Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már a "hüppenõ" elõtt levegõben vannak... akkor wtf?<#nemtudom>#nemtudom>
http://9gag.com/gag/5135249
nekem csak a baloldalon lévõ taxi és másik autó furcsa a levegõben 😊
ja, meg a játék se indul. ez a legfurcsább<#taps>#taps>
ja, meg a játék se indul. ez a legfurcsább<#taps>#taps>
http://9gag.com/gag/5135249
Ezt a grafot hogy hoztad össze? Nekem tiszta recés, pedig beállítottam a legmagasabb élsimítást, és AA-t... Ja, és bugos is... Van erre valami orvosság?
Érdekes lenne. <#wink>#wink>

a filmes küldik zseniálisak 😊
lol most látom csak, hogy a visszapillantó tükör úgy viselkedik mint egy kamera ami a lökhárítón van de elöl xD az szép 😄
lehet valahogy madártávlati mapra váltani valami billel egybõl?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
na basszus azt hittem bugos, nem is gondoltam, hogy szembeforgalommal kell, ezer köszönet Yoda 😊
Ne menj gyorsabban 50-nél legalább 20 másodpercig.
Tud segíteni valaki ebbe na küldetésben, mert nem értem mit kell pontosan csinálni, néha halad a progress bar, néha megáll
Stay above 50 mph in oncoming for 20s
[köszi
Stay above 50 mph in oncoming for 20s
[köszi
Letöltöttem a clonedvd-t, Csak a launchert crack-eltem, megy is a jtáék, viszont idõnként "becsukja a szemét", vagyis minden elsõtétül, én meg nem látok semmit az útból, pláne a forgalomból. Lehet ezen valahogy segíteni?
nekem a 3. részben a filmes stílus nagyon jó volt, meg az autók geometriája is "le a kalappal" meg a játékmenet is jó volt, bár a küldetésekrõl nem beszélek a többit kivéve
aha ezen én is jót nevettem. De emlékezz vissza, ugyan ez volt a 3 esetén is. gyönyörû hangulatos átvezetõk, aztán kaptál 1.. nah azt 😊
Viszont.
Õszintén szólva nagyon szkeptikus szemlélettel álltam neki a játéknak, tudván hogy a harmadik rész és az elõd milyen lett. (mindkettõvel kb 1 órát játszottam aztán kuka)
Ez sem igazán fogott meg az elõzetes infók alapján
Ellenben kellemeset csalódtam, de nagyon. ha eltekintünk a kopottas látványvilágtól, maga a játék szerintem igenis élvezetes. Olyan szinten lekötött h fel sem tûnt h 2.5 órája játszok vele 😊
Kifejezetten bejövõs!
Viszont.
Õszintén szólva nagyon szkeptikus szemlélettel álltam neki a játéknak, tudván hogy a harmadik rész és az elõd milyen lett. (mindkettõvel kb 1 órát játszottam aztán kuka)
Ez sem igazán fogott meg az elõzetes infók alapján
Ellenben kellemeset csalódtam, de nagyon. ha eltekintünk a kopottas látványvilágtól, maga a játék szerintem igenis élvezetes. Olyan szinten lekötött h fel sem tûnt h 2.5 órája játszok vele 😊
Kifejezetten bejövõs!
Sziasztok olyan kérdésem lenne felétek hogy meg lehet e azt oldani hogy egy magos proccin is fusson a játék?
kár, hogy nem tudtak egy középszintet alkotni, de így is jó
Ezt írtam alább, hogy: itt lehet látni, ennél a fejezetnél elõször, hogy bele van integrálva a játékba az átvezetõ is egyben, érdekes a különbség
Ha a játékélmény jó akkor végülis hidegen hagy a grafika. Egy dolog szokott ilyen szempontból nagyon zavarni, ha pl. a hú de csodaszép tûéles textúrás agyon effektezett szuper játékban a modellek pixelesek. A régi játékoknál cseppet nem zavar, ott még talán tetszik is (WTF?) de mai játékoknál elvárom hogy legyen bennük AA. Ha mást nem ATI CCC-bõl lehessen rá rakni. Mert anno NFS:HP2010-ben volt hogy Bugatti-val rendõrként tiszta szerencse játék volt. 400-al megyek, 50 méterre van a célpont, és a pixelek miatt nem látni hogy ez mst versenyzõ vagy civil. Ha civil, insta KO nekem, ha Versenyzõ, akkor neki az. Szóval... A lényeg hogy jó legyen a játék, nemsokára már valószínüleg énis fogom tudni játszani.
Srácok annyi kérdésem lenne hogy a Logitech kormányt hogy lehetne beállítani, hogy kormányozni is lehessen, mert csak a gázt meg a féket ismeri.
Valami ötlet?
Valami ötlet?
nem más a konzolos grafika a vidik alapján, de tény hogy nem túl szép, dehát konzolport. a konzol meg csak ennyit bír, ehh..
átvezetõ vidi
ingame grafika (fullhd+maxgraf+16xAA)

átvezetõ vidi
ingame grafika (fullhd+maxgraf+16xAA)

Nemtudom milyen konzolon nézted de én xboxon nyomtam meg pc-n is egy nem igen szebb a konzolos!
Next PC upgrade: 2022
De egyébként miért ennyivel rondább mint konzolon? Ha az ember ránézésre összehasonlítja a 2 verziót, olyan mintha legalább 3 év megjelenési különbség lenne köztük.
Amúgy szerintetek a p2p crack-el lehet majd multizni?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Én is kísérletezgetek, hátha összejön valami, megihlettél 😄 😄
Igen ezen rendesen látszik!
Én catalystban nem szoktam állítgatni, nem is szeretek ott, de szerintem majd lesz hozzá valami patch, vagy majd adnak ki nem hivatalos grafikai tuningokat.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
mennyi a játékideje?
amúgy nekem simán ment, játék közben kiírta hogy az exe hibát észlelt és leállt, letette a tálcára, rányomtam az okra a hibaüzin és visszaléptem a játékba és ment tovább!😄
amúgy nekem simán ment, játék közben kiírta hogy az exe hibát észlelt és leállt, letette a tálcára, rányomtam az okra a hibaüzin és visszaléptem a játékba és ment tovább!😄
Itt van a gameplay-em, ezen látni is hogy mennyit ér az AA bekapcsolva.
Üdv
én most kezdem lassan telepiteni a Skidrow-ot
akkor most mit csináljak hogy tutira elinduljon,mert én már annyi minden olvastam,hogy már nem tudom.köszi a válaszokat.
én most kezdem lassan telepiteni a Skidrow-ot
akkor most mit csináljak hogy tutira elinduljon,mert én már annyi minden olvastam,hogy már nem tudom.köszi a válaszokat.
Sakkoo.......Baszkiiii
ATi-nál esetleg a Control Panelben felhúzva látható a különbség vajon?
nVidia Inspector progiban kell beállítani a kompatibilitást + a kívánt AA-t és kész. A lenti kép 16xOGSSAA használatta készült!
Fut anélkül az exe.
Csokis: Nekem ati-m van. De hogy érted hogy van megoldás rá? Lehet állítani hogy 4x-es vagy 8x-os vagy 16x-os legyen?
Csokis: Nekem ati-m van. De hogy érted hogy van megoldás rá? Lehet állítani hogy 4x-es vagy 8x-os vagy 16x-os legyen?
Már van megoldás nVidián AA használatára, de csak 16:9-es felbontást használva (pl. 1360x768, 1920x1080)!

és a SKIDROW-os verziónál is el kell indítani az Ubisoft Game Launchert vagy csak simán fut anélkül is az exe?
Nem kell felülíratni, csak bemásolod az orbit mappát is a játék fõkönyvtárába.
Nekem sajnos csak egy régi SpeedLinkem van aminek az erõvisszacsatolása is hanyatlik néhol
akkor a Logitech pofilerben simán beállíthatod 😄

Ha tudod a megoldast pls írd PM be mert el kell mennem ithonrol es csak 7 fele jovok haza. köszi
Logitech F310
simán be a játék fõmappába minden fájlt és a mappát, nem túl bonyolult szerintem..
milyen gémpad ?
Valaki nem tudja hogyan lehet-e a játékba importálni számokat/lecserélni a meglévõket?
Köszi
Köszi