Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a választ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyrészt elõbb át kell lépj a sztori szintjén a 2-es fokozatba (tehát már be kellett jutnod Vegasba és ott is a kijelölt helyre), másrészt elõbb el kell végezni egy hosszú küldetéssorozatot a BoS fõnökének. Aztán ha ez megvolt és már a sztoriban is elég elõlre jársz akkor pár nap multán térj vissza, kérd a felvételedet a rendbe, csináld meg a küldetést amit ad a nagyfõnök és jutalmul megkaphatod a a vágyott tudást.

Azt nem tudom hogy ha leváltatod a fõnököt (besegítesz az idõs lovagnak) akkor megszerezheted egyáltalán a szükséges tudást, mert a nagyfõnök az aki a feladatot adja ami után tanulható a szükséges ismeret.

Vagy a hegyek között ÉK-en találd meg a remnants bunkert, õk gyakorlatilag Enclave csókák, csináld meg nekik a feladataikat és a döntésedtõl függõen hogy kit támogassanak a manusok, az egyikük (aki mindig power armor-ban rohangászik) megtanítja neked.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hidden valleyba hol van az aki megtanít a szervópáncél használatára? nem találom sehol :S
Nem tudom, mivel nem F3-as modokról volt szó, hanem NV modokról. De szerintem elég hamar megtalálod a F3 nexuson a gameplay effects modok között vagy a cheat részlegben. A címe általában elmondja mire való a mod.

A NV esetében az egyik a Level Cap 45, a másik a Level Cap 100.

Igazából ha megvan a wild wasteland akkor pont nem lehet megtalálni a legerõsebbet (YCS/186 Gauss Rifle), mert ezesetben a zsoldosok helyett alien-ek lesznek a területen más fegyverrel. Mondjuk ekkor egy jó erõs alien pisztoly szedhetõ össze (más kérdés hogy ehhez meg nagyon limitált mennyiségû lõszer van csak).

JetroHUN:
Az anti-material rifle boltban is kapható lesz ha elértél egy bizonyos szintet. Ez a fegyver amúgy a legjobb mesterlövész fegyver ha a nyers rombolóerõt nézzük.
Félautomata puskákban a legjobb a Brush Gun (45-70-es lõszert használó cowboy repeater amivel a veterán ranger manusok szaladgálnak), meg egy küldetés elvégzéséért kapható This Machine (.308-as skulót köpködõ igen erõs puska).
Pisztolyból a hunting revolver és a 12,7 mm-es stuki ami common (gyakori) cucc, illetve a legcombosabb a ranger sequoya (spec hunting revolver távcsõ nélkül de pontosabb és nagyobbat sebez).

Energia pisztolyokból az alien blaster az igazán erõs de mivel nagyon limitált a lõszerkészlet amit begyûjthetsz hozzá így nem lesz egy favorit (na ehhez kell a wild wasteland perk). Egyébként a plasma defender viszi a prímet a normál, könnyen beszerezhetõ cuccok közül, de sebzésben és használhatóságban az egyedi laser pistol (pew-pew) a csúcs.

Energia puskák közül a gauss rifle és ennek spec változata az YCS a legerõsebb (utóbbi csak a wild wasteland perk nélkül található meg). Egyébként a plazmák az erõsen sebzõek (csúcs a multiplas rifle), a lézerek meg a gyorsan durrogtatóak.

Shotikhoz nem értek egyszer sem használtam azokat a vackokat.

Murder3
fallout 3-hoz az a szint limit kikapcsilás érdekelne, mi a neve?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Igen, méghozzá több is (van ami 45-re növeli a limitet, van ami 100-ra). De szerintem értelmetlen.
15-nél több választható perk már iszonyat erõssé tesz (a további szintekért kapott temérdek skill pontról már nem is beszélve) és a játék elveszíti azt a minimális kihívást is amit alapból tartogat.

De ha annyira kell akkor irány a new vegas nexus oldala. Ott megtalálod amire vágysz.

Carlos
Bassman úgyis megcsinálja majd, szóval csak várni kell!

Þór vígi þessi rúnar

A fordítás a HUNosítókTeam közremûködésével készül.
Fordítónak jelentkezni nálam lehet.

JethroHUN
még nincs, majd egyszer, már fordítják, legalábbis elkezdik. passz h kik. vki írta itt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok szeretném megkérdezni de lehet korán van még, hogy magyarítás van hozzá?köszi hali
berlinboy6329
Baahh,szóval semmi komoly😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lacee
spoiler a fallout wikin

rövidebben, valami kincs létezik, 50 kupak után érdemes keresni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

berlinboy6329
Leirná nekem vki mi az a kincs,amirõl beszélnek a játékban?Amit kék csillagos kupakokkal lehet megtalálni?létezik egyáltalán?V csak legenda?Mi van benne?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

I.C.ram
Létezik olyan mod, ami kikapcsolja a 30as szintlimitet? Egyelõre csak a Fallout 3hoz találtam, a New Vegashoz nem.
középen már mindent felfedeztem meg délen is. most találtam egy utat ami novac felé visz szóval bejött amit mondtál. meg azért visszavettem a nehézséget is. kösz!
Shep
Kicsit igazságtalannak tartom, hogy 55 pontot ad egy deathclaw megöléséért is. Egyébként hol van ez a börtön amirõl beszéltek? Nekem ez eddig kimaradt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha most kezdted és a küldetések után mész, akkor dél felé kéne haladnod:
Prim, esetleg a börtön, aztán tovább lefelé az autópálya mentén. Esetleg Mojave Outpost, majd Nipton. Aztán északnak Novac.
Az elején semmi esélyed a cazadorok ellen. Más fele menj!
ezt megpróbálom, bár több helyre út nem visz csak a nagy hegyeken tudok átkelni, fõleg goodsprings fölé nem tudok mozogni mert egyik oldal skorpió másik oldalt szemét mutánslegyek razziáznak akiket egyzser már kiírtottam onnan de visszatermelõdtek a szemetek.
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_weapons
itt szemezgess

How much can you take,before you snap?

nem kell átmászni, maradj az utak mentén! erre a játék is figyelmeztet.
JethroHUN
Megvan az a perk, anti-material rifle vagy mi lesz?

pedig van erõsebb,ha pedig a wild wasteland traitet is felvetted, akkor meg annál is erõsebb 😊

JethroHUN
semmit, ilyen a játék eleje. próbáld buggal, van olyan kõ amire felugorva nem tudnak elérni.

JethroHUN
Mi a legerõsebb fegyver a játékban? Mert asszem megtaláltam, Gauss puska ennél erõsebbet még nem nagyon láttam, de mondjuk az ellenfelek se túl kemények.

helló. nekem az a bajom hogy nem jutok egyrõl a kettõre mert amerre a küldetések visznek mindig olyan helyeken kell átmászni ahol rohadék óriásskorpiók hada tanyázik amibõl egyet megölni kész lõszer és stimpack pazarlás nemhogy 3-4-et. mit csinálok rosszul?
xblades
Van már Mod Manager is a Nexuson : link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shep
Köszi már megvan, 2 helyrõl is de semmi érdekes nem volt bent. A fõnököt meg elintéztem odakint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dartonita
A lepcso alatt ha kimesz a hatso udvarra

Shep
Black Mountinon merre találom a kulcsot az emeleti ajtóhoz?

JethroHUN
Ha nincs hozzá lõszere akkor nem is fogja használni.

JethroHUN
a Vault 11 -hez nem volt semmi küldetés? csak annyih végig járod kideríted mi történt, film nézés, majd 500xp és kész. nem nagyon találtam semmi nagyszám cuccot, idáig a 34es volt a kedvencem, a sugárzás miatt volt kihívás, és az armoryban volt jó pár cucc. pl minigun ami a legrosszabb fegyver.

berlinboy6329
Baah ez a buzi küldetés kikészit..EGyszer már majdnem beirtam ide,mikor a Vault 34ben jártam és emg kellett szerezni egy küldetéshez való cuccot,mert már 10000végjártam minden utat de nem találtam a rohadt ajtót ahol tovább kelett menni...De meglett...

Most az arizona killer nevû küldiben akadtam el

Beszéltem a csávóval,mi a pálya,adott ruhát,felvettem,elmentem a gáthoz,de a sok kurva rangertõl nem tudok szart se csinálni...Van belõle vagy 6-7...Azt se tom hova kell menni..Ha bemegyek a visitor centerbe ami a közelben van akkor wuest failed..Ha lelövök vkit akkor is failed..mi a szart csináljak?ott guggolok vmi idióta szobor mögött..Ennyi...Sehova se mehetek..Ha elõre megyek észrevesznek-->Failed,ha bemegyek a házba észrevesznek--->failed..A szobor mögött legalább nem átnak..mihelyst kijövök szevasz....

A közelharcosokkal tényleg ez a baj, azok nem fognak a seggükön ücsörögni. Ha valaki potenciális fenyegetést jelent rád vagy rá, akkor megindul és darál. Pár ilyen semmibõl beugró kil lcam után inkább lekapcsoltam a játék ezen opcióját.

Elkeserítõ ugyan, de ez ellen csak az véd ha nagyon vacak a perception-je a karakterednek mert így nem tud nagy távokat felderíteni és nem idnul be a cséplõgép kommandó mellette.

Mikor ketten voltak a kutyesszal társnak választva, hát nem sok dolgom akadt.
Csak loholtam utánuk mikor véletlenül túl közel kerültem a szupermutánsok lakta hegyhez. Ez a két õrült nekiindult én meg próbáltam távolról támogatni õket de olyan gyorsan kapták szét a minigun-os mutikat meg a lopakodó nightkin támadókat hogy csak hüledezni tudtam.
Vault fosztogatáskor egyszerûbb volt agresszívba tennem õket azt had menjenek. Megfogni úgysem tudnám õket, így viszont takarítanak. <#eplus2>

Bele sem merek gondolni mi lett volna ha az öreg Lilly társul a verekedõs kislányhoz... <#ijedt>

MaskimXul
A bunyós csaj nekem is a kedvencem, találtam neki valami unique kalapácsot, azzal elég durván aprít. De hiába állítom passzívra, föld alatti helyeken hajlamos a vault másig végéig üldözni az ellenfelet. Csak elrohan kivont kalapáccsal, aztán jön a semmibõl a lassított killcam ahogy kinyír valamit. Jókat lehet ugrani a fotelban, amikor csak lopakodsz a sötétben egyedül, és hirtelen bevillan egy repülõ zombifej 😊
New Vegas Strip a hely és Ambassador Crocker a nagykövet akit keresni kell. Egyébként meg a Strip legdélebbi pontján van (a bejárattól még két délre vezetõ kapun is át kell menni mire eljutsz hozzá). A Strip-be meg csak odatalálsz...

merre van ambassador crocker strip?

Mármint sima BB gunból van 3. A spécibõl csak egy van az egész játékban.

BB gun, illetve ennek unique változata.
Ebbõl 3 mindjárt a kezdõ településen megtalálható (egy az csak ellopható, kettõ meg simán felszedhetõ mert elvételük nem számít lopásnak).

dartonita
BBgun?

ambassador crocker strip southban
illetve még a pultos csaj az ncr outpostnál, ahol cass is van
õk ketten nagy tétben játszanak és idõvel visszatöltõdik az alaptét

A lég puska golyót mivel lehet kilõni? (BB bulet)
ez a caravan télleg durva elsõ 10bõl 9et megnyertem, gép nem tud gondolkozni :S meg nem nagyon rak lapot az én oszlopomba
tudtok mondani pár caravanos helyet ahol sok pénzük van? Novac, Mojave kifosztva.

gfreak
szerintem is bukó a CE, aki eladja az tuti jó zsetonért..mert ez nem olyan lett mint a G4 xD szeva xD

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Na a hunosítok team készíti a magyarítást!
Várom szeretettel.

Next PC upgrade: 2022

DonnieBrasco
Na ez érdekes, ezt majd kipróbálom... köszi a tippet 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Akkor meghülyült szegény, elõfordul az is. 😊
Mindenesetre nem modolt játékban nincs szüksége egyik NPC-nek sem lõszerre, mert van nekik alapból egy comapnion ammo nevû cucc adva ami kifogyhatatlan lõszerkészletet biztosít de csak az alap fegyverhez.

Egyébként közben eszembe jutott miért válthatott el a fegyverérõl a társad odakint is (nekem kinn még akkor is a puskával hadonászott Boone mikor az arcában voltak az ellenfelek és ütötték). Az õ cuccuk is kopik (csak ak ét leggyengébb fokozaton nem), így nem árt idõnként javítani (ha beragad a csúzli akkor is elteszi és míg ki nem javítja neki az ember addig nem hajlandó használni azt). Ehhez el kell szedni tõlük amihez nem kell más, mint adni nekik egy másik fegyvert vagy átállítani közelharci fegyverre a manust és így az inventoryjában megjelenik a lõfegyvere.

Mindenféle fegyver felszedegetést meg minden emberi/ghoul/nightkin kísérõm aktívan végezte. Mikor visszatértem lakott terüeltre mindig megnéztem mit guberáltak. A kedvencem a bunyós kiscsaj volt, aki csak a spéci kesztyüjét meg egy 10 mm-es pisztolyt hordoz magával alapból és nem is hajlandó rendesen használni a lõfegyvereket, mert õ rendszerint a nehéz fegyvereket mindig begyûjtötte (Boone valamiért a sorozatlövõ könnyebb fegyvereket szedegette fel lelkesen de használni nem használta azokat) így gyakorta találtam nála minigunt. <#fejvakaras>

Carlos
nagyjából már szerintem sehol nem kapsz. ebay-en nézz szét, de drága lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Üdv!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy szerinte melyik a legolcsóbb hely, ahol meg lehet venni a gyûjtõi kiadást???

Szeva Koma! 😉