Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Köszönöm.
A kártyákat érdemes gyüjtögetni?

Þór vígi þessi rúnar

a dombon, a benzinkut epuleteben.
benzinkút
doc házától nem messze, ahogy kijössz balra

blue star kupakokat elkezdte gyûjteni valaki?

How much can you take,before you snap?

Carlos
Ringo hol is bújkál? Elfelejtettem amikor mondta a csaj.

Köszi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Viccesek a bugok, de inkabb sirnek mint nevetnek. Hogy adhatnak ki ilyen bugos jatekot Az xbox verzio is bugos.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Na, megnyertem az elsõt, de ez is meglepetés volt! 😄
Shep
Köszi. Nekem ha nagyobb épületbe megyek be kb az épület közepében elkezd durván leesni az fps, pl. Primm Kaszinó, meg az az épület ahol az elítéltek vannak. Ez másnál is így van vagy csak nálam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kezd az agyamra menni a caravan.
Ahányszor úgy gondolom hogy már értem a szabályokat, történik valami megmagyarázhatatlan. És mindíg veszítek... 😞
lol E-DE milyen zenéket játszik 😄

A kidõlt fa mellett van rögtön! A kerítés felõl nõzve a bal oldalán.

Shep
Hol van az iskola környékén az a növény ami a csajnak kell? Hülyére mászkáltam ott már mindent de csak nem találom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Hát ez feldobta a napom <#taps><#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Tinman
<#wilting>
Release date : 22/10/2010

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hülyeség ehhez még magyar patchet keresgélni ügye ?😊

The Protector
b+.Miért nem próbálod ki?Ennyire lusták az emberek.
Amúgy IGEN ne próbálkozz vele mert leáll a játék tõle.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Minden 2. Szintlépéskor lehet csak perket választani.

xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.

Szerintem nem ,vagyis pár perc után nem vettem észre 😊 A F3 3-ból 2* elszállt a taskváltáskor,szóval nem is használtam közben,de itt jópárszor kinéztem és vagy szerencsém volt csak,vagy nem annyira érzékeny rá.

Találtam pár könyvet/újságot az elején , lestem,hogy ez 10 skillpontot ad ? Nem 1 /vagy 2/-t. De csak rövid ideig tart a hatása 😞
Ez is Alt+Tab érzékeny?

Srácok! Most én rontottam el vmit, vagy tényleg csak minden második szintlépéskor lehet PERK-et választani?
<#hehe><#worship>

NA már te is kezded? Ha mögé képzelem az X-akták fõcímzenéjét tuti lefordulok a székemrõl a röhögéstõl!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Faxa..X-akták....

H3LLBoY
én még most is röhögök!!! ez nagyon brutál volt!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Basszus üllõ helyzetben felrepül a székbõl LOL... na nem nézem, mert még a végén holnap már nem kell bejönnöm dolgozni, még ma kirúgnak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt most muszály volt? Most hangosan elröhögtem magam és a kollégák nem tudták mire vélni? Amikor fordítva megáll feje és úgy feláll a székbõl azt már hangos röhögés nélkül nem bírtam...<#nevetes1>

Hidd el, hogy egyszerûen zseniális! De nem veszítesz vele semmit, ha letöltesz egy ingyenes verziót és belenézel: ha tetszik megveszed, ha nem akkor nem ért kár! De én úgy gondolom, hogy érdemes adni neki egy esélyt!

Rendkívül kerek egész története van a világnak, logikusan levezetve minden mozzanat: fallout wikia-n találsz (angolul) timeline-t és látni fogod, hogy nem oknélküli egymás után pakolt események láncolatáról van szó, hanem rendkívül tudatos kialakításról. Az 50-es, 60-as évek hangulat zeneileg és látványilag is azért van, mert abban az idõszakban a Fallout világban válság tört ki (majd lázadás, fegyveres harc, végül atomcsapások, mindez az energiahordózók kifogyása miatt) és, mint a válságok általában nem kedveztek a kultúrális fejlõdésnek, így az megrekedt az akkori szinten...

xblades
Az biztos hogy meglepödnék ha lelövésem után erre ébrednék <#wow1>
És biztos lenék abban hogy nem a "jó helyre" kerültem.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Aki mod-olna már van Geck is és él a Nexus oldal is, nemsokára rengeteg mod lesz. Ezekre linket találtok az oldalamon is itt modolás menü alatt. Ha kiismerem az új rendszert írok majd segítséget is hozzá mint a 3-hoz.

És a virágbolti verziósoknak van off topik is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

JethroHUN
Aha, köszi elég részletes voltál. Bár Oblivion elég messze van tõle.
Így egész jónak hangzik, csak az a kevert világ, hogy minden van benne az érdekesnek hat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Murder3
én örülök az ien bugoknak, sztem haláli.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

<#banplz><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Carlos
OMFG!

Þór vígi þessi rúnar

H3LLBoY
ezt nézzétek meg!!! HATALMAS!!!
http://www.gamestar.hu/fallout-new-vegas-horrorbug.html

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Murder3
ez egy fallout3 upgradelt változat.
amúgy abba a világba játszódik csak máshol.
tehát ez egy kiegnek is beillik.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Gideon Wieth
Nem tudná valaki elmagyarázni, hogy mûködik a Caraván játék? Egyszerûen nem tudok rájönni :S Elsõ lap után én már semmit nem tudok letenni :-S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Magas Endurance-al használhatsz egyszerre akár 9 implantot is (1 end. = 1 implant), de ezek több 10k kreditbe fognak kerülni és csak 1 helyen lehet õket "beszereltetni"!

Nagyon érdekes dolgokat olvastam nemrég:
A Strip egyes kaszinóiban 10 000 megnyert bottlecap után kitiltanak a kártya asztaloktól, ellenben kapsz fegyvereket, kaját, szobát!
Mivel 7 kaszinó van a Stripen belül ez összesen 70000 Bottlecap-et jelent<#ijedt>

A játékban 7 db snowglobe van, amit összegyûjtve leadható Mr. House-nak, aki egyenként 2000 caps-et ad értük, ekkor már összesen 84000 Bottlecapnél járunk... És még sok mindent nem is csináltunk (se lootolás, se összeszedett pénz, se questbõl származó eladható cuccok pénz)

Fürdeni fogunk a lóvéban azthiszem (én mindent magamnak megtermelõ karaktert fogok indítani elsõre: Survivor, Science, Repair, Small guns skillek lesznek a legfõbbek, amit választok, mindezt normál szint hardcore modban)

Nem kapcsolódik! Csupán egy két abból ismerõs dolog megjelenik, mint pl az F3-ban megalkotott Wasteland survival könyv!

Carlos
<#eljen>
Hehe... Ezt énis eljátszottam párszor F3-ban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Kapcsolódik valamilyen módon a Fallout 3 történetéhez?

A halál csupán a kezdet...

Shep
Ha nem érdekel akkor minek szólsz be? Ez a játék topicja ahol elvileg, bár már ebben sem vagyok biztos meg lehet osztani a játékkal kapcsolatos véleményünket másokkal, na hát szerintem én ezt tettem, még ha valakinek ez nem is tetszik.

azt kell mondjam, hogy 2 óra után újrakezdem a játékot
a választott karakterem hard fokozaton nem volt elég életképes, így most újra kell gondolnom az egészet

én nem lettem megsértve, mert marhára nem érdekel,hogy mirõl vitatkoztatok
viszont már megint trollkodsz, ahelyett, hogy játszanál pl...

Shep
Ja, hogy nem lehet a játék minõségérõl és a készítõk egyéb játékainak összehasonlításáról beszélni az adott játék topicjában. Hát én ezt nem tudtam. Egyébként meg nem volt fröcsögés (hogy a te szavaddal éljek) egyszerûen megjegyeztem ,hogy nem hoz egy adott szintet. Ennyi. hogy te ezzel vérig lettél sértve azt sajnálom de hát az igazság fáj.

Ennyi erõvel fölösleges pepecselés, hogy vizet kell innod, enned kell, dokihoz kell menned, ha valami nagyobb bajod van!

Errõl szól a hardcore mod, ha neked ez pepecselés, egyszerûen nem kapcsolod be és kész!

Csak most eszmélek: 600 medkit? Egybe sose volt nálam annyi, nemhogy de egész játék alatt összesen se... Az valami irdatlan bottlecaps lett volna.

Én már próbáltam kérdezni az építhetõ fegyverekrõl, de mindenki játszik és nem válaszol senki, aki tudná!

Nem, mert így már nem viszel el 1 minigunt, 2 karabélyt, 3 kést, mert a lõszer súlyt foglal el a fegyverarzenál elõl. És nem is az a lényeg, hogy mit cipelsz még a lõszer mellett, hanem, hogy nem tudsz belõle 1000 számra cipelni, mint FAllout 3-ban. Tehát nem te leszel az egyszemélyes lõszerraktár, mert ugyan el tudsz vinni 1 minigunt, karabélyt, meg pisztolyt, meg 600 medkitett, meg mindenhez 1000 lõszert, de akkor már mást nem nagyon tudsz felvenni! Így már könnyebben ki is fogyhatsz, ami 1 plusz taktikai vonulatot csempész a játékmenetbe.
"Megtámadjam azt a pár szupermutánst vagy akkor annyira lemerítem a készleteim, hogy lehet nem érek el a legközelebbi városig"

Kicsit megint elmozdulunk a realitás felé az abnormalitástól (fallout 3-ban mindenbõl 1000 számra volt lõszerem, pedig volt vagy 10 féle kaliber...)

Tetszik érteni?

zorrobomber
Ezzel a lõszernek VÉGRE van súlya dologgal nem igazán értek egyet... fölösleges pepecselés. Alapból nem reális hogy elviszek magammal egy minigunt, két karabélyt, egy pisztolyt, három kést meg még 600 medkitet, így meg már nem mindegy ha a lõszernek nincs súlya?

ja, kicsit kezd már unalmas lenni
nincs semmi értelmes hozzászólás a játékról, csak fröcsögtök,de arra meg ott van a warez/off topic