6837
...
  • ratgab
    Hát a tegnapról ne is beszéljünk, még a gépem ventillátorának felpörgését se volt időm meghallgatni (gyak. 1 percet se volt bekapcsolva a gép)
  • ratgab
    Csak úgy felvilágosításként: 1 adott kinézetű lénynek ebben a játékban lehet akár 7 féle verziója is és az egyik erősebb, a másik gyengébb (általában a kölyöktől az anyapéldányig tart az erősorrend)! Általában az Alpha, vagy az Anya példány a legkarajabb, azoknak már olyan páncélzata van, hogy nem könnyen dörrented le és ezeknek magasabb a szintje! Fajtától függ, de pl egy fiatal Deathclaw 8-as szintű, 1 anya deathclaw meg olyan 18-as, szóval ekkora különbségek vannak és ez nem véletlenül van így!

Ui.: Szerintem az a robot is valami elit ellenfél lehetett és azért nem tudtad megölni!
  • gfreak
    ne nyavalyogj, én tegnap addig jutottam hogy kreáltam egy karit, összeszedtem mindent a dokinál meg dumáltan Vincenttel..semmi időm nincs, pedig nagyon tetszik..összedobok egy nagydumás pistolero-t..
  • tordi
    Skacok, megismételném a kérdésem: be lehet lépni valahogy a légióba ? a ruhájuk meg a kardjuk (gladius) kellene, persze úgy, hogy ők adják!Már felrobbantottam a brothethood bunkerét de még join to legio kérdés nem volt.Ha nem megy akkor kénytelen leszek egyet agyonütni, bár ehhez nem nagyon fűlik a fogam
  • ratgab
    Ilyenkor olyan baromi irigy vagyok ám, amikor olvasom, hogy hol tartotok!

Nekem baromira nincs időm ennyit gémelni...
  • ratgab
    Csak akkor teszi, ha bizonyos szintig lesérülsz!
  • yesname #1589
    Nem tudom, én very hardon hardcore módban játszom és nekem level 6-osként nem volt gondom velük.
  • Rated
    30 a Maximum Szinthatár.
  • sanyicks
    hát azokat 2 lövéssel el is intézem, azokra kér pazarolni a az időt.
    Viszont lent a mozgó, "ajtó mögött sneakelek, és észrevesz" gattlingos robobokat már nem nagyon lehet kikapcsolni.
  • yesname #1586
    Robotoko ellen tuti fegyver a plasma gránát, illetve a plasma. Másrészt a Helios One-ban ha a három plafonról logó sentryre gondolsz, akkor azokat a közeli szobában lévő terminálról kell kikapcsolni. Láss :)
  • I.C.ram
    Elég sok melee fegyver van. Csomó uniqe is. Korábban írták mások, hogy el lehet vele boldogulni simán.
  • RatBaG #1584
    hamarosan neki kezdek én is, indítom az első karaktert.
    van értelme melee-re gyúrni, életképes lehet, van sok melee fegyver?
    ahogy néztem a perkeket, alsó kb nincs is semmi, ami ezeket tápolná, szinte mindegyik guns vagy energy weapon...
  • meteoreső
    a legerősebb állatnak sincs páncélozott szeme ;)
    nagypite: a rakétakilövős helyen láttam egy óriáskardot rendszámtáblával
    az nem jobb lenne mint a vascső ?:)
  • sanyicks
    hát sehol sem találtam olyan lőszert hogy anti robot... de amúgy is, a normál lőszeren kívül mást alig találni, sőt normál lőszerből is annyi van hogy átlag 4 fajta fegyerrel járok, hogy mindig tudjak lőni (mert egyszer ilyen lőszerből van egy zsák máskor meg a másik lőszerből... de persze mindig a normál fajtából, ap-ből 4 darabot találtam, miközben már a a fél területet vegassal együtt végigjártam).
  • I.C.ram
    Kicsit elegem lett a segítőkből, mert hiába lopakodok, amint közelbe ér az ellenfél, rögtön megy az induló zene, löki a szöveget Boone is, és már lőnek is mindenre, ami mozog. Le is adtam őket, hogy várjanak a kaszinós szobámban, viszont egyedül brutál mód megnehezedett a játék. Ha csoportban vannak ilyen darazsak, vagy mik, azokat alig bírom megölni. Hiába lopakodok, és ölöm meg az elsőt egy lövésből, de utána jön vagy 5 másik. Tényleg ennyire nehéz szólóban ez a játék, vagy csak én vagyok a béna? (18-as szint körül vagyok, ha jól emlékszem.)
  • Carlos
    mivel 100 a science ezért ezek nem szoktak gondot okozni...
  • ashkandi
    Halihó, gondoltam 2 végigjátszás után leírom a véleményem én is.

Először én is kicsit húztam a számat, amiért a látvány, a motor és szinte az egész játék ugyanúgy néz ki mint a Fallout 3, de végül a hangulat miatt nagyon átdőlt a mérleg a másik oldalra és megkedveltem a játékot. Megmondom őszintén én inkább online játékokkal játszok mert társaság nélkül a single player játékok pár óra alatt unalmassá válnak, de itt teljesen más volt a helyzet. Zseniálisan megoldották, hogy szabadon mászkálhass sandbox módon a sivatagban, de azért mindig legyen valami célod, amit véghez kell vinni. Ez egy single player játék, de mégis olyan "nem lehet felállni előle" hangulata van a dolognak a mentés és a pause ellenére is. Remekül megcsinálták a szabad döntés lehetőségét és a dolgok végkimenetelét is, a rengeteg apró küldetésről, izgalmas felfedezésről nem is beszélve. A Mass Effect-ben mindig azt éreztem, hogy bármit is mondok, úgyis csak egy úton megyek végig és nem igazán volt igazi választási lehetőségem, itt viszont csomó dolog máshogy alakul ha rossz vagy jó döntést hozunk, amibe természetesen direkt belekényszerítenek minket, ahogy azt az élet is szokta.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyedüli rossz dolog a hardcore befejezése, ugyanis semmit nem kap a játékos egy achievementen kívül... ezt kicsit sajnáltam a második végigjátszás végén...
  • Speedy86
    Come Fly with me küldit csinálom.
    Találkoztam Harlandal de nem öltem meg hanem megkerestem a haverját aki halott volt. Visszatértem hozzá majd az infó után elrohant. Ezután szétnéztem az emeleten a szobába de nem találtam semmi infót. Valaki tudja mit kellene?
  • Lord Zax
    Sziasztok még mindig a bortherhoodos lézer pisztolyt keresem utánannéztem megvan a hely ahol lennie kéne, de nincs ott se a halott wanderer se a pisztoly. EZ is bebugzott volna? Ede quest is az, meg ezer másik is már, elég szar igy játszani. 1 napja nyomom, 19es szintű vagyok, a föküldetésbe szinte bele se kezdtem, a vegasba még nem voltam, csak néhány melllék küldetéssel probálkoztam, meg barangoltam kicsit. 55ös dt-m van q-35ös plazma puska, szinte 1 lövés minden mert van pár plussz skillem pl a plazma robbanás stb. 100sci, lockpick, speech, energy, 65 repair, ugye nem 20 lesz a max szint? Ez a hard mod nagyon gyenge többre számitottam, és az ai annyira bugyuta csak jönnek egyenes nekem, egy horda deathclawt ugy mészároltam le egy szikla volt köztünk azok meg nem tudták megkerülni csak remegtek egy helyben. én meg szépen headshotoltam mindet... Sztem vegason kivül már mindent megcsináltam csak ez a pisztoly kéne
  • JethroHUN
    Nekem is, amúgy azokat a sentry tornyokat lőheted, számítógép hackel kell ki iktatni.
  • Carlos
    Én arra gondoltam, hogy megjavitottam, quest aszongya adjam le a scrapyard-nál odamegyek. Semmi.
    Kveszt elovas wikin: If you talk to Old Lady Gibson and go through all the dialog before you have ED-E, she will no longer trigger the log. Go speak with Ignacio Rivas instead.

Elmentem ignacio-hoz (vele is beszéltem már előtte) semmi... FUCK ME...!
  • Carlos
    Lehet, hogy speckó lőszer kéne robot ellen? Talán? Esetleg?
  • sanyicks
    Én is, eltűnt úgy 4 órára, majd ma mikor a vault 22-ben kalandoztam már jó ideje, egyszer csak az egyik ajtó után megjelent felettem...
  • sanyicks
    lol jó faszán elcseszték a játékot... főleg ezekkel a (majdnem) god mode-os cuccokkal.
    De a helios one-ban találkoztam god mode-os sentry bottal. Lövöm puskával, semmi. Lövöm 10mm pisztollyal semmi, lövöm magnummal semmi, lövöm lézerrel semmi hp nem megy le (100-as guns skill és 60-as energy weapon. Mondom mögélopódzom és kikapcsolom (75-ös science), azt sem lehet már, olyat csinál mintha resetelné a robotot. Ha nyomogatom mindig leáll alapállásba, de mindig újraindul, így meg lehet bénítani de hát nem tudom otthagyni mert akkor megint lő.
    De a legviccesebb hogy a 3-ban az ilyen robotokat megfelelő szintű skillekkel lazán darabokra lehetett szedni.

A sneak is érdekes... kb hogy értelmetlen. stealth boy bentvan, sneakelek az árnyékban, a nightstalkerek a barlangban szaladgálnak körülöttem, majd minden előjel nélkül egyszer csak észrevesznek, viszont legalább rájöttem hogy jól reagálnak a shotgunra :)

A casadore is érdekes... jön felém egy, nem mondom hogy 2 magnum lövés volt, de gyorsan meghalt. Találkozom egy másikkal (olyan gyorsan üt hogy 1 sec alatt fél hp-t lazán lehúz), abba meg lőttem mindennel, és alig vánszorgott le a hp-ja pedig jósok critet kapott, aztán megölt... Ezt már máskor is láttam, hogy ugyan az a lény néha teljesen más tulajdonságokkal bír, NAGYON mással.

De olyan vicces küldik vannak, hogy szabadítsam ki az ncr katonákat a légiótól... odamegyek, eloldozom és elsétálnak, és ennyi. A légiós őröket nem nagyon zavarja hogy mindezt az orruk előtt csinálom.
    NCR a nagy haver, megyek a mcarran reptérre, ott van egy ajtó ami mellett áll 2 katona. Még 10 méterre sem vagyok tőlük, és szó nélkül elkezdenek lőni. Pofánlövöm mind2-t, következmény semmi, és jéé itt a magasvasút a striphez, így ingyen jutottam be :D Majd megkér az NCR nagykövet hogy segítsek nekik mert bíznak bennem. LOL
  • Carlos
    No, beszoptam az ED-E bugot...
  • gabo91
    Bocs te milyen játékról beszélsz most?
    rengeteg hely van a játékban több mint a fo3-ban, és a map is nagyobb (legalább is azt írták) nekem sokkal jobban tetszik. Változatos a táj, van itt minden. Egymást érik a felfedezni való helyek ami fast travel szempontjából nagyon jó. Felfedeztem 50-60 helyszínt, nemrég meglett a felfedező perk (kijelzi az összes helyszínt) nem igazodom ki már a térkénen, elhiheted nagyon sűrű.
  • JethroHUN
    a Nightclaw-hoz képest ovis kis gyerek nyalókával. Sztem VAtSban egyszerű leszedni őket, csak a lábát lődd, mert ha nem tud futni nem veszélyes.
    de majd lesznek sokkal rosszabb helyen, szűk folyosókon, quicksave + akna más lehetőségem nem volt :)
  • nowan
    A kaszinó belső udvarán "dolgozik" a volt barátnője. Neki lehet kulcsa a lakosztályhoz. mondjuk én feltörtem az ajtót .
  • Speedy86
    jaja nagyon durvák:D Főleg hogy most olvasgatom neten ennek a küldinek is van vagy 5 féle lehetősége a megoldásra:D Tudnék angolul akkor nagyon tetszene a játék így meg nemtudom mit csináljak:D
  • AnarchoiD
    En az elsot lelottem a masodikat lelottem a 3-adikkal kergetoztem a 4. nel eppen pihentem volna , elkezdtem futni, erre megjelent egy uj 5. elottem es levagott ;)

(black mountain szerpentinjen mindez)
  • Speedy86
    Most találkoztam az első Nightkin-el. Majdnem leestem a székröl mikor rohan felém kb mint a predátor a láthatatlan aurába:D
  • berlinboy6329
    Ilyen uncsi lesz a játék végig?

Ma játszotam jó sokat,de alig botlottam kihívásba a küldetések közben...most megyek vhova,de a hülye robot el akar kérni 2000 kupakot nekem meg jó ha van 300...Köcsög robot...Viszont vhogy nekem a Fallout 3 sokkal jobban bejött.:(

Ott volt élet,meg átélni való dolog..Látni a keleti partot romokban,rengeteg felfedezni való hely,érdekes és rengeteg küldetés,nagyobb map,Város rész nem csak a kib*szott nagy sivatag...

Ez sem rossz,de vhogy nem érzem át annyira az egész hangulatot,mint a 3. részben..Sehol egy ellenséges horda,akit ki lehet fosztani csak sok hülye skorpió meg pár béna viper gunslinger utonálló,meg végeláthatatlan mennyiségű homok..Remélem több minden lesz,miután beérek Vegasba.:(
  • imilee
    Sziasztok!
    Van egy olyan küldetés amiben ez a szöveg olvasható
    "Check Cachino's room or his person for same proof of his behavior. Perhaps someone has a key to his room." lefordítottam de lényegi információt nem hámoztam ki belőle. Ha valaki tud segíteni írja meg. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • MerlinW
    Olvassatok vissza, valahol linkelve van. Asszem 2-3x is.
  • lalakov
    Kösz, azt hittem az csak a DT-re vonatkozik, akkor nekem felejtős.
  • gabo91

hát igen nyelvtudás hiánya...
    hát ideje akkor visszanéznem hozzá :)
    köszi
  • Since
    Nemrég olvastam hogy lehet moddolni ps3 verziót csak picit macerás :-) De gondolom pc-re írt moddal nem megy.
  • Seth
    Dehogy tudod.
  • Since
    Sziasztok!
    A modokat kedvelő játékosokhoz fordulok, ugyanis lenne egy kérdésem. Nekem ps3 verzióm van, tudom moddolni a játékot, Úgy értem ami pc-re van mod azt áttudom tenni ps3-ra is pl?
  • AnarchoiD
    80as sciencel ki lehet kerulni a dolgot ;) en kifizettem a lemezert penzt aztan science -vel inditottam a robit