Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont a fõszál egy ilyen játékban kb tizede - huszada a valódi játékidõnek. Van ennek értelme? Lehet kipróbálnám egyszer, csak valahogy ez fura egy apokaliptikus világban, ahol a túlélés a tét... Egy küldetéscsomagot megoldok pacifista módon (nevezzük fõszálnak), mellette meg hogy (túl)éljek, azt teszem amit kell, akár ölök is.
Sorry ha értetlenkedem, nagyon ellentmondásosnak tûnik, mint érdekesség az jól hangzik, egy-két küldetés erejéig, de nagyon nem értem, miért ezt erõltetik, amikor számtalan dolgot lehetne fejleszteni még a játékban.
Lehet én nem fogom fel, mi ebben a jó, de majd elmondjátok <#vigyor5>#vigyor5>
Ebbõl két dolgot ragadnék ki. Az elsõ, hogy lesz vége a játéknak, tehát nem tudjuk majd folytatni mint a F2-ben vagy a F3 Broken steel esetében. A másik, hogy visszatér a régi rpg-k stílusa a Pacifista játékmód. Végig játszhatod a játékot anélkül, hogy akár egyetlen embert, mutánst vagy lényt megölnél, persze így nehezebb lesz de legalább sokkal RPG lesz mint agyatlan FPS-TPS. Nem lesznek halhatatlan NPC-k sem (kivéve a gyerekeket), kiirthatod akár az egész Mojave sivatagot, bár akkor sok mindenbõl kimaradsz.<#violent>#violent>
Kelet Missouri-ból érkeztek, hasonlóak az Enclave-hez, de õk minden embert befogadnak kivéve a szupermutánsokat, rájuk vadásznak. Jó viszonyban vannak a NCR-kal, de gyûlölik a BoS-t, és a rabszolgakereskedõket. Ha jó viszonyban vagy az NCR-al akkor nem támadnak rád, ha a BoS-el vagy jó viszonyban, vagy a Caesar Legion-al akkor megtámadnak. A bázisuk Novac-on van, ha jó viszonyban leszel az NCR-al akkor kaphatsz tõlük küldiket, de csak éjjel 11-tõl 3-ig, mivel csak éjszaka végeznek akciókat.
Remélem már ez lesz a végleges idõpont.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nameg pontosan látod h mekkora a fedezéked.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Hát hamar ráuntam erre pont emiatt. Viszont arra jó volt, hogy egy-egy szikla peremén megállva az alul elterülõ szép tájat a kamera fókuszában a karimmal megcsodáljam. <#smile>#smile>
Elvégre szerepjáték. Örömmel tölt el, ha kívülrõl nézhetem azt, amit kemény játékórák alatt alkottam. Ez is hozzájárul az élményhez.
Nem kell majd külön mod-ot keresni hozzá. Ha már van "POV" <#smile>#smile> nézet.
elég hangulatos videót dobtak össze, nagyon tetszik, de kár ez alapján bármit is mondani a játékról
majd,ha kijött szapuljuk eleget
How much can you take,before you snap?
Fallout New Vegas E3 Tailer
Szerintem qrva jól fog kinézni, pesszimista urak most lehet sírni mert ez a végleges változat. Ahogy elnéztem a Caesar Legion is alkalmazni fogja a keresztre feszítést mint a rómaiak. Sajnos ahogy elnéztem ebben is lesznek Mirelurkok, hogy én mennyi rüheltem ezeket a dögöket.<#duhos2>#duhos2>
Fallout: RPG. Fallout 3 ráadásként First Person nézettel. Ettõl még nem lesz FPS. Tehát mindneképp RPG.
Bízom benne, hogy nem csak a bonus packban lesz benne.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szeritnem a light leather armoros a nyerõ.
Az alaprucinak is elmegy, a többi viszont sztem gáz.
Nem elég, hogy elhintessz olyan infókat, amitõl még inkább várom a játékot, de még ráadásul bedobsz ilyen elõrendelési pack-okat, ami alapján nemtom eldönteni, hogy melyiket rendeljem. :-D
Eddig nagyon, de nagyon, de nagyon bejönnek ezek az újítások. Kíváncsi leszek milyen lesz összességében a játékban együtt látni ezeket a dolgokat.
Még tán év játéka esélyes is lehet, de lehet, hogy csak elfogult vagyok!
Josh Sawyer a Fallout New Vegas projekt igazgatója egy rajongókkal tartott eszmecsere során elmondta, hogy technikai téren új játékuk a Steamworks-öt fogja használni és a játék elsõ installálásához szükséges csak az internetkapcsolat és a Steam használata.
Ami viszont mindenképpen megnyugtató, hogy ezután már nem kell online-nak lenni játék közben és a telepítések száma sem lesz korlátozva. Egy szóval, nem lesz olyan szigorú másolásvédelemmel ellátva a program, mint például a legutóbbi PC-s Assassins Creed II.
The Source
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Majd megkapjuk torrentbe az összeset, nem?😄
- Lesznek mérgezhetõ szúró, vágófegyverek mint az Oblivionban! Kések, kardok, Machetek, ééés hajító lándzsák!!!
- A Stimpakkok nem gyógyítják a törött csontokat, vagy dokihoz mész vagy használod a Doktor táskáját ( mint ahogy eredetileg is volt a Fallout 1-2-ben!)
- A Doktor táskája mellet lesz még Szerelõ készlet is amivel majd a felszereléseinket javíthatjuk majd( nem kell majd mindig kereskedõknél javítgatnunk)
- A sima Stimpakk mellett lesz majd Super Stimpakk is, ami több életerõt gyógyít majd vissza.
Némi elõrendelési bónuszok:
GameStop elõrendelésnél:
Classic Pack
Amazon elõrendelésnél:
Tribal Pack
Steam és Walmart elõrendelésnél:
Caravan Pack
Best Buy elõrendelésnél:
Mercenary Pack
Képek róluk a játékból:
Caravan
Classic
Mercenary
Tribal
Ezek a páncélok, fegyverek nem lesznek benne az alapjátékban csak az elõrendelt változatokban, mint ahogy más játékoknál is szokták csinálni <#duhos2>#duhos2>
Ergó nem azt írtam, hogy nem Ukrán kezek munkája! Nem írtam 1 szóval sem, hogy optimalizált! RGP: Tudom, hogy az F3 RGP, a STALKER meg nem. De ha a STALKER-t el kellene látni vmi game jelzõvel, akkor az épp a szerepjáték amit Te egyenes arányosságba hoztál az RPG rövidítéssel.
Ofkórz nem vagy szõrszálhasogató, de baszki olvasd már el, hogy mit ír az ember. De nincs harag. 😉
Jah, és még annyit Royal, hogy asszem Te írtad Far Cry 2 topic-ba, hogy a STALKER-t kellene az FC2 motorjával összehozni.
Végülis az F3-omból; STALKER-bõl; FC2-bõl keggyetlen profi RPG-t lehetne készíteni és az alapok már elkészíttettek. 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
-A metró az minden csak nem optimalizált... 😊
Több mindenbe beletudnék kötni, s bár nem akarom, hogy azt hidd szõrszálhasogató vagyok, de azért ilyen alap dolgokat nem árt tisztázni. 😊
Pl legyen egy New York.
Hátér: Az emberiséget megfertõzte egy mutáns vírus, nevbezzük mondjuk T vírusnak. Zombik lettek, aktív, eft 4 Dead stílusú zombik.
Túlélõ csapat tagja vagy még a járvány elején, feladatod, hogy kijuss a tiszta zónába. Út közben kapod a rossz híraket, hogy a middle park teljesen életveszély, sõt egy részét a vírus totálisan ellepte, és a növényzetet is megfertõzte, állatvilágról ne is beszéljünk. (I am alive ftw).A menekülési út teljesen ellehetetlenedik a végére, mivel mindig nagy gebaszok vannak a fõutako, és ezért igencsak el is kavarodunk. Közben a katonaság is ránkszáll, mivel már nem képesek uralni a helyzetet, és mindenkit aki a helyszíneen tatózkodik, fertõzöttnek tekintenek, és azonnali tûzprancs lép életbe. Persze csak akkor ölnek, ha át akarsz halytani a kordonokon, ahol intézkedni próbálnak, persze folyamatos támadások miatt megdöglenek, zombikká vnak. Jah, és F19es vadászgépek közben szedik le a nagy toronyházakat, h elvágják a vírus terjedését. Ami már amúgyis kijutott a világba, hála a repülõjárat hálózatnak. Nincs menekvés.
A metró (new yorkban szintén fontos elem, mint Moszkvában (METRO2033) menekült, de kirekesztett népség uralkodik, menekültek új világot hoznak létre a már ott élõ csövesek segítségével, meg punkbandák is keserítik az életüket. A metró egyes részei erõsen fertõzött területek. (itt vissza is kapjuk a Fallout 3at részben).
Alappontok:
Teljes customizálási lehetõség. Ruhák, hordási stíusok, festésük, fegyverek, kiegészítõk, meg maga a karakterünk DNSének kreálása, ami érdekes mód, h legyen vmi különleges, egy immunis DNS. Ezért is vagyunk mi a fõhõsök. Megmarnak, de nem változunk át, talán még kapunk is pár képességet, ami segítségl lesz ellenük.
Jármûvek is kellenek természetesen, mivel az evakuáció során rengeteg gépjármû és benzin maradt ott. bõven van mibõl gazdálkodni, páncélozni , stb.
Végül lehet, h nem is ki akarunk jutni a városból, hanem csak túlélni, az is épp elég, vagy területeket visszahódítani katonai segítséggel, minden megtörténhet.A játék folytatólagos, tehátaz igazi forduló pont, amivel befejezzük a játékot, mint Fallout 3ban, több kimenetellel, marad ahogy van, ott lehet hagyni, vagy befejezés után visszatölteni, változtatva ezzel a végkimenetelen.
És legyen része a játéknak a guberálás, amibõl bõven akad, de fegyverbõl már kevés, aztán nem fertõzöttbõl lesz kevesebb. Elvégre ez New York. Guberálhatunk ruhákat, felszereléseket, minden félét, amit hazavíve, szigorú súlylimittel és kihatással, otthon berendezkedhetünk, de akár még a környezetünket is berendezhetünk. Pl egy menekülõállomást, v vmit, ahol lakunk. Miért ne? Mint F3ban.
Nemtudom mit hagytam ki.
Nyilván, ha nem fûzöl nagy reményt FNW-hez nem csalódsz max pozitívan.
Ilyet felvételibe is belerakhatnál, nyerõ lenne 😄
Kiegészítés:
Amint elkezdjük szénné modolni a játékot, nagyon labisilis lesz. Nekem olyannyira, hogy vagy a játékmenettõl kaptam majdnem sírógörcsöt, vagypedig csak kibaszott a játék amikor neki úgy volt kedve.
áStalkert én is imádom, de az ios egy rakás szar mint játék 😄
Viszont Airsoftban lehet tolni ezerrel😄 Érdekel?
Animációk igencsak bénák, de elfogadhatóak. Nekem inkább a karakter cusotmizálási lehetõségei nem tetszenek, mert minden arc ugyan olyan, hiába kínai, afro v europid.
Az NPCkkel kapcsolatban nemfeltétlen sok szembejövõ kell, elég ha a játék során találkozunk azért mondjuk úgy 10-20 emberkével, akikkel jó lenne vmi kapcsolatot is kialakítani., v együtt harcolni netán, együtt bandukolni, questezni.
Sajnos eddig nemvolt, de new Vegasban remény csillant fel, és lehet, h végre lesznek underground kis közösségek, és normális faluk, táborok?
Nos, összekeverni meg nemigazán kéne. Nagyon két külömbözõ világról beszélünk.
A maga nemében kéne mindegyiket felturbózni, v vmi egységeset alkotni.
Az én álomjátékom így nézne ki: (köv. hsz.)
szerintem ez a játék már gyakorlatilag csak a nevében fallout és egyre távolabb lesz az 1-2 színvonalától
azt,hogy mi miért nem tetszik pedig órákig lehetne ragozni,de kb senkit nem érdekel,úgyhogy inkább nem is offolok
biztos,hogy kipróbálom majd,már csak azért is,mert ebben a mûfajban kevés játékot csinálnak,de mivel nem fûzök hozzá sok reményt (nem úgy,mint anno a fo3-hoz) így talán nem fogok akkorát csalódni
How much can you take,before you snap?
Ne az legyen, mint F3-nál (egyébként imádom azt is), hogy 1-2 helyre legyen quest aztán Grand Canyon méretû területeken (F3 térkép északi része gyakorlatilag) meg ne legyen szinte semmi. Jó értem én barangolsz és belebotlasz ebbe abba, de akkor legalább legyen valami pletyka mint pl oblivionban a knights of the nine dlc-nél, az megdobná a dolgot.
De amúgy eddigi infók alapján egy színesebb, szagosabb (új bõvíthetõ fegyverek, új lények, új frakciók, melyekbe belépésrõl még sokat nem tudni, új animációk, új történet, mely még szintén a homályba vész, Szerencsejáték) Fallout-ot fogunk kapni. De mindenre fényderül majd novemberben!
Nagyon megtetszett a game, mert végre azt nyújtotta amit kerestem. Legyen már végre vmi poszt-apokaliptikus világú game, de ne vmi lineáris játékmenettel megáldott darab.
Sajnos csak az OA kieget + alapjátékot vittem végig és barangoltam kúrva sokat a felszínen; felszín alatt. Engem nagyon Magával ragadott a game hangulata. A The Pitt fordítása volt amire vártunk-vártunk, de nem készült el... Aztán most meg már látom van full magyar nyelvû GOTY kiadás is.
Ezért mostanában egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy újra nekikezdek. Én elõdöket nem ismertem. Ha nem lenne benne FPS nézet, ennek sem álltam volna Neki.
Most már MOD-okkal a külcsínyt nagyon fel lehet tuningolni. Egy idõ után nagyon sok MOD-ot használtam, mire azt mondtam rá, hogy na most már alakul a game, egyre jobban olyan, amilyet Én szeretnék. (Nem GreenWorld-re gondolok. 😉
Oblivion Nálam nem nyerõ, mert amik favorit game-ek az F3 mellett azok a STALKER játékok. (legalábbis számomra!)
F3-ban most, hogy újra felpakoltam a játékot és kipróbálás képp nekifutottam 1x, ami leginkább nem tetszik az a karakterek mozgása. Asszam Royal említette ezt. Amihez hasonlítani tudom az vmi olyan, mintha korcsolyáznának a pályákon. 😄
😞
A terep; helyszínek kidolgozottsága csillagos ötös, a hangulat is, még az is elmegy, hogy ugyanazok az NPC-k jönnek szembe, hiszen STALKER-ben sincs különbség egy-egy frakció emberei között. Egyik Duty-s, mint a másik, egyik Freedom-os, mint a másik, stb...
A motor persze, hogy elavult. De! Vegyük csak alapul a SHoC motorját. Igaz, az is MOD-al (STALKER SHoC Complete, de a Maga nevében bûntet) CS-hoz, COP-hoz képest az idõjárás elemek, amik hiányoznak belõle. (falakon lefelé folyó víz, vízcseppek, stb...) Persze amit lehet DX10.1-el és 11-el, azt nem igen lehet DX9-el. Ofkórz!
A kettõbõl kellene összegyúrni egy Game-et. Elég lenne a SHoC motorja + F3 MAP-je. SHoC-ban Én több NPC-n csak nevettem, hogy mennyire szánalmasak és gyenge a graf; COP-ban már pofásabbak, de belelõ az ember a kis törpébe, vagy késsel kaszabolja és 1xerûen eldõl, mint egy tekebábú. F3-ban legalább szakadtak a végtagok, amit MOD-al még jobban fel lehetett "tuningolni". 😄
Szal, Nekem aki nem ismeri az elõzményeket az F3 sok boldog game órát nyújtott. A legtöbbet, amit game eddig adott. Talán a SHoC az ami vetekszik vele...
Sok dologban egyet értek azokkal, akikrõl tudom és érzõdik a HSZ-ükbõl, hogy Nálam sokkal jobban ismerik a Fallout game-eket, hogy több sebbõl vérzik a game. De melyik nem?!
Ami dilemma, ha választanom kellene, hogy F3, vagy STALKER játékok és melyiknek is ugorjak újra Neki?! Passz! Elõnyök, hátrányok a mérleg mind2 serpenyõjében. STALKER nem RPG, ok. Inkább szerepjáték, ill. kategória nélküli STALKER játék. De inkább ezek, mint bármelyik lináris bugyuta játék... Kipróbáltam több új game-et, a vason már vhogyan menniük kellene, illene, de szinte egytõl egyig mind1ikre azt mondtam, hogy nagyon kevés. Talán a Metro 2033, ami megint hozott vmi újat is. Látványban aláz, motor jobban optimalizált, mint a STALKER, de bivaly gép kell Neki és sajnos nagyon lineáris. Ettõl féltették a STALKER játékokat?! Aki STALKER-es, annak a Metro 2033 asszem csak egy 1x; max. 2x végigjátszós történet. Ennyi, semmi egyéb.
Az is lehet, hogy elkezdem párhuzamosan újra az F3-at és a SHoC-ot aztán jó ideig ellát game órával mindkettõ.
Azonban remélem, hogy a New Vegas motorján ráncfelvarrnak nem keveset! Ami az F3-ban Engem még bosszantott az a sok töltés barangolás közben. Most, hogy újra feltettem, ez a jelenség maradt, csak gyorsabb lett, ennyi. 😄 Ill. most már van lehetõségem mindenbõl nagyobb; legnagyobb textúra pack-okat alkalmazni és használni.
Én inkább attól tartok, hogy a New Vegas az karcsúbb game lesz, mint az F3 volt. Ahogyan STALKER-eknél is egyre jobban rövidítették a történetet. 😞 Igaz, sok hülyeséget meg ki is dobtak belõle. De MAP-ek csak fogytak és fogytak...
Ami viszont igaz, hogy nem mindenkinek tudnak majd megfelelni. A régi Fallout rajongóknak és az új játék generációnak is egyszerre elég nehéz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...