6837
...
  • rayman12
    Nekem az lenne a kérdésem hogy vettem egy "varmint rifle night vision scope"-ot és nem tudom hogyan lehet felszerelni a varmint rifle ra. Ha valaki tudja lécci írja le.
  • SaGa Jr
    Igazából mindig van sebződés még ha a páncél teljesen fel is fogta a sebzést (igaz ez konkrétan 0,25-1 Hp sebesülést jelent csupán), de egy giant radsorpion esetében lőheted egy darabig mire egy függőleges csík lemozdul a sokból, merthogy HP-ja az van a dögnek nem is kicsi. :)

Ez egy feature, amivel kapcsoaltban többek elégedetlenségüket fejezték ki és emiatt készülnek modok amik ezt a feature-t törlik.

AP lőszerek gyártásához meg (típustól függően persze) kellhet plusz perk is, nem megy az alapból és nem is minden lőszertípus esetében megvalósítható. De erre is van már mod nem is egy.
  • SaGa Jr
    A kérdéses helyen nem csak lekapcsolni lehet a turreteket hanem átállítani azokat és így elintézik a robotokat.

Nincsenek végtelen sebzéskülönbségek értsd már meg.
    Szép dolog levadászni deathclaw-kat, de azt sem árt tudni, hogy csak mert ugyanúgy néz ki kettő attól még lazán eltérhetnek az értékei (DT és HP). Márpedig ettől függ hogy leszeded gyorsn vagy sem. Emellett ha VATS-ban megnézel egy célpontot, látod hogy minden támadható felület alatt van egy csík. Ha az elfogy, akkor egyrészt az a rész crippled, másrészt elbukja onnan a DT értékét így ha újra oda lősz és tényleg eltalálod, akkor hamarabb pusztul a célpontod. Emellett a DT sem egységes az eltérő testfelületeken.

Ahogy ratgab is írta, a lopakodva gyilkolászás az eslő hangos lövésig tart, mert utána észlelnek (caution vagy danger felirat lesz felül) és onnantól már nem jön alapból critical sebzés hiába sunnyogsz továbbra is.

Mitől vagy te olyan 100%-ban biztos abban, hogy mindig eltaláltad a célpontot? VATS esetében legalább látod ténylegesen a találatot, de ha simán FPS módban játszva lődözöl, akkor a találat, főleg nagy távolságból, korántsem biztos. Csak mert megált a célpont még nem találtad el. Plusz minél messzebbre lősz annál gyengébb lesz a hatás is.

Nagy távolságból tehát (főleg ha a fegyver hatásos lőtávjának határán dekkol a célpont) nem sokat ér a critical, hacsak nem sikerül telibe kapni az adott lény legsebezhetőbb pontját (ekkor valóban pusztító a támadás). Hiába a nagy sebzés ha az alap, amit többszörözne a program, a távolság miatt lópikulát sem ér.

A palzma meg mint írtam szép hogy nagy sebzésű, de nincs páncéltörő képessége, marha lassú és kiterjedt grafikájú a lövedék ami miatt még ha azt is látod hogy telibe kaptad a célpontot akkor sem garantált a dolog. A fiend-ek páncélja meg ha jól emlékszem maxon olyan 10 körüli, sisakkal még nagyobb. Szóval nem oylan gyenge az.

Jó fegyvereket lehet találni nem is keveset. Venni is csak a megfelelő helyen keressed a fegyvereket. A modokat a fegyverekre felpakolni különösen megéri. A lőszerek legtöbbjét meg le lehet gyártani (hand loader perk és a shotgun surgeon új lehetőségekkel bővíti ki a repertoárodat). De speciel 5.56-os AP lőszert eddig mindig tudtam venni hard fokozaton játszva is (tény hogy sosem eleget, de amennyit vettem az mindig elég volt), de a többi kategóriában ahol szintén van AP típusú lőszer ott sem volt még problémám spec lőszer hiány szempontjából. A spéci lőszereket csak akkor kapom elő mikor tényleg kellenek.

Pulse gránát több helyütt is található. A mine max akkor jó ha utánad is mennek a célpontjaid (meg ha nem akarod akkor nem írtod ki a Silver Rush bandát). Ellenben a pulse gun gyönyörűen gyilkolja a robot és power armor-os célpontokat és elég hamar beszerezhető.

Milyen fegyvereket használsz amúgy? Ha már többfélét akarsz betárolni akkor tartsd szem előtt az alábbiakat:
    A .22-es lőszert és fegyvereket felejtsd el. Annál még a puszta kezes harc is jobb.
    A 9 mm-es lőszert használó eszközökből sok van, lőszer rogyásig és gyártani is könnyű, de gyengék. A 10 mm-es már jobb, de igazából amolyan köztes lőszer aminél már érdemesebb inkább jobbat szerezni. A .357-es sintén ez a kategória de a játék elején egész jól el lehet játszadozni a cowboy repeater és a .357-es magnum párossal. Sokáig megbízható és lőszerben jól ellátott fegyverpár.
    Az 5.56-os lőszert használó fegyverek lőszer ellátottsága kiváló és az egyik legjobban használható általános típus. Pistol és rifle kategóriában dögivel találni hozzájuk megfelelő eszközöket (marksman rifle, All American, service rifle mind egész jól muzsikál).
    A .308-as lőszerből is lesz bőséggel és hatékonyabb mint az előbbi (nagyobb sebzés de alapból nem ér sokat az erősebben páncélozott célok ellen). Spec lőszerek is akadnak hozzájuk (AP, HP és JSP).
    Ezek felett a .44-es, .45-70-es (ez valami brutális és az ilyen lőszert prüszkölő fegyverekhez már nagy erő kell), 12.7 mm-es (van psiztoly és varrógép), végül a .50 skulók és fegyvereik állnak. Ezekhez viszont már kevesebb skuló lesz.

A gyorstüzelő kéziágyú alatt a minigun értendő? Merthogy van abból is rogyásig, csak a megfelelő helyen keressed (Black Mountain szupermutáns járőrei előszeretettel cipleik ezeket). Könnyű géppuska is akad náluk és találni is lehet (például a Deathclaw tojásoknál mindjárt van is egy a kőbányában). A .50-es anti-material rifle megintcsak nehéz fegyver kategória. Rakétavetőkből is már találtam többet (rakéta is akad bár nem használom egyiket sem), ahogy például Fat Man-be is belefutottam (szintén a kőbányában az egyik nagy pocsolya szélén, félig a sugárzó vízben található egy). Gatling laser megintcsak lesz, csupán nem midnenki azzal fog szaladgálni, hanem célirányosan kell keresni mert nagyon ritka.
    Ennyiből sokkal jobb a NV mert bár itt is szinttől függ (10 szintenként van egy minőségi ugrás bizonyos ellenfelek esetében a fegyverzetükben), hogy milyen fegyverek lesznek az ellenfeleknél, de néhány fegyvertípus csak bizonyos helyszínekre korlátozódik és ha olyat akarsz akkor oda kell menj értük.

Szerintem azokat a feladatokat is meg lehet oldani duma nélkül, amelyikekre te kijelented hogy csak dumával érhető el eredmény (de ha konkrét példát írsz akkor pontosítani tudok én is).
    Vérengzősen de meg lehet oldani. mindig van más lehetőség. Emellett ha olyan nagyon zavar a dolog, akkor tankolj fel a dumát erősítő kis füzetekből. Ezért vannak. Mindegyik elolvasása ideiglenesen 10-et dob a speech-en.
    Zárakkal speciel több gondom akadt, mert van pár hely (nem sok) ahol nem árt a magas szintű lockpick (ekkor én is előkapom az újságokat).

Magyarán azt fejlesztesz amit akarsz mert sosem csak egyetlen megoldási út van. Legfeljebb az erőszakos megoldás során más végkifejlethez jutsz el.
  • ratgab
    Sebződik az csak kicsit (ugye sebzés függ a fegyver állapotától, a fegyverhez tartozó skill mértékétől, a lőszer fajtájától, de ebbe most ne menjünk bele)!
    Az a kis ikon azt jelenti, hogy a célpontnak páncélozott ruházata van, ami azt jelenti, hogy a páncélzat mértékéig (pl.: 7-es páncélzat) az okozott sebzés csökken: 3 x 12 sebzést okozó golyót lősz rá, akkor golyónként 5 sebzést (12 alapsebzésből a páncélzat levon 7-et) szenved el a célpont, azaz összesen 3 golyó esetén 15-öt sérül.

Például ezért fordulhat elő az, hogy ha single shotgunnal sima lőszerrel 50-es gun skillel elkezdesz lőni 1 radscorpiont, akkor az egyáltalán nem sebződik, mivel akkora a páncélzata, hogy az okozott sebzést teljesen elnyeli! (konkértan ezt én is eljátszottam a radscorpionnal így tapasztalatból is meg tudom erősíteni)

Ez kikerülhető olyan fegyver használatával, amit nem befolyásol a páncélzat, mint pl antimaterial rifle, vagy páncéltörő lövedék alkalmazásával.

Ez utóbbit az újratöltő állomásokon akár sima lőszerből is lehet készíteni (sanyicks ezt neked üzenném, ha jól emlékszem magas repair skill kell hozzá, szóval ha sok sima ammo-d van, abból tudsz sok páncéltörő lőszert készíteni ennél az állomásnál és nem muszály vásárolnod)
  • sirdond
    valaki megcsinált már 50 challenge-t? jár érte perk, xp, vagy valami?
    én most 42-nél járok,de nem hiszem,hogy meg lesz 50 a végéig
  • ratgab
    Egy kérdés kolléga: Ha kiütsz valakit, nem végzetesen, pl.: bokszkesztyűvel, vagy puszta kézzel, akkor azért kapsz xp-t?

És ha ő felkel a kábulatból (gondolom, hogy felkel), akkor ha ismét kiütöd kapsz érte xp-t?
  • lammaer
    Néha megjelenik egy kis pajzs ikon is az ellen HPja mellett - az mutatja hogy nem sebeztük a magas páncélozás miatt. Nem?
  • lammaer
    Esetleg tudom ajánlani a Fallen Earth MMO-t, a világ igen igen hasonló, sokszor volt Fallout érzésem benne.
    Nagyon jól lehet benne scavengelni, a craft rendszere is kitünő, és természetesen vannak benne lőfegyverek is (MMO-ban ez ritka).

Ja és vannak járművek (lovak, ATVk, dzsippek).

• ratgab
    Tévedtem a Fiendek nem túl páncélozottak, csak 4-es szintűek! Akkor nem értem, hogy miért lehetett, hogy nem sérültek!
  • Noodlee
    Ha nem is új design, de Fallout 1-2 kinézet (nekem az amúgy is jobban tetszett)
    Fallout MMO
  • ratgab
    Hát ha nem mozdít hp-t akkor az biza mellé ment!
    Állt akkor nem sérülnek, ha olyan testrészére lősz, ami páncélozott!

Ezt a nem sérülést én csak ilyen esetekben vettem észre! Egyébként lehet, hogy magas volt a Damage Thresholdjuk (karakter alapvető képessége lehetett) és nem a testét védő páncél miatt nem sérültek annyira.
  • sirdond
    ez fasza,én is valami ilyesmivel fogom kezdeni második nekifutásra

ratgab: ha elég messze vagy, akkor az első lövés után sem vesznek észre
  • ratgab
    Sneakből lövés addig crit, amíg nem vesznek észre, szóval az elsőig
  • ratgab
    Azé még az explosives-ra gyúrhatnál szerintem!
  • AnarchoiD
    Na vege az elso vegigjatszasomnak, elso huzasra josok mellekkuldivel 82ora tiszta jatekido volt.. vege egy kicsit felbaszott a jateknak nemfogok spoilerezni, ugyis van vagy 6 fele befejezese a jateknak.

Elis kezdtem ujra

Itt lathato az uj buildem

- Kizarolag melee fegyokkal vagy unarmeddel fogom tolni, erdekes lesz
    - Noi karakter es Blood a neve
    - Night personm, cannibal perkek majd bejatszanak persze ;)
  • ratgab
    Fallout New Vegas Absorbation Perk

Ezt a Perk-et "felvette" már valaki? XD
  • RoyalPredator
    Nekem beraknál 1 terminalt mondjuk a doktorúr (kezdőhely) házába, pl oda ahol a 9mm-es Grease gun van?:)
  • I.C.ram
    Erre a bugra nincs valami megoldás? :(
  • sanyicks
    nem igazán, mert még mindig nem a turretekkel van a baj, hanem a mozgó robotokkal... azt meg nem kapcsolod ki a terminálon.

Vannak 100x-os sőt végtelen sebzéskülönbségek. Most kiirtottam a deathclawokat a kőbányából. hunting rifle-el nyomtam. Volt ami 3 lövés volt, volt ami 20(ez sima deathclaw, az alfahímet meg a deathclaw anyát nem vettem ide), ugyanazzal a fegyverrel ugyanazzal a lőszerrel, és mind talált... a 20-nál is jó pár crictical volt.
    És nagy részét úgy lőttem ki, hogy sneakben voltam, olyan távol a ködhatár hogy nem is találtak meg, és úgye a sneakból lövés alapból crit, de még is hatalmas különbségek voltak hogy melyikbe mennyi kell.
    Volt olyan crit ami nem mozdított hp-t volt olyan ami -25%-ot a levett, direkt ki is jöttem a célzónézetből minden lövés után hogy lássam crit volt-e vagy nem.
    Most pár fiendet is lőttem plazmapuskával. Volt aki 1 lövéstől feküdt, volt akire konkrétan 6 lövésig SEMMI sem hatott, majd hirtelen 10 hp és utána már meghalt, pedig azoknak aztán olyan gyér páncélzatuk van...

Persze tudom milyen fegyverek és lőszerek jók mi ellen... kár hogy ilyen fegyvereket és lőszereket sehol sem találni. Már vagy 50 questen túl vagyok valszeg a játék vége felé, és össz 20 db ap lőszert találtam, sőt a kereskedőknél is max 10 db van ha van náluk egyáltalán. Pulse mine-t is csak a silver rushban találtam, miután ki kellett irtanom őket.
    Sima lőszerből meg van elég, már ha felváltva használok 4 fajta fegyvert amihez külön lőszer kell.
    Na meg hiányzik a 3-ban még meglévő gyorstüzelő kéziágyú, az tényleg mindent vitt. És érdekes módon itt olyan ritkák a nehézfegyverek mint a fehér holló, pedig a 3-ban 20 szint környékén mindenhol gattlingokba, fat man-be, és ilysemikbe botlottam.

Na meg az is gáz kicsit, hogy itt nem úgy van mint az oblivionban vagy a 3-ban, hogy azt a skillt fejleszted amit akarsz, max bizonyos helyzetekben nehezebb, hanem konrétan jópár olyan küldetéssel találkoztam, amit magas speech nélkül nem lehet megcsinálni, mert nincs is más lehetőség. Uh most felfejlesztettem a speechet így meg jönnek a 2 perces questek...
  • yesname #1736
    Azt a az evés-ivás-alvás modot az Arwennel együtt használom és úgy túlzásnak tűnik. Valóban ott vagyok, hogy lassan már nincs kajám. (Vízet szerezni nem gond, mert Primmben mindig lehet tankolni ha akarok.) A Canteent eldobtam a francba, semmi értelmét nem látom. Csak könnyít azon amin neheztíteni akarok :)
    Mellékesen jó ez az Arwen mod. Levettem Very Hardról Hardra és így már pont megfelelő a nehézsége számomra.
    Loot nagy részét meg nem cipelem, mert gyengus vagyok. Bár a követők segítséget jelentenek majd erre is. (Újra kezdtem 13 óra után a játékot az Arwennel egyrészt, másrészt meg elcsesztem a perkválasztást, mert kétszer is a sawift learningre szavaztam, mivel akkor még azt hittem hogy nincs level cap.)
  • meteoreső
    ó BAKKER
    most nézem hogy a Hunting riffle-hez 6os erő kell én meg már ráraktam a plusz tulpontomat másra.
    Nincs esetleg valahol hozzá olyan kiegészítő amihez kissebb erő kell ?
    Ez most itt messze a legjobb fegyver jó kiegészítőkkel a kereskedő poszton és nem használható...
  • ratgab
    Nem tudom, hogy ki melyik frakciót támogatja, de eddig ez a " New Vegasban semmi és senki nem csak fekete és fehér" nekem nem jön át annyira.

Igaz az NCR tagok nem szentek, de a Légió egyenesen bestiális dolgokat művel, Powder Gangerek piti rabalók, gyilkosok és tolvajok...

Ha valaki a Légió tagjait erősíti az meg tudná mondani, hogy mi velük a tapasztalat, van értelme annak amit csinálnak vagy csak gyilkolnak?
  • Shiwo
    spoiler veszély..

Nellis Air Force Base-en adják az egyik küldit, mikor repülőt kell kihozni a víz alól a felszínre, és akkor lehet megszerezni, bár úgy rémlik, elég jó science kell hozzá
  • Gibor
    2.
    Nem.
  • JethroHUN
    Az Update 2 vagy 1 et érdemes felengedni? Nem rontja el a játékot vmeik?
  • sirdond
    hmm,bos bunkerben 325 capsért tudtam venni egy kb 10-15%-os antimaterial riflet. gondoltam nem rossz ár, annyiért nem hagyom ott :D
  • MaskimXul

• SaGa Jr
    Viccelsz? :)
    Az Arwen-nel is nagyon könnyű a játék, mert a lényegi előnyön, a loot töménytelen mivoltán nem változtat semmit (holott itt is jelen kéne lennie a harcore módozatnak elég erősen).
    Mivel lőszer lesz dögivel, kaja és ital szintén, fegyver és vért bőségesen, így gyakorlatilag alig van kihívás (meg a tecnikus beállítottságú karakterem már mindent mindennel tud szerelni). Na ezért akarom a loot mennyiségét csökkenteni, hogy kicsit azért nehezebb legyen a dolog, meg ne legyen már egy poszt apokaliptikus világban annyi jó cucc mindenfelé.

Az általad használt mod sem lenne rossz, csak abban még ugye az alap időintervallum alapján megy a játék, ami nagyjából 2-3 óránkénti napot jelent, azért kell nagyon gyakran inni és enni, meg ezért tűnik túl erősnek a változtatás, pedig nem az. AMúgy miért baj hogy nem telik el egy nap a játékban de már fáradt a karakter (nem totál kész, csak első fokozatú a mod leírása alapján ami még elég gyengus)? Legalább van benne némi realitás.

Arwen modban alapból 6 óra tiszta játékidő-re van belőve 1 játékbean eltöltött napnyi idő, de még azzal is 2 nap után jönne csak elő a fáradság első fokozata (alvásigény), mert 50 órára van alapból belőve.
    Mármint hogy a játékban letelt 50 óra (tehát nem ennyit kell a gép előtt gubbasztani) után lesz első fokozatú álmosság a karakteren. Vízigénye 10 óránként, kajaigénye 30 óránként van a delikvensnek az alap játékban.

Na ezt én az Arwen-ben átállítottam 8-14-25-re (szomjúság/éhség/álmosság) és jelenelg 3-as időfokozatban játszom (8 óra játékidő tesz ki a játékban 1 napot). Így egy nap után már bizony meglátszik a karakteren a fáradság, már az éhség is lassacskán a második fokozatba lép, szomjúság meg már 3. fokozatú ha nem tett ellene a karakter (vagy nincs fenn a classic pack meg a kifogyhatatlan kulacsa amiből 12,5 percenként kortyol egyet a karakter és így 100-al lemegy a szomjúsága, kivéve ha éppen alszik). Mivel elég hosszú a nap, ezért nem kell folyton innia meg ennie a karakternek, de mégis elég reális közeli marad a karakter kaja/pia/pihenés igénye.
  • SaGa Jr
    Az általad emlegetett bughalmaz szimplán csak a te figyelmetlenséged okán tűnik annak. A korábbi hasonló megnyílvánulásodból is látszott, hogy nem néztél alaposan körül, mert az általad legyilkolhatatlannak titulált ellenfelek például egy szobával arrébb lévő opció által könnyedén elhullajthatóak lettek volna, de történetesen szemtől szemben is kivégezhetőek. Már ha nem FPS szemléletmóddal és rambovics beállítottsággal tolod a játékot...

Nincsenek 100x-os sebzéskülönbségek, ne beszélj zöldségeket.
    Egyszerűen arról van szó, hogy a critical sebzés esetén egyrészt kapsz nem kicsi pluszt a sebzésre (dupla általában de nagyobb is lehet a választott fegyvertől, lőszertől és perkektől függően), másrészt ilyenkor a célpont DT értéke sem teljes egészében érvényesül, ami a nagyobb sebzéssel kombinálva elég pusztító hatású (persze függ a találat helyétől is még a dolog). Emiatt van hogy a nem kritikus találatok látszólag nem sebzik a célpontot (pedig de, csak olyan keveset hogy a mindig fix számú függőleges vonás nem mutatja az apró változásokat) aztán ha meg bejön egy jó helyre leadott kritikus találat akkor meg kifekszik a célpont.

A plazma meg nem arra van hogy robotokat írtsál vele (lehet arra is használni de van erre megfelelő célszerszám). Arra a pulse fegyver való (gránátok és a gun), mert azok vannak gépek ellen tervezve. Me aztán az energia fegyvereknek nincs páncéltörő képességük, így a vértezett célpontok elég jól bírják ellenük.
    A harci (gurulós "három lábú") robot ráadásul elég könnyen kiiktatható, cska a hátán lévő vezérlő egységet gyilkold le. A többi meg szóra sem érdemes kategória. Legalábbis normál lőfegyverrel, páncéltörő lőszerrel egyik sem okozott még sosem gondot és még csak legyőzhetetlen ellenfelek sincsenek a játékban(ahogy sebezhetetlenek sem).

Normál fegyverekből meg az Armor Piercing skuló viszi gyönyörűen a robotokat (van ami 15 DT-t ignorál) meg minden erősen páncélozott célpontot (pl.: deathclaw). A robotok típusai is eltérőek és a vértezettségükben is nagyon változóak, ahogy a HP mennyiségük terén is. Még két telejsen egyformán kinéző robot esetén is eltérhet a szintjük és onnantól már más a vértezet és a HP mennyiség terén is a két robi, így az egyik lehet hogy megy egy lövésből, de a másik már nem fog.

Ráadásul mindig sebzed a célpontot még ha egyszerű .22-es csúzlival lődözöd is, csak mindig egy pontnyi lesz a sebzés (így ledarálni a harci robot 300 HP-ját azért nem egyszerű). Pont ez a baja sokaknak hogy ez nem ésszerű.

A szintednek meg semmi köze a teljesítményedhez vagy az ellenfelekhez. A fegyverhez szükséges skilled legyen megfelelő és slussz. Ez befolyásolja a sebzését és a pontosságát a stukkernek amivel rohangászol. Akár első szinten is ugyanolyan eredményesen írtasz ugyanazzal a csúzlival mint 30-as szinten, már ha a skill értéked ugyanakkora.
  • yesname #1726
    Igen, de itt sokszor el sem találod az ellent, míg említett féléknél meg tulajdonképpen mindig találsz. Ha pedig nem találod el logikus hogy nulla sebzés. Agility, Perception stb. is számítanak erősen.
  • yesname #1725
    Én ezt használom még: http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34954
    A refined verziót, de szerintem az meg túlzás már. Szinte 30 pecenként ennem-innom kell és nem teli kel egy nap sem már aludni kéne. (Arwen mellett legalább is.)
    Arwen mód azért elég kemény, szenvedés. Nme is értem miért akarsz mellé még kevesebb lootot, mert ezzel aztán szükség van az alap mennyiség lootra :D:D:D
  • dartonita
    R-t tartsd nyomva.
  • Murder3
    Fallout3-ba a goty kiadásba(magyar) h a picsába tudnám belerakni a mentéseimet?
    mert ugye az livos, de a szar gotyba meg le van tiltva.

• Shep
    Vault 43-ban (ami NV mellett van) hol találom az Overseer ajtajának a kulcsát?
  • RatBaG #1721
    van holster weapon ebben a részben is?
    hogy lehet úgy eltenni a fegyvert, hogy a hátára akassza, és ne emelje fel a kezét boxolni?
    nem igaz, hogy ilyen béna vagyok, megőrjít...
  • sanyicks
    a dobókockás sebzések úgy vannak megcsinálva, hogy azért ekkora sebzéskülönbségek ne legyenek, lineage2-ztem, ott is mindenféle formulákkal voltak számolva a támadó, és védelmi értékek és ezekből a sebzések, de közel nem volt ekkora szórás. Itt olyan 100x-os sebzéskülönbségek vannak.
    Az energiafegyver skillem 65-ös, de a 100-as gun skillel is ilyen összevissza volt a hagyományos fegyverekkel.
  • Speedy86
    azért érdekelne a dolog mert van pár küldetésem ami egyes frakciókkal igencsak lerontaná a repumat :D Vagy akkor az elején még hadjam ki ezeket és csinálgassam meg az egyes frakciók küldijeit és csak utána gyűlöltessem meg magam? Vagy ezek nélkül is kényelmesen elleszek látva pénzel fegyverrel meg ilyenek?
  • Gibor
    Amelyikhez szeretnél... Én majd késöbb pl az NCR-hoz akarok, csak elöbb szabadúszóként elakarok érni egykét dolgot.
  • Speedy86
    Szerintetek melyik frakcióhoz a legérdemesebb csatlakozni? Tudom mindnek van előnye meg hátránya de azért csak van mégis valami:)
  • MerlinW
    Energiafegyver skill-ed, stb hogy áll? Nem feltétlen bug az. Nem FPS sebzés van itt, hanem "dobókockás matek" megy a háttérben minden lövés után. Mikor, mivel, hol találod el, az ellenfél "rádob-e" a védelmére, stb.

Én volt hogy egy DC-t 5 percig lövöldöztem, majd a következőt 10mp alatt kivégeztem.