1877
driver.png
  • janihunk
    Már nekem is. Visszatértet a legelső p2p crack hez. Most már indul pöcre mindig. Csak az a baj hogy a felbontást mindig visszaveszi és így minden kezdésnél állítanom kell. De ha ez az ára hogy működjön akkor legyen.
  • grebber
    Nálad van a hiba a legelső clone dvd-s + istentudja milyen crack tökéletesen megy semmi hibája nincs.

Ez a szép a pc-ben ahány konfig annyi féle hiba generálás :D
    Szerencsére engem ez most kihagy és megy frankón!
  • janihunk
    Rájöttem hol a hiba. Ha a mentést kitörlöm indul a játék. Viszont ha kilépek és megint indítanám akkor semmi. Valami hiba van a mentéssel gyerekek.
  • Maximus4
    Win 7-ed van?
  • TaRka0107
    Hát igen, legtöbbször csak annyiban különbözik.
  • janihunk
    Na most már eljutott oda a játék hogy ha simán feltelepítem és semmit nem módosítok úgy sem csinál semmit.
  • janihunk
    Amúgy a skidrow is clonedvd csak van benne crack meg patch.
  • TaRka0107
    Valószínűleg a skidrow-s. De mondom nekem clonedvd-s van fent + skidrow crack.
    Amúgy Bannert nem kellene csinálni?
  • cumfu
    Akkor megpróbálkozok vele! Amúgy melyik verzió tokéletesen működésképes?
  • Tatyla
    remélem jön valami crackfix vagy update a skidrowhoz,legalább először ne indult volna el hogy ne láttam volna
  • grebber
    Eddig elég változatosak a küldetések! Igaz még nem nyomtam olyan hüde sokat!
  • twi452
    régi 5000+ x2-vel 3 giga ddr2 és 4770-es radeon
    élsimi nélkül 1680x1050-en nagyon szépen finoman fut :)
    az már más kérdés, hogy érdemes-e :D
  • Skypack
    hasonló probléma :(
  • Szabi1991
  • Tatyla
    úgyse jó
  • cumfu
    Szevasztok! Akinek hasonló gépe van mint nekem az írja már meg legyen szíves, hogy fut a játék neki? Érdemes leszenvednem? Köszi. A különbség annyi, hogy már 4GB ramom van!
  • Csokis
    Kiengeded NET-re a driver és az ubis exe-t? Mert én blokkolom, nem engedem ki és semmi gond, akár mikor indítom el, működik!
  • bakkerman
    jó gém nagyon,d.előtt csapattam kb 2 óra hosszát,fasza nagyon,és nagyon szép a grafja
  • Tatyla
    én nekem elindult kicsit játszottam majd kiléptem de már most nem indul,se kép se hang :(
  • bency
    Én most töltöm...remélem nem lesz gond ...
  • ricsa008
    1et értek :D
  • janihunk
    Nem megy ez az átkozot skidrow se nem csinál semit el se indul az isten ....... bele már
  • Mester8522
    Gyerekek a clone dvd-s verziót nekem így sikerült működésre bírni:
    1. Játék felrak
    2.Elindít
    3Feltelepíti a patch-t automatikusan vársz míg nem kéri a bejelentkezést
    4.Crack-Only
    5.Kitörlöd C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher/settings.yml
    5.Bejeletkezel és Play!

Nekem a clone dvd így működik!
  • ricsa008
    nekem sehogy sem indul kapásból hibával leál
  • TaRka0107
    Én nem patcheltem, elindítottam exe-vel és ment. Én skidrow cracket használtam.
  • janihunk
    Másnál nincs ez a hiba?
  • janihunk
    Semmit. Clonedvd felrak, patch felrak, crack berak, megy, majd ha kilépek és megint játszani akarok egyszerűen nem csinál semmit.
  • TaRka0107
    Cracket elég töltened, én is clonedvd-vel + skidrow crack-el indítottam el. Mit ír ki neked?
  • ntex
    Inkább add nekem XD
  • janihunk
    Na letöltöm a skidrowot ha az se lesz jó kettétöröm a gépet....
  • Fpocok
    Van. Skidrowos.
  • Hunor1
    van PC demó a kipróbálásra ?
  • Szabi1991
    amúgy a küldik nagy részében tiltva van a shift meg minden egyéb hülyeség is..

aki szerint meg kevés a törés, annak ajánlom ezt a vidit, mert még biztos nem látta a filmet..
  • janihunk
    Anyi biztos hogy a clonedvd re a skidrow crack nem jó. Ha clonedvd-d van akkor Innen letöltöd a crack-et és ide bemásolod: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
  • Szabi1991
    ez így nem igaz..

az első szintű javítócuccal ilyen egy ütközés...

a javító izé nélkül ez totálkár..
  • grebber
    Van igen DE MINEK! Akkor legyen ennél is árkádabb mert ha csak grafika elemként van benne az nem olyan jó.Mert itt hiába mész bele 50 ezerrel a falba /szemközti forgalomba ugyanúgy utána mész tovább mintha mi sem történt volna.
    Ha már úgyis lehet ugrálgatni kocsiról kocsira törjön szarrá azt kész úgyis átugrasz belőle másikba!
  • Szabi1991
    a törésre vannak javító cuccok is amit lehet venni hogy kevésbé törjenek :D

ennek a játéknak az a lényege, hogy a karakter álmába vagyunk, na most álmunkba sok mindent csinálhatunk.. :D

pl egy ien alfa max álmomba jönne velem szembe, hátmég hogy simán beleülök és továbbmegyek vele :)
  • MerlinW
    Annyira vártam egy jó Drivert, mint amilyen az első volt, de ettől a konzolos förmedvénytől elment a kedvem a sorozattól egy életre... kár a címért..
  • Mester8522
    Janiihunk hogy bírtad működésre a játékot mert nekem nem indul:S
  • Hunor1
    OK, tehát azért vannak benne, ez jó. majd nézek még vidiket róla. Nekem az első nagyon bejött. De ezt a részt pár cikkben lehúzták... szóval előbb tájékozódom. A lényeg úgy is a missziók változatosságán/izgalmasságán van. Ennek lehet hogy megfelel pár itteni komment alapján.