1877
-
#817 én is így vagyok vele -
#816 1024be tolom nulla elsimitással...szerintem nagyon szép igy is.
-
#815 Én a konzolos verzión gondolkodok. De persze picit még menjen le az ára -
#814 ki az aki megfogja venni a játékot?:) -
HUN BECSEHELY #813 Szerintem nem a játék rossz.Én leszedtem a skidrow-ot,aztán a skidrow-mappából az "odin"-t bemásoltam mappával együtt ahova telepitettem,és megy.Azóta nincs semmi gondja.Ugy-hogy................ennyi -
#812 Moderáld magad, mert ha egy moderátor észreveszi ezt, akkor figyelmeztetést ad! -
Szabi1991 #811 régebben GTASA-ban volt vmiféle directx hardveres hang gyorsításos hiba, arra keresgélj rá, most így hirtelen nem tudom részletesebben és rákeresni sincs időm, sry :D -
#810 Hello!
Bizonyos időközönként befagy a játék tizedmásodpercnyi időre, és utána szépen megy tovább. Levettem a hangot és most tökéletes. A játékkal van baj, vagy a hangkártyámmal? -
Tomy Lee #809 -
Novotsik #808 feladom 3 verziót szedtem le egyik se ment,szopjanak le! -
Csokis #807 Csak 40%-os, 73 autóval és 9.9 millió dollárral. -
WinStar #806 nincs már fent valahol 100%-os mentés? :D -
#805 próbáltam, szétcseszi a képet... -
mester1987 #804 a RadialBlur mi lehet vajon, mert a játékban nincs ehhez társítva beállítás? -
janihunk #803 Telepítésben a skidrow is csak clonedvd. Azért skidrow mer tartalmaz mellékelt crack-et és ebben az esetben a patchet is. -
Szabi1991 #802 annyi esze nincs -
#801 És ha átírod a graphics.ini-ben? -
#800 nálam is így van, de szar a grafika, ráadásul nyomott is, mivel a monitorom 1920x1200-ast preferálja.. -
#799 Lehet,hogy a 2 féle verzió kavar be egymásnak. -
janihunk #798 Mind1 akkor majd ha tolni akarom kilövöm a netet. Ez elégé elvette a kedvem a játéktól de sebaj. -
mester1987 #797 nemtom -
janihunk #796 Gondolom a p2pcrack miatt nembírja. -
janihunk #795 Nem. Csak a driver.exe fájlal indul a játék ezt kéne letiltani. Tűzfallal nem lehet véletlenül, mármint hogy ne tudjon komunikálni a nettel? -
mester1987 #794 alapból kiírja a launcher az offline-t, de mielőtt lindulna a launcher a patchet miért nem tudja felrakni nálad azt nem vakerázom -
#793 Ja,én nem arra gondoltam.Nem lehet valahogy átváltani a launcher-ben offline módra? -
janihunk #792 Net nélkül ofline modban indul igen. De ha be van kapcsolva a net akkor a képen látható dolog történik és nem indul el. -
MaRee #791 Van lehetőség valahogy saját zenék berakására? Sajnos szerintem nagyon rosszak a játék zenéi, amit autózás közben lehet hallgatni. -
mester1987 #790 biztos GOGGLE fordítóval -
#789 LOL
Meg az a fordítás -
mester1987 #788 érdekességek még, bár én nem olvastam végig, majd a végén, max ha nagyon muszály ;) -
mester1987 #787 Szerintem tökéletes -
mester1987 #786 igen azzal müxik -
#785 Az ubisofton belül offline mód?Csak kérdezem,mert nekem nem kellett ilyet csinálni. -
mester1987 #784 biztos, már nem értem én az egészet, valami a rendszerrel lehet...de, hogy mi azt ne kérdezd, mert foggalmam nincs sajnos -
janihunk #783 Na ha kikapcsolom a netet akkor megy. Úgy hogy le kelleni tiltani a játék komunikációját a hálózattal. Hogyan tudom ezt megtenni? -
janihunk #782 Skidrow van telepítve p2p crack el ami az ubisoft izé crackeli. -
mester1987 #781 jó a kérdés, valószínű, hogy nem a 7 gigásat tetted fel, hanem a Black Box-ost, mert nemtalálja a registry általi telepítést -
janihunk #780
Ilyenkor mi van? Rámegyek hogy erre 404 error oldal jön be. 1.1 pathet nem engedi felrakni mer a telepítője nem találja a játékot. Eddig men rendesen hogyan tudom letiltani hogy ne kérjen frissítést? -
mester1987 #779 1.1.0.0-s patch van hozzá eddig, de az már az elején jött ki, de hogy mit javít azt még az atyaúristen se tudja szerintem -
janihunk #778 Szúrom hogy megjelent el sem indul frissíteni akar a p2p crack.