Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig pont trollkodsz, ha neki ez a játék jön be, akkor miért zavar?

egyébként nem akarok trollkodni,de ha az elmúlt 20-25 évben a FO3 volt a legjobb játék amivel valaha játszottál, akkor,hogy is mondjam elég furcsa ízlésed van :/

How much can you take,before you snap?

Ugy tunik😊)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

jó neked, akkor biztos ez is tetszeni fog

Nekem nem volt csalodas a fallout3, sot😊) Ha egyutt nezem az ot dlc-vel, nyugodtan kijelentem, hogy nalam a legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
(Es tobb mint 20 eve jatszok, jatszottam a fallout osszes reszevel es kiprobalas szintjen az osszes emlitesremelto jatekkal az elmult 20-25 evben)

fallout 3 elõtt is voltak jó videók 😄
mégis csalódás lett, szóval amíg nem próbálta ki egyikünk sem addig kár ilyen kijelentéseket tenni 😊

Nem, ezt a legfrissebb video alapjan gondolom.

miért már játszottál vele?

Ez a new vegas egyre jobb. Eleg szkeptikus voltam a rovid(nek tuno) fejlesztesi ido es a fejleszto csapat elozo munkaja miatt, de ugy tunik ez nagyon ott lesz a toppon.

Új videó
Van benne pár jó jelenet, pl 4:23-nál mutatják a játék bevezetõjét amikor fejbelövik a karakterünket. Érdekesre sikerült a gyaloglás animációja is, olyan cowboyoson megy a játékos. <#hawaii>

A FNVban ha akarsz szedhetsz majd virágokat<#nyes>
Fõzhetsz majd belõlük kaját, vagy mérget.

Miért a hagyományos rpgk-ben csak virágot szedtek a réten??????<#conf>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

http://www.destructoid.com/esrb-confirms-robot-copulation-for-fallout-new-vegas-182529.phtml
na ez érdekes lesz 😄

Dead
De nem hiszem, hogy mindenek Viktor a neve.

Szerintem abbol a tipusu ronotbol lesz nehany darab...<#hamm>

Dead
Az az érdekes a videóban, hogy a minket megmentõ robotot lövi darabokra.

Voltan
LOL:
" Lehetõségünk lesz megállítani az idõt, így akár még dinamikusabbá tehetjük a látványos összecsapásokat"

Ez egy gyönyörû mondat 😄

Amúgy nagyon vacilálok a CE megrendelésén. A 3. is CE-ben van meg, de az a ész valahogy mégsem jött be maradéktalanul... A sok metróalagút már az idegeimet tépte benne, pl, és a harc is túl sok volt sztem. Inkább akció-RPG volt, mint RPG. Azért persze jó volt, de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett (mindezt mint nagy õs-Fallout rajongó mondom)
Kíváncsi vagyok a FNV-ra, de eléggé félek is tõle. Van egy olyan érzésem, hogy ez is csak egy afféle kiegészítõ lesz...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shiwo
sõt, a lendülete alapján még legalább még egyszer megpördül

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Érdekes a gravitáció,belelõ a gyerek és megpördül a levegõbe😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Prince23
Hát hogy nagyon rövid lett 😄

és ebben mi az érdekes?
az hogy konzolon játszik?
vagy az hogy ugyanolyan mintha a 3-mal játszana?

Prince23
Érdekes gamplay látott napvilágot, PAXon

Pár, újságból kimásolt kép:
Ghoulok ûrruhában
Pár gyilkos darázs
Gekkok

Nekem mindkettõ tetszett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szupermutánszene adja 😄

Positive Mental Attitude

Egy kis részlet a Fallout New Vegas menü zenéjébõl: Bethesda Podcast
Megerõsítik, hogy a FNV-hoz is lesznek DLC-k, 3 fõ rádió állomás lesz a játékban: Mr New Vegas (olyan lesz mint a F3-ban Tree dog), Black mountain radio (a szupermutánsok saját rádióállomása, teljesen country stílusú lesz), és a 3. olyan lesz mint a New Vegas adó de csak zenéket fog játszani, hírek, duma nem lesz benne.
Egy kép Raul öltözetérõl. Vajon ebben a játékban is úgy lesz mint a Mass Effect 2-ben? Ha megcsináljuk a társaink küldijét akkor elérhetõvé válik majd egy új öltözet? Ahogy elnéztem a képet vagy 3 féle öltözet lesz csak Raulra szabva.

A jó öreg Enclave páncél.
Olvastam egy cikkben, hogy megtéveszthetjük az ellenségeinek ha felvesszük elhullott társuk öltözetét, és úgy megyünk be a táborukba, de ha találkozunk egy magasabb rangú vezetõvel vagy egy kutyás járõrrel akkor lehull az álcánk és ismét megtámadnak. Kíváncsi vagyok vajon ez mûködni fog e szervópáncélban is? Hiszen nem látnak be a sisak alá.

Egy cikk a Fallout Wiki -tõl.
A játékban nem lesz Damage Resistance csak Damage Threshold, de nem vették ki teljesen a játékból, a modolok a szerkesztõvel használhatják saját modjaikhoz. Az óriás patkányok is visszatérnek. A cikk írója megemlíti, hogy a játék során nem tapasztalt a Fallout 3-ban ismert buggokkal, glichekkel, de néhány helyen erõsen visszaesett a framerate (most nem jut eszembe a magyar megfelelõje), de a fejlesztõk említették, hogy a játék megjelenéséig az optimalizálással foglalkoznak, hogy a végleges játékban már ne legyen ilyen probléma.

Ez csak azt jelenti, hogy lesz vége a FNV-nak, a Fallout sorozat ettõl függetlenül megy tovább. A Fallout 4-et újra a Bethesda fogja készíteni.

még szerencse,hogy lesz fool

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

<#nyes> Foleg himnemu karakteren fognak jol kinezni...

Dead
De jó! Csináltathatunk nagyobb melleket!

Új infó:
Bólogatós figurák nem lesznek, helyette implantátumok lesznek amelyeket egy doktornõ fog beültetni borsos áron, ezek az implantátumok nem csak a tulajdonságainkat, képzettségeinket fogják növelni de lesznek sebzésellenállást növelõ, és regenerálódást gyorsító implantátumok.
A képzettség növelõ könyvek is változatlanul megmaradnak, csak kevesebb lesz belõlük, mellette megjelenek a képzettség növelõ magazinok, ezek csak rövid ideig fogják növelni a képzettségeinket.

Imádom Mark Morgan zenéjét, tökéletesen passzolt a Fallout világba. Átpakoltam az összeset a Fallout 3-ba, legalább zenében hasonlítson a régire<#nevetes1>

én is pont ugyanígy vagyok. a fo1 volt az elsõ crpg-m utána a 2, a második nekem is jobban tetszik kicsit, de hangulatban az a két játék verhetetlen és megközelíteni is csak nagyon kevés tudta (system shock, homm, diablo, ps:t, arcanum)
bioware is jó játékokat csinál, de valahogy nem ugyanaz
sajnos manapság túl sokan a látványra mennek,így a hangulat, a mélység, a zene mind háttérbe szorul. pedig milyen jó kis muzsikák vannak egy homm3-ban,vagy egy diablo 2-ben, hogy a fo2-t ne is említsem 😊

Igen, ebben igazat adok neked, csak abban reménykedem, hogy talán tudják hozni a régi Fallout hangulatot amit úgy megkedveltem az 1-2-ben.<#shakehead>
A Fallout 2 volt az elsõ CRPG-m, és azóta is az tartja nálam az elsõ helyet, a 2. persze a Fallout 1 <#nevetes1> még a Bioware se volt képes letaszítani nálam a trónjáról <#idiota>

én sem állítottam,hogy van...
de abban egyetérthetünk,hogy ez az obsidian közel sem olyan, mint a black isle volt 😞

Brian Fargonak nem sok köze volt a Fallouthoz, a Wasteland után csak a nevét adta hozzá. Tim Cain volt a mozgató rúgó, Feargus Urquhart és Chris Avellone mindkét Fallout rész készítésénél részt vettek. Joshua Eric Sawyer a Van Buren-nél lett volna vezetõ designer, csak hát megszûnt a Black Isle.

wedge31
Amit eddig letetek az asztalra mint obsidian, hát finoman szólva is kétes értékü.

Nagyszerü ötleteik vannak de a megvalósitás állitolag mindig rajtuk kivül álló okok miatt nem nagyon sikerül.

A KotOR2 gyakorlatilag 80%-an adták ki, az Alpha Protocol 8 hónapot csuszot és ez idö allat nem javitoták az orditó bugokat és itt is rengeteg jó ötlet van amit nem voltak képesek normálisan kifejteni.

A másik nagy hibájuk hogy folyamatosan egy nagy cim folytatását vállalják amihez eddig ugy tünik nincs meg a szellemi kapacitásuk és egyszerüen nem tudnak még csak a közelébe se érni az elödnek.

Itt annyival jobb a helyzet hogy a Bethesda erösen rajta tartotta a kezét a projecten, mondjuk ez látszik is mert ez inkább egy kieg lesz mint folytatás.
A hc modot leszámitva egy az egyben olyan mint a F3 de ez a csapat multját tekintve csak pozitivum.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a black isle egy részébõl alakult az obsidian nem az egész csapatból
plusz wastelandnél ott volt egy brian fargo, meg a fo 1. részénél és ps:t-nél is jó pár olyan ember akinek azóta köze nincs az obsidianhoz
szóval ez nem ugyanaz a csapat,mint a régi black isle

Melyik része?

azért ez így nem teljesen igaz...

Csak ne felejsd el, hogy a Black Isle tagjaiként õk készítették a Fallout 1-2, sõt a Black Isle elõtt a Wasteland-ot a Fallout sorozat õsatyát is õk készítették. Szerintem egy jó öreg falloutot kapunk, és ne feledjük hogy a Bethesda adta nekik a módosított Gamebyrot, és a határidõt hogy két év alatt alkossanak egy Fallout gamet.

wedge31
KotOR2, NWN2/ az ehhez készült két kieg már elfogatható/, gyakorlatilag mindent amihez csak eddig hozzányultak és mindig a gonosz kiadó bácsik miatt akik mindig kitolnak velük miatt ök sose hibáztak, milyen érdekes...

MerlinW
Miért AP-n kívül (az sem az õ hibájuk) mit cseszett még el?😊

[merlinw.org]

<#nevetes1><#vigyor1>

wedge31
Reménysugár, hogy ezt nem cseszte el az obsidián...<#hehe>

Van valami lezerfegyver platform fent az urben... Mint a 3-as BS DLC-ben a raketaplatform.. Aki a nagy piros gomb, az potyogatja a golyot a nagy ruletasztalon...<#gun>

mi az a lézer sugár a video utolsó fél percében?
kétszer is mutatták, csak nem ufok?