1877
-
#1418 ki kell ütni őket Ram módban -
kisbesi #1417 Sziasztok
valamiért megakadtam a játékban
Nem tudom hogy mért nem enged tovább
Azt Írj Ram a Vehicles
összeloptam már a város összes kocsiját de nem enged tovább
van valami ötlet?
-
Szabi1991 #1416 megcsináltam az első küldit meg gyűjtöttem egy kis wp-t szabad módban, de természetesen ezt se frissítette az uplayes fasság -.-' -
mester1987 #1415 ez azért elég sz*métség... -
Szabi1991 #1414 neked megy a multy ? o.0 -
Szabi1991 #1413 becse elküldte nekem a belépési adatait, a szériaszámát.. belépek, látja az account hogy rajtavan az eredeti kulcs, játék indul..
majd:
friss tiszta telepítés, pecs launcherel letöltve..
grat ubisoft, így tuti már soha nem veszem meg a játékot... -
HUN BECSEHELY #1412 Hát én beszoptam rendessen vele.Még mindig nem jó a Multi,és nagyon ugy néz ki,hogy nem is fog jó lenni.Sajnálom amugy,mert tetszik. -
#1411 Szerintem végülis ugyanaz mind a kettő, csak a nevük más. -
#1410 Pedig jobban jársz, ha Xbox-ost veszel, nekem is az van és maximálisan megvagyok vele elégedve.
Autós játékokhoz egyenesen kiváló. -
#1409 -
Tuningtrabi #1408 Hali!
Pont az előbb találtam meg és sikerült!
Köszi! Köszi mindenkinek mindent!
-
#1407 X360ce-al próbálod? Mert abban az advanced résznél van egy anti deadzone nevű lehetőség, 10%-tól 100%-ig lehet állítani. -
Tuningtrabi #1406 Hali!
Megtaláltam, hogy hol kell állítani de a holtjáték akkor is marad ugyan úgy.
G25-ön próbáltam de csak a kormányt lehet jobban fordítani de a holtjáték egyáltalán nem változik. -
Tuningtrabi #1405 Hali!
A kormányzási szöget /holtjátékot/ hol kell állítani? Már csak azt nem találom minden más sikerült.
Köszi mindent! -
Szabi1991 #1404 250fokon, bár kb. egy hete nem játszottam vele, sőt a gépemen sincs azóta :D -
#1403 De neked működik is,nem? -
Szabi1991 #1402 DFGT-m van :-/ -
#1401 Gyerekek!
En azthittem, hogy ez a game a Driver nevu jatek folytatasa, de semmi koze nincs hozza.
Szep, jo, de egyreszt full konzol erzetem van, az autok szinte iranyithatatlanok, es ez az elejen meghalok es valami pontokat kell gyujtogetnem szellemkent... Ha NFS-ezni akarok azt jaccom, es gyujtom a reputaciot, de ebben igy csalodtam, nagyot. Ha elmenne meg az a regi driver az uj gepeken, akkor azzal tolnam, mert ezerszer jobb.
Cscs -
#1400 na akkor már nincs sok belőle :) -
mester1987 #1399 7, de a végére inkább nem mondok semmit...mármint aki nem játszotta végig a 3. részt annak jó lesz ígyis :D :D :D -
#1398 hány fejezet a fő küldetés? -
#1397 Az jó,akkor mindjárt rakom is a banner alá:) -
#1396 -
#1395 Siker!!! Ez volt a megoldás.Köszönet. -
#1394 Sajnos már nincs több ötletem. A kormányzást azért nem kell beállítani mert a gamepad bal analóg botját alapból érzi a program. Ezért a x360ce-ben az axis1-et a bal karra kell rakni.
Nálam így néz ki:
(azt elfelejtettem hogy nekem 64bites rendszerem van)
Tuningtrabi a 635ös hsz-t tanulmányozd át.
-
#1393 És esetleg ez megoldásnak?
"Enabling G25/G27 support :
1- Open the Driver San Francisco\Input\0x046d folder you'll find two folders and a file named 'description'. Copy and paste the 0xc295 inside the same folder and rename it 0xc299 if you have a G25, or 0xc29B for a G27.
2- Make sure you have the "Pedals Reported As Combined" unchecked in your wheel's Windows controller panel.
3- In case the steering doesn't respond when you satrt the game, alt-tab to desktop, go into Shift mode and come back to the car a few times till the steering responds. Once it starts it's fine. " -
#1392 Köszi,de ez sem jó.Úgy vagyok Én is,mint Tuningtrabi. -
Tuningtrabi #1391 Hali!
Mit kell csinálni, hogy be tudjam állítani a kormányt?
Leszedtem azokat a fájlokat de hova kell másolni?
Logitech-es kormány jó?
Alapból a kormányzás nem működik nálam és nem is tudom állítani, de a gázt és féket a gamepad beállításánál arra rá tudom állítani. Ott érzékeli a gázt és féket de a kormánynál nem. Utána a játékban is jó csak kanyarodni nem tudok.
Ha tud valaki segíteni please!
Előre is köszi! -
#1390 Ezek az én működő fáljaim. Nem tudom segít-e, de mielőtt felteszed, a sajátjaidat töröld ki. -
#1389 G25,és még most is akármit csinálhatok,sem nem jó. -
#1388 Értem. Köszi. Azt valószínűleg nem veszek, csak ezt a speedlinkes cuccot, de remélem az is jó lesz. -
#1387 Nekem se érezte a kormányt sokáig, de amikor leszedtem azokat a fileokat amiket megadtam elkezdett működni. A kormányzást pedig nem kell beállítani mert defaultból érzi. Csak a gáz,féket,turbot,stb... kell beállítani. Egyébként milyen kormány? -
ronaldo86 #1386 hello...saját zenét lehet rakni a játékba? :) -
#1385 a microsoft xbox360 kontrollert nagyon ajánlom, amióta megvan elő se vettem a kormányt, a Race on-t is ezzel tolom. Olyan finoman tudsz kormányozni meg gázt, féket adagolni, mintha kormányt használnál, csak gyorsabban tudod mindezt. 0, azaz nulla a holtjátéka és a pontatlansága.
Nekem ez előtt volt egy Logitech kontrollerem, az nem volt pontos, elmászkált a potméter, kurva nagy holtjátéka volt.
A kontrolleres autóvezetést persze szokni kell, de én 2 hét alatt nagyon megszoktam, mondom 4 hónapja nem nyúltam a kormányomhoz, fent van a szekrény tetején, belepte a por, pedig rendszeresen indulok Race On szimulátor bajnokságokon.. -
#1384 Lenne egy kérdésem. Gondolkodom hogy veszek xbox controllert. Tényleg megéri? Tehát ha autós játékkal játszol, akkor normálisan tudod adagolni a gázt, meg normálisan tudsz kanyarodni, tehát ha kicsit akarsz fordulni akkor egy kicsit kanyarodik a kocsi? Azt hiszem ezt holtjátéknak hívják. Néztem egyet 4200ft-ért. Ez Speedlink x360style, tehát nem a rendes xbox360 controller, 10k-t azért nem adnék ki érte. -
#1383 na a sztori végére értem. Azt kell hogy mondjam ilyen könnyű játékkal még nem találkoztam, de élvezetes volt. Egy mission-t sem kellett újrakezdeni, minden ment elsőre. Én Xbox360 kontrollert használtam hozzá és nagyon profin lehetett vele irányítani. A gépigénnyel sem volt gondom, mindent csutkára húzva a lehető legnagyobb felbontáson még a rendőrös részeknél sem esett 60fps alá a sebesség.
Asszem egy darabig még hagyom a gépen és krúzolgatok. Egyedül egy photo módot hiányolok, ahol fasza képeket lehet csinálni... -
#1382 Köszi szépen,ezt csináltam,de sehol nemtaláltam olyan opciót ahol a kormányt fordítani kéne.Hát ez a bajom. -
#1381 Én ezt találtam.Nem teszteltem,mert nincs kormányom,de hátha neked segít.Az utolsó mondat a lényeg a számodra!
"Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszőleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elővettem most a szekrényből, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentődjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is." -
#1380 Minden gomb müxik,cak a kormány nem.Mi lehet az ok?? -
#1379 Tessék