Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt nem tudom hogy ha leváltatod a fõnököt (besegítesz az idõs lovagnak) akkor megszerezheted egyáltalán a szükséges tudást, mert a nagyfõnök az aki a feladatot adja ami után tanulható a szükséges ismeret.
Vagy a hegyek között ÉK-en találd meg a remnants bunkert, õk gyakorlatilag Enclave csókák, csináld meg nekik a feladataikat és a döntésedtõl függõen hogy kit támogassanak a manusok, az egyikük (aki mindig power armor-ban rohangászik) megtanítja neked.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A NV esetében az egyik a Level Cap 45, a másik a Level Cap 100.
JetroHUN:
Az anti-material rifle boltban is kapható lesz ha elértél egy bizonyos szintet. Ez a fegyver amúgy a legjobb mesterlövész fegyver ha a nyers rombolóerõt nézzük.
Félautomata puskákban a legjobb a Brush Gun (45-70-es lõszert használó cowboy repeater amivel a veterán ranger manusok szaladgálnak), meg egy küldetés elvégzéséért kapható This Machine (.308-as skulót köpködõ igen erõs puska).
Pisztolyból a hunting revolver és a 12,7 mm-es stuki ami common (gyakori) cucc, illetve a legcombosabb a ranger sequoya (spec hunting revolver távcsõ nélkül de pontosabb és nagyobbat sebez).
Energia pisztolyokból az alien blaster az igazán erõs de mivel nagyon limitált a lõszerkészlet amit begyûjthetsz hozzá így nem lesz egy favorit (na ehhez kell a wild wasteland perk). Egyébként a plasma defender viszi a prímet a normál, könnyen beszerezhetõ cuccok közül, de sebzésben és használhatóságban az egyedi laser pistol (pew-pew) a csúcs.
Energia puskák közül a gauss rifle és ennek spec változata az YCS a legerõsebb (utóbbi csak a wild wasteland perk nélkül található meg). Egyébként a plazmák az erõsen sebzõek (csúcs a multiplas rifle), a lézerek meg a gyorsan durrogtatóak.
Shotikhoz nem értek egyszer sem használtam azokat a vackokat.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
15-nél több választható perk már iszonyat erõssé tesz (a további szintekért kapott temérdek skill pontról már nem is beszélve) és a játék elveszíti azt a minimális kihívást is amit alapból tartogat.
De ha annyira kell akkor irány a new vegas nexus oldala. Ott megtalálod amire vágysz.
Fordítónak jelentkezni nálam lehet.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Prim, esetleg a börtön, aztán tovább lefelé az autópálya mentén. Esetleg Mojave Outpost, majd Nipton. Aztán északnak Novac.
Az elején semmi esélyed a cazadorok ellen. Más fele menj!
itt szemezgess
How much can you take,before you snap?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most az arizona killer nevû küldiben akadtam el
Elkeserítõ ugyan, de ez ellen csak az véd ha nagyon vacak a perception-je a karakterednek mert így nem tud nagy távokat felderíteni és nem idnul be a cséplõgép kommandó mellette.
Mikor ketten voltak a kutyesszal társnak választva, hát nem sok dolgom akadt.
Csak loholtam utánuk mikor véletlenül túl közel kerültem a szupermutánsok lakta hegyhez. Ez a két õrült nekiindult én meg próbáltam távolról támogatni õket de olyan gyorsan kapták szét a minigun-os mutikat meg a lopakodó nightkin támadókat hogy csak hüledezni tudtam.
Vault fosztogatáskor egyszerûbb volt agresszívba tennem õket azt had menjenek. Megfogni úgysem tudnám õket, így viszont takarítanak. <#eplus2>#eplus2>
Bele sem merek gondolni mi lett volna ha az öreg Lilly társul a verekedõs kislányhoz... <#ijedt>#ijedt>
Ebbõl 3 mindjárt a kezdõ településen megtalálható (egy az csak ellopható, kettõ meg simán felszedhetõ mert elvételük nem számít lopásnak).
illetve még a pultos csaj az ncr outpostnál, ahol cass is van
õk ketten nagy tétben játszanak és idõvel visszatöltõdik az alaptét
tudtok mondani pár caravanos helyet ahol sok pénzük van? Novac, Mojave kifosztva.
Racism is a weapon of mass destruction!
Mindenesetre nem modolt játékban nincs szüksége egyik NPC-nek sem lõszerre, mert van nekik alapból egy comapnion ammo nevû cucc adva ami kifogyhatatlan lõszerkészletet biztosít de csak az alap fegyverhez.
Egyébként közben eszembe jutott miért válthatott el a fegyverérõl a társad odakint is (nekem kinn még akkor is a puskával hadonászott Boone mikor az arcában voltak az ellenfelek és ütötték). Az õ cuccuk is kopik (csak ak ét leggyengébb fokozaton nem), így nem árt idõnként javítani (ha beragad a csúzli akkor is elteszi és míg ki nem javítja neki az ember addig nem hajlandó használni azt). Ehhez el kell szedni tõlük amihez nem kell más, mint adni nekik egy másik fegyvert vagy átállítani közelharci fegyverre a manust és így az inventoryjában megjelenik a lõfegyvere.
Mindenféle fegyver felszedegetést meg minden emberi/ghoul/nightkin kísérõm aktívan végezte. Mikor visszatértem lakott terüeltre mindig megnéztem mit guberáltak. A kedvencem a bunyós kiscsaj volt, aki csak a spéci kesztyüjét meg egy 10 mm-es pisztolyt hordoz magával alapból és nem is hajlandó rendesen használni a lõfegyvereket, mert õ rendszerint a nehéz fegyvereket mindig begyûjtötte (Boone valamiért a sorozatlövõ könnyebb fegyvereket szedegette fel lelkesen de használni nem használta azokat) így gyakorta találtam nála minigunt. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy szerinte melyik a legolcsóbb hely, ahol meg lehet venni a gyûjtõi kiadást???