Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Megpróbálom megérteni, mi a lényege...
addig le nem fekszek amíg vagyonos nem leszek a játékban... 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Valaki jár már a Brotherhood of Steel bázisánál? Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet megfogni azt a vírust. Esetleg valakinek sikerült akkor írja meg légyszi
(bocs ha kuszán írtam le)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem elégé érzékeny, elég sokszor lefagy, nehéz így mod-ot készíteni😞
Így is láttam érdekességeket a játékban. De sokkal több a marker így a meglévõ területeket nehezebb variálni.
Viszont sok érdekesére bukantam, bent maradt a 5 dlc fegyverei, az Encalve páncélok fegyverek szóval sok lehetõség van benne.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
na megnezem a dlc-ket . nemtunnek nagy durranasnak
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Törtre meg tudtommal még nem találták ki, hogyan lehet patchet felrakni. Steam meg automatán patcheli az eredetit, szóval nem értem a kérdést!
Sokan mondják hogy szebb vagy csúnyább meg hogy mennyire akad, én nem vettem észre semmit , mintha folytatnám ott ahol vége volt csak egy picit szinesebben.
Még azt a körtárcsás rendszert se láttam benne amire annyira büszkék voltak.
De ugye azt a távcsöves teszla fegyvert nem te találtad a játékban ?
Mert nem értem hogy holnap jelenik meg és egyesek már hol járnak a játékban 😊
Nekem egy rozsdás puskám van csak...
Amúgy a tölténytár miért van a boltokban ráadásul jó magas áron?
Korlátozva van a magunkkal vihetõ töltény ?
szerintetek ezt meg lehetne oldani?
csak mert a vízbõl elég sokat kell inni
How much can you take,before you snap?
Download: available on Steam
"This update fixes quest and scripting issues."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Erre kicsit bepöccentem, így most már tudom hogy a Power Armort megint csak akkor hordhatod ha valahol megszerzed a oktatást hozzá.
Ja és Gauss puskájuk van, tehát ezt is belerakták az alap játékba akár csak a másik szerzeményemet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mivel nincs hangszóró, így nem tudom mit magyaráz el, de 59 másodpercnél figyeljétek... a csávónak 3 224 247 bottlecaps-e van...<#ijedt>#ijedt>
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A lényeg az hogy három karavánod van...kezdésnek leraksz mindegyikhez egy-egy lapot, ami csak szám lehet 2-10-ig. Ez meghatározza az alapot. Utána a következõ kártya már akármi lehet. A lényeg, hogy hamarabb érd a caravánjaiddal a 21 -26 közötti értéket, minél közelebb a 26hoz... Minden szám annyit ér ami rá van írva. De... A másodszorra rakott kártyád meghatározza, hogy mit rakhatsz utána. legegyszerûbb egy példán.. ha kezdetnek 5öst raksz, másodszorra hatost, akkor utána csak hat feletti kártyát tehetsz. ha raksz 8ast utána csak 8at, tehát minnél többet... ugyanez van lefele...
Az ász 1et ér..
A király megduplázza a kártya értékét ((( jó stratégia lehet, ha nem magadnak rakod le hanem az ellenfelednek, s pl egy tizest dublázol neki máris nem 26on áll hanem harminchaton...)
A dáma megfordítja a rakás irányát, ami eddig emelkedõ volt csökken és fordítva...
A Bubi, ha jól tudom pedig úgy mûködik hogy leteszed valamire, akkor azt és ahhoz kapcsolodó kártyákat leszedi az asztalról..
A jokert ha számra rakod, akkor azon a lapon kívül az összes olyan értékû lap lekerül az asztalról, ha Ászra, akkor ha jól tudom, az összes olyan típusú lapot kiszedi, mint az ászod, kivéve a Bubi dáma királyt. Tehát pikk ászra téve az összes pikket...
Az nyer aki hamarabb elad két karavánt minél magasabb áron, vagy ha döntetlen van, mindhármat (( szivatni kell az ellent, hogy ne essen bele a 21-26os intervallumba :-)
<#hehe>#hehe>
Tudom nyomkodni a Q-W-R gombokat és annyi de logikát nem értek benne.
Van értelme lapokat venni a boltba? Ehhez van köze?
És miért kell megvernem kártyába azt az ipsét?
Jó mondjuk ki is nyírhatom 😊 még kérik is...
Anélkül a valami nélkül amit nyerek tõle nem kereskednek velem a karavánok ?
itt: ( csak vigyázni kell mert 4-5 Sentry bot és 4-5 Mister Gutsy védi)
na igen:
van távcsõ is: (és használható, de nem sokat ér)
és végül egy kis kereszténység is belecsúszott a játékba:

Racism is a weapon of mass destruction!
Fallout New Vegas Collector's Edition: Prima Official Game Guide
David Hodgson