Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
vagja valaki lehet vajon brotherhood of steeltol ruha hordasi skillt szerezni ? (mert ha nem akkor nem szenvedek a kuldieikkel, hanem bemegyek 2 csapattagommal es halomra gyilkolom oket 😉 a lootert (plazmatol szepen olvadnak😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mert én ott kicsit összezörentem a robotokkal.
Esetleg alternativ úton.
Ja és valakinek már sikerül megszereznie a Power Armor tréning tanulást?
SPOILER
(én úgy tudom a Bos-hoz kell csatlakozni és tõlük kapod meg ha teljesítesz nekik néhány küldetést)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A doki asszisztense hálás lesz ha megmented a tudosnot./spoiler]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
[merlinw.org]
Scounger perk
snipert jópár helyen árulnak, gun runnerek 188-nál és a vegas mellett lévõ bázisukon, ncr bázison is van néha.
[merlinw.org]
Nagyon allatok ezek a fegyver modok, hangtompitos ejjellatos puska rulezz.. Talaltam mar modot sniper gun -hoz(is), de a fegyot meg senkinel semerre, tud valaki vmi biztos helyet ?
vault22
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy csak nekem vannak lõszergondjaim, vagy más tele van municióval?
Nem igazán megy ez a lõszergyártási dolog.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Már az elején elakadtam szerintem bugban. a legelsö küldetésnél.. 2 fajta virágot kellene gyüjteni az egyik a temetöben van az ok, a másik meg egy iskola hátamögött, na ott egy teljesen másfajta virág van, és igy megoldhatatlan, máshol sincs a környéken. Valaki tudja a megoldást? Elég gáz ha ennyire az elején már rossz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
elsõ városban adják hogy nézzek be a bányavárosba
odamegyek mondják hogy van valami nagy gép a hegyen menjek nézzem meg.
közelébe se tudok menni ezektõl a gyíklényektõl pedig gránátvetõvel lövöm
de nem hatja meg...
azt hittem kapok majd egy takaros kis házat hogy elzavartam ezt a bandát
de nem..
- kicsit erõsnek, túlzónak érzem ezt a skidrow update-t mert megadja mind a 3 packot egyszerre.
Megláttam a nagy radarokat gondoltam felmegyek oda...
hát nem gyenge, "crazy crazy crazy " quest is ott van. bár nem igazán tudom mit kéne vele csinálni 😊
Þór vígi þessi rúnar
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
War. War never changes...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként jobban tetszik ez mint az FO3, több élet van benne. Egyedül a Megaton féle biztos pont/nyugalom szigete hiányzik😊 Így bázis nélkül kicsit elveszettnek érzi magát a játékos😊
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ha zavar természetesen legközelebb spoiler-t használom! És elnézést kérek tõled, ha rontottam a játékélményed! Lesz még annyi quest amirõl semmit nem írtam, egy csak 1 hópihe volt az egész jéghegybõl!
Carlos #1092:
Én voltam a temetõben a hegyen, de semmi extrát nem találtam
Þór vígi þessi rúnar
de nem számít! 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A No Vacancy tábla "ancy" része le van kopva a reklámtáblán XD
PSN ID.: Beegabor
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3