1877
-
janihunk #457 Már nekem is. Visszatértet a legelső p2p crack hez. Most már indul pöcre mindig. Csak az a baj hogy a felbontást mindig visszaveszi és így minden kezdésnél állítanom kell. De ha ez az ára hogy működjön akkor legyen. -
#456 Nálad van a hiba a legelső clone dvd-s + istentudja milyen crack tökéletesen megy semmi hibája nincs.
Ez a szép a pc-ben ahány konfig annyi féle hiba generálás :D
Szerencsére engem ez most kihagy és megy frankón! -
janihunk #455 Rájöttem hol a hiba. Ha a mentést kitörlöm indul a játék. Viszont ha kilépek és megint indítanám akkor semmi. Valami hiba van a mentéssel gyerekek. -
#454 Win 7-ed van? -
#453 Hát igen, legtöbbször csak annyiban különbözik. -
janihunk #452 Na most már eljutott oda a játék hogy ha simán feltelepítem és semmit nem módosítok úgy sem csinál semmit. -
janihunk #451 Amúgy a skidrow is clonedvd csak van benne crack meg patch. -
#450 Valószínűleg a skidrow-s. De mondom nekem clonedvd-s van fent + skidrow crack.
Amúgy Bannert nem kellene csinálni? -
cumfu #449 Akkor megpróbálkozok vele! Amúgy melyik verzió tokéletesen működésképes? -
#448 remélem jön valami crackfix vagy update a skidrowhoz,legalább először ne indult volna el hogy ne láttam volna -
#447 Eddig elég változatosak a küldetések! Igaz még nem nyomtam olyan hüde sokat! -
twi452 #446 régi 5000+ x2-vel 3 giga ddr2 és 4770-es radeon
élsimi nélkül 1680x1050-en nagyon szépen finoman fut :)
az már más kérdés, hogy érdemes-e :D -
#445 hasonló probléma :( -
Szabi1991 #444 -
#443 úgyse jó -
cumfu #442 Szevasztok! Akinek hasonló gépe van mint nekem az írja már meg legyen szíves, hogy fut a játék neki? Érdemes leszenvednem? Köszi. A különbség annyi, hogy már 4GB ramom van! -
Csokis #441 Kiengeded NET-re a driver és az ubis exe-t? Mert én blokkolom, nem engedem ki és semmi gond, akár mikor indítom el, működik! -
#440 jó gém nagyon,d.előtt csapattam kb 2 óra hosszát,fasza nagyon,és nagyon szép a grafja -
#439 én nekem elindult kicsit játszottam majd kiléptem de már most nem indul,se kép se hang :( -
#438 Én most töltöm...remélem nem lesz gond ... -
ricsa008 #437 1et értek :D -
janihunk #436 Nem megy ez az átkozot skidrow se nem csinál semit el se indul az isten ....... bele már -
Mester8522 #435 Gyerekek a clone dvd-s verziót nekem így sikerült működésre bírni:
1. Játék felrak
2.Elindít
3Feltelepíti a patch-t automatikusan vársz míg nem kéri a bejelentkezést
4.Crack-Only
5.Kitörlöd C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher/settings.yml
5.Bejeletkezel és Play!
Nekem a clone dvd így működik! -
ricsa008 #434 nekem sehogy sem indul kapásból hibával leál -
#433 Én nem patcheltem, elindítottam exe-vel és ment. Én skidrow cracket használtam. -
janihunk #432 Másnál nincs ez a hiba? -
janihunk #431 Semmit. Clonedvd felrak, patch felrak, crack berak, megy, majd ha kilépek és megint játszani akarok egyszerűen nem csinál semmit. -
#430 Cracket elég töltened, én is clonedvd-vel + skidrow crack-el indítottam el. Mit ír ki neked? -
ntex #429 Inkább add nekem XD -
janihunk #428 Na letöltöm a skidrowot ha az se lesz jó kettétöröm a gépet.... -
#427 Van. Skidrowos. -
Hunor1 #426 van PC demó a kipróbálásra ? -
Szabi1991 #425 amúgy a küldik nagy részében tiltva van a shift meg minden egyéb hülyeség is..
aki szerint meg kevés a törés, annak ajánlom ezt a vidit, mert még biztos nem látta a filmet..
-
janihunk #424 Anyi biztos hogy a clonedvd re a skidrow crack nem jó. Ha clonedvd-d van akkor Innen letöltöd a crack-et és ide bemásolod: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher -
Szabi1991 #423 ez így nem igaz..
az első szintű javítócuccal ilyen egy ütközés...
a javító izé nélkül ez totálkár.. -
#422 Van igen DE MINEK! Akkor legyen ennél is árkádabb mert ha csak grafika elemként van benne az nem olyan jó.Mert itt hiába mész bele 50 ezerrel a falba /szemközti forgalomba ugyanúgy utána mész tovább mintha mi sem történt volna.
Ha már úgyis lehet ugrálgatni kocsiról kocsira törjön szarrá azt kész úgyis átugrasz belőle másikba! -
Szabi1991 #421 a törésre vannak javító cuccok is amit lehet venni hogy kevésbé törjenek :D
ennek a játéknak az a lényege, hogy a karakter álmába vagyunk, na most álmunkba sok mindent csinálhatunk.. :D
pl egy ien alfa max álmomba jönne velem szembe, hátmég hogy simán beleülök és továbbmegyek vele :)
-
#420 Annyira vártam egy jó Drivert, mint amilyen az első volt, de ettől a konzolos förmedvénytől elment a kedvem a sorozattól egy életre... kár a címért.. -
Mester8522 #419 Janiihunk hogy bírtad működésre a játékot mert nekem nem indul:S -
Hunor1 #418 OK, tehát azért vannak benne, ez jó. majd nézek még vidiket róla. Nekem az első nagyon bejött. De ezt a részt pár cikkben lehúzták... szóval előbb tájékozódom. A lényeg úgy is a missziók változatosságán/izgalmasságán van. Ennek lehet hogy megfelel pár itteni komment alapján.