Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem találtam még fegyvertervet sajnos, pedig szívesen összedobnák már néhány kupaknát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tényleg, ha már ennyire belemerültél nem találtál véletlenül az F3-hoz hasonlóan építhetõ fegyverek receptjeit, mint pl railway rifle? Érdekelnének, hogy milyen építhetõ fegyverek vannak a játékban, de nem találok róla infót sehol!
gfreak # 980: valahogy úgy érzek én is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Racism is a weapon of mass destruction!
250 megas 500oldalas pdf jool 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Jó hír! Szívfájdalmam volt, hogy egy kereskedõ 400 pénzzel szaladgál...
Videóban láttam, hogy már akár 700 is van nekik!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Trait: Szintén a szemüvegest választottam, valamint a good natured-öt (+5 Speech, Barter, Science, Medicine, Repair -5 Explosives, Energy W., Melee, Unarmed)
Találtam már egy vagy két olyan eseményt, ami alapvetõen változtatná meg az erõviszonyokat a frakciók között. És többször volt már egymást keresztezõ questem is.
sokkal több kaját találok, mint amire szükségem van. még ha gyógyításra is használom õket. a vízhiány viszont gyakori a sivatagban.
pénzt is könnyû szerezni: rengeteg a loot és a kereskedõknek van rendes tõkéje.
How much can you take,before you snap?
nekem az új karakter guns, science, repair. specail-t most nem tudom, mert nem vagyok otthon,de str biztosan 5 és a karizma 3
tudom ezáltal speech,barter kilõve és útitárs sem lehet sok, de úgy is egyedül szeretem járni a sivatagot, a társakat meg cucchordásra használom általában. és így legalább fontosabb statokra tudok rakni pontot
traitnek az egyik a szemüveges volt,hogy a perception is egyel jobb legyen
a survival skill szerintem nem lassítja az éhséget vagy a többi növekedését, hanem nagyobb skillel többet von le
Fõbb elképzelések: Elsõ a fegyvertípus választás, ami elsõre nálam guns (agility).
Másodszor szeretnék túlélõ lenni, ráadásul olyan, aki nem pazarol és meg tud élni, abból amit talál, tehát a survivor skill (tehát endurance) elengedhetetlen. Harmadszor az eszköz készítésben és a lõszer újrahasznosítással szeretnék spórolni, tehát kell a science skill (ami ugye intelligence). Eddig jól osztottam akkor el a pontokat!
Az egyedüli problémás dolog az a 3-as strength lehet (ugye a fegyverhasználat miatt)!
Neked milyen elosztású a karaktered egyébként? Gondolom hardcore-on nyomod. Survivor skill befolyásolja, hogy milyen hamar leszel éhes, szomjas?
nem lehetsz egyszerre sniper, orvos, túlélõ, rabló, stb...
válassz ki 3 skillt és azokra gyúrj rá, plusz azokhoz igazítsd a specialt,mert különben nem leszel életképes, legalább is hard-on ez a véleményem
egy átlagos gépen win 7 és highon
Akkor egy kérdés, ha survivor skillre, medicine, repair, guns, locpickre milyen pontelosztást javasolnátok? Jelenlegi: strength 3, endurance 7, intelligence 7, agility 7, luck 6, charisma 5, perception 5
Én elégedett vagyok, pedig nincs jó gépem.
Þór vígi þessi rúnar
Eddig egy darab CTD sem volt. Sem pc-n, sem xboxon (pl dragon age boxon vagy háromszor lefagyott).
még a hideg is kirázott ez a fickó inkább gurul mint jár.<#csodalk>#csodalk>
viszont a ce jól néz ki.<#nyes>#nyes>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Þór vígi þessi rúnar
én is így gyõztem meg pete-t meg a boltost
Az a speech nagyon kéne, hogy meggyõzzem a falut, hogy álljanak mögém, de nem nagyon akarnak. 19/25-nél úgy elhajtanak a faszba, hogy csak na. 😊
Þór vígi þessi rúnar
http://fallout.wikia.com/wiki/Caravan_(game)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az ellen közel többet mozog igy nehezebb eltalálni, jó az hogy más más páncélt más típusú fegyverrel lehet át lõni. Jobban ki van találva fegyverek besorolása, és ha jól látom számít az erõ is hogy használhatod-e.
És sok-sok kis apróság ami miatt ez nem egy Dlc szint szerintem és jobban hasonlít a nagy elõdeihez.
Igaz hogy nem csilli villi grafika, de majd jön a Crisis 2 ott ki élheti magát mindenki aki arra vágyik.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Elbújtam a kövek mögött, ahogy Sunny tanácsolta, na mondom iron sighttal rálövök-- célzok, persze fejre, ravasz meghúz, critical gekkó szétdurrant fejjel eldõl! Hát fülig ért a szám! Másikat csupán 2 lövéssel intéztem el, de ez az elsõ gyilok ez nagyon tetszett!
Amúgy 1024x768 minden beállítás maxon, csutkára feltolva és tökéletesen fut! Még csak a tutorialig jutottam, majd tesztelgetem, de az nem ma lesz!
Ha az mondjuk 12, akkor ez?