Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lookout az csak egy dlc volt ez viszont egy onallo, teljeserteku es teljes aru jatek lesz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A kepek alapjan meg egy jobban sikerult dlc-t sem neznek ki ebbol, pedig nagyon szeretem es varom is.
Ennel sokkal tobb kell bar az obsidian mostanaban nem hasit valami jol.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A gépágyú szerintem vmiféle M2es v M3as. Wikizz utána.
De lényegében errõl van szó.
AMúgy nemláttam 😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Minigun
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
-tûzfegyverek (firearms). itt majd az erõ fog számítani
-energiafegyverek (energy weapons)
-"robbanószerek" (explosives)
-közelharci fegyverek (melee weapons)
Egyébként csak a Gatling Laser-nek volt a nevében a "gatling", a hagyományos lõszeres gatlingok pl. minigun névek futottak. De a kettesben voltak még egyéb példányok is. Ha jól emlékszem ûrméretben különböztek.
A 3-asban kavarták össze a dolgokat a kategóriákat.
Remélem nem teszik bele a VÁMot, mert nagyon ki fogok akadni 😄
Gatling az lézeres?
Régen még töltényes volt.
Így érthetõ.
De mi a gépágyú??
Végre nem apa után rohangálunk.
megjelenés:
PC: 2010. szeptember 30.
PS3: 2010. szeptember 30.
Xbox 360: 2010. szeptember 30.
Sima sorozatlövõ lõfegyver, nagy kaliberrel és ROFal.
A gépágyú pedig nemtudom mi, de az is inkább robbanószernek hangzik.
- Tabitha a szupermutánsok vezére az FEV hatása elõtt is emberi nõ volt, ezért ragaszkodik az átváltozása után is a nõi személyiségéhez.
- Szétosztották a nehézfegyvereket: a gatling gépágyú átkerült az energia fegyverek közé, a rakétavetõ a robbanószerekhez, a lángszóró is az energia fegyverek közé került ( errõl elég parázs vita folyik mind a hivatalos, és a rajongói fórumokon), a gépágyú pedig a kézi lõfegyverekhez került.
- Az erõ befolyással bír a fegyverhasználatra, pl: 10 erõnél és magas lõfegyver skill-lel sebészi pontossággal irthatjuk az ellent egy gépágyúval, de 1 erõnél hiába rendelkezünk magas lõfegyver skill-lel csak összevissza fogjuk szórni a golyókat, mivel "vizes nudliként" nem tudjuk kordában tartani azt a hatalmas tûzerõt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
enjoy
Az fontos 😄 Nem úgy mint pl a kottaolvasás (lol), vagy egyversecske az irodalomkönyvbõl.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már csak az eddigi infók alapján jobb lesz mint a három.
Köszönöm a híreket!
- A 21-es menedék New Vegas alatt lesz, ebben a menedékben is folyt kísérlet, minden konfliktust szerencsejátékkal oldottak meg, késõbb pedig amikor kinyílt a menedék kapu és a külvilág felé kezdtek terjeszkedni az egész menedékbõl kaszinót építettek. Vault 21 kaszinó
- Caesar's Legion Centurió
- A Kézi lõfegyverek és a Nehéz lõfegyverek egy skillt alkotnak, a rakétavetõ és a Fatman áthelyezésre került a Robbanószerek közé.
- Egyik csapattársunk Craig Boon ellenünk fordul ha beállunk a Caesar's Legion-ba.
- Az ûrpályán keringõ lézerágyút Archimedes-t naponta csak kétszer használhatjuk.
- Újra lesz Túlélõ skill, befolyásolja majd, hogy az élelembõl, italból mennyi életerõ töltödik vissza, és a segítségével fözhetünk, süthetünk majd a tábortûz mellett.
Pár kép:
Kaszinó
Harc az utcán
Motel
Rulett asztal
Black Jack asztal
Játékmasina
Engine is the ugyanaz, so ez will történni again.
Maguk az épületek, a város, az egy nagyszerû kreáció, és belõlem is kihozott pár régi emléket, igaz, marhára nem éltem még akkortályt.
Ami nekem egy ilyen lelki kuriózum, az a nyers vas/acél, rozsdásan, és rajta a lepattogzó sárga, kék, mélyzöld, krémpiros festék.
Gyönyörû jelenség.
De az ilyen vault cucc, meg brotherhood, enclave, ezek már valahogy nem jönnek be, fõleg a lézeres cuccok amik kiábrádítóak.
Tényleg jó lenne, ha "kicsit" felvenne a játék pl MadMaxból, vagy Book of Eli -ból, több ilyen témájú filmbõl, Mármint a kuporgatást, a kapcsolati kiépítést h legyen utánpótlás, az üzletelgetést, meg jármûvek is nagyon jók lennének...
Lehet h én végül a RAGEvel fogok többet játszani ezek végett, bár kitudja, Nevadát imádom, és Vegast is...
Az a baj h most v fáradt vagyok ehez, de nem tudom leírni h mit is várnék el a Fallout NV-tõl, de inkább Fallout 4tõl. Meg biztos le is írtam párszor.
Lényeg, h a látvány meg ötletek azok nagyszerûek, de ha megvalósítják, tegyék már normálisan, mert egész játékidõ alatt idõhúzást érzek, fõleg az ide oda szaladgálós dolgokat nem értem, minek. Meg az AI borzalma, hogy kis scavanger csajszi egy 5lövetûvel rátámad a 2 raiderre meg egy katonai robotra, úgy, h azokat már én se látom 10es érzékenység skillel. Meg tényleg, gondolkodjanak, és jó lenne ha pl lenne vmi "Infamous" cucc, hogy ha hírhedt vagy, v erõs negatív karma, akkor ne baszogassanak a Raiderek, v Super Mutantok, mivel kb "közülük való vagy". Ellenben nézzenek rád úgy az NPCk, mint vmi tömeggyilkosra, féljenek, legyenek félõen ellenségesek, v csak ha kis gonoszka punknyi karmád van, bánjanak veled úgy mint vmi darab szarral, respect nélkül.
Ez azért nem nagy kívánság.
Jah meg hogy barátkozni lehessen az ellenséggel, v álcáznva keresztülhaladni rajtuk.
Tényleg érdemes a Fallout wikia-n a Timeline-t, sok minden kiderül belõle, többek között ennek miértjére is választ kapsz.
Gyakorlatilag a Fallout és a jelenlegi világ az 50-es évek elejétõl tér el teljesen történelmében. Mivel 1950-tõl folyamatos recessziók, háborúk, katasztrófák, olajválság, háború súlytotta az egész világot nemcsoda, hogy a kultúra megreked az adott szinten.
De egyébként tényleg nagyon ajánlom azt a Timeline-t, én is ma olvastam végig és elég sok dolgot megvilágít.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És a Vault tec története is azt sugalja hogy igen, ilyen hülye az ember, hogy nem hogy megvédenék a lakosságot a menedékekkel hanem épp ellenkezõleg kisérleteket végeznek a bezárt emberekkel.
Egy Q3at 1000x könnyebb.
Csak mondom.
Amúgymeg, mindenhol történhetett valami, de azért az egész földet csak nem amortizálták le. Affrika szerintem "érintetlenül" vad hely maradt.
Oroszok meg tudja a halál...
De igen, alapvetõ ösztönök elvén társadalom, fasizmus, hülyeségek, bolondok, stb stb.
Nekem annyira nem sötét középkor beli a hangulata, erõsen érzem az erõltetett 50es évek beli jövõ álomképét. Nagyon zavaró.
Önmagában a fallout világa nekem nem is tetszik.
Talán a New Vegas segít majd ezen valamit...
Szerintem hasonló dolgok zajlottak le ott is: egyesek túlélték, azok csoportokba, közösségekbe rendezõdtek. Mindenki a saját túlélését tartotta szem elõtt, az erõsebbek kihasználták a gyengébbeket (rabszolgák, rabszolgatartók), mutáns lények tizedelik a megmaradt lakosságot, csoportok emelkednek ki a túlélõk közül, akik vagy újra akarják kezdeni a civilizáció építését vagy saját hatalmukat akarják megszilárdítani.
Kb. ilyesmi történhet minden nagy kataklizma után szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az idõ amúgy is mindent megszépít fallout 1-2 egy másik korszak játéka volt, ha kiadnák ugyanolyan motorral, miegymással egy új történettel (tovább görgetve a történetet), akkor annak max csak a rajongók örülnének szerintem, lehet még õk is követelnék a fejlõdést...
Egy túlélõs játékban legyenek már rendes városfélék, ahol rendes civilizáció újrakezdés/folytatás van, sok emberrel, necsak össze vissza ácsorgó npckkel. ^^
Pl milyen jó lenne, ha belenézel a napba, és COD6 fashbang szerûen egy screenshotot látsz féligmeddig, mint valóságban kb.
De visszatérve. FPSt csinálják meg rendes FPSre, VATSot pedig mozgalmassá, hogy a csávó fedezékbõl lõjjön, ne 1 helyben állva, és akár több fegyverrel is, vagy legyen annyi esze, hogy ha oldallról támadnak, akkor védekezzen.
Tudod épp nemrég mondtam egy haveromnak, hogy valszeg semmi bajom nem lett volna a Fallout 3-al ha eleve úgy hirdetik hogy "Készül egy Fallout témájú FPS RPG elemekkel". De úgy hirdették hogy Fallout 3, hogy a régi RPG részek folytatása, és erre egy totál más játékot adtak ki. Ez olyan mintha a C&C 4. része a Renegade lett volna - RTS helyett FPS...
Ezért nem volt bajom nekem a Fallout Tactics-al se, mert eleve nem úgy reklámozták hogy szerepjáték lesz, hanem hogy taktikai játék, szerepjáték elemekkel. Annak tökéletes is volt.
A Dragon Age-et készítõ csapatnak kellene megszereznie a jogokat, egy kb. olyan harcrendszerû/történetû Fallout-ot elfogadnék. 😊
Teljesen igazad van. Sõt szerintem még a textúrákon se változtattak meg ugyan olyan tereptárgyak lesznek benne mint ami a Fallout 3-ban voltak. Olyan mintha egy Fallout 3-hoz érkezõ DLC képeit nézegetnék.
Csak igen, harcolni nem 1szerû, és kevés benne az FPS.
És igen, kiegészítõ, habár a codok is ugyanazzal az engineval futnak, és mégse kiegészítõk.
Jó lenne ha valamilyen normális cég megcsinálná a rendes Fallout 1-2-Tactics stílusában a 4. részt. A Baldur's Gate mellett ez volt a kedvenc RPGm és elég szomorú hogy mit mûveltek vele a 3. részre, totál elkonzolosították az egészet. Ebben legalább annyira nincs harcrendszer mint a Bethesda többi játékában (Oblivion, stb) ahol futkározol és karddal hadonászol real time - a Falloutban futkározol, lõsz és néha megállíthatod az idõt hogy célozhassál, nincs ebben semmi taktika vagy stratégia. Ennyi erõvel a Deus Ex-et is hívhatnánk RPGnek.
Hitmarkerekrõl nem is beszélve, az vmi borzalmas.