Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Videókban, képekben fõleg. Mind1.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Addigis, le kellene gyártatnom magamnak egy modolt rucit xd
How much can you take,before you snap?
Remélem a Vegas-nál már könnyebb lesz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ON
Lehet hogy a Geck-et jobban várom mint magát a játékot?
Az igaz hogy a Fallout 3-mal is kevesebb idõt játszottam mint a Geck-el mod-oltam.<#zavart1>#zavart1>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amúgy az NPC-re visszatérve beltérbe többet lehet pakolni, ellentétben a kültérrel a gépnek nem kell a látótávolság betöltésével foglalkoznia, így több erõforrás marad az NPC-re, plussz van az optimalizáló eszköz amivel feldarabolhatod a belteret, és így nem tölti be egyszerre hanem csak szobánként.
A másik hozzászólásra reagálva, lehet már akkor játszottam számítógépen, amikor a csattogós lepkét tologattad.. és igen, a nõk hazudnak a korukról. :p
De valóban eltértünk a tárgytól.
Amúgy sajna az én gépemet már a 30 npc is megfekszi.<#szomoru1>#szomoru1>
De amúgy minek vitázni ezen?
Nekem pl nem fogja elrontani a játékélményemet, hogy valaki azt mondja rá, hogy csúnya. Ugyanúgy megnézek majd mindent, bejárok mindent, megcsinálok mindent, amit csak lehet. Úgyis mindenkinek az számít, amit maga él át a játékban.
Felesleges a másikat gyõzködni, hogy de ez ezért meg ezért jó. Még ha sikerülne is meggyõzni (ami kizárt dolog, csak flame warhoz vezet és mint tudjuk, a flame háború olyan mint a ParaOlimpia. Hiába nyered meg, akkor is nyomorék maradsz.) akkor sem lesz jobb az élmény, amit kapsz tõle.
Persze aki agyatlanul rohangászik a térképen egy géppisztollyal, és hat óra alat le akarja tudni a játékot, annak nizonyára nem számít a látvány. Én A Fallout 3-ba is több mint 120 órát öltem, kiegek nélkül, szeretem felfedezni az egész mindenséget, ha már megcsinálták, de ha ilyen gagyi lenne, mint amit ezek a konzolos képek sugallnak, tuti nem ültem volna ennyit elõtte. Minek?
.) Szóval nézõpont kérdése, igenis kel a jó grafika (is) a tökéletes élvezethez egy ilyen nagy nevû játékban. Gondolom te a barátnõdben sem csak a szoftvert szereted, hanem a hardvert is.. 😊 A Fallout névhez a sztori mellé kell a látvány is. Magánvélemény.
Ezt hogy érted? Nálam a Fallout 3-ban a városokban 3-4-szer annyi npc van mint alapból. Igaz csak az alap dialogot tudják, de ugyan úgy járkálnak, kommunikálnak egymással, esznek, isznak és alszanak.
És csak a fps esik vissza egy kicsit( igaz a gépem se olyan erõs már), más hibát még nem tapasztaltam.
De h miért van ennyire kevés ember benne, nemértem...
Fõleg ha nem egy szarráatomozott vidék az egész...
És legyenek mán benne jármûvek...
Az az óriási gát bennelesz?😄
És van egy gyanúm, hogy a város lesz inkább kisebb, de akkor lehet nem tudja majd visszaadni egy akkora város hangulatát, mint maga LV. Túl hamar keresztülérünk rajta és túl kevés ember lesz benne. Pedig egy ép városnak azért többet kéne nyújtania ennél. Ne legyen igazam és mindkettõ óriási legyen!<#duma>#duma>
egyébként area 51 lesz a játékban?
How much can you take,before you snap?
és még egy
és egy másik
Sok újdonság nincs bennük, úgy látszik az E3-as demó csak New Vegasból, és a Mojave sivatag egy részébõl áll.
Nem csak a fegyvereinket babrálhatjuk majd, hanem készíthetünk majd gyógyszereket és mérgeket. Hét társunk lesz majd, de csak két társunk lehet majd velünk egyszerre, egy robot, és egy humanoid. New Vegas akkora lesz mint a Capital wasteland. 40%-kal több dialógus lesz mint a Fallout 3-ban.
Mi a faszomért ennyire részletes a modellezés, ha mindent összepacsmagolnak ilyen nyálasnak tûnõ, víznek mondott shaderrel, ami ráadásul még hideg is ?! Oszt a lépcsõn való mozgás miért nincs rendesen meganimálva??! ÉS MIÉRT NEM JÖTT MEG A POSTAI CSOMAGOM?! HACK?! BUG?!
Iróóónia.
én akkor is szívesen várnám, ha úgy nézne ki, mint a Fallout 1...és szerintem van itt pár ember, aki velem hasonló véleményen van
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igen, az bizony gáz lett volna akkor is. Kb a Counter Strike-ra emlékeztet a kaszinó belseje a fakó, életlen textúrákkal, stb.
ha ez neked tetszik, lehet jobb gépet kéne venned, így 2010 tájt már csuda dolgok vannak 😉 Nézz körül..
Nézzétek pl a Q3as JK3at.
Akármekkora HD képeket rakok be, az engine szabályosan pixelesíti ezerrel...
Positive Mental Attitude
Majd moddal biztos teletömködik 😄
A fegyverek legalább bíztatóak.
Hûha. a többi hagyján, bár nem sokat mutattak - de csak jó lesz..
Josh Sawyer bemutatja a játékot.