1877
driver.png
  • kemszi2
    én is így vagyok vele
  • bency
    1024be tolom nulla elsimitással...szerintem nagyon szép igy is.

• kem001
    Én a konzolos verzión gondolkodok. De persze picit még menjen le az ára
  • kemszi2
    ki az aki megfogja venni a játékot?:)
  • HUN BECSEHELY
    Szerintem nem a játék rossz.Én leszedtem a skidrow-ot,aztán a skidrow-mappából az "odin"-t bemásoltam mappával együtt ahova telepitettem,és megy.Azóta nincs semmi gondja.Ugy-hogy................ennyi
  • kem001
    Moderáld magad, mert ha egy moderátor észreveszi ezt, akkor figyelmeztetést ad!
  • Szabi1991
    régebben GTASA-ban volt vmiféle directx hardveres hang gyorsításos hiba, arra keresgélj rá, most így hirtelen nem tudom részletesebben és rákeresni sincs időm, sry :D
  • littleNorbi
    Hello!
    Bizonyos időközönként befagy a játék tizedmásodpercnyi időre, és utána szépen megy tovább. Levettem a hangot és most tökéletes. A játékkal van baj, vagy a hangkártyámmal?
  • Tomy Lee
  • Novotsik
    feladom 3 verziót szedtem le egyik se ment,szopjanak le!
  • Csokis
    Csak 40%-os, 73 autóval és 9.9 millió dollárral.
  • WinStar
    nincs már fent valahol 100%-os mentés? :D
  • w77d
    próbáltam, szétcseszi a képet...
  • mester1987
    a RadialBlur mi lehet vajon, mert a játékban nincs ehhez társítva beállítás?
  • janihunk
    Telepítésben a skidrow is csak clonedvd. Azért skidrow mer tartalmaz mellékelt crack-et és ebben az esetben a patchet is.
  • Szabi1991
    annyi esze nincs
  • Maximus4
    És ha átírod a graphics.ini-ben?
  • w77d
    nálam is így van, de szar a grafika, ráadásul nyomott is, mivel a monitorom 1920x1200-ast preferálja..
  • Maximus4
    Lehet,hogy a 2 féle verzió kavar be egymásnak.
  • janihunk
    Mind1 akkor majd ha tolni akarom kilövöm a netet. Ez elégé elvette a kedvem a játéktól de sebaj.
  • mester1987
    nemtom
  • janihunk
    Gondolom a p2pcrack miatt nembírja.
  • janihunk
    Nem. Csak a driver.exe fájlal indul a játék ezt kéne letiltani. Tűzfallal nem lehet véletlenül, mármint hogy ne tudjon komunikálni a nettel?
  • mester1987
    alapból kiírja a launcher az offline-t, de mielőtt lindulna a launcher a patchet miért nem tudja felrakni nálad azt nem vakerázom
  • Maximus4
    Ja,én nem arra gondoltam.Nem lehet valahogy átváltani a launcher-ben offline módra?
  • janihunk
    Net nélkül ofline modban indul igen. De ha be van kapcsolva a net akkor a képen látható dolog történik és nem indul el.
  • MaRee
    Van lehetőség valahogy saját zenék berakására? Sajnos szerintem nagyon rosszak a játék zenéi, amit autózás közben lehet hallgatni.
  • mester1987
    biztos GOGGLE fordítóval
  • Maximus4
    LOL

Meg az a fordítás
  • mester1987
    érdekességek még, bár én nem olvastam végig, majd a végén, max ha nagyon muszály ;)
  • mester1987
    Szerintem tökéletes
  • mester1987
    igen azzal müxik
  • Maximus4
    Az ubisofton belül offline mód?Csak kérdezem,mert nekem nem kellett ilyet csinálni.
  • mester1987
    biztos, már nem értem én az egészet, valami a rendszerrel lehet...de, hogy mi azt ne kérdezd, mert foggalmam nincs sajnos
  • janihunk
    Na ha kikapcsolom a netet akkor megy. Úgy hogy le kelleni tiltani a játék komunikációját a hálózattal. Hogyan tudom ezt megtenni?
  • janihunk
    Skidrow van telepítve p2p crack el ami az ubisoft izé crackeli.
  • mester1987
    jó a kérdés, valószínű, hogy nem a 7 gigásat tetted fel, hanem a Black Box-ost, mert nemtalálja a registry általi telepítést
  • janihunk

Ilyenkor mi van? Rámegyek hogy erre 404 error oldal jön be. 1.1 pathet nem engedi felrakni mer a telepítője nem találja a játékot. Eddig men rendesen hogyan tudom letiltani hogy ne kérjen frissítést?
  • mester1987
    1.1.0.0-s patch van hozzá eddig, de az már az elején jött ki, de hogy mit javít azt még az atyaúristen se tudja szerintem
  • janihunk
    Szúrom hogy megjelent el sem indul frissíteni akar a p2p crack.