6837
...
  • Carlos
    magyart nem.
    De a Vegas nagyon zsír dolog, jómagam is dolgoztam vele.
    Régen Sonic Foundry Vegas volt a becsületes neve, ma már nemtom. Tán Sony Vegas.
  • xblades
    Kicsit off de szeretnék egy kis videót csinálni a játékból, tudna ajánlani valaki egy jó magyar filmszerkesztőt hozzá, amivel lehet vágni, beilleszteni?
  • SötétBarom
    HC -.-
  • nowan
    Kivéve ha az ember HC módban játszik. Akkor bizony nem kelnek fel...
  • giornalista
    ráadásul a kutyus nem hal meg, csak elájul (illetve, a többi társnál így van).
  • Encore
    De amúgy egy másik küldetésből kifolyólag én bolyongtam azon a hegyen és sok Cazador légy van, de egy oltári bugba is belefutottam velük. 4-5 ilyen dög belerepült egy nagyobb sziklába és benne ragadtak. Hiába lőttem őket, a sziklát találtam el, nagyritkán, ahogy repkedtek ott bent, egy egy testrészük kivillant a sziklából és akkor sebezhetőek voltak. Csak ilyenkor nagyon alacsony a találati esély és sokat is kellett várni/lőni, mire mind megdöglött így. Jó háromnegyed órás tökölés lett belőle. Ugye én simán tovább sétálhattam, volna, de a társam nem akart jönni, merthogy ellenség, ráadásul közel is ment a sziklához és néha épp a legyek fullánkja csapott ki onnan és persze telibe nyomta a társam. Elteleportálni sem akartam, mert kerestem ott valamit.... Nagyon idegesítő egy rész volt. :)
  • SötétBarom
    Camp Mcblablától indultam oda. Nem számítottam rá, hogy nem tudok egyenesen menni :D
  • Encore
    Egy betonozott út vezet a dokihoz, szóval nem kell a hegyen átverekedned magad. A térkép még jelzi is a nagyobb utakat.
  • SötétBarom
    A faszom televan, el akarom vinni a kutyát az archoz, aki helyre tudná tenni a buksiját, de fentragadtam a kibaszott hegyen, és bármerre indulok el, ömlenek ilyen nyomorult Cazadorok, és kb 3 másodperc alatt hidegre teszik a blökit. :<<<

Meg ugye kiderült, hogy erre nem is jutok el oda, ahová szeretnék.. Legalább találtam valami penge páncélt egy zsákban :|

Ezt-e :DD

• Shiwo
    nálam a főnöknél (az apjánál) jött elő
  • Avenger
    Én loptam a fő kannibáltól kulcsot a privát részhez, és a másik detektív szobájában levert őröktől vettem el egyenruhát+maszkot, így nem volt nehéz bejutni és észrevétlenül közlekedni :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell senkit megölni. Nyomozni kell és szépen lesz kulcsod hivatalosan. Pl. meg lehet győzni mortit is, hogy te tulképpen velük vagy, lerendezed nekik a dolgot és szerzel helyettest a fiú helyett és leküld a fiúért (kulccsal). :DDD
  • Encore
    Főztem is persze, bár én elküldtem csótányt írtani a szakácsot és bezártam. De azt hiszem, hogy mindegy, hogy főzöl vagy bort "mérgezel" mert mikor hívod intercomon a pincért, csak az egyiket lehet kivitetni vele....
  • berlinboy6329
    Én azért gyilkoltam l,mert ne volt meg egy skillem se h meggyőzzem..A hulláját meg be kell vinni vhova?Én beütöttem a hűtő meg a gáztűzhely közé,bárki láthatta volna,jött a pincér,de egy szót nem szólt xD

Amugy ti hogy jutottatok be a konyhába?Én feltörtem az ajtót a büfé mellett a szinháznál v hol..Sok szé+asztal,meg szinpad volt ott....Aztán kinyirtam pár embert és volt member kulcsuk,mondom akk használom..Ja és szerintem azért nem támadtak,mert elvettem a White Gloveosok egyenruháját és ugy jártam-keltem.
  • Avenger
    Én azért öltem meg mert épp hentesbárddal készül felaprítani és megenni egy embert :D Nem is próbáltam beszélni vele, féltem hogy ha meglát akkor egyből támad.
  • Sir Quno Jedi
    Node a szakácsot miért kéne lelőni, tök jól meg lehet győzni, hogy ez a meló nem neki való és elmegy önmegvalósítani magát.
  • Avenger
    Hm így tényleg érdekes. Én lelőttem a szakácsot, és bevittem a hulláját a hűtőházba. Aztán megcsináltam a kaját(ezt nem hagytad ki? :) Ez után hívtam a pincért, megvártam míg eltűnik a radarról, és beszéltem a fickóval, nála is vigyázni kell hogy ne úgy kövessen hogy akkor most mindenkin bosszút áll.
  • Encore
    Mármint Philip és még páran tudnak róla, hogy a csávó fogoly. :)
    Ez logikus, de mikor hívom a pincért és hívom hogy kövessen a csóka és a közelben lévők ellenséggé válnak és mindegy, hogy elbújok-e, vagy sem, megkeresnek és nekem esnek, akkor ha harcolok velük, akkor a kapcsolatom a Wg-vel ellenséges lesz és mindenki nekem fog esni máshol is, ha meg nem harcolok velük, hanem nyúlcipő, akkor utánam jönnek a zárt ajtókon túlra is és még csatlakozik hozzájuk néhány őr (talán ők nem is beavatottak csak látják, hogy két másik üldöz és csatlakoznak ők is), a lényeg, hogy jópár órát elszórakoztam a WG-vel, de nem tudom rendesen végigvinni a küldetést.
    Az is érthetetlen, hogy ha a pincért kihagyom, és csak megkérem az elrabolt csókát, hogy kövessen, akkor csak Philipnek nem szabad meglátnia (el kell küldeni, vagy bezárni) és akkor simán kisétálhatok, azok sem kötnek belém, akik amúgy igen (ha használnám az intercomot)!!
  • Sir Quno Jedi
    Mer a tagok, meg a háznép nem tudja, hogy Philip az ő foglyuk. Csak bizonyos emberek tudják.
  • Encore
    Mondasz valamit, csak közben már Gomorah küldetésekkel foglalkozom és most megint visszatölteni egy pár órával korábbi állást... Azt hiszem, ez megmarad a második végigjátszáshoz. :)
    Mindenesetre nekem ez valami hibás koncepciónak tűnik. Szabadon mászkálhatok a lezárt területen, még a bezárt csókát is kiengedhetem, nincs baj, senki nem haragszik meg. Még ha kérem, hogy kövessen és elviszem onnan (persze Philipet elküldtem onnan, hogy ne lásson) akkor sincs baj simán kisétálhatok vele, de ha a pincér hívást is alkalmazom, akkor elszabadul a káosz...
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem ha már meghívtak a vacsira (asszem kulcs is kell hozzá), akkor csak nem lesznek ellenségesek. Bár erre nem 1xű rádumálni őket.
  • Sir Quno Jedi
    jah meg radaway, ha mégis sugárzódós leszel

És persze a magas medical skill igen hasznos, hiszen a radx, a radaway és a stimpak is aszerint gyógyít.
  • giornalista
    egyszer volt ilyen space suitom, el is adtam hamar. a vége felé vagyok, az egyik folyósóból már kiszivattyúztam a vizet.
  • giornalista
    az alábbi módon próbáld meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - ne kövesd a pincért, sőt, ne is lásson meg, amikor elviszi a kaját.
    - várj egy kicsit, aztán menj fel az ebédlőbe. bújj el valahol, hallgasd végig a beszédet, majd amikor véget ért (néhány perc) sétálj oda a beszélőhöz, szembesítsd a tényekkel. addig viszont ne lásson meg senk (Hidden), mert ha meglátnak, valóban ellenségesek lesznek.
  • Sir Quno Jedi
    space suit, magas endurance, radx és kényelmesen lehet nézelődni az 1rad-os helyeken.
  • Encore
    Az a baj, hogy ha hívom a pincért, hogy szolgáljon fel valamit és megkérem a csókát, hogy kövesen abban a pillanatban mindenki ellenem van és már ott 2-3an nekem esnek, kicsit feljebb a lángszórósok is... Ha meg nem hívom a pincért, akkor minden rendben, ki is sétálhatok a csókával a nyomomban, senki nem szól semmit. Ha esetleg gyilkolni kezdek lent a könyhán, akkor meg a kapcsolatom a White Glovval rögtön átmegy ellenségesbe.
  • Encore
    Én Sapce suitban mentem be és a vége necces volt, már fél hulla voltam, de sikerült még kijutnom. Vegyél fel valami perket, amitől csak fele sugárzás ér, vagy ilyesmi, akkor sokkal könnyebb.
  • Avenger
    Elsőre nekem is úgy sikerült az a quest, bár én lelőttem a pincért :D Aki tudatosan emberhúst főz(gondolom előtte le is vágja) az nem csak bezárást érdemel :) Szóval felszolgálja a pincér a kaját, aztán megyek utána a fickóval a nyomomban, ha kiléptem és szaladtam akkor támadtak, de másodszor úgy csináltam hogy rejtőzködve léptem ki és vártam egy kicsit amíg elmondja a beszédet a kannibál arc, utána gyorsan odaszaladtam és beszéltem vele -> mission completed
  • Encore
    Tegnap két órán keresztül próbálkoztam a White Glove-os küldetéssel (aki nem tart itt az ne olvasson tovább)

Sokszor nekifutottam, többször is teljesen az elejétől, onnantól, hogy először belépek az épületbe, de kétféle vége lehet ennek a küldetésnek nálam: Vagy hívom a pincért és kivitetem vele a kaját vagy a bort (csak az egyiket lehet kivitetni) és mondom a srácnak, hogy kövessen, de ekkor mindenki nekem esik és futhatunk...
    A másik lehetőség, hogy nem hívom a pincért, hanem szimplán mondom a srácnak, hogy kövessen, ekkor nyugodtan elsétálhatunk bárki mellett, odakísérem az apjához és mission complete.
    Más végkifejletet nem tudtam összehozni, se a bor bekábítószerezése, se a főzőcske nem vihető rendesen végig, nálam legalábbis. :(
    Az mondjuk vicces, hogy ha Philipnek azt mondom, hogy csótányt láttanm akkor berohan a spájzba, majd rázárom az ajtót (terminállal le is záratom) akkor kiabál, hogy engedjenek ki, meg ilyenek. Apró részlet, de tök jó, hogy reagál erre.

Tudtam, hogy tele van buggal a játék, de most hogy a Stripet fedezem fel itt sokkal több bug van, mint eddig a 60 óra alatt...

Például a Gomorah-nál, szereztem egy kulcsot, amivel egy ajtót tudtam kinyitni valahol lent és van bent bezárva egy prosti. Mondom beszélek vele, de a párbeszédablak helyett egy kis ablak ugrott fel, miszerint megvizsgálhatom a testet (25 vagy mennyi orvosi skillel), vagy hagyhatom a testet. Ha megvizsgálom, akkor kiírja, hogy ütések nyomai vannak rajta és kb egy napja halott. Mondanom sem kell a csaj fel és alá sétál a szobában és egyáltalán nem tűnik halottnak. :)
  • giornalista
    ez a Vault 34 teljesen kikészít, ráadásul tönkrement az advanced radiation suite-om is.
  • Encore
    Én rég túl vagyok sajnos azon a küldetésen. :(

Shiwo:
    Én vele mentem oda Bos bunkerbe, de semmi extra nem volt, azért mert ő is ott volt, csak pár ilyen "beszólás" amikor közel ment valakihez, hogy "ezúttal ne csinálj bajt Veronica", meg ilyesmik, de senkinél nem jött elő plusz opció... :( Félek, hogy azért, mert esetleg nincs már meg Ed-e és ő is kéne oda (meg már, amúgy is hagytam a Followersnek, hogy letöltsék az adatokat)).
  • Sir Quno Jedi
    Jah tényleg van quest-je.
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, bár én ezt nem vettem észre. Megoldottam úgy is, hogy tag lettem, de hű a régi főnökhöz, meg úgy is, hogy segítettem leváltatni. Persze a hű verziót tartottam meg, mert a másik csóka nekem túl agresszív és úgy nehéz lenne egyezkedni a többi frakcióval (pl. NCR). Nem tudom mi pluszt lehet még rátolni Veronica-val. (mingyá megnézem)
  • AnarchoiD
    "Veronica-nak nincs speckó questje szvsz" szvsz pedig van nelkule nem kapsz meg bos -nal bizonyos kuldiket es nem alakulhatnak ugy a dolgok mint ahogyan
  • Shiwo
    "Veronica-nak nincs speckó questje szvsz., de sok apróbb dolga van."

miért, amit a bos-osoknál kap az ember, ha vele megy oda, az nem saját küldijének számít ?
  • Carlos
    én ED-E-t buktam bug miatt. Bár nem szeretem a csapattársakat, úgyhogy mindegy.
  • Carlos
    hmmm...jó tudni! Thanks! :)
  • Calver
    én is ettől féltem, nálam végül ennek a küldetésnek a végkifejlettje hozta elő a személyes küldetését.
  • Calver
    ...de csak Wild Wasteland perkkel
    én nem kedveltem, hajlamos pont beállni a lövés útjába a lelkem - ez Sniper Rifle használata esetén igencsak káros tud lenni az egészségére
  • Lacee
    az szerintem csak a wild wastelanderrel jön elő, mert Lassie-re utaló easter egg.