Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat, nem 16 perc hanem 16 másodperc <#vigyor3>

Ha jól értettem akkor a Hardcore mód tényleg durva lesz, hisz amikor õk próbálták elõször 16 perc után meghalt a karakterük <#nevetes1>
Nem lesz fõellenség, a frakciók közt kell választani, hogy kinek az oldalára állunk.Ahogy elnéztem fejlesztetek pár dolgot az animációkon, már sokkal emberibben esnek össze amikor meghalnak, és nem röpködnek 5-6 métereket mint a háromban. Bár az oldalazó futás animációja még mindig elég bénának tûnt. Az új zene is jobban passzol a Fallouthoz.

Új videó Chris Avellone-nal a FNV fõ designer-vel.

Én is elõrendeltem! És én kedvelem az Obsidiant (nem mondom, hogy nem lehetne jobban megcsinálni azt amit õk csinálnak, de ennek ellenére kedvelem).

Az eddigi feature-kbõl kiindulva gyakorlatilag 1 játékmenetben feljavított Fallout 3-at kapunk és nekem pontosan erre van szükségem és ezt is várom a játéktól se többet, se kevesebbet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

még rosszabb is

How much can you take,before you snap?

wedge31
Az obsidián fejleszti ne lepödj meg semmin....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát tudtommal még nem jelent meg és elég ritka az olyan játék amit befejeznek mondjuk 2 hónappal a megjelenés elõtt és semmit nem csinálnak rajta a kiadásig (hibajavítás, optimalizálás)

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

FSpofon
Azt hittem hogy a blikk.hu-ra vezet majd a link.

Arab money

RoyalPredator
Nemis. Letöltöm, aztán majd megveszem ha tetszik.

De ha már vmit kiadnak a kezük közül, az miért bugos?...
Vagy ha ezek a kiadott újságírói bétából vannak, és onnan vágták ki az írók, és nem pedig a fejlesztõk, akkor semmi gond.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

SZilaJMaGGoT
A freeside téves, nem a kar nem követi a vállat, hanem a vállvért nem követi a vállat(a páncél nincs animálva)...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nem tetszik? Nem veszed meg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Valószínûleg angol verzió lesz csak.

grebber
Nem tudjuk az van odaírva a honosítás módja változhat!

Next PC upgrade: 2022

Ez is magyarul fog megjelenni mint a Fallout 3 ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ezt nevezik kakan is csomot keresesnek...<#buck>

RoyalPredator
Mert marhára nem lehetetlen egy ilyen apróságot megcsinálni, ami szerintem roppant idegesítõ. Ha Nexust megnézed, nem véletlen javítják ezeket a bugokat ezerrel. Mert hozzám hasonlóan sokaknak nagyon illúzió romboló, ha vmi herrypotteres mágia történik, és elcsúsznak a modelek.
De még akkor is, ha ez a szempont csak másodlagos, akkor is

IGÉNYTELENSÉG

Prince23
Egyetértek Sirbonddal, ez a többi játékban is elõfordul, én még nem találkoztam olyan játékkal amiben a ruha, fegyver vagy másik npc ne lógna bele más modellekbe.

Robez84
Szerintem a full-ba már nem lesznek benn ilyen pixelhibák..de kit érdekel? ...legyen meg a Fallout hangulat ami az évek során kialakult(Fo1-2-3)csak az számít. Ezeket a bugokat meg lehet majd orvosolni patchekkel...bár ne kéne! :D

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

én azt hittem ezzel játszani kell...
ha valami gameplay bug lesz az szar igen, de ez? ugyanilyen a morrowid, oblivion, fo3 is, akkor miért kell ezen fent akadni?

RoyalPredator
Komolyan elvárod, h soroljam?... Felõlem...

http://4.bp.blogspot.com/_r1VLB54HRfY/TGXKVhxyPGI/AAAAAAAABw8/2qgaI719TjE/s1600/1.jpg

* Bal kéz, csuklón a karkötõ
* Bal kéz, könyöknél szalag
* Bal lapocka, valami karika.
* Jobb kéz, csuklón a karkötõ megint.

FREESIDE kép, alul.
http://kotaku.com/5610615/my-first-30-minutes-with-fallout-new-vegas

* A válla nagyon nem követi a kezet. Undorító látvány :S

Prince23
Robez84
te miröl beszélsz?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

RoyalPredator
Ez normális, h már a bemutató képek televannak Buggal?

Itt egy másik cikk Kotaku
Ebben azt írja, hogy a javítás képességet is átalakították, alacsony szinten 100%-osra szerelhetjük a felszerelésünket, magasabb szinten viszont jobb minõségû lõszereket készíthetünk, és a fegyvereink lassabban fognak elhasználódni. Az elsõ két részben megismert Traitek is visszatérnek, ezeknek lesznek elõnye és hátrányai.

Egy cikk a QuakeCon-ról 1Up
Ha jól értelmeztem a cikket nem csak társakat szerezhetünk hanem bérelhetünk majd zsoldosokat is.
Másik cikk a Gamespot -tól.

Egy kép az új Marcus -ról.
Remélem ismét fel lehet majd venni társnak mint a kettõben <#nyes>

Prince23
Nah némi újdonság a szinkronszínészekrõl:
- Marcus a szupermutáns visszatér, és ismét Michael Dorn lesz a hangja.
- Mr. House Rene Auberjonois fogja megszólaltatni ( Star Trek rajongóknak a Deep Space Nine Odoja ként lehet ismerõs)
- Matthew Perry egy gengszter fönöknek adja majd a hangját, Bennynek a Gecko family fejének.
- Kris Kristofferson (a Pengébõl) egy kiéget katonának adja majd a hangját.
- Ron Perlman lesz továbbra is a narrátor.
A teljes cikk a
NMA -on.

Murder3
Én nem tudom mit vannak oda a fable-ért számomra semmi oyoat nem nyújt h oda legyek érte.
fable 1 is tök unalmas volt mikor próbáltam.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ja bocs, most nézem,hogy a fable 3-ra reagált
de ki a fenét érdekel a f:nv topicban hogy a fable 3 késik?

grebber
Google nem vírusos nem értem miért nem használjátok!

"A Fable III-at ugyan utólag jelentették be PC-re, de akkor azt ígérte a Microsoft, hogy a játék az Xbox 360-as verzióval együtt fog megjelenni - mint késõbb kiderült, október 26-án. A redmondi kiadó a minap mégis rossz hírt közölt az IGN-nel: a számítógépes Fable III csak késõbb fog boltokba kerülni, de hogy mikor, azt már nem árulták el. A közlemény szerint az így felszabaduló extra idõt a játék csiszolására fordítják majd."

link?

A PC-s verzió késik. Az lehet, hogy csak jövõre jelenik meg.

A Fable III már idén õsszel megjelenik? Azt hittem csak jövõre jön ki. Haha akkor lehet csemegézni <#finom>

wedge31
Ja, és hát ugye a ME2 is idei rpg, szoros verseny lesz.

Murder3
A two worlds 2 nagyon ígéretesen néz ki.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

grebber
Internetrõl.Beírod googlebe és kiadja.
Thesource

Külföldi oldalon is

Gyorsan írd be a hungamerbe is azt linkeld be ide!<#eplus2>

Prince23
Ezt honnan szeded?

wedge31
Two Worlds II, Gothic 4, Fable III, messze nem lefutott dolog az még...

Azért még jön egy Gothic 4 is idén :)

Hmm a Fallout: New Vegas elõrendelései már jóval meghaladták a Fallout 3 elõrendeléseit, úgy néz ki ismét a Fallout lesz az év rpg játéka.

RoyalPredator
Mik a terveim New Vegast nézve?....
Elõször végigtolom a játékot, teleportálgatás nélkül, HC módban.
Aztán magányomban elkezdek drogozni, beállok a Raiderek közé, és gyerekeket molesztálok, és orgiákat tartunk. Aztán megunom õket, és visszatér belém a sátán. Legyilkolom õket, talán egy kis nekrofília meg egy joint, aztán összeguberálom a legjobb felszerelést, és elkezdem kiírtani a túlélõ zs!dókat.

Meg kaszinózok is néha. :D

Ez nem teljesen igaz, mivel lesz pacifista játékmód is, így nem kell majd mindent szétlõni, a fejlesztõk külön kiemelték, hogy gyilkolás nélkül is végigjátszhatod majd.

wedge31
Nem tudom milyen nagy ujdonságot vársz az elözö részhez képest mert ilyen nem lesz, max néhány kisebb de az alap koncepcio a löjünk szét mindent az marad.

Szerintem ez azért lehet mert a játék Las Vegasban játszódik, kihangsúlyozzák a kaszinókat és a szerencsejátékokat, legalább elverheted a nehezen összerabolt pénzedet, leiszod magad azt körbehányod Vegast.<#vomit>
Egyébként nem lehet majd olyan könnyen hatalmas összegeket összeszedni a kaszinókban, ha túl sokat nyersz akkor kidobnak.

RoyalPredator
Nem zavar, illetve csak annyiban, hogy mást nem nyomatnak, csak azt mutogatják mindnekinek :)

Látom érzékenyen érint a szerencsejáték. Miért zavar ez téged? Az elsõ két részben is beülhettél a kaszinókba, ugyan úgy volt rulett és félkarú, magas szerencsével elég sok pénzt összeszedhettél így. És nem minden cikk foglalkozik a szerencsejátékkal, néha látogass el a No Mutants Allowed, vagy a FONV Hivatalos Fórum -ára, és akkor megtudhatsz bármit amit akarsz, én is innen szerzem az infókat.

miért? lesz valami újdonság? :)