1877
driver.png
  • bulba
    Ha soha nem próbálod meg.
  • HUN BECSEHELY
    CD Galaxis.?Soha nem fogja.
  • bulba
    Vidd vissza ahol vetted, csak kicserélik!
  • HUN BECSEHELY
    Az elsö a Játéké,a második a Plussz Cuccoké.Csak tudod az a Gáz,hogy nem találtam meg,hova kell beirni a Másodikat,és Eredetim van,de Kapcsolódási Hibával,nem enged fel Online-ra.Porosodik a Polcon
  • Béla9248
    Tudja esetleg valaki hogy miért van 2db cd-key? Driver SF és Driver SF ULC!
  • Béla9248
    Penge, angol tudásúak tanulmányozhatnák kicsit!
    Gamepad és kormány beállításokra itt egy fájl! Nem emulátor!
  • Béla9248
    Pont nem ezekre gondoltam de ja! Maradok az izmosabbik fajtánál! :) Csak ez a k...a Ubi ba..hatna valamit a szeróval mert így ki a picsámat üldözzek?! Nem hiszem el hogy ennyire szarnak bele!
  • Ryder62
    Bogár , DeLorean meg egyéb ilyen nyalánkságok az epic :D Hány játékban voltak ilyen verdák...?

A szupercsapat furgonról ne is beszéljünk :D
  • Béla9248
    Bizony, bizony! 3 napja vettem meg és nem bírom letenni! Nagyon bejön! A küldiket nem is nagyon tolom inkább csak kocsikázok! Csak a régi verdákkal! Bár jobb lenne ha lehetne váltani, emelné a hangulatot de így is tökéletes lett! Számomra! :)
  • Ryder62
    Ne is mond. Pár napja tolom csak és rohadtul bejön. Főleg a shift rendszer. Olyan hatalmas tömegkarambolokat lehet művelni hogy nem igaz. És erre jönnek rá a küldik. Kamionnal letarolni a szembe jövő versenyzőket fenomenális.

Persze szídtam a shiftet mint a bokrot de nem kellett volna. így legalább nem rókabőr játék.
  • mester1987
    Jó a kérdés, nagyon jó...
  • Syrakusa
    Az szopacs,köszi!
  • Csokis
    Ez ilyen, nem tudsz mit tenni ellene.
  • ffxi
    Nem tudjátok, hogy mi a franctól XP-n fut rendesen és Win7-ben pedig szaggat?

Rendszerem: 4GB DDRII, C2D 6550, 512MB 4850, Win7 x64 Ult.
  • Syrakusa
    Szasztok!Hol lehet a fényerőt állítani vagy az árnyékokat kikapcsolni....Carckelt cuccal próbáltam de ahol árnyékok vannak/épületeké/ott lófa...t nem lehet látni,tiszta sötét.
    Fényerő állítást meg nem találok.Ez a crack miatt lehet ?Vkinél jelentkezett ilyen probléma?
    Előre is köszi a segítséget!
  • pisztácia
    Nekem is bejön. Mondjuk én kértem 100%-os mentést, mert nekem túl nehezek voltak a küldik. Kb 5-ös chapterig jutottam el.
    Anno a driver 1-be pont ugyan ez volt. Ott is csak autókáztam.
    A legjobb autó benne a Chevrolet Chevelle SS. teszek be háttérbe valami zenét és uccu neki:D
    (mondjuk EAZY-E, Dr DRE ICE CUBE, vagy valami francia rap-et. ezek mennek ahoz a kocsihoz is:D)
  • xxxpaulxxx
    Hát nem tudom srácok ti hogy vagytok vele... de én rég láttam ennyire jó arcade autós játékot:DD Nem tudok róla lekattanni:)
  • Kit--Kat
    Na igen....
  • w77d
    igazság szerint egy forgalom javításnak én is örülnék.. szar, hogy a végén a városi forgalom 90%- a a következőkből áll: Camaro, A4, Corvette rendőr... Az A4 még ok tucat verdának, de a Camaro, Corvette meg az ilyenek azok nem...
  • Kit--Kat
    Azért többet is kihozhattak volna a filmkészítőből.

Engem az érdekel nagyon, lesznek-e modok, amik tökéletesítik az autókat, elsősorban néhánynak a fals hangját. És a Várost is kicsit feltupírozhatnák, + még 1-2 autó.
  • w77d
    én most a sztory és minden más feladat végeztével nekiálltam filmeket összerakni :D na meg a film módban kurva jó képeket lehet csinálni a szabad mozgású kamerának köszönhetően :)
  • SBT
    Énis végig szoktam ilyenkor gondolni a véleményemet a játékról. Driver esetében arra jutottam hogy nagyon jó volt a sztori mód, még vannak activity-k meg a movie challenge-ek. Sajnálom hogy vége lett a sztorinak ilyen hamar, direkt húztam halogattam, de őszintén szólva nem igazán vannak dolgok amik arra motiválnának hogy megint neki essek a sztorinak. A játék viszont nagyon jó.
  • mester1987
    az jó, mert nem egy ember van akinek nem működik a multiplayer eredeti játékkal :D
  • Maximus4
    Ha ott nem foglalkoznak vele,akkor szerintem sehol sem találsz mást:(
  • mester1987
    Nem tudja valaki, hogy a játék hivatalos fórumán kívül hova írjak ha hibákat tapasztalok a játékkal, mert ott semmi segítség és kérdéses, hogy a kiadó egyáltalán olvassa
  • Ryder62
    Az zsír :)
  • w77d
    filmes feladatokat unlockolsz... igazi híres amcsi filmek jeleneteiben kell boldogulnod..
  • Totoo
    Hali a kormány már nekem is működik csak sajnos apedál nem a logitech gaming softwareba be van pipálva a report combined pedals de még se mükszik a pedál.
  • Ryder62
    Talán a crysis warhead listája volt über. Anno végignéztem: több mint 20 percig mentek a feliratok OMG!!

Egyébként én mindig végignézem minden játéknak a credits-ét. Ilyenkor végiggondolom a játékot és mikor kiírja hogy special tanks meg a hosszú végszöveget, all rights reserved meg ilyesmit akkor vagy elégedetten bólintok, hogy ez klassz volt vagy pedig kilépés után a következő amit elindítok az a játék uninstallja :DD

Kérdés: Vannak elszórva ilyen movie izék. Ha azokat felveszem unlockolok valamit a szerkesztőben?
  • Béla9248
    Tökéletesen müködik igen! De szerintem ha nem az egész mappát másolod hanem csak azt a pár fájlt, akkor neked is fog rendesen.....
  • SBT
    Te jó ég. A készitők listája sacper... lehetett vagy 15 perc. Memtudom hogy át lehetett-e volna nyomni de végig néztem hátha van utánna valami extra... Hülye voltam.
  • Totoo
    valakinek az alapján jó lett????
  • Totoo
    köszi, de ugyan ugy csináltam mint a leírás és nem jó
  • Maximus4
    Banner alatt,kormány beállítás!
  • Totoo
    Hali valaki tud valamit arra, hogy játszhassak g25-tel a játékban?
  • mester1987
    oké, csak azt nem tudom hol írnak választ vagy egyáltalán hírt hogy közeleg-e valami, bár a hivatalos oldalát is kell nézni a game-nek ;)
  • HUN BECSEHELY
    Majd irj,ha kaptál vállaszt,vagy irtak valami okosságot.
  • mester1987
    nincsmit...ez egy jó játék lett, fejlődik a Driver végre, nem hagyhatjuk hogy ennyi hibával megússza...
  • HUN BECSEHELY
    Köszi.Végre valaki aki tesz is érte,hogy jó legyen.Köszi Mester
  • mester1987
    majd még írok a hivatalos fórum valamely topikjába