Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
doc házától nem messze, ahogy kijössz balra
blue star kupakokat elkezdte gyûjteni valaki?
How much can you take,before you snap?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahányszor úgy gondolom hogy már értem a szabályokat, történik valami megmagyarázhatatlan. És mindíg veszítek... 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Release date : 22/10/2010
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy IGEN ne próbálkozz vele mert leáll a játék tõle.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.
Találtam pár könyvet/újságot az elején , lestem,hogy ez 10 skillpontot ad ? Nem 1 /vagy 2/-t. De csak rövid ideig tart a hatása 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rendkívül kerek egész története van a világnak, logikusan levezetve minden mozzanat: fallout wikia-n találsz (angolul) timeline-t és látni fogod, hogy nem oknélküli egymás után pakolt események láncolatáról van szó, hanem rendkívül tudatos kialakításról. Az 50-es, 60-as évek hangulat zeneileg és látványilag is azért van, mert abban az idõszakban a Fallout világban válság tört ki (majd lázadás, fegyveres harc, végül atomcsapások, mindez az energiahordózók kifogyása miatt) és, mint a válságok általában nem kedveztek a kultúrális fejlõdésnek, így az megrekedt az akkori szinten...
És biztos lenék abban hogy nem a "jó helyre" kerültem.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
És a virágbolti verziósoknak van off topik is.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Így egész jónak hangzik, csak az a kevert világ, hogy minden van benne az érdekesnek hat.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
http://www.gamestar.hu/fallout-new-vegas-horrorbug.html
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
amúgy abba a világba játszódik csak máshol.
tehát ez egy kiegnek is beillik.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A Strip egyes kaszinóiban 10 000 megnyert bottlecap után kitiltanak a kártya asztaloktól, ellenben kapsz fegyvereket, kaját, szobát!
Mivel 7 kaszinó van a Stripen belül ez összesen 70000 Bottlecap-et jelent<#ijedt>#ijedt>
A játékban 7 db snowglobe van, amit összegyûjtve leadható Mr. House-nak, aki egyenként 2000 caps-et ad értük, ekkor már összesen 84000 Bottlecapnél járunk... És még sok mindent nem is csináltunk (se lootolás, se összeszedett pénz, se questbõl származó eladható cuccok pénz)
Fürdeni fogunk a lóvéban azthiszem (én mindent magamnak megtermelõ karaktert fogok indítani elsõre: Survivor, Science, Repair, Small guns skillek lesznek a legfõbbek, amit választok, mindezt normál szint hardcore modban)
a választott karakterem hard fokozaton nem volt elég életképes, így most újra kell gondolnom az egészet
viszont már megint trollkodsz, ahelyett, hogy játszanál pl...
Errõl szól a hardcore mod, ha neked ez pepecselés, egyszerûen nem kapcsolod be és kész!
Csak most eszmélek: 600 medkit? Egybe sose volt nálam annyi, nemhogy de egész játék alatt összesen se... Az valami irdatlan bottlecaps lett volna.
"Megtámadjam azt a pár szupermutánst vagy akkor annyira lemerítem a készleteim, hogy lehet nem érek el a legközelebbi városig"
Kicsit megint elmozdulunk a realitás felé az abnormalitástól (fallout 3-ban mindenbõl 1000 számra volt lõszerem, pedig volt vagy 10 féle kaliber...)
Tetszik érteni?
nincs semmi értelmes hozzászólás a játékról, csak fröcsögtök,de arra meg ott van a warez/off topic