6837
...
  • MaskimXul
    Black Mountain nem olyan kemény, pár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szupermutáns és nightkin
    .
  • Carlos
    hmmm...
    más NPC-knél sincs? Vagy csak a nyannyernál?
  • Merkaba
    na ezaz hogy nekem nincs ilyen opcióm sapkától független.
  • Carlos
    Van egy olyan, hogy jöjjön velem, mutatok valamit. A sipka amit boone adott legyen a fejeden!
  • Merkaba
    helló. kellene egy kis segítség az alábbiban

Szóval, Novacban Boone felesége után nyomoztam és ha jól vettem ki a cetliből akkor az a moteles szemüveges csaj volt a tettes, viszont nem tudom kihívni hogy Boone ledurrantsa a búráját mert a beszédpanelen nincs ilyen lehetőség. valamit félre olvastam vagy mi a gond?
  • tutika14
    Hát te nagyon fosos vagy xD Én fogom magam felveszem a fullos szervó páncélomat a faja sisakkal meg az anti material félig ágyú félig sniper puskámat. fogom magam elő a puska csatt be a deathclaw-ok közé és elterültem mint alföldön a furuja szó... xDDDD
  • berlinboy6329
    Hű azannyát...

A Deathclaw tábor Black mountain körül van?Jártam arrafele,találtam egy házat ahol van egy ajtó,ahova nem tok felmenni xD

Aztán látom h fentről közelit vmi az úton..Zoom..Deatcclaw..Azanyád...

érdekeségképp kipróbáltam This Machinet...Tök fos..55öt sebez,a sniperem 44et mégis jobban hat a Deathclawokra a sniper...Bár tökmindegy,3 ütésből megfekszek...

Viszont Black Mountain mennyire durva hely lvl16on?Olvastam h vannak arrafele kemény lények,nem merek felmenni xDD Black Mountain...Brrr,már a neve is :P Éjsdzaka is mindig várok h reggel legyen "T"-vel.:P Nagyon gáz éjszaka..Mikor Novacben voltam és
    Utána kellett nézni vmi csávónak ki öli a Brahimokat majd befostam a fűben,mikor a Nightkin megjelent éjfélkor xDD
  • JethroHUN
    Ha még nem jártál azoknál a frakcióknál amiket említ akkor menj el. El kell dönteni h mi legyen velük, a robot hadsereg eltakarítsa őket vagy legyünk haverok.
  • gabo91
    Ugyan ott vagyok én is ahol te. [spoiler]Beszéltem a gépel, kaptam egy küldetést (kiírta a nevét is stb.) majd jött a figyelmeztetés, viszont a quest-eknél nincs semmi. térkép nem jelez semmit.
    Mit kellene most csinálni?
    Mintha a gátról magyarázott volna valamit... de ott nem találok semmit, senkivel sem tudok beszélni :S

amúgy yes man tűnt még a legelfogadhatóbb megoldásnak.
    ncr-nek nem leszek a csicskása. mr -h skynet birodalmát jobb megfékezni. légiók ideje lejárt :) Ð/spoiler]
  • JethroHUN
    Bele tartozik, de csak annyit tesz ki h többet nem segíthetsz az ncr-nek h nem az ő vonalukon mész tovább. De pl mellékküldetéseket sztem még csinálhatsz neki sztem.
  • Ati810
    Likvidáltam House-t és feltöltöttem Yes Man-t a rendszerbe de miután befejeztem vele a dialógust feljött egy "küldetés", hogy ha tovább dolgozok Yes Man-nek akkor nem tudok az NCR-nek küldiket csinálni. Az beleszámít a "küldizésbe" ha megcsinálom azt a feladatot, hogy látogassak meg pár frakciót és utána jelentsem azt ?

Honnan lehet társakat szerezni ?
    Van az NCR-nek valami fő bázisa ahol lehet küldetéseket csinálni nekik ?
  • xblades
    Oké köszi a segítséget.
  • JethroHUN
    az király ellenfél :D
  • vontod
    Elvileg az nem a Followers vonal? Ha jól tévedek a dokit kell felvenni hozzá a Mormon erődben Freesideban. Aztán vele lehet eljutni a bunkerhez. (Fú hogy úúúúútáltam a Silverpeak Mine legendás lódarazsát. )
  • AnarchoiD
    dokik tudjak gyogyitani a chem addict -allapotot pl vegasban a punk doki csaj a fort -ban
  • JethroHUN
    Az küldetés ha veled van Arcade, de csak a játék vége felé jelenik meg a küldetés, nézzd meg wikipedian mik a feltételei van pár.

Ha beválasztottam, (még játék legelején)a wild wasteland perket akkor mi változik? Vhol ufókkal kellett volna össze futnom nem? sehol nem találkoztam velük.
  • RatBaG #2179
    valami ötlet?
  • xblades
    Szóval akkor volt valaki a Remnant's Bunker-nél az Enclave utántöltőben? Mert én nem tudtam bejutni, kóddal meg nem találtam bent senkit.
  • gabo91
    Köszi a segítséget neked és SaGa Jr-nak is!
  • JethroHUN
    [spoiler] Yes Man vonalát kezdtem, csak én végig segítettem mindenkinek, kivéve légió. Ugye Bennytől felveszed a chipet, miután meghalt, női karaktert + black widow perk = nagyon egyszerűvé teszi a cucc megszerzését. De ugye előttem csináltam pár küldetést Embassador Crockernek is, végén elküld Hoover Damba h vmi Cassandra fejes h tőle kapok tovább küldiket, For the republic, a 2. nem adtam le direkt, mert akkor automatikusan az NCR vonal fog tovább menni. Szól mikor meglett Bennytől a chip jött vmi légiós küldött h szabadon elmehetek a bázisukra, ez jól jött mert Yes Man küldijében találjam House titkos bázisát is szerepelt. Szóval Ceaser azzal bízott meg h pusztítsam el a cuccost az erődje alatt, de én felfejlesztettem. Jó hülye beveszi h megsemmisültek. Na vissza lucky38 chipet oda adtam House ő felfejleszti a the Strip beli robotkat, ekkor mivel fel van véve Yes Man küldije miszerint likvidáljam, párbeszédbe megtámadom, persze ugyan úgy le kell menni a liftel és kiszedi abból az izéből. Azán majd lesz még 2 küldi, majd a Hoover Dam támadás, ott választhatsz h felrobbantod az egészet vagy az árammal bekapcsolod a Fort alatti robotokat -> bekapcsoltam, annyi h egy rakás robottal lerohanod a Legate campet és aztán bejön az NCR parancsnok, megdumáltam vele, h menjen haza és mostantól New Vegas egy független állam, és az enyém persze.

De ez kicsit durva befejezés, mert kiderül nagyobb a káosz mint House idején, a légió és az ncr is eltakarodott a mojave sivatagból.
  • MaskimXul
    három lehetőség is van.

a mesterlövész a pódium mögött lévő toronyba mászik fel, úgy néz ki, mint egy NCR katona. ha ott vagy, akkor meg tudod állítani.
    ezután szólhatsz a fő rangernek, aki kimenekíti az elnököt. még egy szerelő megpróbál rálőni, sikertelenül. ha szerzel NCR szerelő overallt, akkor meg tudod vizsgálni a vertibird-öt és hatástalanítani a bombát. szólsz a főrangernek, elnök lelép.
  • SaGa Jr
    Az elnök megvédése pofonegyszerű.
    Mikor felmész először körbejárni, jól nem fogsz találni semmit, szóval szólj nyugodtan az őrmesternek hogy jöhet a nagykutya.

Mikor megérkezett az elnök, akkor kezdj el körülnézni (csak ne menj közel a pódiumhoz mert lelőnek a veteran ranger-ek). Észre fogod venni hogy az egyik magas toronynál valami nem stimmel, mert egy ranger hullája lesz ott. Na odafent van egy beöltözött lövész. De nem ez az egyetlen veszélyforrás.
    Van még egy öngyilkos merénylő (őt kutyával tudod megtalálni könnyedén amit elkérhetsz a kutyás ranger-től vagy viszed magaddal King kiber kutyusát és próbáld kilopni tőle a robbantó ketyerét vagy hagyd utoljára és őt jelentsed a ranger főnöknek) és a röpcsi is alá van aknázva (semlegesítéshez nem árt egy magas explosives skill a gép meg a pódiummal szemben a kör alakú csarnok tetején landolt ahová oldalról tudsz felmászni ha meggyőzöd erről az őrt vagy előtte már szabad bejárást kértél és kaptál a ranger őrmitől). Ha mindhármat semlegesítetted akkor szólj csak a ranger főnöknek hogy gebasz van. Ha valamelyiket kihagyod vagy nem hangtompítós stukkerrel lövöd le az orvlövészt akkor kitör a pánik és könnyen kinyírható lesz az elnök mert vagy a gépével robbantják fel vagy ráugrik a merénylő és úgy robban fel.
  • gabo91
    Eddig nem igazán tudtam eldönteni mit akarok, probáltam mindenkinek segíteni. Légióval összevesztem. House és ncr közt vacilálok.
    brotherhood-ot likvidáltam. viszont most elakadtam.
    [spoiler] a gátnál vagyok. az elnököt kell megvédenem. Hogyan? honnét lőnek, ki lő? nem látom sosem, mindig kinyírják. hogyan lehet megvédeni?
    ha megmentem elnököt, utána találkozom mr-h val? (ki akarom nyírni) de eddig nem igen találkoztam vele. vagy hol találom meg őt? f/spoiler]
  • SaGa Jr
    Eltér a véleményünk ezen a téren. Én a megemelt szintlimitet és az így nyerhető plusz perk és skill pont mennyiséget egyszerűen csak a csalás egy könnyen magyarázható formájának érzem. Szerintem nem véletlenül van a játékban a szintlimit. Hozzátartozik a Fallout hangulathoz.

Ha nem is pont az általad leírt karaktert, de azért hasonlót össze lehet hozni 30 szint alatt is. Ez az összeállítás számomra nagyon szétszórt hatást kelt, semmihez sem ért igazán a karakter, de ha neked megfelel hát hajrá.

Attól hogy kinyírod cézárt attól a serege nem áll meg. A Hoover Dam hadműveletet nem cézár irányította, hanem egy külön táborból irányította egy hadvezére a harcokat. Cézár csak odajött felügyelőnek, mint ahogy a NCR-hoz is kilátogatott az elnök a gátra. Csak mert ők a vezetők, még nem ők a katonai parancsnokok is akik élvonalból irányítanak. :) Na ezért tud teljes nyugalommal lezajlani a bunyó a gáton, függetlenül attól hogy a beteges vénség él vagy halott.
  • MaskimXul
    elkezdődött már a fordítás. Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne majd a steam-el, gondolom olyan lesz, mint egy mod.
  • berlinboy6329
    gagyi cuccok ellen poén használni..Vault 34 Ghoulok...1 lövés fejre és szevasz...Mindegyik.Főleg alacsony életű elenek ellen jók,amik nem páncélozottak...3at sebez,criticalja 70....

Ám a lándzsát használja vki?Jó az vmire?Eddig 1X használtam,h hangtompitós fegyverrel szedjek le vkit a BoS bunkerban és a tornyok ne bántsanak..
  • lalakov
    Nekem másképp néz ki, de játszhatatlan, ha rajta van. Én simán visszatöltöttem egy mentést(,amit pont a felrakás előtt csináltam, a biztonság kedvéért). Szerintem egyébként nem lehet leszedni.
  • MaskimXul
    minek neked légpuska? azzal csak felidegesíted majd a deathclawokat :)
  • tutika14

Megtaláltam :D itt van 2 bb gun is :D
  • dApRo
    mentats, hydra, stb.. withdrawalból h lehet felépülni? vagy egy idő után elmúlik?
  • Prince23
    2011 első félévében lesz rá esély, hogy magyar felirattal jön ki? (továbbra is steam support)
    Vagy ha el is készülne hivatalosan a magyar, akkor gondolom a steamet kiherélnék:S
  • Ati810
    Tehát először elmentél Cesar-hoz, hogy adja oda a chip-et, majd bementél a bunkerbe és upgradelted a robotokat. Ezek után visszamentél NV-be és beszéltél Mr.House-al aki akkor fejezi be a fejlesztést és utánna lehetett választani, hogy most meghalsz ? Mert van egy olyan módja is, hogy valami titkos ajtón keresztül bemegyek egy helyre ahol van maga Mr.House egy gépben és ha onnan kiszedem akkor meg lehet ölni.
  • Ati810
    Thx.
  • RatBaG #2162
    na jó, feladom!
    napokig szoptam a játékkal, hogy normálisan fusson. először rögtön a kezdésnél fekete képernyővel indított, aztán meg furán akadozva ment. felraktam a dll fixet, fix 60 fps, de mégis recegett, ahogy haladtam és körbeforogtam. raktam fel zsír új nvidia drivert, ugyanaz. végül kiderült, hogy nem szereti, ha force-olom az AA-t/AF-et. innentől külsőre minden oké.
    viszont az állandó crashelés nem szűnt meg. random módon kivág a game azzal, hogy összefosta magát a vga driver, aztán helyre állt. ilyen szép errorokat csinál az event logba:

A hibát okozó alkalmazás neve: FalloutNV.exe, verzió: 1.1.1.271, időbélyeg: 0x4cc0aa87
    A hibát okozó modul neve: d3d9.dll, verzió: 6.1.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bd9a9
    Kivételkód: 0xc0000005
    Hiba pozíciója: 0x00036c53
    A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xf58
    A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cb79decb9c6bb0
    A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\Bethesda Softworks\Fallout New Vegas\FalloutNV.exe
    A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\d3d9.dll
    Jelentés azonosítója: 8f8384fc-e5d3-11df-9ff3-e0cb4e4272c1

próbáltam a dll nélkül, az eredmény ugyanaz, csak pluszba szarul fut, és nem dob error üzenetet se... volt mikor még a hang is beakadt fagyáskor, rebootolni kellett. kikapcsoltam a xonaron a játékokhoz kitalált módot, semmi változás.

AZBESZT!
  • tutika14
    Na én most lég puskát keresek (bb gun) És azt szeretném kéne hogy valaki fényképezze le azt a helyet és karikázza be a puska helyét mert én segg bolond vagyok és egyiket sem találom. köszönöm
  • MerlinW
    Makrók gomb a szövegdoboz alatt.
  • MerlinW
    Nekem az első dolgom volt likvidálni House-t amint NV-be értem és nem volt semmi agresszív következménye.
  • MaskimXul
    persze, de azt hittem utána
    majd jól megtámadom Cézár táborát azokkal, akikkel jóban voltam. de semmi, csak egy kösz a tábornoktól és vége
  • Ati810
    Na jó inkább megkérdezem hogy kell spoilerezni mert nem akarok mindent elárulni.
  • AnarchoiD
    legate utan kimentel a kapun ? (amin bejottel?)
    vagy ez csak yesmennel van