Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
mármint folyjon..bocsánat xD

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
atom, asszem am este kilopom mindenkinek a szemét xD

'hogyha ellopod a pénztárcám azt kívánom dögölj meg,karácsonykor folyon ki a szemed,szülessen torz gyermeked,dögöljön meg a beled ha hozzányúltál pénztárcámhoz fossad ki a szívedet'

Racism is a weapon of mass destruction!

kb. fordítás: "Iszol egy kortyot a megbízható Vault13 flaskádból"

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem kell feltölteni, olyankor azt mondja hogy "meghúztad a kulcsodat". Amíg a leltáradban van, ezt csinálja, ilyenkor elvileg gyógyít kicsit.

MerlinW
Állandóan kiírkálja, hogy ha töltsem fel a Vault13-as kulcsaomt, ezt miért és hogyan?😊 Nem látom negatív hatását, csak zavar, hogy nem értem mit szeretne vele😊

[merlinw.org]

berlinboy6329
Állat lenne..Ha nem "merülne ki"...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DonnieBrasco
Ja, és pont hogy a szabadban kezdett messzirõl machetével nekirohanni mindenkinek.
Zárt térben ilyet sose csinált.

DB

A ti kung-futok nem erős!

JethroHUN
Senki ne használja a Mikoto companions de-equipable modot, most Cass-nek az a caravan shoti full automata lett :S amikor vissza adtam neki, most már a bot is töltés nélkül lõ vele. durva. És tényleg értelmetlen nekik fegyvert adni még 1 lövéses fegyverbõl is rém gyorsan elhasználnak minden lõszert.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DonnieBrasco
Nálam nem ez történt.
Nem vettem el tõle semmit, mégis egy idõ után abbahagyta a lövöldözést, és machetével támadt. Ez alapján logikusnak tûnt, hogy kifogyott a lõszere.
Ekkor adtam neki a service rifle-t és ammot, amit használt is szépen. Amikor az is kifogyott, megint machete, megint adtam neki, stb.

Magától soha semmit nem szedett fel nálam eddig.

DB

Repair kit-et legegyszerûbb gyártani és így hamarabb lesz mintha boltban keresnéd.

Emellett ugyanolyan fegyverrel vagy vérttel tudod javítani az adott fegyvert/vértet (kijelölöd az eszközt az inventoryban és R billentyût nyomsz). Amennyiben meg felveszed a 90-es repair skill esetén felvehetõ perk-et ami engedi hogy kombinálgass, na onnantól szinte bármivel bármit javítasz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A saját fegyverüket nem szabad elvenni tõlük, mert ahhoz korlátlan mennyiségû lõszerük van alapból (ezért is nem jelzi ki külön a játék). Boone esetében végig elég lesz nála a saját fegyvere, de ha lát neki tetszõt azt úgyis felkapja és amíg bírja lõszerrel azt használja.

Közelharci fegyvert meg elõkap akkor is ha van még lõszere, de zárt helyen vagytok és így kialakulhat közelharc. Ja meg különösen szereti passzív módban elõkapdosni a bicskáját. 😊
Aki meg nem akarja hogy foylton elsõként lõjjön, az tegye át passízv módba õkelmét. Amíg valaki meg nem támadja õt vagy a karaktert addig nem fog nagyon durrogtatni és kicsit hátrébb is marad.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

DonnieBrasco
Boone egymaga elég 😄 Nemtom én játszom-e túl könnyû szinten, de tiszta Rambó a csóka.

DB

AnarchoiD
hardon, supermutanst olni egy borotvaval ... na az a kihivas mindez csapattagok nelkul persze

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
jah,én Cassnek akartam, több csapatárs moddal játszok, de ha kész a küldije akk elküldöm bõven elég boone+ed-e

DonnieBrasco
Így van, SMG-t adni Boone-nak teljes hülyeség, mert kb 2 ellenségre ellõt 5-6 tárat. Még az egylövetõ service rifle-ból is elperzselt vagy 200 lõszert 1-2 óra játék alatt. Lõ, mint a vakegér, akkor is, ha rejtve van az ellenség félig.

DB

Encore
Azért very hardon + Hc mod + saját szabályrendszer (nem használok energia fegyvert, csak hagyományosat, nem viselek páncélt csak ruhaanyagú dolgokat ,kivéve a sugárzás elleni öltözeteket), így azért van kihívás keményen. 😄 Velem van Boon és ED-E, így van annyi lépéselõnyöm, hogy elõbb észlelem az ellenséget, mint õ engem és tudok taktikázni, enyém a meglepetés ereje. A Viper klán egyik bázisát írtottam ki, de kellett pár nekifutás, hogy sikerüljön, a fenti körülmények miatt kb 2 lövés a nagyobbik fegyverükbõl és halott vagyok. Felnõtt deathclawt el tudunk intézni ugyan, némi taktikázással, de ritkán vannak egyedül a rohadékok. 😄
JethroHUN
<#wilting> megvan, mért nem használt soha más fegyvert Cass, hiába vette mel moddal a caravan shoti, mert csak az alap fegyójukba van öröklõszer, egy ideig, mert kipróbáltam nem volt nálam 20as shoti ammo, de lõttem vele töltés nélkül 😄 Így már érthetõ, ohh... így gyorsan elfog fogyni a lõszerem akkor x) pedig lmg-t akartam neki adni, így marad az assault carabine 😄

Na végre ! Ranger lett belõlem, így már egész más a fíling ! Most már jó lesz beköszönni Kajzárhoz ! mégegyszer köszönöm !
DonnieBrasco
Nálam nem szed fel senkitõl semmit. Amikor elõször fogyott ki a távcsövese, nekiállt machetével rohamozni, majdnem le is lõttem ahogy nyomta Zrínyi-style.

DB

JethroHUN
tudom, nálam is õ a fegyver mester, de teljesen magától! szedi fel a fegyókat, és akkor azzal megy ha kifogy a távcsöves puskája.

DonnieBrasco
Nemtom, nekem Boone nagyjából azzal pusztít, amit adok neki, és jó hatásfokon. Gagyi service rifle-al olyan fejeseket osztott a messzi távolban levõ mobokra, hogy csak irigykedtem 😄
Mikor kifogyott neki az 5.56 mm, szépen elõvette a lever-action shotgunt, és azzal is takarít rendesen 😊

DB

JethroHUN
Nincs rá vmi mod h a csapatársamat rábírjam vmi más fegyver használatára? (Cass-t) hiába veszem el tõle azt a vacak caravan shotgunt-t (reequip mod) azért sem használna semmi mást amit berakok hozzá, minden féle fegyvert próbáltam, lmg-t assault rifle, 10mm smg, pisztoly semmi.

Hálás köszönet a segítségekért !
DonnieBrasco
Ugyanolyan fegyverrel tudod, R gomb.

DB

tudja valaki hogy tudom megjavítani a fegyómat illetve a páncélomat? Nme találok repair kitet, venni nemtudok crossban és jó lenne feljavítanom egy picit. Repair skillem az meglenne hozzá...Köszi válaszokat!

Shiwo
ez de kemény 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

NCR rõl jut eszembe meg a lopásról.
Nekik segítek így elég felháborító hogy azt a könyvet a sarokba nem adják nekem ide soha.
Ha elveszem mindig odajön valaki és visszateszi.
Viszont rájöttem ha elolvasom míg odaér akkor már nem tud mit elvenni <#papakacsint>
Ebbe a STRIP be hogy kell bejutni 2000 caps nélkül? jelszót kérnek.
Ez nagyon komoly... <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Durva😊

Egymás öldösik lépten, nyomon, így nem nehéz találni a kívánt páncélzatokból pl.:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Camp Searchlightnál folyamatosak a harcok és az elesett katonák, mindkét részrõl.

Nelsonnál sok a légiós, akikre rászabadíthatod az NCR-t, jó kis mészárlás és sok jó frakció páncél!

Egyébként, meg New Vegasban, akármilyen viszonyban vagy a Légióval teljes megbocsátást kapsz, szóval addig fel lehet szerelkezni (értsd öld a légiósokat, amúgy is megéri mert sok quest és sok loot, meg sok xp jár érte+ Boone questje is ehhez kapcsolódik)

Novacban az egyik bungallóban van egy Andy nevû Ranger, akinek csinálhatsz egy Free questet, ami abból áll, hogy ellenõrizz egy Rádiósállomást, na ott is találsz halott ncr-osokat, köztük egy ranger-t is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MaskimXul
A lopás mûvészete:

már indulok is !
DE minek halmozod fel! Ha valamit nem használsz akkor és ott, akkor már úgysem fogod soha, nagy valószínûség szerint!

Carlos
kveszt lesz, hogy kiszedd belõle az infót.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
akkor meg pláne.

Þór vígi þessi rúnar

Comprehension perkkel az nem +10, hanem +20....

Jah, hát természetesen oda is betoppantam a légiós cumóba ! De ott rendesen felidegesített, hogy a 2. emeleten találtam egy fogságban lévõ légiós századost, ilyen erõtér védi a cellát. Sehogyan sem bírtam kiszabadítani. Tényleg, oda most is elnézek, hátha most így, hogy szeretnek az NCR-esek bejutok hozzá, de agyon is ütöm mert bitangjól néz ki a ruhája, azt einstandolni fogom
Carlos
Camp McCarran

Þór vígi þessi rúnar

Melyik a legnagyobb ? én még nem találtam nagyobbat
Carlos
hehe. az nem a legnagyobb NCR bázis.

Þór vígi þessi rúnar

Az a jó ! Amikor a légióval voltam akkor abba a városban amit az elején felégetnek találtam halott légiósokat, leggagyibb ruhájuk volt amit leszedtem. Na, abban a légiós cuccban toppantam be a legnagyobb NCR-es bázisra, ami ott a tó mellett van -mondjuk addiga a sok leölt ranger-nek köszönhetõen volt nálam 3 sniper puska és vagy 900 lõszer- isteni mészárlást rendeztem !
Carlos
akkor le akar lõni majd a fél térkép. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Na jó, de ha NCR-es vagyok akkor szívvel-lélekkel az vagyok, nehogy már semleges cuccban legyek
Tegnap egy õrkatonát elkezdtem magam elött tolni, hagyta magát,maradt vigyázállásban, mondom eltolom egy szakadékohoz az letaszajtom, de 300m után meguntam a dolgot, de lehet ma lesz hozzá hangulatom 😄
Carlos
Lesz majd "semleges" páncél is.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem leöldösték õk egymást, és kifosztottam a hullákat. Van mindenféle páncélom 😊

Egyébként nem értem, amikor a légiósokkal voltam akkor persze légiós páncélt szerettem volna, de nem lehet venni és nem adnak, leölni meg nem fogok senkit ezért. Most az NCR-el vagyok, a helyzet detto ugyanez, most persze lehetne légiós páncélom, hiszen azokat ölöm halomra, viszont ha felveszem új barátaim az NCR-esek nekem ugranak. Úgyhogy maradnak a szirszar semleges cuccok. Mekkora baromság ez
Különbözõek vagyunk.
Science és lockpick nyilvánvaló ki kell gyúrni 100-ra, én viszont ganyit se rakok speechre/sneakre. Helyette pakolok a barterre (jobban jön a caps a boltban) meg a survivalra (a különféle igy készíthetõ kaják nagyon jól hozzák vissza a HPt, igy csak kritikus helyzetben kell stimpackot használni).

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
en bementem ezekbe a kaszinokba, lemeszaroltam mindenkit es tobb penzhez jutottam a loot eladasaval... ;0

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

"Mindig leürítem a tatyót és utána mindig ismét telepakolom, aztán nincs szivem eldobálni, így eladom. Mostmár ott tartunk, hogy Boone-t és ED-E is agyonra terheltem!"

Én óránként megpakolom mindkettejüket. Aztán visszamegyek a táborhelyemre, szétszortirozom a dobozokba a cuccaim (eg: kaja, fegyverek, páncélok, építéshez szükséges kütyük, eladni valók), megsütögetem a steakeket, és üresen megyek tovább.

Kell egy hely ahol sok doboz van egy helyen, és már lehet is harácsolni.
Gáz is lenne ha mindenemet be kéne zsúfolni 3*200kg-ba 😊