1877
-
#737 Nagy lett, csak kár, hogy önmagában a városra nem összpontosítottak eléggé, néhol elég pontatlan és a város méretének a kárára lett kibővítve a helyszín Bay Area területére.
Én jobban örültem volna, ha az északi részt csak jelképesen érintjük, viszont maga San Francisco 80%-os kidolgozást és méretet kap.
Ettől eltekintve a játék nagyon tetszik, meg is fogom venni. -
#736 Én már látom előre te csak a CTS-V vel fogsz menni végig meg a többi Caddyvel XD -
#735 látom páran szépen élsimítással tolják nekik hogy ment? meg nálatok van 1920x1200-as felbontás? nálam nagyon ratyin néz ki a játék.. -
#734 nem jó, az élsimítást sem tudom sehogy sem aktiválni :((( -
#733 Hát az biztos. + pont a licencelt kocsikért -
#732 Jaja, élvezetes kocsikázni a városban, nem is lehet úgy megtanulni, mint a GTA IV-t szerintem. -
#731 Bal shift-et kell nyomni, és majd egy piros Range Rover-t kell megkeresned -
#730 Na annak örülök. Bár most jut eszembe, hogy egyik küldetésnél akit üldöztem, átment rajta, és mondta a csávó, hogy nem mehet utána. Egyébként meg jó nagyra sikerült a pálya -
#729 van egy küldetés, ahol helikopterből szkennelni kéne a kocsikat, de az istennek se reagál. tud valaki megoldást? -
#728 Persze, az egészet. Fél órája végeztem a sztorival. -
#727 Közben elértem a 4. fejezetet. A Golden Gate hídon túli részt is fel lehet oldani ha jól láttam? -
#726 Azt egy szóval sem mondtam, hogy az én gépemen akad, és ezért tartom erősnek a gépigényét- Az hiányozna, ha i7-es procival 4 gb memóriával és gt540-es kártyával akadozna -
Csokis #725 Próbáld meg átírni a C:\Users\felhasználói név\Documents\Ubisoft\Driver San Francisco\ mappában lévő graphics.ini file-ban a felbontást. -
#724 srácok vajon miért nem lehet a felbontásnál 1920x1200-at választani? minden gamet úgy szoktam, de ez csak az 1920x1080-at kínálja max.. -
#723 Lehet, viszont a San Francisco a közelébe nem ér, ha látványról/fizikáról van szó. A GTA 4 még ma is a legszebb/legrészletesebb sandbox autós játék a piacon, pedig 3 éve jelent meg. -
#722 Ezt...honnan? A 4670-em két giga ram-al és az egyik legerősebb X2-es procival ezt a játékot reccenés nélkül elviszi 1280x1024-ben, full beállításokkal. A GTA 4, és a két DLC is felzabálja ugyanezt a konfigot semmi perc alatt. -
#721 Már megbocsáss de a GTA IV nagyon optimalizálatlan lett, oké, hogy nagy bejárható város, meg ki lehet szállni meg minden, de tuti hogy optimalizálatlanabb mint a Driver SF. -
#720 Szerinted nekik az az érdekük hogy ha könnyen feltörhetővé teszik a játékukat??:O:O Gondolkozz már ember, mielőtt badarságokat beszélsz. -
basicscale #719 Köszi működik! -
Stockbauer33 #718 Ez segít #635
-
basicscale #717 Sziasztok!
Skidrow verziós a játékom, elindul nincsen vele semmi baj, de a kormányt csak részben érzékeli, nem lehet vele jobbra-balra kanyarodni... (Logitech Formula Force EX).
Tud valaki segíteni? -
Uchiha Obito #716 Szerintem nagyon jó játék lett. A Driver 1-ben volt meg az a feeling, amit számomra a GTA-k nem adtak vissza, ez viszont igen. Meg fogom venni, végre egy olyan autós játék, amelyben több dolog is megvalósult, amit szerettem volna viszont látni: Valós járművek + törés + belső nézet + valós város + DeLorean
Grafikával nincs gond, nekem tetszik, és nálam jobban fut, mint a GTA 4. -
#715 -
#714 Kicsit visszafoghatnád magad! -
Szabi1991 #713 idióta -
ibhu #712 hmm, értékes hsz, vedd meg és nem lesz ilyesmi problémád.... -
Novotsik #711 tényleg a faszom ki van,az ubisoft fasszopó védelmével már a jó telebaszott kurva anyukat basszák szájba. Bezzeg régen basszameg 1 file crack aztán ment a játék nem voltak problémák,elmehetnek a telebaszott kurva annyukba -
#710 Jó need for speed meg ilyenek, jóhogy lehet állítani, sőt, a helyszín sincs megnevezve. Globális helyszínek vannak. Ez pedig kifejezetten amerikában játszódik, nem értem miért lenne km/h. -
fodorpetii #709 Hát ne is haragudj de a többi játékban(helyszíntől függetlenül lehet állítani) de nem baj. -
#708 Talán annyi, de nem vagyok most 100%-ig biztos benne. -
#707 Hány fejezetből áll a játék? Jól láttam, hogy 6? -
#706 Eddig durván 11 órám van benne és majdnem 61%-ot teljesítettem. Mondjuk ebben volt valamennyi freeride és a story-hoz nem szükséges feladatok teljesítése is. -
#705 Lényeg, hogy működik. Mennyi idő alatt vitted végig egyébként? -
Ariakus #704 Hát ha nincs is vmi nagy gépigénye, de vmit elbasztak mert nekem meg ATI HD 4850-em van és néha teljesen folyamatos az egész, de van, hogy elkezd beszaggatni totál indokolatlanul. Próbáltam lejjebb állítani a felbontást, de ugyanaz történt. GTA 4 jobban fut mint ez... -
#703 Próbáltam nem is egyszer, de folyton azt írta, hogy először legalább egyszer online módban kell indítani(ami persze megvolt nem is egyszer...) Mondjuk elvileg folyamatos netkapcsolat kell a játéknak, így nem is értem hogyan futhatna offline módban. Amúgy meg most reinstall után a játék menüjében minden indításnál kiírja, hogy az online dolgok nem fognak menni(de szerencsére a singleplayer tökéletes), fasz se érti már ezt -
#702 Na sikerült beüzemelni... Ugyanazt csináltam mint eddig de most megy... :D A kormány is megy tökéletesen (logitech momo). -
#701 A fejezetek végén tök jó a visszatekintés. Egyébként launcher-ben lehet offline mod-ban is indítani -
#700 Nekem sokadikra sem akart(ha 10-15ször nem próbáltam, akkor egyszer sem) reinstall előtt. Azóta legalább már a storyt kivégeztem, ami tényleg nagyon rövid lenne, ha nem kellene a küldetések között kötelezően mellékfeladatokat is csinálni. Persze maradt még bőven elvégzendő feladat, remélem azokat is be tudom fejezni(főleg a filmeseket, azok eléggé tetszenek :D)... -
Szabi1991 #699 68megás pecs, telepítve 290mega -
#698 Nálam is van, hogy sokadikra indul, de legalább megy.