Driver: San Francisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont az elõbb találtam meg és sikerült!
Köszi! Köszi mindenkinek mindent!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Megtaláltam, hogy hol kell állítani de a holtjáték akkor is marad ugyan úgy.
G25-ön próbáltam de csak a kormányt lehet jobban fordítani de a holtjáték egyáltalán nem változik.
A kormányzási szöget /holtjátékot/ hol kell állítani? Már csak azt nem találom minden más sikerült.
Köszi mindent!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
En azthittem, hogy ez a game a Driver nevu jatek folytatasa, de semmi koze nincs hozza.
Szep, jo, de egyreszt full konzol erzetem van, az autok szinte iranyithatatlanok, es ez az elejen meghalok es valami pontokat kell gyujtogetnem szellemkent... Ha NFS-ezni akarok azt jaccom, es gyujtom a reputaciot, de ebben igy csalodtam, nagyot. Ha elmenne meg az a regi driver az uj gepeken, akkor azzal tolnam, mert ezerszer jobb.
Cscs
Battletag: coolpet#2467
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nálam így néz ki:
(azt elfelejtettem hogy nekem 64bites rendszerem van)
Tuningtrabi a 635ös hsz-t tanulmányozd át.
"Enabling G25/G27 support :
1- Open the Driver San Francisco\Input\0x046d folder you'll find two folders and a file named 'description'. Copy and paste the 0xc295 inside the same folder and rename it 0xc299 if you have a G25, or 0xc29B for a G27.
2- Make sure you have the "Pedals Reported As Combined" unchecked in your wheel's Windows controller panel.
3- In case the steering doesn't respond when you satrt the game, alt-tab to desktop, go into Shift mode and come back to the car a few times till the steering responds. Once it starts it's fine. "
Mit kell csinálni, hogy be tudjam állítani a kormányt?
Leszedtem azokat a fájlokat de hova kell másolni?
Logitech-es kormány jó?
Alapból a kormányzás nem mûködik nálam és nem is tudom állítani, de a gázt és féket a gamepad beállításánál arra rá tudom állítani. Ott érzékeli a gázt és féket de a kormánynál nem. Utána a játékban is jó csak kanyarodni nem tudok.
Ha tud valaki segíteni please!
Elõre is köszi!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nekem ez elõtt volt egy Logitech kontrollerem, az nem volt pontos, elmászkált a potméter, kurva nagy holtjátéka volt.
A kontrolleres autóvezetést persze szokni kell, de én 2 hét alatt nagyon megszoktam, mondom 4 hónapja nem nyúltam a kormányomhoz, fent van a szekrény tetején, belepte a por, pedig rendszeresen indulok Race On szimulátor bajnokságokon..
Asszem egy darabig még hagyom a gépen és krúzolgatok. Egyedül egy photo módot hiányolok, ahol fasza képeket lehet csinálni...
"Leszeded ezt és kicsomagolod egy tetszõleges mappába. Elindítod az x360ce.exe file-t és beállítod a kontrollert. Ha olyan kontrollered van, ami alapból be van állítva, akkor alul a Presets részen kiválasztod. Nekem Logitech RumblePad 2 van (azaz nem használom, de elõvettem most a szekrénybõl, hogy beállítsam nektek), így nekem elég volt kiválasztanom a Logitech Cordless RumblePad 2-t. Ha beállítottad/kiválasztottad, akkor utána Save! Fontos, hogy a beállítások elmentõdjenek! Kiléphetsz, majd a dinput8.dll, msvcr100.dll, x360ce.ini és xinput1_3.dll file-okat (Igen, mind a 4 file-t!) másold be a Driver mappába, ahol a driver.exe is van. Kész, lehet játszani! Így egyébként be tudjátok állítani a kormányokat is."
kihasználtságát kikapcsolt Vsync,anti-aliasing és 1440x900-as felbontás mellett 80-90% (FPS 50-70) azonban, ha rendõrõk üldöznek 90-97% (FPS 20-30) között változik!
Medál of Honor Limited Edition fullon 100%-os volt és nem szaggatott.
Lement 25fps-re és meg nem mozdult onnan, még ha olyan helyre is mentem ahol lennie kellene fps-nek.
AZ meg hogy ronda, szvsz nem fognak vele variálni. Nem hinném hogy PC-n akkora kasszasiker lenne hogy megérje nekik foglalkozni vele.
Win7 :Users-->neved-->documents-->ubisoft
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB