Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Nagyon allat a gamma 😉 baktatok a pusztaban Brotherhood of Steel full pancelban es one shootolom a deathclaw-okat 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

xblades
Igen kaptam csak kaptam mellé egy rabszolga nyakörvet is és ezen egy kicsit be pipultam. Igy a küldinek vége mert már nincs akinek elvégezem <#violent><#buck>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tatyla
Cézárhoz nem enged be az õr a sátorba mit kell tennem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tutituti
Most sikerült bejutnom egy barlangba.3000 cap volt benne,távcsöves magnum,stb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ha eltûnik,vagy beragad akkor tényleg utánad jön egy kis idõ múlva, viszont,ha meghal akkor tuti nem

How much can you take,before you snap?

H3LLBoY
Skacok, ha a társam meghal, akkor õ végleg meghal vagy késõbb újraéled? Csak azért kérdem, mert olvastam a GameStar-ban a játék tesztjét és abban azt írják, hogy: "...egy percig sem fog gondot okozni a hozzánk csapódott cimbora, mert ha beragad, lemarad, kinyiffan, vagy bármi egyéb szörnyûség áldozata lesz, akkor sincs gond - elõbb-utóbb majd csak felbukkan megint."
Most ezt én értettem félre vagy ez tényleg így van?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

gabo91
oh... az úgy már más...
nem igazán néztem körül, csak visszatöltöttem egy korábbi állást.
valami questet kaptál ott?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

xblades
Hát nekem egy fekvõ ládában mindjárt jobbra ott volt az összes cuccom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

egy fegyveren csak egy mod lehet, vagy akár több is egyszerre?

nem így gondoltam 😄
csatlakozni lehet hozzájuk?

pick-lockkal, lopakodva 😉
a gun runners-hez valahogy be lehet jutni? vagy csak a robot eladótól lehet venni és ennyi?

gabo91
Hidden Walley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehéz bejutni, de mindenáron beszerettem volna...
mindent a look pick re tettem (100) feltörtem a zárat bementem. Kérdõre vontak, beszéltem a boos-al erre szépen kitettek és közölték hogy takarodó ha visszamegyek golyót repítenek a fejembe. okés, de se páncél se fegyver se semmi, minden cuccost elvettek 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Lily nevû mutáns lényt hogy lehet követésre bírni?
Van egy kõr alakú akármi amikor beszélek vele, ott tudok állítgatni dolgokat hogy milyen fegyója legyen, agresszív legyen e stb. de az istenért sem akar követni :S

IMYke2.0.0.0
Hát, ha megy az angol, akkor nézegesd ezt az oldalt - szépen lassan egyre több infó lesz rajta.
És tedd bookmarkba, mert rengeteg játék szerepel a leírásaik között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

angollal nincs gond, csak a rövidítések meg h mire érdemes tenni pontokat stb, tudnál adni vmi linket ahol ezeket leírják?

MerlinW
Ehhez még tuti nincs, de a Fallout 3-hoz találsz leírásokat, a lényeg többnyire ugyanaz. Ha abszolút nem beszélsz angolul, szerintem bele se kezdj a játékba, mert semmi értelme. FO3 van magyarul, inkább azzal kezdj.

[merlinw.org]

sziasztok!
van valami leírás magyarul, amibõl kiderül mire érdemes figyelni, rövidítések mit jelentek (aki eddig nem játszott fallout-tal), egyéb okosságok?
köszi

lwb
A kutatók szerint a latint eredetileg nem úgy beszéltek, ahogy a középkorban (és azóta is), tehát a caesar eredeti kiejtése kájzár volt az ókorban.

xblades
Hát most csak azt tudom ajánlani próbáld meg ahol felvetted.

xblades
Munkapadnál amibõl két típus van, az egyiknél lõszereket tudunk gyártani és konvertálni.
A másiknál különbözõ hasznos tárgyakat, például a fegyverek - melyeknek állapota a páncélzatokhoz hasonlóan folyamatosan romlik - szervizeléséhez szükséges csomagokat is itt tudjuk létrehozni.
Ahhoz, hogy ezzel a lehetõséggel élni tudjunk, jó sok pontot kell a karakterünk fejlesztésénél a Science skillhez pakolni, illetve mindenféle, egyébként kacatnak tûnõ dolgot kell gyûjtögetnünk.
Mindezt egészen egyszerû formában tálalták, az egyes tételek mellett megtaláljuk, hogy milyen összetevõkre van szükség, és azt is rögtön látjuk, hogy ezek közül mivel rendelkezünk és mit kell még összegyûjtenünk.
A munkapadokra egyébként leginkább az egykori rendfenntartó egységek (pl. seriff irodák) helységében bukkanhatunk.

MerlinW
Hogy mennyire idegesítõ a légiónál az "áve kajzár" duma...😊 Miért nem "szízör", ahogy ejteni kell? Ha már a római légiók mintáját követik és Caesar a fõnök neve. No mindegy😊

[merlinw.org]

lol nevermind azért köszi :d

Nekem is lenne 1 kérdésem ha a Black M.-on összefutok Raul Tejadaval és utána elküldöm mert nincs rá szükségem hol találom meg újra ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok...
lehet lámulok de megkérdezném ha éppenséggel csinálok weapon repair kitet ugye 50es skill kell hozzá van hozzá alapanyagom is odamegyek a work benchez csinálok pl 3-at bal felsöben ki is irja hogy betette a cuccaim közé de én az istenért nemtalálom meg sehol ilyenkor wtf vagy mi a helyzet? :o

elöre is thx

nincs

Van benne Co-op játék mód?
q-35 matter modulator <#wow1>
innentõl már csak energy weaponsra gyúrok 😄

Ez esetben nincs Live-os támogatás,sajnos.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rokonok vagytok?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
Lost Planet Live-os és Steamen is megy. DoW2 Steames, és LIVE-os is. Batman Arkham Asylum szintén van Steamen és LIVE-os. stb stb
😊
rage
Ebben egészen biztos vagy ?
A Steam egyfajta "webáruház" ahonnan vehetsz játékokat.
Most már egy csomó cég szerzõdésben van velük (EA Games-tõl Lucas Arts-on át a Rockstar-ig)
A Steam-et ne keverd a Valve-val.

Az hozzá tartozik, hogy a játékokat annyiban át kell szerkeszteni, hogy a Steam-es accountodhoz kötõdjön, s ez egyben a másolásvédelme is.
De ami LIVE-os volt, ettõl még az marad.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha tudod hogy Steames,akkor eleve nem lehet LIVE-os.2 külön cég.

Prince23
Milyen a játékmenet?

Ja és GFWL-os?

azt tom hogy steames...

én inkább haladok a játékkal 😊

gabo91
Kilehet kerülni õket.
A sínen indulj el, ha elérsz pár száz méterre egy rom benzinkút félét (torondaru maradvány is van ott) az mögött menj majd elérsz egy leágazásig, ott menj befelé majd amint tudsz mássz fel a sziklákra és szépen a sziklafal szélén haladj végig és magasról csodáld a lent lévõ dögöket. rengeteg olyan bestia van lent szóval óvatosan haladj fent. Ha megkerülted gyere le és ott már lesznek épületek felfedezni való helyek.

Lõszert hogyan tudok gyártani? Milyen cuccok kellenek hozzá?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

xblades
Ja és a Power Armorok ismét a 2 rész szerint védenek : NCR PA.(20 de ennek hordásához nem kell a training > T45d (22)> T51b (25) > CF. Tesla Armor (28) > Enclave Armor (32) a legjobb védelmû.

Ami még érdekes a páncéloknál hogy a súlyuk maradt a régi de a védelmi pontjuk csökkent.

xblades
( Egyébként van egy tanulmány miszerint a nõk melle az elmúlt évtizedekben egy egész kosár méretet nõt átlagban. Csak mert ez a Fallout világára is igaz szerintem. A Vegasba mintha nõt volna méretek a 3-hoz képest.)

xblades
Bent van a Faq-ban külön menüben.

megveszed hozzá a modifikációt és pipboyban x amikor a fegyveren a kurzor

Shep
Ja köszi, akkor még nem keménykedek 😊 Egyébként fegyvert, hogyan tudok modolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Ez mehetne a bannerba.

Þór vígi þessi rúnar

dartonita
Tavcsoves puska,vagy valamelyik durvabb kezifegyver(9mm-st szeretem,foleg modolva)es mondjuk a sniper srac Novacbol 😊
Legalabbis nalam eleg siman ledaraljuk oket tavolrol.Igaz agi+int-es karakterrel jatszom.

Egyebkent ugy szoktam ezeket a durvabb mobokat megolni hogy ralovok tavolrol,es elkezdek hatralva aknakat ledobalni.Mire odaer,mar csak par pukk.
A lord death perket mikor megkaptam,nagyot rohogtem a leirasan 😄

igen, és inkább arrafelé amerre a quest visz. nem hiába pakolták be a deathclawokat goodspringstõl északra 😊

skymannn
a 2. patch helyre rázta ahogy látom a caravan-t már nem bugzik az ellenfél pénze 😊))
úhh milyen fosztások lesznek itt 😄

A sörét vagy a futás. 😊
Alacsony szinten nem ajánlott bóklászni mindenfelé. A játék is figyelmeztet, hogy az autopályák mentén indulj el elõször.
Shep
Az óriás sugárskorpiók ellen mi a hatásos, mert mindig szétkapnak a mocskok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

joceruza
A 1135-ös üzenetet lehetne törölni? El....tam! Bocs!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Ne haragudj! Mellényomtam! Mégegyszer bocsi!!!!!!!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI