6837
...
-
tordi #1635 kings -
tordi #1634 Vegasban annál az elvis-es bandánál pl. van fodrász, ott alakíthatsz -
Since #1633 valaki tudna arra válaszolni hogy PS3 verziót lehet-e PC-s moddal buherálni? Találtam egy leírást ahol lehet a PS3-al ftp servert csinálni, és így lehet az epn fileokatátmozgatni a megfelelő PS3 "mappába", illetve egy ini fileban aktiválni kell azt a file-t. Ez működik PC-s moddal vajon? Valaki próbálta már vagy van valami infója erről? Fontos lenne, köszönöm válaszokat! -
Köszi, érdekes egy borotva lehet:) -
ratgab #1631 Nemtudom ti hogy vagytok vele, de egy értelmes fejet még nem tudtam kreálni ebben a játékban, mindegyik karakteremnek eddig olyan gurány feje volt, hogy iszonyat! -
SaGa Jr #1630 De minek? Nem látom értelmét a frizkó váltásnak. Meg aztán magad is szétnézhetsz az említett oldalon a modok között.
MerlinW tegnap már megadta a választ erre a kérdésedre de úgy látszik nem ovlasod el még a neked címzett válaszokat sem.
Van a játékban fodrász(1516-os hozzászólásban megtalálod hogy hol). -
tessék
A mod egy házat rak be a crimson caravan főhadiszállás mellé, ággyal szekrényekkel stb, és egy borotvával, amivel megváltoztathatod a hajadat. -
Hát nekem meg egy fodrász kéne, akinél játék közben is tudom változtatni a fizurát. Ha találsz ilyen modot létszi szóljál nekem. -
akkor jó felé tapogatóztam, köszönöm :-) -
SaGa Jr #1626 A lézerpisztoly bizony a megadott helyen lesz, a bázison kívül. Hullának nem kell ott lennie.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A skorpióktól hemszegő völgyecskében egy kőhalmon van a stuki
E-DE esetében sokan hiszeik hogy bug van, pedig nincs. Ráadásul több megoldás is van a quest elindítására. Legyen a csapatodban mikor beszélsz Old Lady Gibsonnal és rákérdezel nála a tőle északra lévő létesítményre. Na ekkor kapod az első üzenetet. Ezután még kereshetsz más egyéneket is és társaloghatsz velük mindenféle dolgokról. Ha hall fontos szót a robi úgyis beindul magától. Szóval mint oly sok más esetben is, itt sem bug van, hanem user error. Kimondottan több útvonal van beépítve a nagy felfedező, mindenkivel dumálni vágyó egyének számára is, akik már túl korán elkezdtek társalogni úgy, hogy nem volt mgé a birtokukban a robi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik indító hely ugye az öreg hölgy. A másik egy vegasi faszi, de például ha besétálsz a BoS rejtett bázisára a robival akkor is jön üzenet. Ha nem akarsz sokat bandukolni akkor egyszerűen az első üzenet után várj 9 napot és magától tovább fog lépni a küldetés
Az 55-ös DT-t azt hogy szedted össze? Azt tudom hogy 3 perk-ből (amiből az egyik egy beültetés) összejön 10. A legjobb páncél sapival együtt talán 35 környékén tetőzik, de mi ad még további tizet? Van persze drog ami akár 25%-os védelemt is ad, de az nem állandó hatás.
30. szint a tető, de ezt magadtól is kiderítheted már a játék legelején ha végig legörgeted a perk választáskor a csúszkát, ott ugyanis kiírja az összeset szinttől függetlenül.
A hard mód gyengus ez igaz. De vannak modok amik ezt orvosolják. Én speciel az Arwen Realism modot használom, amit kicsit megbuheráltam (így gyakrabban kell enni, inni és aludni is, mert alapban nagyon ritkán van rá szükség; meg kicsit variáltam a reputációs beállításokon mert az izlésemnek túl gyenge hogy minimál segítségért már szeretnek meg pár kötözködő fazon elcsapása már vilified reputációt eredményez). Maga a mod belenyúl az alapokba is (így másként alakul a cipelhető cuccok tömege, a saját HP és az ellenfeleké, ahogy az action point mennyisége is változik valamelyest), kicsit a fegyverek és vértek terén is manipulál és jóval hatékonyabbá teszi az ellenfeleket (belenyúlt az AI-ba is az alkotó), illetve az ember szabályozhatja hogy milyen legyen az idő múlása a játékban (tehát mennyi játékidő felel meg ingame 1 napnak), illetve az Xp mennyiségbe is beleszólhat a játékos (csökkentheti a kapható Xp mennyiséget).
Meg aztán van pár szándékos feature amit agyoncsap a mod (így például a játékban alapból az van, ha a DT nagyobb mitn a stuki sebzése, a stuki akkor is sebez egy fix minimum értéket, na a mod ezt kiveszi többek között).
Mondjuk azon nem tudott segíteni még ő sem, hogy néha beakadnak az ellenfelek...
Amint rájövök hogy a loot mennyiségét hol tudom befolyásolni, na akkor lesz az igazi. :)
Maga a mod egyébként a New Vegas nexusról szedhető le és a teljes neve Arwen_NV_Realism_Tweak. A gameplay effects and changes gyűjtőben megtalálja bármely érdeklődő a nevezett oldalon. -
Az nem atom volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a ghoulokat lőtted ki a rakétával. a számítógéppel pedig vagy közelebb tudod irányítani őket a céljukhoz, vagy elintézni, hogy lezuhanjanak -
ratgab #1624 Azért majd írj vissza, hogy sikerült-e megvásárolni valamelyik kereskedőnél a kívánt cuccokat! (engem is érdekelne, a következő melee karakteremhez hasznos infó lenne) -
pont ezért kérdeztem ;) úgy tűnik én is jó sokáig el fogok ezzel szórakozni ;) -
ratgab #1622 Úgy van! -
ratgab #1621 Legió kereskedői: The Fort-ban Dale Barton
Cottonwood Cove: Quartermaster Hayes
Caesar's Legion safehouse: Veteran Atticus
Náluk kellene szétnézned szerintem! Questért, legalábbis mellékküldiért nem fogsz kapni olyan cuccot, ami neked kell! -
SaGa Jr #1620 Igazából 4 "oldal" is van.
Az egyik a légió, a másik a NCR, a harmadik Mr. House (a nagykutya Vegasban), míg a negyedik a telejs semlegesség, mikor egyik mellé sem áll a karakter. A játékos választásától függően (hogy kit támogat) másként alakul majd a sztori a játék után. Mást fognak átélni az adott települések ha valamelyik nagy játékos jön ki győztesen, megint mást ha a vegasi fickót támogatjuk és megint más ha függetlenként egyik bandát sem preferálva játszunk.
Terveim szerint mindegyiket ki fogom próbálni. Így legalább jó hosszú ideig le leszek kötve (meg addig is lehet finomítani a modokon). -
nowan #1619 A sajátom!
Minden oldallal beszélőviszonyban vagyok, neutral karma. Fő skillek: sneak & speak.
Vegast magamnak akarom! ;)
Direkt nem olvastam bele a Guide-ba, kiváncsi vagyok, összejön-e. -
tordi #1618 Köszi, meglesem -
tordi #1617 Naná, hogy a Rómaiak ! Szimpatikus, erkölcsös legények, kis hibájuk, hogy imádnak keresztre feszíteni ártatlanokat, a kis komiszok :D -
tényleg, kinek melyik oldal a szimpatikus? gondolom nem kötelező egyikhez sem csatlakozni... -
Speedy86 #1615 Na végeztem a küldivel amivel kilőttem az atomot:D Volt ott egy számítógép amihez kevés a tudásum. Mit lehetett volna csinálni? -
nowan #1614 ezért kellene a sandman perk... -
azt a kétezret visszakapod, csak be kell mutatni, hogy van pénzed kaszinózni. -
tordi #1612 Utána néztem annak a küldetésnek, ott légiósokat kell halomra ölni, azt azért mégsem akarom, hiszen egyből bebuknám Kajzár küdetéseit, kipróbáltam, ha egy rómait megölök már buktam, tehát ez nem megy -
tordi #1611 Köszi, utánanézek ! Bár nemtom szóba állnak e velem, amerre járok azt az utat NCR-es hullák borítják :D Felkapom a gúnyájukat, hátha nem ismernek fel -
ratgab #1610 Böngészem a Prima guide-ot, ha találok valamit leírom! Egyenlőre csak annyi volt, hogy ha az NCR-nak segítesz, akkor van 1 parancsnok akitől tudsz egy unique gladiust zsákmányolni: az a neve, hogy Dead Sea -
tordi #1609 Tényleg, van egy bázis, a mccarran, na, ott a 2. emeleten egy cellában ül egy római százados, annak a ruhája tökéletes lenne, csak nemtudok hozzáférni, kulcs nics, meg erőtér is védi. Ha valaki esetleg ezt megoldotta az segíthetne -
tordi #1608 Ő kereskedőjük? én ilyet nem találtam. Segíts hol van ? amúgy is van egy tonna római pénzem, legalább elszórnám -
ratgab #1607 Hát nem látok rá semmi utalást, hogy lehetne kapni bárhogyan máshogy, mint öléssel... -
nowan #1606 Sandman perk, megfelelő személyt kiválaszt, éjszaka meglátogat.
Cucc megvan, repu nem csökken. -
tordi #1605 csak a lealja ruhák vannak ott a halottakon, én legalább egy századosi páncélt akarok :D -
tordi #1604 Adjanak faja ruhát és a gladius-t -
ratgab #1603 Cumót nem lehet az ő helyi kereskedőjüktől venni? Akkor marad az elesettektől a lootolás (mármint nem általad meggyilkoltak, hanem a halottaktól, pl. Novacban) -
ratgab #1602 És akkor mit is akarsz tulajdonképpen? -
ratgab #1601 Passportot úgy hívják, hogy 44-es magnum XD Na jó viccen kívül utánanézek!
Hehe! Közben utánaolvastam és több módszer is van, ahogy bejuthatsz a városba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az NCR-t támogatod, akkor 1 NCR-os ruciban, akkor Camp Maccaren-en keresztül bejuthatsz a városba.
Ha nem vagy NCR-os és akkor a roboton keresztül jutsz be: vagy 2000 kupak XD, vagy Passport ( Mick & RAlphs-ba menj bé és ott Ralph csinál neked), vagy megheckelheted a robot és úgy mész be, megtámadod a robotot, vagy megcsinálsz a King-nek egy mellékküldetést és úgy kérhetsz egy pass-t jutalomként)
-
tordi #1600 Ez csak a kapcsolatfelvétel, ezen rég túlvagyok, amit találtam légiós küldetést azt megcsináltam, komlett NCR helyőrségeket írtottam ki, tonnaszám viszem az NCR dögcédulákat nekik, brotherhood-ot most pukkantottam fel, és semmi. Idegesítő -
ratgab #1599 Ha megyen az english, akkor
Legióba csatlakozás kezdeti lépések -
Sziasztok!
Elviekben nekem be kéne jutnom egy városkába, ((novac utáni küldi, fő storyszál)) de pasportot kérnek vagy 2000 pénzt. :-) ((Kupakot :D Hiába, imádom a magyar fordítást )) :D Nah és az lenne a kérdésem, hogy passportot tudok szerezni? Ha igen, honnan ? :D -
ratgab #1597 Kedves névrokon!
Nagyon is van értelme melee-re gyúrni, mert rengeteg perk van, ami ezt támogatja és számos fegyver van amit felvehetsz, ráadásul baromi életképes egy ilyen karakter a játékban! -
ratgab #1596 Hát igen! Mindig kiderül számomra, hogy az esetek 75 %-ában az ilyen és ehhez hasonló dolgok nem bugok, hanem user error.