6837
...
-
sirdond #1675 anyád, ez a stimpak sickness durva :D
rendesen megijedtem,hogy most mi lesz -
#1674 Ez velem is megesik néha, bár az arányok azért jobbak. Nyílt terepen 80%, épületekben 50. Mióta megcsináltam Verinoca küldetését, azóta néha ő is leblokkol, bár ritkábban mint a golyóbot. -
#1673 lenyomva tartod a kameraváltást (asszem F betű) -
#1672 Hogy lehet forgatni a kamerát tps nézetben? -
#1671 Nem az implantokat beültető doki az? -
#1670 mióta megcsináltam E-DE küldijét SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azóta gyakran lemarad tőlem...próbáltam hogy follow ki/be, próbáltam, hogy csapatból kitettem majd úgy se javult meg, próbáltam a követési távot variálni, az se nyert...nyílt terepeken még csak-csak jön (~50%), de zárt folyosókon 10-ből ha 1 vagy 2 alkalommal jön utánam...lecserélni meg nem akarom, mert hasznos, hogy messziről észleli az ellent (szerencsére nem kell, hogy ahhoz a közelembe legyen, de a tűzereje jól jönne néha..)(a followershez vittem, a fegyverzetét javították) -
#1669 Na még egyszer köszi mindenkinek aki segített a fodrászatban.
Már nekem is sikerült betennem a saját mod-omba egy fodrász terminált ( és egy tűzhelyet ami tábortűzként funkcionál)
Ha tehát valaki a Lucky 38 casinóban telephelyezkedik itt a mod-om: Lucky 38 Apartment
-
#1668 Ezzel a móddal milyen fokozaton játszol? Very Hard és hardcore? -
Since #1667 Nem így értettem :-) Köszönöm a linket, kifogom próbálni egy próbát megér :-) Csak feleslegesen nem akartam bohóckodni vele :-) -
ratgab #1666 Gyanítom, hogy neked New Vegasban kéne szétnézned, van ott egy plasztikai sebészet... Pontos helyet ne kérdezz, mert lövésem sincs merre van, csak olvastam valahol, hogy van! -
#1665 Nézz körül nexus-on, szoktak lenni előre generált karakterek. Mondjuk ebben a játékban sosem látod a karaktered arcát, hacsak nem forgatod a kamerát, így szerintem lényegtelen. -
lammaer #1664 Ezek szerint kb hiába googliztam ki neked és linkeltem be azt, hogyan lehet PCs modot PS3-on használni :) (már ha igaz ami a tutorial állít magáról).
Igy dolgozzon az ember. -
obe #1663 carlos, ratgab...köszi szepen -
#1662 Hi!
A következő problémám lenne:
Mivel anno nekem a fallout 3 sehogyan sem akart félpercenkénti kifagyás nélkül futni, így mikor elkezdtem a new vegast nem sokat tököltem a karakteralkotással, hogy ne éljem bele magam túlzottan ha esetleg ezzel sem fogok tudni játszani.
A játék gond nélkül futott, bele is merültem rendesen, viszont mellékhatásként a karakteremnek irdatlanul kretén arca van. Elvileg erre van valahol plasztikai sebész lehetőség, én viszont nem találtam meg. Esetleg valaki belebotlott már és le tudná írni hogy hol van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a királynál haj és szakállstílust tudok váltani arra már rájöttem de nekem arcforma is kéne ha lehet
-
nowan #1661 Victort nem lehet felvenni. Ő vesz fel téged! -
#1660 Elesel küldetésektől nagy valószínűséggel. Dehát ez van. Lopni mindenkitől lehet, csak karmavesztéssel jár, dehát ez van. Rájár a rúd a hősökre ebben a játékban. Ezért kell pszichopatát inditani. :D -
ratgab #1659 Ha már utálnak, akkor 2 választásod van: vagy bemész kinyísz mindenkit (ekkor ha becsületes vagy és csak az amúgy is elvihető nem piros tárgyakat veszed föl, akkor gyakorlatilag a hullákat lehet kifosztani, a többi cucc csak lopás árán beszerezhető)
vagy teszel 1-2 szivességet a Powder Gangereknek (power rangers az egy másik játék... XD) és utána Eddie a nagyfőnök ad neked küldetést, de ehhez legalább semlegesnek kell lenned velük!
Gyanítom, hogyha kiszabadítod a PG foglyokat ,amit írtál is, akkor szerzel náluk pár jó pontot, ami elég lehet ahhoz, hogy beengedjenek az intézetbe (ellenben a légiósok nem foglyák csippantani a búrádat...)
FAllout világban vagy a kecske eszik meg a káposztát, vagy a mutáns káposzta a kecskét. Nemhiába az a szlogen, hogy : War... War never changes! -
#1658 powder rangers, ez jó :D -
Since #1657 Nem nehéz, utánanéztem, csak azt nem tudtam hogy PC-s mod menne-e PS3-on. De már Seth megválaszolta a kérdésemet, nem is próbálkozom vele. -
obe #1656 ok, de elesek igy küldetesektöl?..vagy ha mindenkivel häboruzok (küldetes kenyszerit bele), akkor mi lesz a jo karmämmal?...lopni nem lehet meg halottaktol sem?...igy meg nincs loot...az elözöben nem voltak ilyen gondjaim -
ratgab #1655 Hát azért oblivionban nem 3-szoros tokás úriemberből kellett kiindulni, mint itt a default karakter kinézet esetében. -
#1654 Hát, nem lehet minden segget kinyalni egyszerre. :)
Valakik mindig is utálni fognak. -
obe #1653 sräcok
valamiert ugy alakult, hogy a powder rangers tagjaival häboruban ällok, most kell bejutnom a volt büntetesvegrehajtäsi intezetbe, lätom viszont hogy egyes rangersek nevesitve vannak (pl Dave)...ha kinyirok mindenkit (igy tettem), akkor elesek bizonyos küldiktöl?
ha viszont azt a küldetest hajtom vegre hogy szbaditsak ki 2 powder rangers a legion täborbpl akkor ök fognak räm vadäszni...a vegen minden ilyen bandäval hadban fogok ällni, es mindeki räm hajt majd?
valamit ha legyakom a börtönben levö powdereket, a holmiujkat sem vehetem fel, mert lopäsnak irja, karmät vesztek...hogy lehet ugy cselekedni hogy a kecske is jol lakjon es a käposzta is megmaradjon
köszi
-
Noodlee #1652 Hiho!
Tegnap belefutottam Victorba, a felvehető robotba, de sehogy nem akar velem jönni. Van erre valami megoldás, hogy mozgásra bírjam? -
#1651 Na és kik csinálják, ha még nem titok?
Majd lehet látni milyen stádiumban van éppen? -
#1650 Neked is kösz a fodrász dolgot, rájöttem ua. mint amit tordi írt.
Még nem találtam meg bent gondolom elöször küldetést kell megcsinálnom. -
JohnAngel #1649 A játék fordítása hamarosan elkezdődik. Ha fordítónak, vagy lektornak jönne valaki, akkor dobjon egy üzenetet. -
#1648 várni lehet rá már most is :D -
lammaer #1647 Googlet használni miért nehéz?
http://www.ps3-hacks.com/forums/about9214.html
Jó szórakozást, ezért van PCm és nem konzolom :) -
Rossi65 #1646 Helló!:D
Nem tudja valaki hogy a magyarosítás mikorra várható? -
Since #1645 Oké bocsánat -
#1644 Világosan megmondtam már, hogy nem lehet, miért kérdezed meg már sokadszorra? -
#1643 Utálom ENBSeries-t... Zabálja a gépet és telemaszatolja szir-szar effektekkel a játékokat:) -
nowan #1642 Szia, miért valaki már csinálja?
A benne lévő szöveg mennyisége alapján 1-2 év alatt elkészülhet... -
#1641 Ezt próbálta már valaki? http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34868 -
#1640 Ezért van a játékban sok maszk és szemüveg:) Lehet szép (szebb) karaktert gyártani, de sokkal nehezebb/macerásabb, mint pl egy Mass Effect-ben. Emlékszem Oblivionban is milyen csini arcokat raktak össze egyesek. Ugyanaz a rendszer itt is. -
Rossi65 #1639 Helló!:D
Valaki tudja hogy mikorra várható a magyarosítás ? -
#1638 naja, nem egyszerű..azért sikerült összedobnom egy kicsit Eli utánérzetű fekát ;) -
#1637 Na most már szépen gyűlnek a fodrászok, köszi. -
#1636 Köszi az észrevételt, bevallom elsiklotam felette.
Én látom értelmét de ez az én véleményem. A modokat meg nem értem mindig mire való mert annyira nem elég a nyelvtudásom, sokszor elég zavarosan írnak a saját mod-jukról akár csak én
De e szerint van másnak is szüksége rá mert mod is van hozzá,(már csak remélem rájövök hogy kell átültetni a sajátomba.)