1877
-
mester1987 #497 a patchet úgyis felkínálja, az meg nem kavar be úgysem... -
mester1987 #496 Telepítsd újra és csak az UbisoftGameLauncher-rel crackeld
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www49.zippyshare.com/v/20109578/file.html -
mester1987 #495 mondjuk ez még az Athlon 1-es ami még 125 W-ot zabál, de lehet, hogy egy Athlon II-essel futna faszántosan, bár mondjuk ez haldoklik, mert néha fura sercegő hangokat ad ki és 80-90%- on megy, mintha erősebben akarna dolgozni a kelleténél :D -
vzsoca #494 Írd már le,Te hogy telepítetted fel,lehet azzal van gond akkor,mert most próbáltam leszedni és pár dll-t,nem enged törölni,vagy felül írni ha újra akarom Patchel-ni... -
mester1987 #493 az egy maggal a a problem sajnos, nekem 2 magoson is szaggat, pedig 5770 Coolermasterem van, ami egész erős középkategóriás kártya még mostanság és + GB rendszer RAM nálam is -
Szabi1991 #492 a procim gyengébb, 1 gigával több memóriám és egy picit erősebb videokártyám van, lazán meg fullhdba maxgraffon -
vzsoca #491 igen
Pentium D 3.00 Ghz, 3 Gb Ram, GeForce Gt 9600 GT 1 Gb videókártya, XP
Pedig fut rajta a Dirt 3 és F1 2011 is simán,csak ez nem akar sajnos. -
Szabi1991 #490 na sikerült beállítani hogy egyből reagáljon ne kelljen ennyit tekerni, viszont mivel gémpadra van megírva a játék, még mindig teljesen jobbra vagy teljesen balra teker.. akármit állítok :-/ -
mester1987 #489 2 magos géped van neked is? -
#488 Már nem lényeg.Azt hittem tudok megoldást,de tegnap elindítottam,megy is,de még 800x600-ba is akad mint az állat,pedig nem kellene.Mindenesetre próbáld meg átállítani win98-ra a kompatibilitást az exe fájlon,úgy nekem elindult. -
vzsoca #487 Feltettem a Skidrow verziót,patcheltem és crackeltem,de ha az exé-re kattintok nem csinál semmit,vagy ezt írja ki:
A memória a következő dolog miatt nem tud menni: "read".
Mi lehet a gond? -
mester1987 #486 akkor egy patch jöhet, támogatására -
Szabi1991 #485 működik, csak mivel nincs alapból a kormánykerék támogatva, értelmetlen a működése így
a kormány középen
eddig kell elforgatni hogy a játékba megmozduljon a kormány, viszont akkor teljesen eltekeri, juhééé..
-
#484 Vkinek működik kormánnyal??Ha igen,hogy csinálta? -
mester1987 #483 régi driver stílust kaptunk végre...!!! -
mester1987 #482 Mit nevezünk árkádnak konkrétan, fogalmazd meg mire gondolsz (mondjuk sose tudtam mi az árkád; csak annyit jelenthet, hogy nem szimulátor vagy mi?) -
mester1987 #481 Nagyon látszanak az scriptelt jeleneteknél, hogy a játékba bele vannak rakva a videók, a 3. fejezetnél, kicsit fura -
#480 igen win 7 64 bit -
#479 Nem hittem volna, hogy egyszer az éppen aktuális GTA-nak szimulátorosabb irányítása lesz, mint az éppen aktuális Driver-nek. Ezt is megéltük. -
#478 Azt hiszem ezt pár órán belül végig is viszem :D -
#477 csak azt nem értem, hogy a leírtak alapján settings.yml fájlt én miért nem találok az appdatánál a launcherben? így márpedig nem indul, semmi nem jön be a driver.exe-re.... -
Odikeee #476 Valaki tud megoldást arra, hogy hogy lehet a gamepad-on a kanyarodást átállítani? Másik joy-on akarnék fordulni:S
thx -
Odikeee #475 Valaki tud megoldást arra, hogy hogy lehet a gamepad-on a kanyarodást átállítani? Másik joy-on akarnék fordulni:S -
#474 Egyébként valaki segítsen már, csinálnék offtopikot, oké, hogy még itt folyni fog az off, de amikor már megveszik eredetiben, akkor kell az offtopik. Az a gondom, hogy nem tudom hogy hol kell csinálni topikot:D -
#473 A Skidrow féle verziót leváltottam erre Driver: San Francisco (2011) (ENG) [Repack] от R.G. Catalyst és azóta tökéletesen fut akárcsak P2P-verzió -
#472 Biztos dolgoznak már a modderek:D -
#471 Ez engem is érdekelne -
#470 Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet -e jobban állítani a grafikát, mert elég kevés ez szerintem ami a játékon belül van. Gondolok valami grafika állító progira, vagy csak simán a főkönyvtárban valamit nem lehetne "meghackelni" hogy jobb grafot tudjak előhozni (például az antialisinget, azt bekapcsolom és olyan mintha nem lenne) -
janihunk #469 Ez nem nfs. De lehet lesz valami házi hack. -
#468 kicsit túl közel van a kamera, zavaró. nem teszi játszhatatlanná, de csöppet kellemetlen, kellene egy ahol nagyobb távolságból látod a járművet. -
#467 Emberek....tökéletesen le van irva lentebb,vagy NFO ban hogy mit kell csinálni,ha azt mindenki megcsinálta.akkor MEGY! -
Balinthun #466 Akinek nem indul, próbálja meg azt hogy a c meghajtón csinál neki egy mappát (pl.: c:\driver) és oda telepíti! Nekem így sikerült! -
#465 Az biztos,belső nézetbe a kormány tekerés is tetszik nagyon :D és mindennek szép a belső,főleg Trans Am.....egyszerüen imádom. -
#464 Nekem is nagyon tetszik, néha eszembe jut róla az 1. de tényleg nem összehasonlítható, habár nem igazán lehetne olyat csinálni mint az 1. része, mert valaki valamibe úgy is belekötne.
Calver: Miért kevés neked a kamera nézet, szerintem a külső nézet is jó meg a belső is:D -
Laci82 #463 Mit össze nem szenvedtek.... -
#462 OMG . Nálam favorit ez a játék.gyönyörü! Az irányitás pedig szerintem egyenesen CSÚCS! -
#461 kamera távolsága állítható valahogy? a négy mód amit B lenyomásával lehet összehozni csöppet kevés, alig lehet rendesen belátni a terepet... -
#460 Hát az eddigiekhez képest ha az egyet nem nézzük egész jó lett nem a legjobb de élvezetes -
#459 Kár a címért? A 2. rész óta szar.
Ez a rész legalább élvezetes . még ha nagyon árkád,akkor is -
#458 Most én is megúsztam. Már 4. chapternél járok:D