Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joceruza
Ez viszont tényleg segített! Köszönöm!<#mf1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

gabo91
Nekem jól elmagyarázták itt

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

joceruza
Kösz!<#szomoru1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

youtubeon keress videot, annál jobban úgy sem lehet elmagyarázni

How much can you take,before you snap?

joceruza
Helló mindenkinek! Ahogy olvasgatom miket írtok,igen komolyan toljátok! Én még csak most kezdtem.... Segítene valaki hogy hogyan kell játszani a caravánt? Sehogy sem látom benne a logikát! Elöre is köszi!<#nemtudom>

xblades
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos azt olvastam ha végig csinálod a küldetéseiket, akkor beválasztanak maguk közé és megkapod a Power Armor tréninget és egy páncélt is mellé.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

AnarchoiD
Ezt szeretem a falloutban , nemvolt semmi kuldim, odamentem 😉 (najo ED-E -t csinaltam)

vagja valaki lehet vajon brotherhood of steeltol ruha hordasi skillt szerezni ? (mert ha nem akkor nem szenvedek a kuldieikkel, hanem bemegyek 2 csapattagommal es halomra gyilkolom oket 😉 a lootert (plazmatol szepen olvadnak😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MaskimXul
ha jóban vagy az ncr-al, vagy az õ páncéljukat hordod, akkor a bázisukról vonattal elmehetsz a kaszinó városba.
xblades
Az északi kapun kívül be lehet jutni valahol a kaszinó város részbe?
Mert én ott kicsit összezörentem a robotokkal.
Esetleg alternativ úton.
Ja és valakinek már sikerül megszereznie a Power Armor tréning tanulást?

SPOILER
(én úgy tudom a Bos-hoz kell csatlakozni és tõlük kapod meg ha teljesítesz nekik néhány küldetést)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

egy tudósnõ van ott, akit a megbízód elõtted küldött oda, de nem tért vissza. ugye van megbízásod Camp Mccarran-bõl?
A doki asszisztense hálás lesz ha megmented a tudosnot./spoiler]
AnarchoiD
az a fura hogy enis igytettem, meg bekapcsoltam a vedelmi rendszert ami allitolag ncr-eseket megoli ugye ... nos en kimentem es senki nem haltmeg sehol egy hulla ..otlet ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

MerlinW
Napelemes küldetésen röhögtem sokat😊 Nem tudtam dönteni, így nyomtam a védelmi rendszernek egy "all region"-t. Nem örültek neki, de legalább látványos volt😊 Ja és a loot is finom lett. Aztán mehettem bocsánatot kérni😊

[merlinw.org]

AnarchoiD
Nekem rogyasig van loszerem, minden pusihoz minimum 300 , da van amihez 7-800 is...

Scounger perk

MaskimXul
éjellátós? azt meg honnan?
snipert jópár helyen árulnak, gun runnerek 188-nál és a vegas mellett lévõ bázisukon, ncr bázison is van néha.
MerlinW
Használjátok a V.A.T.S-ot és egyrészt gyorsabb a gyilok másrészt kevesebb lõszer fogy. FPS stílusban gyors halál vár az emberre ebben a játékban😊

[merlinw.org]

AnarchoiD
en lvl8on felis mentem oda 😉 aztan csak neztem ahogy a semmibol egy szupermutans megjelenik elottem , es "oneshoot" -ol 😉

Nagyon allatok ezek a fegyver modok, hangtompitos ejjellatos puska rulezz.. Talaltam mar modot sniper gun -hoz(is), de a fegyot meg senkinel semerre, tud valaki vmi biztos helyet ?

vault22
van ott valami ertelmes cel a barlangban a vault alatt? vagy csak xpzni lehet ?

tutituti
A dokis küldetés volt nehéz nálam.A gátnál fenn van egy katonai bázis.Vinni kell a doktornak egy medical supply-t.Hát mire rájöttem mithogy,megõszültem.Vegasba még be se mentem pedig már tolom egy ideje.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

gabo91
😄 Én nem ismerek tovább menni az úton. Bányász telep után egybõl ott egy markológép, akörül is boklásznak páran.... egyet nagynehezen sikerült leszedni.
Amúgy csak nekem vannak lõszergondjaim, vagy más tele van municióval?
Nem igazán megy ez a lõszergyártási dolog.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Seth
Ahol van az a kidõlt fa,annak a tövében van

PSN ID.: Beegabor

Carlos
nézzél szét a földön is!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok.

Már az elején elakadtam szerintem bugban. a legelsö küldetésnél.. 2 fajta virágot kellene gyüjteni az egyik a temetöben van az ok, a másik meg egy iskola hátamögött, na ott egy teljesen másfajta virág van, és igy megoldhatatlan, máshol sincs a környéken. Valaki tudja a megoldást? Elég gáz ha ennyire az elején már rossz.

JethroHUN
Baromira tetszik a játékm elõször furának találtam de tök jó 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

-Méghogy a skorpiók ?
elsõ városban adják hogy nézzek be a bányavárosba
odamegyek mondják hogy van valami nagy gép a hegyen menjek nézzem meg.
közelébe se tudok menni ezektõl a gyíklényektõl pedig gránátvetõvel lövöm
de nem hatja meg...
azt hittem kapok majd egy takaros kis házat hogy elzavartam ezt a bandát
de nem..
- kicsit erõsnek, túlzónak érzem ezt a skidrow update-t mert megadja mind a 3 packot egyszerre.
gabo91
Balck Mountin-on járt már valaki?
Megláttam a nagy radarokat gondoltam felmegyek oda...
hát nem gyenge, "crazy crazy crazy " quest is ott van. bár nem igazán tudom mit kéne vele csinálni 😊

Carlos
Bakker én ezektõl a Giant Radscorpionoktól parázok ezerrel. 3 csapás és kampec. Úgyérzem nehezebb lett a játék.

Þór vígi þessi rúnar

nem lesz hivatalos magyar kiadás

JethroHUN
Nem valószínü ugye hogy a közeljövõben megjelenik magyarul? elég összetettnek néz ki így hirteélen

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Én békén hagytam😊

[merlinw.org]

Megaton? 😊 arról beszélsz amit alig vártam hogy atommal felrobbantsak? 😊 otthon édes otth... bummm

War. War never changes...

IMYke2.0.0.0
Hivatalosan nem szeretem a GÕZ-t, így részemrõl ilyenre senki se számítson.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ejj, megtagadtam a 2000-es belépõt a Strip-be, lenulláztam a robotokat, így most minden sarkon vadásznak rám😊 Mondjuk az extra XP mindig jól jön, de így kicsit stresszes az ottlétem😊

Egyébként jobban tetszik ez mint az FO3, több élet van benne. Egyedül a Megaton féle biztos pont/nyugalom szigete hiányzik😊 Így bázis nélkül kicsit elveszettnek érzi magát a játékos😊

[merlinw.org]

lolSL
csak innen linkelném a kék oldal helyett :/

IMYke2.0.0.0
Ott a képen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
És mit javit?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Szedjétek a 2. Update-t is hozzá!

Carlos
Akkor azt majd a pszichopata csaj karimmal. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Csak az a baj, amit leírtam 1096-ban oda nem jutsz be, viszont onnan kezdhetõ 1 jó hosszú quest...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DonnieBrasco
Jó kis játék ez, bugzik azért eleget (coyote beleesik a sziklába, stb), de nagyon szépek a karakterek fejei (Sunny Smiles-ba beleestem azonnal hehe,Alyx Vance óta a legjobb ingame csaj 😊 jó sok crafting van, fut röcögésmentesen maxon, sok a feldeznivaló, egyszóval nekem való. Lehet, hogy meg is veszem. Bethesdáék úgyis szeretnek, van eredeti Morrowind és Oblivion Collector's is 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Carlos
Jó karit játszom, én vagyok a jók védelmezõje. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Valaki nem segített a:
Powder Gangereknek a Goodspringsi mellékküldetésben? És sikerült bejutni a Powder Gangerek által elfoglalt börtönbe?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

novac egyik quetjével kapcsolatban:

repülõ ghoulok és ride of valkyries 😄DDDD

Ez nem quest, ez csak olyan érdekesség! Nem jelöli a Pipboy, nem kapsz érte semmit, ez csak olyan mint az F3-ban a random encounter!
De ha zavar természetesen legközelebb spoiler-t használom! És elnézést kérek tõled, ha rontottam a játékélményed! Lesz még annyi quest amirõl semmit nem írtam, egy csak 1 hópihe volt az egész jéghegybõl!

Carlos #1092:
Az egyik sír tetején, majdnem a víztorony alatt, a kereszt közvetlen tövében van 1 db snowglobe, melyet valakinek majd jó pénzért lehet értékesíteni, de nem írom kinek, mert nem lövöm le a poént

koschwarz
igazad van!<#ejnye1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Carlos
Mi az a nagyon értékes tárgy? (Spoilerbe jöjjön).
Én voltam a temetõben a hegyen, de semmi extrát nem találtam

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon nagy kérés lenne,hogy ne spoilerezzétek el a küldetések poénjait? Mindenki most kezdi Goodspringsben, égek a kíváncsiságtól, hogy milyen questek jönnek, erre akaratlanul lelõtted az egyik quest poénját. (Vagy volt még benne csavar utána?) Elõre is köszönöm mindenkinek, aki spoiler ablakot használ erre.

koschwarz
ez az ütközéses bug, meg hogy félig belesüllyed a hulla a talajba, ez klasszikus Gamebryo-engine bug (oblivion engine-je).

de nem számít! 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

chalezlopez
<#eljen><#eljen><#beka2>

Vamos Argentina!

Seth
Novac-ról jut eszembe. Jópofa a hely nevének eredete

A No Vacancy tábla "ancy" része le van kopva a reklámtáblán XD

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
én Novacban találtam egy hotelt, ott van egy szobám, elviekben addig maradhatok ameddig akarok, szal sztem az van kialakítva erre a célra :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Carlos
Kecó vagy valami lesz, ahol le lehet cuccolni?

Þór vígi þessi rúnar