Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
How much can you take,before you snap?
Most ezt én értettem félre vagy ez tényleg így van?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
nem igazán néztem körül, csak visszatöltöttem egy korábbi állást.
valami questet kaptál ott?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
csatlakozni lehet hozzájuk?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindent a look pick re tettem (100) feltörtem a zárat bementem. Kérdõre vontak, beszéltem a boos-al erre szépen kitettek és közölték hogy takarodó ha visszamegyek golyót repítenek a fejembe. okés, de se páncél se fegyver se semmi, minden cuccost elvettek 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van egy kõr alakú akármi amikor beszélek vele, ott tudok állítgatni dolgokat hogy milyen fegyója legyen, agresszív legyen e stb. de az istenért sem akar követni :S
És tedd bookmarkba, mert rengeteg játék szerepel a leírásaik között.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
van valami leírás magyarul, amibõl kiderül mire érdemes figyelni, rövidítések mit jelentek (aki eddig nem játszott fallout-tal), egyéb okosságok?
köszi
A másiknál különbözõ hasznos tárgyakat, például a fegyverek - melyeknek állapota a páncélzatokhoz hasonlóan folyamatosan romlik - szervizeléséhez szükséges csomagokat is itt tudjuk létrehozni.
Ahhoz, hogy ezzel a lehetõséggel élni tudjunk, jó sok pontot kell a karakterünk fejlesztésénél a Science skillhez pakolni, illetve mindenféle, egyébként kacatnak tûnõ dolgot kell gyûjtögetnünk.
Mindezt egészen egyszerû formában tálalták, az egyes tételek mellett megtaláljuk, hogy milyen összetevõkre van szükség, és azt is rögtön látjuk, hogy ezek közül mivel rendelkezünk és mit kell még összegyûjtenünk.
A munkapadokra egyébként leginkább az egykori rendfenntartó egységek (pl. seriff irodák) helységében bukkanhatunk.
[merlinw.org]
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
lehet lámulok de megkérdezném ha éppenséggel csinálok weapon repair kitet ugye 50es skill kell hozzá van hozzá alapanyagom is odamegyek a work benchez csinálok pl 3-at bal felsöben ki is irja hogy betette a cuccaim közé de én az istenért nemtalálom meg sehol ilyenkor wtf vagy mi a helyzet? :o
elöre is thx
innentõl már csak energy weaponsra gyúrok 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
😊
A Steam egyfajta "webáruház" ahonnan vehetsz játékokat.
Most már egy csomó cég szerzõdésben van velük (EA Games-tõl Lucas Arts-on át a Rockstar-ig)
A Steam-et ne keverd a Valve-val.
Az hozzá tartozik, hogy a játékokat annyiban át kell szerkeszteni, hogy a Steam-es accountodhoz kötõdjön, s ez egyben a másolásvédelme is.
De ami LIVE-os volt, ettõl még az marad.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A sínen indulj el, ha elérsz pár száz méterre egy rom benzinkút félét (torondaru maradvány is van ott) az mögött menj majd elérsz egy leágazásig, ott menj befelé majd amint tudsz mássz fel a sziklákra és szépen a sziklafal szélén haladj végig és magasról csodáld a lent lévõ dögöket. rengeteg olyan bestia van lent szóval óvatosan haladj fent. Ha megkerülted gyere le és ott már lesznek épületek felfedezni való helyek.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ami még érdekes a páncéloknál hogy a súlyuk maradt a régi de a védelmi pontjuk csökkent.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Legalabbis nalam eleg siman ledaraljuk oket tavolrol.Igaz agi+int-es karakterrel jatszom.
Egyebkent ugy szoktam ezeket a durvabb mobokat megolni hogy ralovok tavolrol,es elkezdek hatralva aknakat ledobalni.Mire odaer,mar csak par pukk.
A lord death perket mikor megkaptam,nagyot rohogtem a leirasan 😄
úhh milyen fosztások lesznek itt 😄
Alacsony szinten nem ajánlott bóklászni mindenfelé. A játék is figyelmeztet, hogy az autopályák mentén indulj el elõször.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI