1877
driver.png
  • mester1987
    OFF:
    pedig a Wheelman-hez egy alapos élsimítás nameg egy anizotropikus szűrő nem ártott volna igazán
  • mester1987
    szép is volna, még a Resident Evil 5-höz meg a Wheelman-hez se volt, ehhez se várj szerintem, bár nem lehangolni akarlak, a másik meg, hogy épp most jelent meg hivatalosan...de persze várjuk, várjuk!!!
  • Csokis
    Dehogy a JPG miatt. Ilyen butaságot ne írj. Attól, hogy te nem látod játék közben, attól még recés. De te tudod.
  • mester1987
    nincsmit, amúgy már várom ,hogy a nagy The Otherworld általában negatív kritikusai mikor tesztelik már le a játékot és dobják föl youtube-ra, kíváncsi leszek mennyire fikázzák...mert kevés oylan játék van amit nagyrészt pozitívan értékelnének
  • janihunk
    Szasztok van már valami grafika mod?
  • Szabi1991
    a hivatalos oldalon képes lista van -.-
  • Szabi1991
    játék közbe nem recés, csak a jpg miatt :D
  • Maximus4
  • mester1987
    Teljes autólista ;)
  • Csokis
    Azzal szart se értél, csak lassabb lett! A képen is látszik, hogy bizony nincs rajta AA, szép recés az autó. Mivel FullHD-t használsz, így inkább megadom az nVidia Inspector progiban, hogy mit állíts!

Ez felezni fogja a sebességet, de legalább valóban nem lesz recés + AF is lesz rajta szépen.
  • mester1987
    bár mondjuk én beszállnék, természetesen ha nem egydül kéne vele foglalkoznom, hanem meglenne adva egy rész fordítása...stb...forditói progik + tesztelő progik + ami szükséges azokat persze várnám hozzá
  • mester1987
    naja nameg az ékezetek stb...
  • Szabi1991
    ha jól láttam, nincs különösebben becsomagolva a nyelvi fájl, az más kérdés hogyha módosítod, utána még elindul-e a játék :D
  • mester1987
    azt hittem nem tud FULL HD-t, de tévedtem, mondjuk így már azért szép a grafika, főleg élsimitással körítve;
    megnéznék egy videót veszteségmenetesen így 1920x1080-ban...na majd utánanézek jutyubon, hátha van veszteségmentes
  • Szabi1991
    Width = 1920
    Height = 1080
  • w77d
    de a felbontás nálad mennyin van?
  • mester1987
    hát még nem kezdte el senki, szerintem az még odébb van sajnos, és addigra lehet elő se veszem már, de ne így legyen...bár nem tudom, hogy a játék motorja ugyanaz, mint az előző Parallel Lines-é, mert attól is függ, hogy tudnak-e mindent lefordítani vagy egyáltalán bármit is!
  • Szabi1991
    nvidia driverbe mindent maxra húztam ami a játékra vonatkozik, pl 32xes AA :DD

meg a játék fájljába bekapcsoltam a radiál blúrt is, de sztem semmit nem ért :D
    (sztem ott betudod állítani az 1920x1200at is, C:\Users\userneved\Documents\Ubisoft\Driver San Francisco\graphics.ini [jegyzettömb nyitja])
  • mester1987
    szintén
  • zozyk
    Magyarítás várható szerintetek?
  • w77d
    nálatok hgy a faszba ilyen szép a grafika? én hiába nyomk élsimítást, egy kalap szart kapok, túl élénk szar színekkel, pixelhegyekkel, ráadásul néha még az irányítás is késik...
  • mester1987
    még csak a 4. chapternél vagyok, nemrég csináltam meg a bombás missziót, úgyhogy még vár rám némi meglepetés ;)
  • Szabi1991
    Rosco Sheriff pont kellően hülye, mint ahogy megszokhattuk :DD
  • mester1987
    a macska-egér :D
  • Szabi1991
    yeeehaaa!!
  • mester1987
    szépen látszik az élsimítás
  • Rayden02
    Faxa shotok!
  • Maxtreme
    Lőttem én is pár képet

• mester1987
  • Rayden02
  • Rayden02
    Párszor leesett az fps 25-30 körüli értékre!
    De csak a nagyobb területeken!
  • mester1987
    nálad nem szaggat a 2 magosodon?
  • mester1987
    az egyik legjobb kis kocsi a középkategóriában :P
  • Pretorian
    Nekem a sima A-ból B-be versenyek jöttek be eddig a legjobban. Főleg az, amikor átülsz az egyik szembejövő autóba, és berontasz az ellenfeleknek, ha jól állnak háháhá. Egy hét múlva szerintem lesz kormányom+pedálom, akkor újra nekiállok ennek is, meg a GTA-nak is.
  • Rayden02
    Na megoldva,leszedtem a repacK verziót,az alig négy giga,felment rendesen,eddig klafa minden!
    A játékról:Nekem qurvára bejön!
    Egy kicsit füstöltem a kedvenc járgányommal!
  • Pretorian
    Buszmegállót jelent.
  • mester1987
    Ennél a küldinél, mit kell csinálni nem tudja valaki, shelters-re valahogy nem találom a magyar megfelelőt, köszi

Smash 15 bus shelters
  • Rayden02
    Szasztok,lenne egy kis gondom,leszedtem a skidrow verziót elindítottam a telepítőt,de mikor a nyel választás után a zöld csík végig megy nem történik semmi!Ilyenkor mi van?
  • w77d
    amúgy nagyon félkésznek tűnik még a game... nem támogat 1920x1200-as felbontást, élsimítás egy rakás szar, a beállításokat nem jegyzi meg, kilépek a menübe majd visszatöltök erre onnantól késik az irányítás... még kellett volna pár hónap a srácoknak mindenképp..
  • w77d
    DTS má megvan XD