Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'hogyha ellopod a pénztárcám azt kívánom dögölj meg,karácsonykor folyon ki a szemed,szülessen torz gyermeked,dögöljön meg a beled ha hozzányúltál pénztárcámhoz fossad ki a szívedet'
Racism is a weapon of mass destruction!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[merlinw.org]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Zárt térben ilyet sose csinált.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem vettem el tõle semmit, mégis egy idõ után abbahagyta a lövöldözést, és machetével támadt. Ez alapján logikusnak tûnt, hogy kifogyott a lõszere.
Ekkor adtam neki a service rifle-t és ammot, amit használt is szépen. Amikor az is kifogyott, megint machete, megint adtam neki, stb.
Magától soha semmit nem szedett fel nálam eddig.
DB
Emellett ugyanolyan fegyverrel vagy vérttel tudod javítani az adott fegyvert/vértet (kijelölöd az eszközt az inventoryban és R billentyût nyomsz). Amennyiben meg felveszed a 90-es repair skill esetén felvehetõ perk-et ami engedi hogy kombinálgass, na onnantól szinte bármivel bármit javítasz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Közelharci fegyvert meg elõkap akkor is ha van még lõszere, de zárt helyen vagytok és így kialakulhat közelharc. Ja meg különösen szereti passzív módban elõkapdosni a bicskáját. 😊
Aki meg nem akarja hogy foylton elsõként lõjjön, az tegye át passízv módba õkelmét. Amíg valaki meg nem támadja õt vagy a karaktert addig nem fog nagyon durrogtatni és kicsit hátrébb is marad.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
DB
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
DB
DB
Mikor kifogyott neki az 5.56 mm, szépen elõvette a lever-action shotgunt, és azzal is takarít rendesen 😊
DB
Nekik segítek így elég felháborító hogy azt a könyvet a sarokba nem adják nekem ide soha.
Ha elveszem mindig odajön valaki és visszateszi.
Viszont rájöttem ha elolvasom míg odaér akkor már nem tud mit elvenni <#papakacsint>#papakacsint>
Ebbe a STRIP be hogy kell bejutni 2000 caps nélkül? jelszót kérnek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Camp Searchlightnál folyamatosak a harcok és az elesett katonák, mindkét részrõl.
Nelsonnál sok a légiós, akikre rászabadíthatod az NCR-t, jó kis mészárlás és sok jó frakció páncél!
Egyébként, meg New Vegasban, akármilyen viszonyban vagy a Légióval teljes megbocsátást kapsz, szóval addig fel lehet szerelkezni (értsd öld a légiósokat, amúgy is megéri mert sok quest és sok loot, meg sok xp jár érte+ Boone questje is ehhez kapcsolódik)
Novacban az egyik bungallóban van egy Andy nevû Ranger, akinek csinálhatsz egy Free questet, ami abból áll, hogy ellenõrizz egy Rádiósállomást, na ott is találsz halott ncr-osokat, köztük egy ranger-t is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Science és lockpick nyilvánvaló ki kell gyúrni 100-ra, én viszont ganyit se rakok speechre/sneakre. Helyette pakolok a barterre (jobban jön a caps a boltban) meg a survivalra (a különféle igy készíthetõ kaják nagyon jól hozzák vissza a HPt, igy csak kritikus helyzetben kell stimpackot használni).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én óránként megpakolom mindkettejüket. Aztán visszamegyek a táborhelyemre, szétszortirozom a dobozokba a cuccaim (eg: kaja, fegyverek, páncélok, építéshez szükséges kütyük, eladni valók), megsütögetem a steakeket, és üresen megyek tovább.
Kell egy hely ahol sok doboz van egy helyen, és már lehet is harácsolni.
Gáz is lenne ha mindenemet be kéne zsúfolni 3*200kg-ba 😊