Driver: San Francisco

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy jártál el elárulod nekem?

w77d
én letiltottam driverbõl...

Mit lehet az ellen tenni, hogy a Vsync ne aktiválódjon miután kikapcsoltam!?

Maximus4
71%-nál járok,sikerült megvennem a Zondát és van +1 millám,de egy-két elég nehéz feladat amivel nem boldogulok a szaggatás miatt:(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Mindegy,azért betettem a banner alá a letöltõ linket ha valakinek esetleg kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nekem se, csak illúzió volt <#idiota> jöhetne ki valami hatékonyabb is igazán <#bee1>
Maximus4
Nekem az égvilágon semmi sem változott:(
Azt hittem kevésbé lesz képregényes,de tévedtem.

az elsõben, pedig, ezeket:

1. Fixed ALT+TAB feature: in some specific cases using ALT+TAB disrupt the normal game functionality.
2. Improved Online stability and performance on low end machines: rarely, in certain situations, the game becomes not stable or not synchronized during the Online sessions.
3. Improved Online stability on poor internet connection.
4. Offline mode: in some very specific gameplay choices the game becomes unresponsive. This will no longer happen.
5. Localization: several text strings now have proper translations and positions.
6. Menu/ HUD interface: fixed hint icons representation for the several localized keyboards.
7. Menus/HUD elements: added mouse sensitivity customization and a few previously missing controls.
8. Sound in the Online mode – in some specific cases sound becomes corrupted during the Online play.
kemszi2
40% huhh.... van még mit csinálni benne :D
Maximus4
Majd holnap kipróbálom:)

benne van a readme-be <#eljen> de ennyit javítottak: Uplay reward system fixed <#schmoll2>
annyit tudok, hogy a beállításokat még mindig néhol nem jegyzi meg <#taps>
köszi a fáradozást Maximus4!!!
Maximus4
Ennyit találtam:

"Ubisoft has rolled out the second PC patch for Driver: San Francisco. Unfortunatelly though, the company hasn’t provided any release notes with it so we kind of don’t know what exactly this patch fixes or adds. One of the changes is that the menu theme is changed to different tracks and that the default resolution is now the 720p"

OFF: ahol a Driver.exe, azaz a fõkönyvtárban
mondjuk jó lenne tudni, hogy valójában mit is orvosol ez az új patch, mert annyit látok ,hogy fényesebb már az elején az intronál, meg a játékban is miintha lenne valami post process vagy mi a gyík?!
OFF A gu.exe fájl melyik mappában található? ON

w77d
murván gyakorlatilag bármivel

Yoda001
merrefelé lehet egy 200m-eset kézifékezni, és mivel? lambo-val próbáltam, de nem jön ki 200, egy olyan 160 körül max...

http://9gag.com/gag/5135249

na vazzeg, nem is tudtam, hogy csak azzal lehet pathelni ááá <#falbav> alapból meg nem talál hozzá semmit, de érdekes: keresi <#falbav>
TaRka0107
Tessék át fáradni az off topikba

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maximus4
Itt egy mentés, amelyben minden autó, képesség stb. megvan. (nem az enyém,csak találtam)
Mentés

Ncore-n írták: (idézet)

Kijött ma a játékhoz egy új patch (1.02), nyugodtan fel lehet rakni a gu.exe-vel a játék könyvtárán belül, nem vágja tönkre a cracket

(Tegnapelõtti hsz)

De nem értem ezt a gu.exe-vel való telepítést!

TaRka0107
Hát gondolom jön rá majd az is, vagy már kint van?:DDD

Az 1.02 patch-re gondolsz?

aerolive
Válts át a szembejövõkre SHIFT móddal és ütközz velük frontálisan.

Endiman
sziasztok!

az utolsó feladatot képtelen vagyok megcsinálni, hogy továbbjussak: az autóversenyzõket kell egyesével levadásznom rendõrautóval.....
néha kiírja, hogy: use oncoming to take them down. ez mi lehet?

egyszerûen képtelen vagyok mindet levadászni

Fpocok
Fasza lett az oldal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Találtam még a játékban egy kis kellemes bugot: benne volt egy autó egy transporter seggébe, amin át lehet ugratni, komoly...
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Yoda001
bizony. nekem pont aktuális lenne, hogy melyik dare maradt még, gondolom késõbbiekben lesznek mások is akiket ez érdekel :)

Maximus4
Erre a térképre gondolsz?

Mindegyik Challenge-et megcsináltam, 6 chapter-ben vagyok, Movie challenge-ek fele megvan, bedaráltam kb. 30 Dare-t (a sokat fizetõseket ráadásuk), csomó Activity-t megcsináltam, de ez a tetves Challenge... Ez nem megy. Majd mikor nyugodtabb leszek, mert ma már eléggé felhúzott...
Yoda001
nekem sem sikerült elsõre, másodikra ment :)
a kört pedig mindig úgy csináld, hogy amikor a végére érsz ahonnan indultál, ott is adj neki gázt... lehet hülyén hangzik, de nekem se vette be elsõre csak a "kanyarodást" vagy kis gázadást.
esetleg a térképet betehetnénk banner alá :)

Nem akarok nagyképûnek tûnni, de nekem másodikra sikerült, és még most se tudom hogy....
Pedig én a storyt is 5-ik chapterig tudtam megcsinálni, utána nekem túl nehéz volt...

Anno az elsõ részbe se tudtam megcsinálni.
Maximus4
Én még nem mertem nekiállni:P

Há b******* ez a Garage küldi kajak lehetetlen!!! Mindent megcsinálok de az a k*rva kört nem fogadja el. Minden megvan, még a 180 fokos sz*rra is rájöttem hogy azt 40mp/h-s sebeséggel kell csinálni, de azt a tetves kört nem fogadja el. 3 kört mentem, mind két irányba megpróbáltam de nem!
Kit--Kat
Nem! A kézikönyv elsõ sorai között büszkélkedik az Ubisoft, hogy az erõforrások megóvása végett benne van minden a játék menüjében. A magyar forgalmazó mindig azt adja ki mint a többi külföldi is. a GTA IV is 2 leírást + 1 térképet tartalmaz.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mert azt a magyar kiadó csinálta, aki pont telibeszarja a magyar eladásokat.. rengeteg játék még Lengyel szinkront is kap ugyanattól a kiadótól, mi már örülhetünk ha legalább elindul a játék...

a gyûjtõi kiadás viszont az eredeti angol

Kit--Kat
Kösz! A simához, még a leírás is csak egy 3 oldalas lapocska. Azért ez lég szégyen.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lehet az új pecs miatt :D

Szpisti
Édekes, nekem is Logitech MOMO Racing Force FeedBack Wheel-em van, de semmiféle beállítás nem kellett, egybõl mûködött rendesen...

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

Maxtreme
Fura... nálam 4 magos AMD-n (phenom II 965@3800) szinte soha nem láttam 60 fps alatt a sebességet. Itt akkor (megint?) a Catalyst lesz a ludas.

Maxtreme
Maradjunk abba hogy egyik se szép :)
A PS3-as úgy néz ki mintha 800%-ra lenne tekerve a brightness.

TaRka0107
Nekem is van ilyen. 4 magos AMD-m van és HD4870-em, szóval nem a gépeddel van a gond. Majd jön már vmi patch.

bulba
Kettõt is :)
egy
kettõ

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Kit--Kat
Csinálnál egy képet a térképrõl?

Válts másik kocsira vagy még egy kettõre és egy idõ után mûködni fog, nekem is ez szokott lenni! Üdv: Pé
aerolive
Nekem eddig ment MOMO-val, ma akartam, de nem volt már jó. Fogalmam sincs mi történt. :/
Mondjuk annyira nem élvezetes, mert elég nagy a motorfék, majdnem félgázt kell nyomni a sebesség tartásához, ha meg leveszel az érzékenységébõl, akkor nem vált fel, mert nem nyom annyi gázt :D

kemszi2
nekem mûködik thrustmaster rgt -vel