Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt meg tudod mondani, hogy lehet beállítani a jobbra balra fordulást? Mert azt nem engedi gamepadon átállítani.
kormányt,pad-et legegyszerûbb ha xbox controller emulátorral használjátok azzal szépen be lehet állítani bármilyen eszközt
igaz nálam annyira szar volt vele nyomni h inkább bill-el játszok 😄

x360ce

bemásol a játék könyvtárba aztán elindít, megcsinálja a az init meg a dll-t
és be kell állítgatni nem egy bonyolult dolog 😊
OFF:
ahhoz nincs sajnos
HAWX 2-nek is küzdök a crackelésével,azt is le tudnád írni,hogy kell?
Lehet rosszul telepíttek,így kell:
-Fel telepítem a játékot,
-Patch telepítése,
-Cracket átmásolom a játék könyvtárba az orbit mappával
-Az orbit mappa tartalmát felülírtam a GameLauncher mappa tartalmával
-Majd exe.
Vagy ezzel lehet a gond,hogy nem kell felülíratni a GameLauncher mappa tartalmát,csak bemásolni oda is az orbit mappát?
Maximus4
Én se tudom,de nincs más ötletem sajna.Hátha bejön.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

bár ráférne egy kicsi fõleg a processzorigényére
nem tudom mit módosított benne SKIDROW, szóval nem tudom, nem hinném, hogy tud optimalizálni rajta...passz
OFF:

bár megpróbáltam a HAWX 2-vel ezt a lauchert, de az más védelemmel van még ezek szerint ellátva...
Maximus4
Igen az,de akkor is futnia kellene normálisan.Megpróbálom majd a másik verziót,mert ez a skidrowos nem az igazi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

a patchet úgyis felkínálja, az meg nem kavar be úgysem...
Telepítsd újra és csak az UbisoftGameLauncher-rel crackeld

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www49.zippyshare.com/v/20109578/file.html
mondjuk ez még az Athlon 1-es ami még 125 W-ot zabál, de lehet, hogy egy Athlon II-essel futna faszántosan, bár mondjuk ez haldoklik, mert néha fura sercegõ hangokat ad ki és 80-90%- on megy, mintha erõsebben akarna dolgozni a kelleténél 😄
Írd már le,Te hogy telepítetted fel,lehet azzal van gond akkor,mert most próbáltam leszedni és pár dll-t,nem enged törölni,vagy felül írni ha újra akarom Patchel-ni...
az egy maggal a a problem sajnos, nekem 2 magoson is szaggat, pedig 5770 Coolermasterem van, ami egész erõs középkategóriás kártya még mostanság és + GB rendszer RAM nálam is
a procim gyengébb, 1 gigával több memóriám és egy picit erõsebb videokártyám van, lazán meg fullhdba maxgraffon

igen
Pentium D 3.00 Ghz, 3 Gb Ram, GeForce Gt 9600 GT 1 Gb videókártya, XP
Pedig fut rajta a Dirt 3 és F1 2011 is simán,csak ez nem akar sajnos.
na sikerült beállítani hogy egybõl reagáljon ne kelljen ennyit tekerni, viszont mivel gémpadra van megírva a játék, még mindig teljesen jobbra vagy teljesen balra teker.. akármit állítok :-/

2 magos géped van neked is?
Maximus4
Már nem lényeg.Azt hittem tudok megoldást,de tegnap elindítottam,megy is,de még 800x600-ba is akad mint az állat,pedig nem kellene.Mindenesetre próbáld meg átállítani win98-ra a kompatibilitást az exe fájlon,úgy nekem elindult.

Feltettem a Skidrow verziót,patcheltem és crackeltem,de ha az exé-re kattintok nem csinál semmit,vagy ezt írja ki:
A memória a következõ dolog miatt nem tud menni: "read".
Mi lehet a gond?
akkor egy patch jöhet, támogatására
mûködik, csak mivel nincs alapból a kormánykerék támogatva, értelmetlen a mûködése így

a kormány középen

eddig kell elforgatni hogy a játékba megmozduljon a kormány, viszont akkor teljesen eltekeri, juhééé..

lacica
Vkinek mûködik kormánnyal??Ha igen,hogy csinálta?

régi driver stílust kaptunk végre...!!!
Mit nevezünk árkádnak konkrétan, fogalmazd meg mire gondolsz (mondjuk sose tudtam mi az árkád; csak annyit jelenthet, hogy nem szimulátor vagy mi?)
Nagyon látszanak az scriptelt jeleneteknél, hogy a játékba bele vannak rakva a videók, a 3. fejezetnél, kicsit fura
Tatyla
igen win 7 64 bit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pretorian
Nem hittem volna, hogy egyszer az éppen aktuális GTA-nak szimulátorosabb irányítása lesz, mint az éppen aktuális Driver-nek. Ezt is megéltük.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bency
Azt hiszem ezt pár órán belül végig is viszem 😄

:) Semmi okosság :P

Yoda001
csak azt nem értem, hogy a leírtak alapján settings.yml fájlt én miért nem találok az appdatánál a launcherben? így márpedig nem indul, semmi nem jön be a driver.exe-re....

http://9gag.com/gag/5135249

Valaki tud megoldást arra, hogy hogy lehet a gamepad-on a kanyarodást átállítani? Másik joy-on akarnék fordulni:S

thx
Valaki tud megoldást arra, hogy hogy lehet a gamepad-on a kanyarodást átállítani? Másik joy-on akarnék fordulni:S
TaRka0107
Egyébként valaki segítsen már, csinálnék offtopikot, oké, hogy még itt folyni fog az off, de amikor már megveszik eredetiben, akkor kell az offtopik. Az a gondom, hogy nem tudom hogy hol kell csinálni topikot😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Skypack
A Skidrow féle verziót leváltottam erre Driver: San Francisco (2011) (ENG) от R.G. Catalyst és azóta tökéletesen fut akárcsak P2P-verzió

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

TaRka0107
Biztos dolgoznak már a modderek😄

Skypack
Ez engem is érdekelne

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

TaRka0107
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet -e jobban állítani a grafikát, mert elég kevés ez szerintem ami a játékon belül van. Gondolok valami grafika állító progira, vagy csak simán a fõkönyvtárban valamit nem lehetne "meghackelni" hogy jobb grafot tudjak elõhozni (például az antialisinget, azt bekapcsolom és olyan mintha nem lenne)

Ez nem nfs. De lehet lesz valami házi hack.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Calver
kicsit túl közel van a kamera, zavaró. nem teszi játszhatatlanná, de csöppet kellemetlen, kellene egy ahol nagyobb távolságból látod a jármûvet.

"The trees move. Do you not see it?"

bency
Emberek....tökéletesen le van irva lentebb,vagy NFO ban hogy mit kell csinálni,ha azt mindenki megcsinálta.akkor MEGY!

Akinek nem indul, próbálja meg azt hogy a c meghajtón csinál neki egy mappát (pl.: c:\driver) és oda telepíti! Nekem így sikerült!

bency
Az biztos,belsõ nézetbe a kormány tekerés is tetszik nagyon 😄 és mindennek szép a belsõ,fõleg Trans Am.....egyszerüen imádom.

TaRka0107
Nekem is nagyon tetszik, néha eszembe jut róla az 1. de tényleg nem összehasonlítható, habár nem igazán lehetne olyat csinálni mint az 1. része, mert valaki valamibe úgy is belekötne.
Calver: Miért kevés neked a kamera nézet, szerintem a külsõ nézet is jó meg a belsõ is😄

Mit össze nem szenvedtek....<#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

bency
OMG . Nálam favorit ez a játék.gyönyörü! Az irányitás pedig szerintem egyenesen CSÚCS!

Calver
kamera távolsága állítható valahogy? a négy mód amit B lenyomásával lehet összehozni csöppet kevés, alig lehet rendesen belátni a terepet...

"The trees move. Do you not see it?"

Skypack
Hát az eddigiekhez képest ha az egyet nem nézzük egész jó lett nem a legjobb de élvezetes

Seth
Kár a címért? A 2. rész óta szar.
Ez a rész legalább élvezetes . még ha nagyon árkád,akkor is

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
Most én is megúsztam. Már 4. chapternél járok😄