6837
...
  • lalakov
    Kösz.
  • xblades
    És olyat is találtál mint a Sharing and Caring Companions?
  • JethroHUN
    Van most is Ez pl
  • xblades
    A 3-ban volt egy olyan mod amitől teljesen variálhattad a társaid készletét is : Sharing and Caring Companions.

Na a város tartalommal való feltöltése nálam ilyen :

Amolyan követségeket hozok létre a frakcióknak.
  • RoyalPredator
    Igen, egy sajátos packba tenni, de Vegas-ba.
    A pack neve S.U.R.V.I.V.A.L. Gear lenne,
    és sok jóság bennelétetne.
    Meg companionnak second v third slotba láthatatlan armor upgrade, h a csajszim tudjon normális ruhát is viselni, mert berakok neki valamit ami nem túl erős, pl leather armor, inkább a druida cuccát veszi fel, énmeg nemtudom beállítani h wazeg azt vedd fel, úgyse halhatsz meg -

Nemtudsz valami helyet, ahonnan elindulhatok a modellezés fele? Mármint hogy falloutos armro darabokat zseniálisan összekeverjek? Nexus Fórum, mi?:D

HD Textúra pack azthiszem már van is, meglepő módon, meg FELLOUT is.
    "Command theeee download!"
  • lammaer
    Igazából bármit kinevezhetsz magadnak szobának.
    Én a játék elején Primm-ben a Seriff irodáját foglaltam le (van benne 2 asztal, egy rakás doboz meg szekrény).
    Kezdetektől fogva oda pakolászok, egyik dobozba fegyverek, másikba páncélok, eladnivalók stb.

50 óra után semmi sem veszett el, szóval működő dolog (mint Fallout3-ban, ott az autósmozi volt a bázisom).

Egyedül akkor veszhet el cuccod, ha egy adott rekeszben random újratermelődő tárgyak vannak, szóvalaz elején érdemes nézni hogy eltűnk e cuccod. Ha nem, nyerő helyzetben vagy.
  • berlinboy6329
    New Vegashoz létezik már vmi high-res textúra csomag?
  • xblades
    Most arra gondolsz hogy a F3 verziót átemelni a Wegasba akkor elöte a mod készitőjét kérdezd nem csinálja-e meg. Nem nagyon akarok ebbe belekontárkodni a Nexuson is volt már ebből probléma.
    Ha egy mod-ba betenni azt ami téged érdekel azt megnézhetem.
    Még arra kéne rájönni hogy az éjellátó modot hogy lehet egy sisakba betenni,azt elég jó lenne a páncélok.
  • Kollár92
    ő megtudod csinálni hogy aa quicksave-et töltöd be amit átküldtem és arra mentesz egy nagyot ami majd ugye hát így fájlnévként SAVE 3 mód kezdődik majd??? :S
  • xblades
    Találkoztál már valahol a Vegas Lod fájlainak kigyüjtésével? Hogy feltette már valaki?
  • JethroHUN
    Vissza küldtem nekem jók.
  • Kollár92
    húhh azt megköszönném elküldtem akkor a mentéseket és lehetne hogy ne qick ileltve autoba mentsed hanem norm menüs mentésbe? lehet akk menni fog
  • JethroHUN
    Az egyiket, hátha nekem betölti, és akkor elmentem újból és vissza küldöm
  • Kollár92
    mmint mit a saveeket???
    hova küldjem??? [email protected] <--- ide???
  • JethroHUN
    Nekem quicksave 8,5 MB és mindig betöltötte idáig. Egyszeresem történ meg h nem. Küld már elmailbe, megnézem.
  • Kollár92
    szóval itt még akkor nem nagyon lépett fel senkinél ez a probléma... :S
    hjajj ez így nem jóóó
  • Kollár92
    a 3-nál is fellépett hogyha elérte a save file a 4mb-ot akkor nem töltötte be :S :S
    nemvágom miért... de angolul is nézegettem és sok helyen megjelenik ez a probléma...
    csakmég működő megoldást nem találtam rá
  • JethroHUN
    h-h túl nagy a save fálj? érdekes hiba
  • Kollár92
    dee azse megy... :S
    az egyetlen töltés amit betölt az amikor kijövök a dokitól totál 0%-on
    igazából olvasgattam én utána és a probléma valszeg az hogy túl nagy a save fájl :S:S cskhogy ezt hogy oldjam meg...
  • davidka003
    Szerintem egyszerűen csak hibás a save fájl. Azt szokták tanácsolni, hogy tölts be egy régebbit.
  • Kollár92
    Üdv all most jön az én világrengető kérdésem...
    nos az történt mentegettem mentegettem és sztem túl nagy lett a save file...
    a probléma abban jelenik meg hogy amikor megpróbálom load-olni a mentésemet akkor kilép és írja hogy hiba és a falloutNV leáll...
    máár elég sk dologgal próbálkoztam ha vkinek hasonló volt és megoldotta hát nagyon jól jönne a segítsége!!!!!!
  • RoyalPredator
    Jah igen, XBlades, lenne pár "requestem"
    Pl a HUMUNGUS F3-as modból a DSAK Rifle-t átkonvertálni, meg pár cuccot.
    Lassan már fizethetnék is a szivességeidért, nem? :D

Én meg most elkezdek nézelödni h tudjak modelleket alkotni a játékhoz, meg egyedi cuccokat nektek.
  • xblades
    Nyilván lesz ilyen ha kijavítják a Geck-et, mert így több területet nem lehet megváltoztatni.
  • xblades
    Y billentyűvel tudod megfogni, de ilyenkor érdemes sétára kapcsolni, mert anélkül csapkodna össze vissza a tárgy amit fogsz.
  • xblades
    Olyan házad mint a 3-ban volt tudtommal nincs, csak szabad szobák ahol alhatsz és van néhány tároló.
  • WNW
    Novacban mar lehet szobad...
  • lalakov
    Kösz.

Hogyan lehet megfogni a tárgyakat, ha be akarom rendezni a szobámat és a megszerzett figurákat a polcra tenni?
  • Carlos
    majd lehet apartmanod vegas-ban
  • tutika14
    És a játékon belül nem lehet saját házunk mint a fallout 3 ban?
  • RoyalPredator
    XBlades & GECKFreekek! :)

Nem turbóznátok fel a játékbeli városokat, hogy ténylegesen tartalmas életük legyen? (Pl mint anno Megaton EXTENDED).
    Pl belenyomni parkoló autókat, embereket, árusbódékat, meg pl berendezést, hogy a csatornarendszer emberpatkányai egy igazán jól berendezett helyen, sok összeguberált szeméttel 1ütt éljenek:D Mert nagyon puszta mekem minden, még Vegas is.
  • xblades
    Ja és amit nem ajánlok hogy esetleg akkor akard változtatni a Render Window nagyságát amikor be van töltve egy terület mert nálam akkor egyszerűen szétesett a cella világa.
    Eddig is volt érzékeny része amitől kifagyott de most tanultam újat is. Ha az arcot akarod változtatni gyakran ments mert van egy egér mozdulat amikor forgatni akarod a fejet amitől kifagy.
  • xblades
    1. Azt én is tapasztaltam de azt hitem az én gépemben van a hiba.
    2. Már a 3-ban nem jött össze, így itt még nem próbáltam.

Amit még tapasztaltam hogy ha a világítást duplikálom, vagy átakarom helyezni akkor megszűnik a fény abban a cellában. Így nem látom hogy mit kellene változtatni a fényviszonyokon. És nem működik a Run Havok Sim sem nálam.

(Ami még nehezíti hogy külterületen elég sok nagy különböző effect marker van ami miatt elég nehéz ott tárgyakat mozgatni mert mindig azt veszi figyelembe nem a jóval kisebb dolgokat.)

Remélem javítják ezt akkor.
  • xblades
    Ez egy saját magamnak készített épület mod, kis hibák miatt nem adom ki. De egy része fent van a Nexuson mint Lucky 38 Apmartman.
  • Hotomi
    Hmm eddig mit tapasztaltál a GECK-kel kapcsolatban? Én eddig két súlyos hibát tapasztaltam:
    1: Bizonyos belső terekben nem jelenek meg a beltéri elemek/tárgyak/markerek (ez szerepel a hivatalos fórumon is)
    2: Nem lehet kültereket másolni, egyszerűen összeomlik a GECK ha megpróbálom (az rendeben, hogy a Mojave sivatagot nem lehet, anno a F3-ban a wastelandot se tudtam mert a Geck 40 mb feletti modokat be se töltötte, de itt még a kisebb városrészeket se tudom lemásolni mint pl Freeside, vagy boulder city).

Úgy látszik nem csak új játék patch-re kell várni hanem GECK patch-re is
  • tutika14
    Ezt a játékon belül vagy ez valami mod?
  • xblades
    Ja simán lehetne csinálni egy terepasztalt ha van hozzá türelme valakinek
  • MaskimXul
    az a vertibird makett nagyon jó
  • xblades
    Na megcsináltam a saját fegyver szobám:

A legjobb hogy rendbe hoztam a 5.Dlc idegen puskát és pisztolyt is:

• berlinboy6329
    Milyen elborult agyú ember akarná ezt a Fisto robotot kipróbálni? xDDD
  • MaskimXul
    battleship bomb az máshol van, a bottlecap mine-ra gondolsz.