6837
...
-
#2955 Csak HC módban van súlya a lőszernek, normálban a lőszer és a hüvelyek, üres pakkok azok nem számítanak be az összterhelésbe. Szóval lehet nálad félcsillió lőszer akár mindegyik fajtából. -
#2954 Gauss rifle nekem annyira nem tetszik, főleg hogy a legnehezebb ammofajtából lövésenként ötöt lő ki :DDD -
#2953 van egy szép nagy adag kihajítva a játékba (1500-2000), de: Gauss/Multiplas Rifle ZABÁLJA a lőszert. így, nagybetűvel. szóval nagyon könnyű elpuffogtatni sajnos mindet, még ha vásárolsz is rendszeresen...
SQJ: Gauss ám bugos VATS-ban, nem critel, meg csak 95%-os sebzést hoz -
#2952 Hardcore mód változtat valamit azon, hogy mennyi cuccal mászkálhatok? Itt írogatjátok, hogy 3000 EC meg ilyenek.. Azok a lófasz elemek kibaszott nehezek.. Én folyamatosan azzal küzdök, hogy a 200-as limiten belül maradjak, pedig alig van nálam cucc.. Egykét fegyver, a cuccok amik rajtam vannak, kaja, 10-15 üveg víz, drog, meg az ammo.. Egyfolytában pakolnom kell át a cuccost a csajra, vagy EDE-be (aki most például nem tudom hol van -.-) -
#2951 Óris radskorpikat én pl. triplash plazmával szoktam ölni, attól valahogy szépen megnyúvadnak. -
#2950 Én rendszeresen kifogyok a cellákból, pedig veszem is, BoS-tól is kapom, konvertálok is, recycle-olok is. Szeretek lövöldözni nagypukikkal na! :DDD Igaz, ha sznájperkodok, addig tartalékolom az energialőszereket, így a legvégére volt bőven azért.
A gáz inkább az, hogy a Gauss Rifle, meg az YCS/186 szart sem ér a vége felé már. Simán fejlövés VATS-ba és nem is lassul be az ellenfél. Nagyon murva. Kénytelen az ember sznájperkodni, vagy 12.7mm smgzni stb. -
Nagydög #2949 Energy cell-bol van bosegesen, nem? Legalabbis nekem ugy remlik, mar most is atment a kezemen egy nagy marek, es elrakva is van mar jocskan, pedig a kedvenc fegyverem meg a cowboy repeater.
Mas. A pancel most nagyon durvan szamit. Panceltoro loszerbol csak 5.56-osom van (.357-est sajna meg nem talaltam), de egy robot kinyirasa igazi macera. A sivatagban meg egy giant radscorpionba futottam, es harom fragmine utan is csak pontozassal nyertunk(en, Boone, ED-E) ellene.
-
#2948 Lehet, nekem mindig az volt az érzésem, hogy bizony csökken a cellák számossága, ha konvertálok. De lehet ez azért van, mert több ecella egy mfcella, vagy ilyesmi. Faxomsetuggyamáh'. -
Caine #2947 De miért kellene konvertálni?
Eszméletlen mennyiségű patron van az energia fegyverekhez (MFC-ből van 3000, EC 2000), a plasma caster és a plasma pistol is egyet fogyaszt. Ráadásul a brotherhoodnál van egy láda és ha jóban vagytok bárhányszor arra jársz lesz benne 40-80 db valamelyik fajtából. szinte kifogyhatatlan ... -
#2946 nem veszteséges az, energiafegyverekhez lőszert úgy konvertálod össze-vissza ahogy akarod, normál verzió esetén semmi veszteséggel nem jár - OC/MC lőszer már más tészta... -
#2945 Gaus sajnos microfusion cell-t használ, de azt lehet energy cell-ből konvertálni benchnél (igaz szép veszteséggel), meg az elhasznált cellákat is újra lehet hasznosítani. -
#2944 Megvan a pushy is, meg az oh-baby is, elraktam szebb időkre. -
Caine #2943 Tudom, hogy az unarmed és a meele, nem u.a. :)
Próbáld ki a Pushy-t! -
Caine #2942 Energiafegyós vagyok plasma castert/gauss riflet (ez nem biztos, hogy energia, de power celleket használ) és plasma pisztolyt használok. Ez utóbbi jó a legtöbb ellenfél ellen.
Nem tudom, nekem most csücsül 5-6 flamer/invinerator a szekrényben, de a szuper mutiknál mindig van, ha kellene, valamint 60K pénzből vehetek is, ha úgy tartja kedvem :D -
#2941 Jury Rigging > all, másik ilyen tápság a Hand Loader.
egyetlen gond vele h ha energiafegyveres vagy, Plasma Caster-rel... na, akkor megszívtad - összesen a Flamer és (Heavy) Incinerator javítja, amik, nos, nem a legsűrűbben előforduló fegyverek. -
#2940 Displacer glove és ballistic fist, ami igazán durva unarmedben. -
#2939 Őőőőő nem tévesztendő össze az unarmed és a melee, sok fegyó van amelyik egyikhez jó, sok ami a másikhoz... :D
Jah és ne feledd, ezekhez is jó a VATS, próbáld csak ki, csodákat lehet vele mívelni. -
Caine #2938 Ha végigtoltam, elindulok hardcore-on is.
Közelharcost csinálok, mert a sok kaja/pia cipeléshez (meg a lőszernek is súlya van) érdemes nagy erőt csinálni, akkor meg már közelharc.
Valamint most kipróbáltam egy két-közelharci fegyvert (pushy/oh-baby) valami beszarás, hogy milyen erősek. Nem ütök mellé (nem kell VATS) és iszonyatosat sebez még 6-os erő (power armor) és 30 körüli közelharci fegyver képzettséggel is... -
lammaer #2937 Igy van... kb 5 perc alatt ki lehet termelni vele egy zsák pénzt.
Pl a 10mm-es géppisztoly fullra javitva valami 3000-et ér (vagy 4-et), és még 9mmes pisztollyal is javitható. Még rossz barter skillel is ki lehet fosztani pikk-pakk az összes kereskedőt. -
Caine #2936 Rájöttem, hogy a legjobb perk a juryrigger.
Eszméletlen, hogy meg tudom javítani a supersledget ásóval, a power armor sisakot egy napszemüveggel, a speciális energiafegyvereket meg lézer pisztollyal :D Nincsen gond a karbantartással, mindig mindenem topon van :D -
Caine #2935 Ott én is jártam.
Jó opportunista módjára jóban vagyok a légióval és az NCR-ral is.
Mikor megjöttem éppen ütötték egymást, de velem senki nem volt ellenséges.
Megvártam amíg befejezik, aztán LOOOOOT! :D:D:D
Bár most, hogy berobbantottam mind a három kaszinót nincsenek pénzügyi gondjaim (60K), de azért lootolni életérzés :D:D:D -
Noodlee #2934 Fakk! Ez nagyon kemény!
:D -
Micsu #2933 az azért érdekes hogy ncrnél accepted után kiszámíthatatlan lettem, pedics csak ncr fame gain volt folyamatosan -
Paranoia #2932 zsíír
kösz! -
lammaer #2931 Nem teljesen világos mit kérdezel, illletve az, mit vársz pontosan.
-
#2930 akik már végigvitték mind a négy végigjátszást: azt leszámítva, hogy kinek kedvezünk, van bennük igazán nagy különbség? gondolok pl. ilyenekre, hogy az egyik felrobbantatja velünk a gátat, a másik felégetteti velünk a Helios Onet, a harmadik ezt csinálja, stb., vagy csak az változik, hogy amit valahol teszünk, azt kinek a kedvéért csináljuk. -
#2929 nos igen, kinyírtad a helyőrséget, így be tudtak vonulni a Légiósok. :)
esetleges megoldás szintén a wikin: "Killing Lt. Haggerty at Helios One prior to this quest may cause the quest arrow to track to her corpse. This causes the quest to be impossible to complete. (verified on ps3)(Can be completed on xbox360 and PC By Heading From Lt Haggertys Marker Due East (or North East from Southern Nevada Wind Farm) You Should See The Crate Just Open Retrieve The Missing Suplys And You Will Be Told To Go Back To Quartermaster Keyes) (Quest may work even after killing Lt. Haggerty. Even on PS3.) "
vagy, nyisd meg a konzolt és írd be: player.additem 00122005 1
ezzel megkapod a quest itemet, amit vissza kell vinni. -
Paranoia #2928 Hi
Restoring Hope küldetésnél elakadtam(vagy hiba) miatt nem jutok tovább.
Helios1 kell vissza mennem,beszélne a ncr es csajjal támogatásról.
Na most vissza mentem és a cézár ligiósok vártak:S sehol Lieutenant Haggerty.
Előtte jártam már ott pedig egy küldetés miatt(akkor találkoztam vele) nem tudom már meik volt.Akkor azt hiszem megsütöttem párat akik védték a tornyot:S
Csak zavar,h aktív a quest...és nem tudok vele mit csinálni:S
Köszi -
Nagydög #2927 Zsir! Amugy sulyosak a sracok. {esirtam, mikor rajottem, honnan szarmazik Novac neve. -
Nagydög #2926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem! A palyaadatok modositasaval kozelebb juttattam oket a celjukhoz, ez meg foldi celpontot feltetelez. -
#2925 majd megtudod a végén... legalábbis valami olyasmi. -
WNW #2924 Az engem is.. -
#2923 Ki a világűrbe új otthont keresni maguknak. -
Nagydög #2922 A ghoulnal kiderult, hogy csak nem szereti, ha felmegyek hozza, bar a beszelgetesbol nem vettem le, hogy erre haklis. Mikor vegeztem a kuldetesevel, lelepett es ramhagyta a cuccokat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mondjuk k...ra erdekel, hova is repultek a ghoulok pontosan. -
#2921 Steam letölti automatikusan. Ha nem eredeti, akkor irány a warez topik. -
#2920 EDE nálam eltűnt egyelőre. :D -
lammaer #2919 Az nálam is volt, EDE-t ottnem csipik :) -
#2918 gondolom bug lehet: nekem a McCarran-bázison akarták többször is kilőni EDE-t, olyankor ki kell menni és vissza, és megjavul. -
Nagydög #2917 Az miert van, hogy a tarsaim idonkent osszevesznek az NPC-kkel? Talalkoztam egy ghoullal, es megegyeztuk, hogy elintezek neki valamit. Mentem par lepest, es a hatam mogott kitor a tuzharc. Fogalmam sincs, ki lott elobb. Maskor meg ED-E veszett ossze a Primmben levo kaszino kozonsegevel. Mikor kicsit kesobb visszamentem, midenki bekesen viselkedett. -
#2916 Pont ezzel a kombóval nyomtam (az a baj, hogy csak másodszor :/ )