Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi baj, majd karácsony másnapján én fogok irigykedni a játékosokra.
nem találtam még fegyvertervet sajnos, pedig szívesen összedobnák már néhány kupaknát.
Érzem, hogy én is kezdek beteg lenni... <#nevetes1>... de most komolyan!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem akartalak megsérteni! Így már értem<#wink>! Akkor jó játékot kívánok neked (lõjj kettõt helyettem is)!

Tényleg, ha már ennyire belemerültél nem találtál véletlenül az F3-hoz hasonlóan építhetõ fegyverek receptjeit, mint pl railway rifle? Érdekelnének, hogy milyen építhetõ fegyverek vannak a játékban, de nem találok róla infót sehol!

gfreak # 980: valahogy úgy érzek én is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnarchoiD
En pl bebeteg vagyok holy ijenkor jatszom 😉 amikor legyoz a laz alszom amikor felkelek akkor folytatom a fallout -ot 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nem akarok személyeskedni, de van aki nem 8-16-ig dolgozik. 😊
gfreak
hehehe...látom nem csak én vagyok az egyedüli aki sajgó szívvel olvassa ezeket a délelõtti hozzászólásokat, amikben friss, két-három perces élményeket osztanak meg..én meg itt a melóhelyen várom a nap végét <#falbav><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Nem akarok itt személyeskedni, de te egyetemista vagy, hogy ilyenkor is játszol?

Hol? Hol? Hol? Bocsánat, átfogalmazom a kérdést! Honnan? Honnan? Honnan?

AnarchoiD

250 megas 500oldalas pdf jool 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

most találkoztam eggyel az úton: 1700 volt nála. 500-ért vásárolt is! <#kacsint>
"kereskedõknek van rendes tõkéje"

Jó hír! Szívfájdalmam volt, hogy egy kereskedõ 400 pénzzel szaladgál...
Videóban láttam, hogy már akár 700 is van nekik!

Gideon Wieth
Semmi baj az angolommal, a holofilmet is elolvastam amit a srác adott, de azt nem fogtam fel 😄 Lehet h csak este volt már 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Közelharci+ explosives ( kifigyeled az ellenfeled, ledobsz pár aknát, bottlecap-et, és odacsalod õket, maradékból meg pörkölt lesz)!

Jaj! Én már látom, hogy ebbõl már nem 1 karakter lesz, rossz szokásomhoz híven (Fallout 3-ban is volt három) és ebbõl csak eggyel fogom befejezni!

Trait: Szintén a szemüvegest választottam, valamint a good natured-öt (+5 Speech, Barter, Science, Medicine, Repair -5 Explosives, Energy W., Melee, Unarmed)

Kedvenc mellékküldim rögtön a legelején a forrásnál a srác, aki segítséget kér a bajbakerült nõvérének. nagyon megadta a hangulatot! <#mf1>
Találtam már egy vagy két olyan eseményt, ami alapvetõen változtatná meg az erõviszonyokat a frakciók között. És többször volt már egymást keresztezõ questem is.
Legalább nem leszel hamar Avatar! Amikor meg kell az a pár plusz pont, akkor meg elõtte leülsz olvasgatni!

Carlos
Szintén... Nekem sem tetszik!

Þór vígi þessi rúnar

lalakov
Kár, hogy az újságok csak bizonyos ideig adnak többletet, mert így ismerve magam csak gyûjtögetni fogom õket és tartogatni, hogy majd jó lesz... kb. a játék végéig.<#falbav>
én már nem vagyok biztos benne, hogy kell a survival skill:
sokkal több kaját találok, mint amire szükségem van. még ha gyógyításra is használom õket. a vízhiány viszont gyakori a sivatagban.
pénzt is könnyû szerezni: rengeteg a loot és a kereskedõknek van rendes tõkéje.
Encore
Aki hosszabb ideje nyomja, az írhatna a mellékküldetésekrõl. Milyenek? változatosak? Többféleképpen megoldhatóak? Vannak kemény döntési helyzetek? Mennyire befolyásolják a világot a döntéseink?
viszont azt is megfigyeltem, hogy a meele/unarmed skillek nagyon erõsek lettek és sok jó fegyvert lehet találni már korán, így a következõ karakterem biztos, hogy közelharci lesz 😊

How much can you take,before you snap?

igen hardcore-on nyomom, de a hard-ot a nehézségre értettem
nekem az új karakter guns, science, repair. specail-t most nem tudom, mert nem vagyok otthon,de str biztosan 5 és a karizma 3
tudom ezáltal speech,barter kilõve és útitárs sem lehet sok, de úgy is egyedül szeretem járni a sivatagot, a társakat meg cucchordásra használom általában. és így legalább fontosabb statokra tudok rakni pontot
traitnek az egyik a szemüveges volt,hogy a perception is egyel jobb legyen

a survival skill szerintem nem lassítja az éhséget vagy a többi növekedését, hanem nagyobb skillel többet von le

hardcore-on akarok indulni igen!
Fõbb elképzelések: Elsõ a fegyvertípus választás, ami elsõre nálam guns (agility).
Másodszor szeretnék túlélõ lenni, ráadásul olyan, aki nem pazarol és meg tud élni, abból amit talál, tehát a survivor skill (tehát endurance) elengedhetetlen. Harmadszor az eszköz készítésben és a lõszer újrahasznosítással szeretnék spórolni, tehát kell a science skill (ami ugye intelligence). Eddig jól osztottam akkor el a pontokat!

Az egyedüli problémás dolog az a 3-as strength lehet (ugye a fegyverhasználat miatt)!

Neked milyen elosztású a karaktered egyébként? Gondolom hardcore-on nyomod. Survivor skill befolyásolja, hogy milyen hamar leszel éhes, szomjas?

szerintem így nem fog menni, én is ezért kezdtem újra

nem lehetsz egyszerre sniper, orvos, túlélõ, rabló, stb...
válassz ki 3 skillt és azokra gyúrj rá, plusz azokhoz igazítsd a specialt,mert különben nem leszel életképes, legalább is hard-on ez a véleményem

nálam sincsenek óriási nagy bugok, kétszer volt olyan eddig, amit lwb is írt, hogy beragadtak a gekkók,de ezen kívül semmi
egy átlagos gépen win 7 és highon

Mint már említettem nálam minden maxon gyönyörûen fut és még szép is. Szebb, mint az F3 volt (lehet a színek és környezet miatt).

De jó hogy ezt mondod... Ezt totál elfelejtettem (ugye Fallout 3-ból kiindulva, ahol nem kellett erõ a fegyverekhez) így az erõt levettem 3-asra<#ijedt>! Húú, itt akkor nagyon nem egyszerû elosztani a pontokat, mindenbõl nem lehet az ember jó...

Akkor egy kérdés, ha survivor skillre, medicine, repair, guns, locpickre milyen pontelosztást javasolnátok? Jelenlegi: strength 3, endurance 7, intelligence 7, agility 7, luck 6, charisma 5, perception 5

Carlos
Az a vicces, hogy én sem tapasztalok ilyen hülye nagy bugokat. Az tény, hogy egy picit lassabb ugyanazon a gépen, ugyanazzal a beállítással, de nem vészes!
Én elégedett vagyok, pedig nincs jó gépem.

Þór vígi þessi rúnar

Na kíváncsi vagyok te ennyi idõsen hány kilós leszel...

lwb
Kb 20 órája viszem xboxon és 5 órája pc-n és még hasonlókat sem láttam. A legnagyobb bug, amivel eddig találkoztam az néhány clipping issue volt, azaz félig beleragadt egy sziklába egy-egy gecko pl, de kb 10 mp alatt kijöttek. Szerintem akiknél ilyen van, azoknál a konfigban lehet a gond (codecek, driverek ütközhetnek, esetleg vmi malware is megy a háttérben). Nálam win7 alatt egy szimpla kétmagos procival, 9800 gtx-el és 4gb rammal high-on (nem ultrán) tökéletesen megy full hdban.

Eddig egy darab CTD sem volt. Sem pc-n, sem xboxon (pl dragon age boxon vagy háromszor lefagyott).

Prince23
Ráadásul még HD

dartonita
Nezd meg egy-egy fegyvernel hogy milyen DPSt ir a tulajdonsagoknal.En is ugyessegre raktam az ero rovasara,es hiaba tudom hasznalni pl a shotgunt,joval kisebbet sebzek vele mint pl egy pisztollyal v puskaval.

Dead
Nem teljesen értem a strenght mûködését. Mert írja a fegyvereknél, hogy mihez mennyi kell, de nekem az STR 2-es, mégis a kezembe tudok venni nagyobb STR szükségletû fegyókat is. Ezek szerint csak nem lesznek olyan hatásosak? (esetleg lõfegyver nem olyan pontos, melee meg kisebbet üt?)

hmm de szép izmos matrózos... azoknak a csöcsöknek lassacskán elkélne már egy melltartó szerintem... meg az a kamion tartály nagyságú sörhas meg már no comment kategória... <#banplz>

még a hideg is kirázott ez a fickó inkább gurul mint jár.<#csodalk>

viszont a ce jól néz ki.<#nyes>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

The Protector
A Bethesda életet mentett,mert jó hogy több cucc nem volt a csomagban mert különben megfulladt volna a dagadt disznaja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Egész jó lett hozza a fallout érzést, bár még csak a kezdõ faluban vagyok. Ti bementek minden házba és loptok vagy jó fiúk vagytok?

Carlos
Naja, csak elbasztam õket, mert azt hittem, hogy úgy mûködnek mint eddig. Aztán csodálkoztam amikor "lejárt" a tudás ereje. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Bugos videók! <#smile> Nagyon jó a Moonwalking Dog Glitch! <#vigyor>

az elsõ faluban mindenféle könyv van szanaszét direkt azért,hogy ha csak kevés hiányzik, akkor azokkal feltornázd
én is így gyõztem meg pete-t meg a boltost

Carlos
No, lehet hogy énis életképtelen vagyok.
Az a speech nagyon kéne, hogy meggyõzzem a falut, hogy álljanak mögém, de nem nagyon akarnak. 19/25-nél úgy elhajtanak a faszba, hogy csak na. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Köszi! <#worship>

yesname
Remélem tudsz ennyire angolul:
http://fallout.wikia.com/wiki/Caravan_(game)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Gideon Wieth
ha már itt tartunk... Én nem értem a szabályokat... Szóval ha valaki elmondja hálás lennék 😄 Caravanról van szó persze 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
marad

Ha VATS használatánál egy ellenségnél mondjuk 5x jelölöm ki mondjuk a fejét, mert van annyi AP-m, de már az elsõ lövéssel leterítem, akkor megmarad a többi AP pontom vagy attól függetlenül levonódik?

xblades
Nos nekem az elsõ benyomásom a játékról, hogy sokkal részletebb gazdag a játéktér, több a NPC és tipusai ezek is részletesebbek.
Az ellen közel többet mozog igy nehezebb eltalálni, jó az hogy más más páncélt más típusú fegyverrel lehet át lõni. Jobban ki van találva fegyverek besorolása, és ha jól látom számít az erõ is hogy használhatod-e.

És sok-sok kis apróság ami miatt ez nem egy Dlc szint szerintem és jobban hasonlít a nagy elõdeihez.
Igaz hogy nem csilli villi grafika, de majd jön a Crisis 2 ott ki élheti magát mindenki aki arra vágyik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Igen, mert ha sikerül megértened a szabályokat és itt közzéteszed, akkor kapsz jópár írásbeli sört 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hát most volt idõm ránézni egy kicsit a játékra: elsõ lövésem a játékban a gekkókra történt a játék elején a tutorialban a kútnál.

Elbújtam a kövek mögött, ahogy Sunny tanácsolta, na mondom iron sighttal rálövök-- célzok, persze fejre, ravasz meghúz, critical gekkó szétdurrant fejjel eldõl! Hát fülig ért a szám! Másikat csupán 2 lövéssel intéztem el, de ez az elsõ gyilok ez nagyon tetszett!

Amúgy 1024x768 minden beállítás maxon, csutkára feltolva és tökéletesen fut! Még csak a tutorialig jutottam, majd tesztelgetem, de az nem ma lesz!

jobb mint a fallout 3?
Ha az mondjuk 12, akkor ez?