6837
...
  • Action
    pip-boyban rámész a fegyverre amit moddolni akarsz és nyomsz egy X-et. Ennyi.:)
  • caprine #2274
    Én is kérdeznék, hogy lehet a fegyvereket upgradelni???? Már mint arra gondolok, ott a 9 milishez a távcső, a megnövelt tár, vagy a hangtompitok, de nem tudom, hogy kell összeszerelni az adott fegyverrel???? Help me
  • caprine #2273
    Van egy a fallout3-ban kupaknának nevezett itt valami batteship bomb, ezzel lehet kicsit a kedvüket venni.
  • meteoreső
    és már meg is érkezett a Fallout 4:
    Projekt Wasteland
    de miért pont róka ???
  • lalakov
    A barlangban lévő Deathclaw-kat hogyan ölitek meg? Mert nyílt terepen nincs gond messziről, de amint belépek szembe találom magam 3 felnőttel és annyi nekem.
  • Hotomi
    Én általában vats-sal kilövöm a szárnyukat, a földön már nem olyan fürgék.
  • lammaer
    Apropó - tényleg 55 XP a maximum az átlagos szörnyekért (tehát a névtelenekért)?

Az viccess hogy egy Bighorn meg egy deathclaw is 55-t ad, pedig hát valljuk be, ég és föld a kettő...
  • AnarchoiD
    Ha jol ertem a fegyoval szarul lottel a 6 str -eddel ? :) micsoda meglepetes ;)

"A strength of 8 (Or 6 with the Weapon Handling perk) and a guns skill of 100 is required to use this rifle with optimal performance."

donniebrasco :

Azokat a lepkeket vats nelkul siman "oneshoot" -olom ballistic fist -el (csak antivenom kell mert neha eltalalnak)

• Carlos
    ez azért annyira nem vicces, hogy megálljak röhögni 1 percre előtte.
    Konstatáltam egy "hmmm..." -el és mentem tovább.
  • RatBaG #2266

hunger level... :DDD
  • Carlos
    fúúú, azokat énis gyűlölöm.
  • Encore
    Megtaláltam őket, alig várom, hogy hazaérjek melóból.
  • DonnieBrasco
    Az a legfinomabb :)
    Csak azokat a rohadt Cazador darazsakat utálom, mert mennek jobbrabalra mint az idióták, VATS nélkül képtelenség eltalálni is őket messziről, nemhogy fejest osztani nekik... :/

DB
  • Carlos
    szintén, plussz sunyulva anti material-lal 1000Km-ről buksira.
  • Encore
    Pedig szoktam böngészni a nexust, de akkor elkerülte a figyelmemet, hogy létezik megoldás ezekre a gondokra. :)
  • DonnieBrasco
    Én azzal ölöm a Deathclaw-kat, hogy 25-ös szintű vagyok, 100-as gun skillel :D

DB
  • MaskimXul
    Mindkét problémádra találsz megoldást itt. Keresd a hordozható tábortűz és kevesebb loot modokat.
  • MerlinW
    Én sem vettem fel az Explorer-t. Sőt a Bloody Mess-t sem, mert idegesít az idétlen cafatokra hullás:)

Death Claw gyilkolás titka: Mindig legyél a legmagasabb ponton - sziklák, daruk, futószalagok és hozzád sem fognak tudni érni. Gondolom nem viccből készítettek olyan terepet nekik:) Lent csak nagyon táposan éled túl:)
  • Encore
    Nincs sok időm, eddig olyan 35 órát toltam bele, de ez valami eszméletlen lett. Nagyon sok minden van benne, az utolsó 3 órában például egyetlen lövés nélkül oldottam meg küldetéseket, csempészés, nyomozgatás, ilyesmi.

Pár alakításra azért szükség lenne, remélem modokkal megoldható lesz:

Jó lenne, ha lehetne tábortüzet rakni és azon ételt sütni. Ha jól rémlik öngyújtó van a játékban, ha még lenne nálunk valami éghető anyag (pre war book akár), akkor lehetne tábortüzet csinálni. már csak egy serpenyő meg a hozzávalók, feelinges lenne. Haszna is lenne, ha a főtt ételek drágábbak lennének az árusoknál (most pár caps-ért vehetsz egyet, ami több mint 100 egységnyi "éhezést" csillapít), és nem lenne ennyi loot. Sok helyen van kaja. Pedig amúgy jó, hogy sokkal többet ér a főt kaja, mint a nyers, csak nincs értelme a sütéssel meg hozzávalók összevadászásával időzni, mert akárhol találhatsz.
    Ugyanez a gondom a lőszerekkel is, hogy mindenhol van, nem vagyok rákényszerítve, hogy magamnak csináljak. Sokkal kevesebb loot kellene és drágábban adhatnák az árusok a cuccokat.

Amúgy őrület, hogy mire egy mellékküldetést megcsinálok, útközben 2 újat felveszek. Sok apróság is van, mai olyan mellékküldetés, hogy nem kerül be a quest menübe, csak egy feljegyzés vagy még az sem. Ilyenkor ezeket kezdem el inkább, hogy ne felejtsem el őket.

Az Obsidian eddigi legjobb műve és aki "kevésnek" érezte a Fallout 3-at, az vágjon bele a New Vegasba, véleményem szerint a fallout univerzum feltámasztása sikerült az F3-al, a Nv pedig tovább viszi még több dolgot hoz, mint az előd. Év játéka és, haogy olvasom a topicot, mennyi minden van, amit még nem láttam, lesz ez vagy 70-80 óra és akkor még nem beszéltem a frakcióválasztás miatti elbukható küldetésekről, amik miatt újra érdemes lesz végigvinni.....
  • JethroHUN
    Én anélkül fedeztem fel szinte mindent, csak a játék végén vettem észre h van olyan.
  • Carlos
    Énis.
  • DonnieBrasco
    Én meg konkrétan rühellem. Hát igen, nem vagyunk egyformák :)

DB
  • Richardix
    Én személy szerint nem rajongok az explorer perkért.. elveszi a felfedezés örömét :D
  • Carlos
    igen
  • berlinboy6329
    Na végre lvl20!!

Explorer perk!Jeee,lehet menni felfedezni mindent!Tu vki jó heleket ahova érdemes elmenni,mert vannak ott érdekes/látnivaló dolgok/jófél loot?
  • tutika14
    unalmamba csináltam egy vidit XD
  • tutika14

:D
  • xblades
    Az egy mod ami betesz egy Classic Power Armor-t teljesen külön, tehát nem valamelyiket írja felül. Én azt használom Advanced Power Armor Mk II-nek.
  • SaGa Jr
    Többféle csúzlira is lehet tenni hangtompítót (pisztolyok közül például a 10mm-esre és a 12,7 mm-es típusra, míg puskából a sniper rifle és a vermint rifle is fejleszthető csak vedd meg a mod-ot ha látod egy boltosnál), nem kell a leggyengébb .22-es meggymag lövővel bohóckodni.

Emellett célozz fejre, ott ha van is páncél az is gyengébb és ott sérülékenyebb mindenki (megugrik a kritikus esély ha fejre lősz).
  • Csokis
    Fallout New Vegas Tweak Guide
  • Richardix
    Hangtompítós pisztoly túl gyengusz, mire lelőném vele nyakamon van a fél sereg.
  • Richardix
    miaz hogy nem lehet? Igenis lehet rakni dinamitot élesítve a zsebébe, felis robban csórikám, csak rájönnek h én vagyok.. és itt van a fő bajom.
  • MaskimXul
    használj hangtompítót és ne vegyen észre senki, akkor nem fog romolni a kapcsolatod azzal a factionnal.
  • sherlock1
    A középső fekete power armornak mi a neve?
  • JethroHUN
    *nade, és **lába (bocsi már késő van xd)
  • JethroHUN
    Meg se próbáld C4-et dinamitot nem tudsz a zsebébe rakni. csak nede, akna, de a C4 egy nagyon hasznos cuc, van pár küldetés hol eszméletlen hasznos, pl mert mint az aknához hasonlóan, senkit nem érdekel ha pl a láva alá dobod (akna sajna azonnal felrobban ha közel rakod) de a c4 nem, oda dobod a lába alá vkinek, megemlíti h veszélyes, de nem gond :D nem kezd el lőni vagy vmi
  • Richardix
    Ott a pont! :D

Mellesleg, Meg lehet úgy ölni valakit, hogy ne támadjanak meg a társai, és a frakcióval se romoljon a kapcsolatom? Valami... sunyi megoldás. Próbálkoztam azzal, hogy dinamitot csempészek a zsebébe, de akkor se jött be.. Majd C4-el még megpróbálkozok, de nem várok sokat attól se :S
  • MaskimXul
    akkor csak tanítottak, de szart se tanultál :)
  • tutika14
    tanultam 5 évig mégis segg vagyok belőle XD
  • JethroHUN
    tanulj angolt lol xd