Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Azt hittem kevésbé lesz képregényes,de tévedtem.
1. Fixed ALT+TAB feature: in some specific cases using ALT+TAB disrupt the normal game functionality.
2. Improved Online stability and performance on low end machines: rarely, in certain situations, the game becomes not stable or not synchronized during the Online sessions.
3. Improved Online stability on poor internet connection.
4. Offline mode: in some very specific gameplay choices the game becomes unresponsive. This will no longer happen.
5. Localization: several text strings now have proper translations and positions.
6. Menu/ HUD interface: fixed hint icons representation for the several localized keyboards.
7. Menus/HUD elements: added mouse sensitivity customization and a few previously missing controls.
8. Sound in the Online mode – in some specific cases sound becomes corrupted during the Online play.
"Ubisoft has rolled out the second PC patch for Driver: San Francisco. Unfortunatelly though, the company hasn’t provided any release notes with it so we kind of don’t know what exactly this patch fixes or adds. One of the changes is that the menu theme is changed to different tracks and that the default resolution is now the 720p"
http://9gag.com/gag/5135249
Mentés
Kijött ma a játékhoz egy új patch (1.02), nyugodtan fel lehet rakni a gu.exe-vel a játék könyvtárán belül, nem vágja tönkre a cracket
(Tegnapelõtti hsz)
De nem értem ezt a gu.exe-vel való telepítést!
az utolsó feladatot képtelen vagyok megcsinálni, hogy továbbjussak: az autóversenyzõket kell egyesével levadásznom rendõrautóval.....
néha kiírja, hogy: use oncoming to take them down. ez mi lehet?
egyszerûen képtelen vagyok mindet levadászni
a kört pedig mindig úgy csináld, hogy amikor a végére érsz ahonnan indultál, ott is adj neki gázt... lehet hülyén hangzik, de nekem se vette be elsõre csak a "kanyarodást" vagy kis gázadást.
esetleg a térképet betehetnénk banner alá :)
Pedig én a storyt is 5-ik chapterig tudtam megcsinálni, utána nekem túl nehéz volt...
Anno az elsõ részbe se tudtam megcsinálni.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a gyûjtõi kiadás viszont az eredeti angol
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
A PS3-as úgy néz ki mintha 800%-ra lenne tekerve a brightness.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mondjuk annyira nem élvezetes, mert elég nagy a motorfék, majdnem félgázt kell nyomni a sebesség tartásához, ha meg leveszel az érzékenységébõl, akkor nem vált fel, mert nem nyom annyi gázt :D