1877
-
mester1987 #1458 hát akkor jönnie kell mert ez így igen nagy átkúrás... -
HUN BECSEHELY #1457 Igen -
mester1987 #1456 eredetiben van meg amúgy? ;) -
HUN BECSEHELY #1455 D igy,hogy nem megy Eredetivel Online,igy kurvára nehézz.Hagyon picit pihenni,aztán meglátom az elkövetkezö Hónap mit hoz. {Battlefield3} -
mester1987 #1454 az tényleg jó lehet! ;) -
HUN BECSEHELY #1453 Szerezd meg a Zászlót. -
mester1987 #1452 hmmh, az melyik is? -
HUN BECSEHELY #1451 CTF-t kipróbálnám.Azt mindenben szeretem :-) -
mester1987 #1450 én pedig még fogok írni abba a fórumba, egy ilyen játékot ne kúrjanak már el ilyen hibákkal, főleg hogy a sztori is fura a végén, nameg ott is vannak fura hibák az uccsó pályán :S -
HUN BECSEHELY #1449 Mostanába ez megy.Kiadnak egy 90%-os játékot,és utánna szarnak rá. -
mester1987 #1448 az tuti, hogy nem, de azt sem tudom hol lehet tájékozódni hogy lesz-e van nem?! PATCH :S -
HUN BECSEHELY #1447 Reméllem csinálnak valamit,mert hát,ha jól tudom a Játékot Steam-en is meglehet venni.Na mármost jön a Karácsony,és egy Rakat játék Akcióban lesz.Igy senki nem fogja megnni,hogy nem jó a Multi. -
mester1987 #1446 én már írtam egy jó pár soros hibát a hivatalos fúrumon, remélem nézelődik majd, mert a multi sem jó egyes felhasználókál és az a 10 FPS csökkenés egyes részeknél se baráti nameg a többi kis hibácska -
HUN BECSEHELY #1445 Jó lenne ha csinálnának valamit,mert igy a Polcon fog megporosodni. -
#1444 Off topikba nézelődj. -
Totoo #1443 Skidrow változat
-
Totoo #1442 Sziasztok lécci írjatok arra valamit, hogy most szedtem le a gamet, felrakom meg crackkelem és inditás után exe. hibával kilép mi lehet a baj??? -
#1441 Még semmi:( -
#1440 Van már javítás a hiányzó grafikai elemekhez? -
Rainbow15 #1439 köszi már megtaláltam -
#1438 shiftelj.. -
Rainbow15 #1437 a kamionos bomba hatástalanítós küldinél honnan tudjam, melyik kamionhoz kell menni? Csak ritkán ad pár pontot, de időm nincs oda érni.. -
Rainbow15 #1436 bár dfgt-hez nem találtam leírást. -
Rainbow15 #1435 nem szóltam. -
Rainbow15 #1434 Kormányt hogyan tudom beállítani? A gázt és a féket nem érzékeli, csak a gombokat. Windowsban jó, más játékban is jó. Logitech DFGT. -
HUN BECSEHELY #1433 Pedig van CTF-is. -
#1432 Hát ez érdekes, nem nagyon tudom mire vélni.
Pedig az ubisoft forumon is vannak bőven ilyen problémával -
HUN BECSEHELY #1431 Lehet hogy nem a 10-ezrest kelett volna megvennem,hanem amit "bulba" is megvett?De ha neked sem megy,akkor kinek?Csak akik többet áldoztak rá?Ez szégyen -
#1430 Na igen, felcsatlakozik, elindítom a játékot, aztán kb. félperc után mindig kidobja a hiba üzentet, hogy szétkapcsolt az onlány... -
WhiteTusk #1429 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy lehet bemásolni zenét a játékba? A saját muzsikámat akarom hallgatni nem azt ami szól! :D Lehetséges? -
Szabi1991 #1428 a sima kód lett megadva a uplay profilnál, azt látja is a játék hogy megvan, simán elindul, de a játékba már nem enged a multyplayerre csatlakozni
a másik kódot meg gondolom az extráknál kéne beírni, de ott se lehet csatlakozni o.0 -
#1427 Csak egy "online keycode" a CD tokban lévő füzet jobb felső sarkában, illetve még egy van, de az a collectors packhoz elérhető dolgokhoz kell. -
Szabi1991 #1426 két kódod van neked is ? -
#1425 Igen simán, minden probléma nélkül.
Írjátok le, lépésről lépésre, hogy hogyan telepítettétek a játékot, hátha úgy tudok valamit mondani. -
#1424 :DDD
Kb. -
HUN BECSEHELY #1423 Akkor már ketten vagyunk.Ha valaki megmondja mit kell csinálni hogy jó legyen,Komolyan mondom Fizetek érte -
#1422 Nekem is ezt csinálja, de nem tudom miért... -
HUN BECSEHELY #1421 Kinek van meg Eredetibe? -
mester1987 #1420 A NEW GAME PLUS milyen bővítést tartalmaz valaki rájött már, mert átviszed a willpower-ed az oké... -
kisbesi #1419 sikerült
kösz-kösz