6837
...
-
#2115 Ha már a wikit olvasod, ott van minden mod és a lelőhelyük is. -
#2114 Ez a fegyver modolás is egy nagy 0, wikipedian írják h a Fallout 2 höz képest NV-ben több a lehetőség, meg stb... aha nekem nagyon úgy tűnik h utolsó pillanatban rakták be, mert semmi értelmes módosítást nem taláni sehol, vermit rifléhez, ahhoz van hangtompító, de persze vmi értlemes fegyverhez ugyan h lenne.... de Lilynek van hangtompítot assault carabineja, már ötletem sincs h hol keresem, mindenhol néztem. még hoover damnal is. idáig a .357 es revolverhez, vermit-rifléhez, laser-rifléhez és sniperhez súly csökketést láttam -
#2113 Most kicsit mérges lettem a játékra, a készítők túl sok össze függést, kapcsolatot raktak be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ambassador Crocker 2. küldetése, (the Strip south, egy katona szól h keresd fel miután voltál lucky 38ban) a feladat az h Freesideon, King-el egyezzek meg h hagyja békén az NCR-eseket, szóval ha már végig vitted a küldetéseit (egyik módja h bejus olcsón a stripre) akkor kérhetsz tőle vmit de csak 1x, pedig ahhoz h rávegyem h hagyja abba az ncr katonék támadását kellene az a kívánság.. de mivel elhasználtam baszhatom, mert csak a nehéz verzió marad, kinyírni Pacer-t úgy h ne az ncr legyen érte a felelős... egyszerű mi? -
#2112 Boone, kell oda max 3 lövésből lelő egyet. -
#2111 A kesztyű nem unarmed egész véletlenül? -
#2110 En kivancsian varom ez a 4. "vegigjatszasom" most melee -vel fogok menni ballisztikus kesztyuvel most 1 utes egy supermutans(crit nelkul)(tabhita 2 volt) .. szoval deathclawook is felkothetoik a gatyat ;) -
#2109 bingo ;) -
Hotomi #2108 Hmm milyen nosztalgikus hangulatom támadt, egész más érzés kínai rohampuskával meg combat shotgunnal irtani a jó népet
Érdekes, hogy a fejlesztők nem rakták be a játékba hiszen még iron sightot is készítettek hozzá -
TOMARGUS #2107 Csak nekem volt ilyen irreálisan nehéz a kőbányában a deathclaw falka kiírtása? 14 es szinten mentem, előtte 2 órán át szedtem a felszerelést, lőszert, nagy ágyúkat, és szinte az egész municiót el kellett lőnöm, főapu és főanyu irreálisan nehezek voltak, így is csak "buggal" tudtam kicsinálni mindkettőt nevezetesen én fel tudtam mászni a daruk karjára, ők nem aztán onnan osztottam. Kevés játékban volt ilyen fárasztó ellenségem, ez kb 5 órát vett el a napomból :S nem semmi... -
#2106 Na! meg van végre! megérte eddig gyűjtögetni a manit:D köszönöm szépen! amúgy...lenne egy másik kérdésem... fent észak-keleten, a boomereknél hogy és mikor lehet lehet használni a flight simulatorokat?????? -
#2105 Azoktól kérdezem, akik már így is végig tolták. Közelharc mennyire hatékony? -
#2104 Csak töltsd le és másold be oda ahova felraktad a játékot (nekem is működött). -
#2103 Menő -
SaGa Jr #2102 Az lesz az.
Ha a teljes kraftot a műholdra (Archimedes II) irányítottad akkor bizonyos időközönként újratöltődik a műhold és tüzelésre képes. Célozni meg azzal a jó nehéz játékpisztollyal lehet. -
SaGa Jr #2101 Amikor belépsz a kulccsal a kezedben a menedékházba fenn elsz egy paladin. Ha megszólítod mielőtt lelépne (van rá kb 5 másodperced), akkor marad és lemegy az alsó szintre is, hogy aztán ott dekkoljon. Vele beszélve előjön nála a javíts opció és javítja a felszerelésedet (ha jól emlékszem ingyen).
Ugyanez van a légió, a NCR és a Apocalypse menedékhelyén is. Midnegyiken van 1 egyén aki ezt megteszi.
Az akksi ami mindig lesz (ha a lemerültre gondolsz) az a BoS bázison van nem a menedékhelyen (ami egy kis kunyhó a pusztaságban egy domb oldalában) és azt jutalmul kapod a tanoncoktól mert végre kijöhetnek a felszínre. Az folyton újratermelődik. De a menedékhelyen csak üres tárolókra emlékszem, meg egy pár priccsre és egy tiszta vizet biztosító kútra meg egy munkapadra. -
#2100 nem a futkározó hülye gyerek freesideon? nála van egy 15lbs, kis zöld pisztoly vmi arch2 ammo kell bele, és poseidon energy van rá írva jó nagy betűvel. -
#2099 Most nézem, amit linkeltél, hogy töltsem le az silent hill-hez való patch :O -
SaGa Jr #2098 Igen az egyik Veronica által elvállalható küldetés (a célzó kütyüs) alatt szerezhető be a 15-ös tömegű játékpisztoly amivel csapást mérhetsz az ellenfélre (már ha a műholdra irányítottad az összes kakót, amit megtehetsz mert van rá opció). De én speciel a feladaton kívül szedtem fel a stukit, emrt leszólítottam tudtomon kívül azt akinél a fegyver volt és megvettem tőle. -
#2097 Ezt hova kell bemásolni? :) -
#2096 A menedék helyen javítja a cuccaimat? azt hogy? :D én csak arra emlékszem h vmi ládában vhol a sarkon mindig lesz akksi energia fegyverbe, de azt sem láttam sehol. -
SaGa Jr #2095 Talán akkor ne akarj simán kisétálni a kapun (bár tőlem nem vették el a chipet úgy sem), hanem használd a fast travel opciót. Miután megszerezted a chipet bementél a bunkerba és szétszedted/megtetted amiért cézár küldött (mert azzal a feltétellel kaptad meg a chipet hogy oda bemész és ott amúgy visszakapod midnen felszerelésed)? Utána mehetsz el csak biztonságban a táborból (persze miután vagy kinyírtad az egész csürhét vagy megtetted amire kértek és ezt le is jelentetted) úgy, hogy a chip tuti nálad marad.
Brotherhood (nem brotherwood) jutalma a kulcs, ami egy menedékhez vezet ahol lepakohatsz, pihenhetsz meg van egy paladin aki javítja a cuccaidat. Aztán ha vársz pár napot (minimum hármat) és visszamész a rendhez, akkor a nagyfőnökkel beszélve kérheted hogy vegyenek fel tagnak. Megcsinálod a feladatot amit adnak és máris tanulhatod a PA viselést. Plusz sokkal keményebb cuccokat vásárolhatsz a BoS "boltosánál" a bázisukon (ha meg még a feladatát is megcsináltad akkor ráadásul olcsóbban). persze ha segítettél leléptetni a nagyfőnököt akkor más módon kell hozzájutnod a PA viselés ismeretéhez (nem csak a BoS bázisán lehet). -
#2094 Jah tudom, oda volt írva h nem elég az energia, de lehetett csak a műholdra irányítani? de h célzol vele? Heliosnal csak az erőmű védelmét tudod bekapcsolni ami az ottani ncr-eseket lövi le. vagy a Veronica küldetés? ő felajánl 3 lehetőséget h mit vigyünk "haza" amikor láttam h lehetne az ARCHIMEDES2-t is akkor direkt nem választottam, azt hittem majd elkezdő lőni az ncr es haverokat akkor én nem lőhetem majd a légiósokat?
-
#2093 Nekem is, akkor mégsem számít. Marad a gamma felhúzása :) -
SaGa Jr #2092 A teljes terület esetében túlterhelés lesz és esélyes (angyjából 25% van rá), hogy valamelyik terület nem fogja megkapni a kellő energiát. Hogy ez most vegas vagy más hely lesz az véletlenszerű. Normál esetben lesz áram elegendő mennyiségben (főleg ha direktben vegasba lett küldve a kraft).
Én kipróbáltam azt a metódust is, de aztán inkább átirányítottam a műholdnak az energiát és tömegpusztítottam a légiósokat a megfelelő célzó berendezéssel. -
meteoreső #2091 segítsetek értelmezni...
viszem a brotherwood küldiket de egyszerre csak véget ér
kapok egy vacak bódéhoz egy kulcsot és kész...
elmentem hát a csippet csinálni lentre a sarokba küldenek
de onnan a cézár sátorba találom magam elveszik a fegyvereim és megkapom a csippet.
Megkapom hogy vigyem vissza yesman-nak, de elszedik a csippet a kapunál amint ki akarok menni ráadásul fegyvereim sincsennek nálam...
hát most hogy vigyem el ha elveszik ?
Mikor kapom már meg a power armor viseletet ? Veronika itt feszít melettem a nagykaplapáccsal full páncélban én meg nem tudom tök ciki :)
-
SaGa Jr #2090 Szerintem hangulatos. Ha nem lennének azok az átkozott jelölők akkor el lehetne gondolkodni melyik jelet merre látta az ember, plusz ugye jó szögből kell megcsinálni a fotót is (csak nem lehet sajna megszabadulni attól a vacak géptől utána sem).
Kellemes kis barangolás az öldökléses, erőszakos és intrikálós/hatalmi játékos világban. Érdekes színfolt, ami kilóg a többi feladatból ez tagadhatatlan tény. -
#2089 Nálam is sötét van a lucky38ban pedig én is teljes területre raktam szerintem. -
#2088 egyáltalán nem biztos, csak az én tippem (én az egész területre irányítottam a naftát még a lucky 38-be érkezésem előtt, és volt világítás), végülis logikus lenne :) -
#2087 Megvan a legértelmetlenebb küldetés a játékban, Strip/Micheal Angelo workshop, szegény csóka fél kimenni a pusztába,. menjünk fotózzuk le neki -
#2086 A kaszinókban a világítás mértéke függ a Heliosban hozott döntésedtől? Asszép -
SaGa Jr #2085 Ne aggódj majd lesz. Amúgy 18+ a szintkövetelménye, majd utána jelenik meg. Időnként előfordul hogy korábban is beteszi a program. Emellett pár naponta frissül a készlet, nézz vissza máskor. -
#2084 17-es szintű vagyok, de nincs a kínálatban ez a sniper! sőt,elég ratyi fegyverek vannak amúgy is a gun runners-nél:O -
SaGa Jr #2083 Lődd le azt le van tudva a feladat. -
#2082 csak tipp, de nem lehet hogy még nem állítottad helyre a HELIOS one állomást? -
tutika14 #2081 Hidden Valleyban is van! Én ott vettem az enyémet. A felszereléseket úgy kell hogy pip-boy-ban kikeresed a cuccot amit módosítani akarsz és nyomsz egy "x"-et -
#2080 Köszönöm szépen! Amúgy fegyver fejlesztéseket hogy lehet felszerelni? -
#2079 15-16. szint környéke után a Gun Runners bódéban lehet venni, nem olcsó de hosszútávon megéri. -
Nekem ugytunik mintha a lucky38 lenne .. namarmost nekem a lucky 38 full sotet vilagitanom kell pipboyal .. nalam lehet ez valami beallitasi problema ? -
tutika14 #2077 -
tutika14 #2076