1877
-
#1498 Ha soha nem próbálod meg. -
HUN BECSEHELY #1497 CD Galaxis.?Soha nem fogja. -
#1496 Vidd vissza ahol vetted, csak kicserélik! -
HUN BECSEHELY #1495 Az elsö a Játéké,a második a Plussz Cuccoké.Csak tudod az a Gáz,hogy nem találtam meg,hova kell beirni a Másodikat,és Eredetim van,de Kapcsolódási Hibával,nem enged fel Online-ra.Porosodik a Polcon -
#1494 Tudja esetleg valaki hogy miért van 2db cd-key? Driver SF és Driver SF ULC! -
#1493 Penge, angol tudásúak tanulmányozhatnák kicsit!
Gamepad és kormány beállításokra itt egy fájl! Nem emulátor! -
#1492 Pont nem ezekre gondoltam de ja! Maradok az izmosabbik fajtánál! :) Csak ez a k...a Ubi ba..hatna valamit a szeróval mert így ki a picsámat üldözzek?! Nem hiszem el hogy ennyire szarnak bele! -
#1491 Bogár , DeLorean meg egyéb ilyen nyalánkságok az epic :D Hány játékban voltak ilyen verdák...?
A szupercsapat furgonról ne is beszéljünk :D -
#1490 Bizony, bizony! 3 napja vettem meg és nem bírom letenni! Nagyon bejön! A küldiket nem is nagyon tolom inkább csak kocsikázok! Csak a régi verdákkal! Bár jobb lenne ha lehetne váltani, emelné a hangulatot de így is tökéletes lett! Számomra! :) -
#1489 Ne is mond. Pár napja tolom csak és rohadtul bejön. Főleg a shift rendszer. Olyan hatalmas tömegkarambolokat lehet művelni hogy nem igaz. És erre jönnek rá a küldik. Kamionnal letarolni a szembe jövő versenyzőket fenomenális.
Persze szídtam a shiftet mint a bokrot de nem kellett volna. így legalább nem rókabőr játék. -
mester1987 #1488 Jó a kérdés, nagyon jó... -
Syrakusa #1487 Az szopacs,köszi! -
Csokis #1486 Ez ilyen, nem tudsz mit tenni ellene. -
#1485 Nem tudjátok, hogy mi a franctól XP-n fut rendesen és Win7-ben pedig szaggat?
Rendszerem: 4GB DDRII, C2D 6550, 512MB 4850, Win7 x64 Ult.
-
Syrakusa #1484 Szasztok!Hol lehet a fényerőt állítani vagy az árnyékokat kikapcsolni....Carckelt cuccal próbáltam de ahol árnyékok vannak/épületeké/ott lófa...t nem lehet látni,tiszta sötét.
Fényerő állítást meg nem találok.Ez a crack miatt lehet ?Vkinél jelentkezett ilyen probléma?
Előre is köszi a segítséget! -
#1483 Nekem is bejön. Mondjuk én kértem 100%-os mentést, mert nekem túl nehezek voltak a küldik. Kb 5-ös chapterig jutottam el.
Anno a driver 1-be pont ugyan ez volt. Ott is csak autókáztam.
A legjobb autó benne a Chevrolet Chevelle SS. teszek be háttérbe valami zenét és uccu neki:D
(mondjuk EAZY-E, Dr DRE ICE CUBE, vagy valami francia rap-et. ezek mennek ahoz a kocsihoz is:D)
-
xxxpaulxxx #1482 Hát nem tudom srácok ti hogy vagytok vele... de én rég láttam ennyire jó arcade autós játékot:DD Nem tudok róla lekattanni:) -
#1481 Na igen.... -
#1480 igazság szerint egy forgalom javításnak én is örülnék.. szar, hogy a végén a városi forgalom 90%- a a következőkből áll: Camaro, A4, Corvette rendőr... Az A4 még ok tucat verdának, de a Camaro, Corvette meg az ilyenek azok nem... -
#1479 Azért többet is kihozhattak volna a filmkészítőből.
Engem az érdekel nagyon, lesznek-e modok, amik tökéletesítik az autókat, elsősorban néhánynak a fals hangját. És a Várost is kicsit feltupírozhatnák, + még 1-2 autó. -
#1478 én most a sztory és minden más feladat végeztével nekiálltam filmeket összerakni :D na meg a film módban kurva jó képeket lehet csinálni a szabad mozgású kamerának köszönhetően :) -
SBT #1477 Énis végig szoktam ilyenkor gondolni a véleményemet a játékról. Driver esetében arra jutottam hogy nagyon jó volt a sztori mód, még vannak activity-k meg a movie challenge-ek. Sajnálom hogy vége lett a sztorinak ilyen hamar, direkt húztam halogattam, de őszintén szólva nem igazán vannak dolgok amik arra motiválnának hogy megint neki essek a sztorinak. A játék viszont nagyon jó. -
mester1987 #1476 az jó, mert nem egy ember van akinek nem működik a multiplayer eredeti játékkal :D -
#1475 Ha ott nem foglalkoznak vele,akkor szerintem sehol sem találsz mást:( -
mester1987 #1474 Nem tudja valaki, hogy a játék hivatalos fórumán kívül hova írjak ha hibákat tapasztalok a játékkal, mert ott semmi segítség és kérdéses, hogy a kiadó egyáltalán olvassa -
#1473 Az zsír :) -
#1472 filmes feladatokat unlockolsz... igazi híres amcsi filmek jeleneteiben kell boldogulnod.. -
Totoo #1471 Hali a kormány már nekem is működik csak sajnos apedál nem a logitech gaming softwareba be van pipálva a report combined pedals de még se mükszik a pedál. -
#1470 Talán a crysis warhead listája volt über. Anno végignéztem: több mint 20 percig mentek a feliratok OMG!!
Egyébként én mindig végignézem minden játéknak a credits-ét. Ilyenkor végiggondolom a játékot és mikor kiírja hogy special tanks meg a hosszú végszöveget, all rights reserved meg ilyesmit akkor vagy elégedetten bólintok, hogy ez klassz volt vagy pedig kilépés után a következő amit elindítok az a játék uninstallja :DD
Kérdés: Vannak elszórva ilyen movie izék. Ha azokat felveszem unlockolok valamit a szerkesztőben? -
#1469 Tökéletesen müködik igen! De szerintem ha nem az egész mappát másolod hanem csak azt a pár fájlt, akkor neked is fog rendesen..... -
SBT #1468 Te jó ég. A készitők listája sacper... lehetett vagy 15 perc. Memtudom hogy át lehetett-e volna nyomni de végig néztem hátha van utánna valami extra... Hülye voltam. -
Totoo #1467 valakinek az alapján jó lett???? -
Totoo #1466 köszi, de ugyan ugy csináltam mint a leírás és nem jó -
#1465 Banner alatt,kormány beállítás! -
Totoo #1464 Hali valaki tud valamit arra, hogy játszhassak g25-tel a játékban?
-
mester1987 #1463 oké, csak azt nem tudom hol írnak választ vagy egyáltalán hírt hogy közeleg-e valami, bár a hivatalos oldalát is kell nézni a game-nek ;) -
HUN BECSEHELY #1462 Majd irj,ha kaptál vállaszt,vagy irtak valami okosságot. -
mester1987 #1461 nincsmit...ez egy jó játék lett, fejlődik a Driver végre, nem hagyhatjuk hogy ennyi hibával megússza... -
HUN BECSEHELY #1460 Köszi.Végre valaki aki tesz is érte,hogy jó legyen.Köszi Mester -
mester1987 #1459 majd még írok a hivatalos fórum valamely topikjába