1877
-
#1538 Nem! Van New Game, New Game Plus és Continue! De amikor végigtoltam a storyt már megvolt a kocsi szal nem értem! -
mester1987 #1537 mármint a garázsban? más PLUS nincs??? -
#1536 de nem a tuningolt verziót, a sárgát amivel sztoriban mész.. -
#1535 A 70' Dodge Challengert? Eddig is tudtam választani! -
#1534 megkapod a főhős kocsiját... -
#1533 Amikor végigtolom a storyt kapok egy plus valamit. azon kívül hogy mindent ujra kezdek van valami más is? -
#1532 Probáld már meg akkor!
-
#1531 ok, thx -
#1530 igen -
#1529 Ha végigviszem a sztorit, utána lehet még furikázni a városban, stuntokat és egyéb dolgokat befejezni? -
#1528 Például innen. -
#1527 és ezt hol lehet tölteni?
-
mester1987 #1526 Így aki teheti,
...kérjük hagyja ki -
mester1987 #1525 Kár érte az időt is fecsérelni, ennyit ért a majd 1 oldalas hibalistám a fórumon -
mester1987 #1524 HDR-t se láttam benne -
Laci82 #1523 Pedig azt írták ez megoldja az akadozást,de én ezt nem vettem észre.
In some rare cases players may observe FPS stutter. This is now fixed. -
Laci82 #1522 Semmit,ill számomra semmi észrevehetőt.
Ugyanúgy akad és nem ismeri fel a Logitech gamepadom -
mester1987 #1521 igen van én is most nézek csodálkozó fejjel...bár még nem tudom mit javít :P -
HUN BECSEHELY #1520 Van 1.03-patch? -
#1519 576ot sem érdemes kérdezgetni, lehúzós banda... -
#1518 Bementem ma az 576-ba hogy mit is tudnánk kezdeni ezzel!? Jelenleg én vagyok az első aki ezzel a panasszal érkezett! Nagy telefonálgatások után annyi választ kaptam hogy biztos nem tudom a routerem beállítani és ezért nem enged fel! Mondom ez mind rendben is van mert tényleg hülye vagyok ehhez, na de hogy mindenki az legyen az egy kicsit gyanus nem?! Mondta a srác ha megtud valamit értesíteni fognak telefonon! Mondom köszi! Szevasz!
A kezem szakadjon le ha még egyszer pénzt adok Ubis lemezért! -
#1517 Storno! -
#1516 Megakadtam! Vááááá! 5. vagy 6. chapternél filmkészítés vagy mi a szösz. 100 kell előznöm vagy valami ilyesmi bár lehet hogy nem de nem vágom mi a picsát kell csinálni! -
#1515 Nem lesz ebből semmi sem sztem! Ha eddig nem csináltak semmit már nem is fognak! Én holnap bepróbálom visszaviszem mert erre pont elég lesz a tört is! Ne árulják ha nem müxik rendesen! -
#1514 Azért rohadjon meg az ubisoft, hogy az emberek felének nem megy és szarnak rá.... -
janik #1513 elinditom a jatekot és azt irja ki a montior üzenete hogy "nem ez az optimalis mód" de alatta meg hallom megy a game. ilyenkor mi a teendő ?? Előre is KöXi .... -
#1512 Kipróbáltam router nélkül én is de semmi! -
#1511 Esetleg itt..... -
Szabi1991 #1510 router nélkül se engedett csatlakozni.. -
#1509 Erről volna szó! -
HUN BECSEHELY #1508 Belinkelnéd,ha szépen megkérünk? -
#1507 Én nem találkoztam vele. -
#1506 tegnap belinkeltek valami leírást angolul, ahogy elnéztem a portokról volt szó, azt nem próbálta senki? -
#1505 Szarnak ezek rá hogy mi a baja a vásárlónak! Csak vedd meg ez a lényeg! -
HUN BECSEHELY #1504 A Mult héten Hivtam minden nap a Kiadót,azok meg baszták felvenni a Telefont.Azok sem jobbak ezek szerint. -
#1503 Akkor miért nem olvasgatják?! A CD-Galaxis semmit sem fog csinálni majd figyeld ki! Bár ne így legyen! -
HUN BECSEHELY #1502 Irtam a CD-Galaxisnak egy levelet,kiváncsi vagyok milyen Vállasz jön.Amugy van itt a Fórumba olyan akinek megy. -
#1501 Nem bizony! De nem vagyok benne biztos hogy az ubi szerverrel van a gond! Sajnos nem rendelkezem nagy angol tudással de nézegetem a hivatalos forumot és mintha játszanának multit! Bár könnyen lehet hogy nem így van! :D -
HUN BECSEHELY #1500 Neked sem megy?
-
#1499 Kezdem nagyon elveszteni a türelmem! Multit akarok! :D Szét fogom törni az lesz a vége! :D