6837
...
  • tutika14
    jó lenne már az a magyarosítás mert ló fingot se értek a játékból xDDD
  • meteoreső
    kipróbáltam a Poseidon energiapisztolyt.. wow
    valóban ez a játék legerősebb fegyvere, egy lövés vitte a karavánt :)
    köszi a tippet
  • Bagoly81
    f.a.q az én barátom
  • Bagoly81
    lessz ez is magyarul?
  • JethroHUN
    Amúgy akkor is legerősebb kombináció, Gauss puska + Meltdown perk, tömegbe elég 1 lövés mindenki elrepül :D de közelre te is szívsz az energia fegyverrel mert téged is visz a robbanás xd
  • giornalista
    basszameg! én meg vártam, hogy mi lesz, tudok-e beszélni vele, vagy csináljon valamit! basszus :D
  • Carlos
    akkor félreértelmeztem az effectiveness szót. sry.
  • Ati810
    Egyébként anélkül is lehet menni Black Mountain-hez, hogy olyan sok Death Claw-ot ölnél. Én pl mindig nézem hogy van-e az iránytűn ellenség és így ki tudom kerülni őket. Amikor felmentem a hegyre akkor is csak egy Claw-al találkoztam (először meg is ölt mert éppen a mutánsokat snipereztem amikor látom, hogy fogy az életem, megfordulok erre megölt).
  • lammaer
    Lehet csak nekem volt új - de amikor pakolgatunk mondjuk a karakterek közt esetleg ládákba, a jobbra/balra kurzor billentyűkkel kategóriákra bonthatjuk a sok motyót (ugyanúgy mint a pipboyban).

Ecsém, eddig mennyit szivtam hogy szétszortirozzam a dobozaimba a páncélokat, fegyvereket, kajákat stb.

• JethroHUN
    az STR nem növeli a lőfegyverek sebzését, tévedés. csak a melee és unarmed. Annál a Vitr-o-lic gépnél is az elején ahol elosztod a pontokat, az van írva str-hez, ... weapon effectivness, csak jobban használja majd de nem sebeznek többet.
  • Carlos
    Blood +5% damage és critical esély növelés. Str fegyversebzés és stabilitás, Gun egyértelmű, luck kritikál esély növelés.

Nekem normálon deathclaw hidden-ben (sneak critical bonus miatt) fejre vats nélkül 1 shot 1 kill az esetek 90%-ban.
  • JethroHUN
    Jah luck az nagyon fontos, nekem 8 as és majdnem minden lövésem critical volt. azt befolyásolja. STR meg kell a fegyverekhez, pl anti-mat rifle, 8as kell hozzá ha kisebb annál nehezebb lesz célozni mert mozog össze viossza.
  • berlinboy6329
    Bloody nincs..STR mit számit sebzésnél(6)? gunom 70 luck is mit számit sebzésnél(6)?
  • Carlos
    str-ed, gun-od, luck-od, bloody mess-ed van-e?
  • berlinboy6329
    Lelőttem xDDD
  • berlinboy6329
    No fene...Black mountainhez kellene mennem,mint tegnap is..:P

Csak inkább küldiket csinálgattam...Viszont megnéztem merre van Black Mountain..Hát át kell mennem azokon a DeathClawokon...Azt hogy csináljam?

Szereztem Anti-Materiel Riflet,8000 capsomba került-.-

Odamegyek a vasútállomáshoz,leguggolok,előkapom a puskát,beletöltöm a páncéltörő lövedéket,célzok,lövök,Sneak Critical,fekszik egy lövésből,aztán átkerülök CAUTIONbe és baszhatom az überbrutál giga tápos fegyvert mer hiába küldöm fejbe 2 csík megy le az életéből..Legalább 3-4 lövés kell 1db-nak,az a fegyver meg kurva lassú...Azt hittem h vmi übertápos fegyver ha már annyira mondtátok,h fuu tápos!!..hát vhogy nem az...1 lövésig legfeljebb..
  • giornalista
    ki az a futkározó figura Freeside-on?
  • giornalista
  • AnarchoiD
    31-et ir kide nbemkell torodni vele alul irja hogy letoltod , es kesz, annyi eleg en igy megcsinaltam a q-t
  • Carlos
    megpróbáltad leadni a kvesztet?
    Én nem emléxem, hogy meddig töltötte de le tudtam adni.
  • Jason
    Üdv!
    Találkozott valaki azzal az esettel, hogy a Vault 22ben a computerből nem tudta letölteni az adatot? Rányomtam a downloadra, onnantól semmi, csak 31%-ot ír ki. Visszamentem több nap után és ugyanígy 31%ot írt ki. A BoS scribe csajnak meg ez kéne a küldetéséhez!
  • Csokis
    Community Patches Fallout New Vegas With Bug Fixes
  • Ati810
    Ha a szövegdoboz alatt rákattintasz a makró gombra akkor ott írja hogyan lehet spoilerezni.
  • giornalista
    várni kell vele estig, amíg Boone lesz szolgálatban.
  • giornalista
    és mit tudtál csinálni akkor, amikor éjfélkor vártál és megjelent? (fogalmam sincs, hogy kell spoiler keretet tenni)
  • ratgab
    Sajnos eléggé korlátozott időt tudtam eddig játszani a játékkal, de azt el kell mondjam, hogy bámulatos, ami tartalmat beraktak ebbe játékbe...

Bravó Obsidian Bravó!!! :bow:
  • AnarchoiD
    neke a leghosszab "vegigjatszasom" 85 oras volt .. (bele vagyok kicsit kattanva? ) namost amikor tegnap maszkaltam new vegas melett egy olyan reszt/teruletet fedeztem fel amit kompletten kihagytam az elso jatekomban, a letezeserol sem tudtam pedig akkora mint vegas ;) ... es mennyi ilyen hely van ? :) sok ;) az elso jatekom mintajar pl kezdtem a Brotherhood kuldiket, aztan mivel most nem boomer hanem a scribe csaj volt velem egy jokora mellek-kuldibe vitt bele a sztori .. es kozben volt egy ket olyan eset ahol lekattant az allam ;)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl: pulse pisztoly 1shot / 1 BOS paladin
  • I.C.ram
    Meg eleve a New Vegasban szerintemm ár nincs is random ecounter, azaz fast travellel soha nem fognak megtámadni, nem úgy, mint az f3ban.
  • Flora2
    Létezett, ha jól értem, amit mondani akarsz.
    A F3-ban amikor még alsóbb szintű volt a karakterem, többször csináltam azt, hogy beálltam kísérőnek az utazó kereskedő mellé, második testőrnek, biztonságosabb volt így hármasban utazni az országúton. Viszont gyorsan rájöttem, hogy ezzel végülis a halál kezére juttatom őket, mert meredeken csökken a karaván túlélési esélye, ha real time velük vagyok. Szántam-bántam, valahányszor egy erősebb mutáns vagy raider banda lemészárolta őket (pedig próbáltam védeni), de aztán csak odamentem a bráhminhoz és vigyorogva csak átpakoltam róla mindent az inventorymba.
    Nem tudom, mennyire erősek a New Vegasban a karavánok, ha beállnék melléjük kísérőnek; azt is ki kéne majd egyszer próbálni; csak úgy látom, mintha nem nagy kört tennének a térképen bejárva az összes nagyobb várost, mint a F3-ban, hanem mintha ugyanazon a rövid útszakaszon járnának oda-vissza?
  • Flora2
    Nem lehet hogy azért, mert nappal kérdezi? Boone éjszakai műszakos, ha jól emlékszem, ezért nem mindegy, mikor dolgozunk az ügyön.
  • Lacee
    ja, a nightkineknél a stealth boy a wind-brahmin, rá vannak kattanva :)
  • meteoreső
    Na végeztem...
    A gáttól kezdve nagyon izgalmas és pörgős ! 45 óra játékidő
    Az a napelemes erőmű kimaradt így a játékpuskát nem tudtam kipróbálni de kifejezetten tetszett ez a játék és hogy kicsoda mr house?
    Az egy jópofa rész mikor kiderül. Köszia segítőknek !
  • berlinboy6329
    Jah,nem semmi az a hely..Csak annyira fosatós mikor kúszok a sötét vaultban és Ghoulok százai szörcsögnek hörögnek,okádnak valahol én meg azon parázok h a sarkon kifordulva ne legyen senki mer be van világitva és simán meglátnak akkor:P

Meg ne legyek este olyan helyen ahol sok a brutl ellenség mert akkor is fosok...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor mentem Jacobstownba ugy poénból,taáltam egy házat..Bemegyek a tárgyakat lopni lehet mondom él itt vki?

Kimegyek hát ott egy karám,benézek sehol semmi..Jéé egy wastelander fexik.Odamegyek hozzá ,és feltünik egy Nightkin nappal és megszólik,hogy veszek-e...monom mit?Aszongya szél-Brahimot...Szél mit?Mondom oké..Mennyi pénz?-Összes...mivan?Összes caps?-Ja...Jóvan akkor,nesze..Elvitte 8500capsomat...modnom azanyád..Csipa elő,bumm,caps vissza..Bár pickpocketelhettem is volna xDD

Csak poén volt,h az üres karámból árulta a szél-Brahimokat :P
  • MaskimXul
    Annyira nem veszélyes. Inkább a Black Mountain százszor, mint a Quarry Junction egyszer :)
  • BoneDragon
    Hát ecsém, valaki tud normális megoldást arra, hogy nem mozog az npc-k szája és nincs hangjuk? Amit belinkelt valaki "patch"-et és nála működött, nálam nem jött be...
  • xblades
    Na az én kis üzletasszonyom és a testőrsége:

(Katt a képre nagyobb méretért)
  • Lacee
    na, sikerült végigvinni, jó volt :)

a wild wasteland miatt a stáblista is viccesebb lett a szokásosnál, így végignéztem. Nem is tudtam, hogy néhol egész ismert emberek adták a hangjukat a játékhoz: Danny Trejo, Felicia Day, Wil Wheaton, Zoe Bell, Kris Kristofferson, akik feltűntek a listán.
  • berlinboy6329
    Ja,tudom..De azok kemények,nem?Sok HP,sokan vannak,erőset ütnek,DANGER után alig fogja őket a golyó....Nem?
  • Calver
    nem tudom hogy valaki már észrevette-e (vagy hogy F3-ban is létezett-e ilyen), de:
    1. Brahmin mellé legugol
    2. E-t megnyom
    3. ?????
    4. profit
  • Merkaba
    senkinél. az öregnél volt és rányomtam mert nem tudtam mit takar majd mikor rájöttem odamentem hozzá és egy sima Goodbye-al hazaindult. a fecnit is ezután találtam meg és akkor már senkinél nem volt ez az opció...biztos köcsög bug