, és egyre inkább kezdek félni, hogy a játék szerves részét fogja alkotni a dolog. Nem úgy mint a grid-ben az idõ visszapörgetés. :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Kit--Kat
Hát nekem ez a lépegetõs hülyeség nagyon nem tetszik:/
Ennél jobb lett volna az elsõ rész szisztémája...

És ez ? Elsõ játékom volt PS 1 -en, el se hiszem. 😊)

grebber
rally Lancia Stratos az út szélén csak úgy.. <#fejvakaras><#wilting><#szomoru1>

SZilaJMaGGoT
Ha szerencsénk van az új funkciót nem lesz kötelezõ használni(vagy magasabb nehézségi szinten nem is lehet), az elmosódást(szintén ha szerencsénk van) pedig ki lehet kapcsolni. A többi része eddig tettszik nekem.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

grebber
Driver:San Francisco E3 Gameplay tréler

Hát ez az új funkció szerintem baszottul nem kéne bele meg ez az elmosódás a menekülõ kocsinál.Eddig egy kalap fos ez!

grebber

Vass Gábor
Nincsen benne options?

Driver 1-be,(PC)hogyan lehet megváltoztatni a billentyûzet kiosztást?Az alapértelmezett kiosztás egyszerûen borzalmas...

kommersz
szerintem is hangulatos volt
volt nehany idegesito bug
de nembaj az😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

sambauer
haladni kell a korral, minek modelleznének le egy hatalmas várost ha gyalog szerrel nem lehetne végig sétálni az utakon ? mint az autós és lövöldözõs jeleneteket jól kell megcsinálniuk, bár én az ubisoftban bízok hogy élvezetes játékot dobnak össze...

Turn Me On Dead Man

bertino
jaja, mekkora stunt jeleneteket lehetett csinálni benne, ûberelt <#idiota>

Slayerboy
viszlát

Voltam zárás előtt. _______________

fery02
Lehet nagy kár volt kihagyni a Dirver 3-at részedrõl. Én is olvasom mindenhol, hogy szidják, mintha nem is játék lenne. Ennek ellenére én kifejezetten jót szórakoztam vele.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lokat szeretem miujság

bakvarnyu
Szerintem meg semmi probléma se volt a Parallel Lines -el.

gfreak
Remélem lehelnek életet ebbe az elsazródott sorozatba..az 1 még nagyon frankó volt tényleg, a többi meg egy zsák fos...remélem nem olyan lesz ez a Driver mint a Wheelman 😄😄😄

Racism is a weapon of mass destruction!

nan76
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bulba
Ha nem akarnak egy GTA klónt csinálni a sorozatból, hanem inkább a küldetés alapú akció-autókázós stílust választják, akkor szerintem jó lesz.