6837
...
-
Gathavor #2915 Sziasztok,
Valaki tud adni egy linket az 1.2-es patchről? Mindenhol írják, hogy megjelent, de sehol nem találok download linket:S -
Nagydög #2914 Eleg viccesek a keszitok. A Helios One-nal talaltam ket aknat a polcon. Orultem is nekik, mig ki nem derult, hogy elesek,es a pofamba nem robbantak -
#2913 rádióaktív nem nehéz űrruhával és lélegeztetőkészülékkel -
#2912 Utána néztem közben máshol, és jellemzően bebugol a küldetés, ha a magas science skilles párbeszédopcióval indítja a karakter. Betöltöttem a bunkerbe lépéskor generált autosave-t, csak az alap párbeszédopciót használtam, és sikerült. :)
Viszont:
Brotherhoodos küldi elvitt már két vaultba is, hát eddig ezek azok a helyszínek, amik a legjobban adták a fallout feelinget :) A radioaktív is, meg a növényes is.. Remélem lesznek még hasonló hangulatú helyszínek. -
lammaer #2911 Lehet hulyen hangzik, de sztem nem egyszerre kell 3x megtalalni az 1 perc alatt, hanem több 1perces próbálkozásból összesen.
Legalábbis én tudom, hogy 3x nem találtam meg 1 perc alatt, azt mégis megadta pár próbálkozás után a küldetést... -
#2910 Jó,azt tudom..De mennyi lesz még később?Azt nem lehet tudni? -
#2909 Lesz, de PC-re még nincs megerősítve. -
#2908 Hány kieg lesz a New Vegashoz egyébként?
olvasgattam a wikit és elég sok utalát tettek bele a Van Burenből..Megcsinálhatnák:P
Sőt én azt se bánnám,ha az egész országot megcsinálnák..V akár az egész világot...:P -
#2907 hát passz...lehet akkor dönti el a program, hogy azon a gépen van-e, amikor megnyitod ...bár ennyi erővel az is lehet, hogy ugyanazon gépen próbálkozva előbb-utóbb elkapod...jobb ötletem nincs, mint hogy próbálkozz, nekem 4-5 alkalom után sikerült...
-
#2906 Nem érted. A vírus nincs egyik terminálon sem. A csávó mondja, hogy most ugrott, tolok neki egy quicksave-t, és végignézem az összeset, de nincs egyiken sem. -
#2905 próbálkozz, előbb-utóbb meglesz -
#2904 Hidden Valley vírusirtás: kettő terminálon már partícionáltam a vírust, ám harmadik nekifutásra egyik terminálon sem fellelhető. :/
Any Ideas? -
#2903 A legutóbbi 1.2-es javítás:) -
Hotomi #2902 Purge Cell Buffers -
#2901 És melyik az? -
#2900 Na, én kijátszottam. Egyelőre nem érzek magamban elég erőt, hogy újra kezdjem és másik szálon nyomjam végig!
Köszi nektek az eddigi segítséget, sziasztok! -
#2899 egyébként Vault 34 fegyverei borzasztó állapotban vannak, azt hittem, felszerelhetem néhánnyal Boone-t, de inkább a sajátjaimat javítom meg velük... -
#2898 érdekes esemény történt. aktivizálódott nálam az I could make you care quest, anélkül, hogy találkoztam volna Veronicával. azután direkt elkezdtem keresni, de a 188-asnál nem találtam meg. valami olyasmi az üzi, hogy return back to the elder with stg, nem jegyeztem meg pontosan...
-
#2897 Az jó lesz mert néha elégé falba ütközöm miatta. -
Hotomi #2896 Találtam egy modot ami segített a szaggatásos problémámon, a lényege az volt, hogy az alap játék nem törli maga után a memóriát amikor beltér/kültér közt mozgunk. Most már nem szaggat annyira, és végre vats nélkül is tudok harcolni -
Hotomi #2895 Olvasgattam a hivatalos fórumon, és ott J. Sawyer írta, hogy már dolgoznak a javításon. -
#2894 Hmm.Egyre jobban tetszik ez a mod,lehet leszedem:O
Már csak HD textúrák kellenek és EPIC PWNAGE!!
Stunning
Early Morning Storm
Camp SearchLight At Dawn
Sign of Hope
Nuclear Memories
És itt a MOD:
Nevada Skies -
#2893 És még hátráltatnak is ezzel a hozzáállással. Nem csoda hogy a Mod-erek előbb megcsinálják ezt mint a fejlesztők. -
#2892 Hozzájuk csak egy küldetés folyamán tudsz majd bejutni, amit Arcade küldetéseként vehetsz majd fel a játék vége felé. -
#2891 Inkább egy rendes javítást adnának ki már a játékhoz (és a Geck-hez) nem olyant ami még több hibát tesz a játékba. -
WNW #2890 A Remants bunkerbe hogy lehet bejutni..? Az ajtohoz kulcsot ker, a terminalt meg nem engedi hasznalni.. -
#2889 Power armorban vagyok, kinyírtam azt a légiós-kardos fickót, jön az NCR Generális. Dumálunk, utána 1 mp alatt szarrá lőnek, időm sincs gyógyulni. Mit csináljak? -
#2888 hááát "will be available exclusively on Xbox 360" :(
de a remény hal meg utoljára -
Hotomi #2887 Nekem kissé Bioshock-osnak tűnik az első DLC. Úgy néz ki, hogy Veronica nevelőapjáé Elijah-é lesz a főszerep, legalább megtudjuk mi is történt vele. Remélem pc-n is elérhető lesz majd nem csak xboxon. -
#2886 Nekem ki kellett jönnöm, mielőtt meglett volna a pulse rifle.. :/ Viszont megmentettem valami bent rekedt arcokat, tök véletlenül.. Visszamegyek majd a REPCONNhoz űrruháért, aztán nekiesek mégegyszer.. Persze csak azután, hogy feltöltöttem a radaway készletemet.. -
lammaer #2885 Hangulatos :) -
#2884 -
#2883 na, Vault 34 megvolt... eléggé ide-oda futkározós, ráadásul a végén elfogyott a radawayem, 700 fölé csúszott a radom, nem tudtam már futni, csak gyalogolni, így kecmeregtem ki a Vaultból.
viszont amint kijutottam, tudtam fast travelezni, gyorsan new vegas klinikán kikúráltattam magam, viszont továbbra sem tudtam futni. ekkor jöttem rá, hogy egy TAB (pipboy) közben benyomhattam a caps lockot is. hogy erre miért nem gondoltam korábban :)))) -
#2882 pont be akartam tenni :)) -
#2881 amikor valaki pont jókor van jó helyen megfelelő ujjal a print screen gombon...
-
#2880 Közben elég lol módon előkerült. (a semmiből, a 34es óvóhelyen a föld alatt :DDDDD ) -
#2879 konzolba:
prid 0010d8df
moveto player
ha mázlid van, működni fog. ha nem, nézz itt körül. -
#2878 ilyen esetekre van nálam pár adag ant nectar, az 4-gyel növeli az str-t és máris fast travel -
#2877 Lolmi történt velem...Nem tom emlékeztek-e,h irtam h bugos szar az egész,mert kaszinóból kifele jövet nem adta vissza a fegyóimat és vissza kellett irkálnom őket konzolban magamnak...Bemegyek Topsba átváltani a pénzemet,amit árusnál is lehetne lol,de mindegy..Bemegyek,átváltom,megyek ki és túl vagyok terhelve hm..mi a fasz...196/200 helyett 286/200..Azanxád..
Aztán nézem,h a Gomorrahból elbugolt fegyóim a Topsból kijövet visszajöttek :O
Kb. fél órát vánszorogtam,mire elértem a Gun Runnershez és leadtam a felesleges fegyókat olyan 8000 capseért..ingyen pénz :P -
#2876 Eltűnt az agyas blöki. Hogy tudom előkeríteni? Próbáltam felmarkolni edét (hátha akkor visszakerül a kutty vegasba..), de az meg nem hagyja magát így.