Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Amúgy tényleg ekkora elvárás lenne egy 100%ban autós játékba berakni kormány támogatást? Ez szomorú.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Én nem nagyon látom... próbáld meg körbeírni.
Amúgy ennyi erõvel a NFS játékok is ilyenek... mármint a most wanted meg a hasonlók.

Attól még, hogy nem kell tps nézetben mászkálni ez még GTA-szerû sztem.

Fpocok
"Egy ilyen GTA szerû játékba..."

Az a baj, hogy EZ NEM GTA SZERÛ JÁTÉK... direkt ezért találták ki ezt a baromságot, hogy ne kelljen mászkálni... végig kocsiban fogsz ülni.

Ez szubjektív vélemény volt, de okoskodj csak nyugodtan tovább 😊
PC-s játékosokra gondoltam amikor a százalékot említettem 😛

Totti5
"Sztem a játékosok kb 97%-a billentyûvel vitte végig a GTA-t "

10 millióan kontrollerrel, 1 millió egy része billel😊

Kormány felesleges a GTAhoz, billel meg béna, tehát marad a kontroller tökéletes köztes megoldásnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egy ilyen GTA szerû játékba nem olyan fontos sztem a kormány. Ha TDU vagy NFS vagy vmi szimulátorszerû játék lenne akkor egyetértenék veled. Sztem a játékosok kb 97%-a billentyûvel vitte végig a GTA-t mert egyszerûen jó és kényelmes volt úgy irányítani és mivel Driver is hasonló típusú lesz ezért sztem nem probléma.

bertino
de rajtad kivul esetleg meg elnek masok is a foldon bar ez teged nem kell, hogy erdekeljen, minket sem erdekel, hogy PCn halvany fingod sincs kormany hianyaban a valosaghubb vezetesi elmenyrol.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Engem speciel nem érdekel ha lehet billentyûzettel is normálisan irányítani 😊 Úgy sincs kormányom
Fpocok
Agyam eldobom... Eddig is tudtam, hogy egy szar lesz ez... de egy 100%ban autós játék nem támogatja a kormányt... 2011? Hát ehhez nincs mit hozzáfûzni. Köcsög konzolportok.

Remélem majd nem lesz olyan illúzióromboló a forgalom mint a GTA-ban mikor le lettek cserélve az autók 3-4 Lamborghini vagy Ferrari állt a keresztezõdésben egymás mögött
Sztem azt mondta, hogy kormányt nem fog a játék támogatni, mert sokat kell jobbra és balra kanyarodni és ez megterhelõ és fárasztó. De sztem ez nem gáz ha jól lehet majd Pc-n billentyûzetrõl irányítani, mert ez olyan GTA szerû játék nem versenyzõs, ilyen típusú autós játékba sztem felesleges a kormány.

a kormányost részt sajnos nemigazán értem, elég furán beszél az emberke, de remélem nem azt mondja amit gondolok :-(

És ahogy láttam egész jó a választék, nem mint pl. a TDU 2-ben ahol 80%-ban a trendi és unalmas luxusszuperjárgányok uralják a játékot.

a második vidiben jól megfogalmazzák az autóváltós izét, átugrasz másba mint Smith ügynök a Mátrixban... vagy mint a Terminator 3-ban amikor a "csaj" irányítja a többi autót 😄

meg az is kiderül a 2. vidibõl hogy több mint 130 autó van <#worship>

Nekem olyan nFS hangulatú a játék, bár ha ilyen nfs-t kapnánk, amibe ilyen a fizika, van belsõ nézet, akkor életben maradna a Nídforspíd.
De mint autós játék, nekem ez tetszik.

Sam és Dean Winchester is cameozik.<#idiota>

bertino
az, legfokepp demonos 😄

Shep
Akkor ez valami démonos játék? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Teljesen jól értelmezed. Így fogja megszállni az autókat vezetõket...

Shep
Most én értek valamit félre vagy tényleg "repülve" a célkereszttel szál át másik autóba? (szerintem elég béna)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kicsit terminátor 3 hangulatú, de tetszik 😄

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõhõsünk kómába esik és testen kívûl tud majd mozogni... kocsikba beugrani. Mint mondtam... BULLSHIT!

bulba
Lehet hogy lemaradtam valamirõl, de szerintem a sztoriról nem sokat lehet tudni. Addig látatlanban nem nyilvánítanék -fõleg ilyen élesen- véleményt.
Amit látni lehet, az alapján teljesen korrekt munkát fognak kiadni a fejlesztõk a kezük közül. Az 1 szintjét tuti nem éri el, de nem biztos hogy rosszabb, csak más. Nem az amit az emberek akarnak, de egyébként nem rossz.
A videók alapján egyedül a nitro megvalósítása nem tetszik, és az, hogy nem látni az elsõ részben meglévõ sûkebb meredek utcákat.
A kocsiváltás meg csak lehetõség, plusz adalék. Valamelyik videóban nyilatkozta is az egyik fõmufti, hogy egyetlen váltás nélkül is végig lehet tolni a küldetéseket.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Fpocok
Hát ez akkora fos: Nekem elsõ kettõ nagyon bejött, harmadik csak azért nem, mert szar volt a PCs irányítás.
Mi volt a legföbb jellemzõje az elõzõ részeknek? A sztori. Gamerként SÉRTÕNEK érzem, hogy egy ilyen mocskot akarnak lenyomni a torkunkon, mint sztorit. Látszik, hogy megint a 10 éveseknek készül a játék: Elkúrtad? Semmi gond... ugorj át egy másik verdába...
<#levele><#levele><#levele>

Pedig maga az autókázás nagyon jól néz ki, csak hát...

térkép
<#finom>
<#vigyor3>

lesz, sõt még a kormányt is tekeri rendesen :-)

Lesz benne belsõnézet? Vagy az csak átvezetõ videón lesz?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

bertino
metal <#eljen>

azt a qúúú, Lamborghini Jalpa 😮

jól néz ki, autólista barátságos, fizika elviselhetõnek tûnik, hangulat úgy tûnik megvan, ha nem lesz nagyon gagyi konzolport akkor még talán jó is lehet 😄

Kit--Kat
Nagy Bullitt szaga van a dolognak, egy fekete Chargert láttam is a videóban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Na, most megy egy demo élõben. Lesz split-screen és a sztori a 3. rész után játszódik.

Fpocok
Jó lenne. De ezzel a shiftes szarral kinyírták. Számomra halott a Driver franchise.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Krisztiam
jah az elsõ nagyon jó volt.. azóta lejtõn ez a sorozat is sajnos.. 😞
mondjuk én nem tudok játszani vele, mert w7-en nem indul el 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kit--Kat
Érdekes. Ha hozza az elsõ rész színvonalát az autós részben akkor elnézem ezt a baromságos testbõl kiszállós, de autóból nem lehet agymenést.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rowlend
Akkor próbáld ki az elsõt, az igazán jó 😊

GET OVER HERE!

grebber
Nem tudom nekem a Paralel volt az elsõ driver amit végigvittem!
A 3-al fényévente nyomok 1 küldetést de nagyon nem jön be!

grebber
"A játék fõszereplõje ismét John Tanner nyomozó lesz, aki ezúttal is mindent megtesz, hogy lekapcsolja a bûnözõket. Barátunk egy szörnyû baleset után viszont furcsa dolgot vesz észre magán, nevezetesen azt, hogy képes kiszállni saját testébõl és átvándorolni egy másikba, vagyis "shiftelni"... Legalábbis ezt hiszi. A valóság az, hogy szegény Tanner nem igazán úszta meg a balesetet és kómában vegetál egy kórházban.

További változás, hogy Tanner csak a testébõl tud kiszállni, a kocsijából nem. 😊 A fejlesztõk úgy gondolták, hogy elegen csinálnak ilyen GTA szerû sandbox csodákat, nekik elég a vezetés."

Sziasztok!
Ez sima autóversenyes játék lesz vagy lehet majd szabadon mászkálni autó nélkül,mint az elõzõ részébe a Parallel Lines-ba?

Prince23
Prince23
Kit--Kat
Csak piszok kevés autó volt benne, de az elõzõhöz képest sokat léptek elõre.

Kit--Kat
Nekem bejött 😊

bertino
nagy szam volt, foleg a driv3rhez kepest maximalizalt gravitacio utott benne nagyot, ami totalisan elvette a jatek tortenetenek vegigjatszasat nalam...

Parallel Lines
mi is volt a legutolsó megjelent rész neve ? talán 2010 elején adták ki