6837
...
-
#2315 Kösz. -
#2314 És olyat is találtál mint a Sharing and Caring Companions? -
#2313 Van most is Ez pl -
#2312 A 3-ban volt egy olyan mod amitől teljesen variálhattad a társaid készletét is : Sharing and Caring Companions.
Na a város tartalommal való feltöltése nálam ilyen :
Amolyan követségeket hozok létre a frakcióknak. -
#2311 Igen, egy sajátos packba tenni, de Vegas-ba.
A pack neve S.U.R.V.I.V.A.L. Gear lenne,
és sok jóság bennelétetne.
Meg companionnak second v third slotba láthatatlan armor upgrade, h a csajszim tudjon normális ruhát is viselni, mert berakok neki valamit ami nem túl erős, pl leather armor, inkább a druida cuccát veszi fel, énmeg nemtudom beállítani h wazeg azt vedd fel, úgyse halhatsz meg -
Nemtudsz valami helyet, ahonnan elindulhatok a modellezés fele? Mármint hogy falloutos armro darabokat zseniálisan összekeverjek? Nexus Fórum, mi?:D
HD Textúra pack azthiszem már van is, meglepő módon, meg FELLOUT is.
"Command theeee download!" -
lammaer #2310 Igazából bármit kinevezhetsz magadnak szobának.
Én a játék elején Primm-ben a Seriff irodáját foglaltam le (van benne 2 asztal, egy rakás doboz meg szekrény).
Kezdetektől fogva oda pakolászok, egyik dobozba fegyverek, másikba páncélok, eladnivalók stb.
50 óra után semmi sem veszett el, szóval működő dolog (mint Fallout3-ban, ott az autósmozi volt a bázisom).
Egyedül akkor veszhet el cuccod, ha egy adott rekeszben random újratermelődő tárgyak vannak, szóvalaz elején érdemes nézni hogy eltűnk e cuccod. Ha nem, nyerő helyzetben vagy.
-
#2309 New Vegashoz létezik már vmi high-res textúra csomag? -
#2308 Most arra gondolsz hogy a F3 verziót átemelni a Wegasba akkor elöte a mod készitőjét kérdezd nem csinálja-e meg. Nem nagyon akarok ebbe belekontárkodni a Nexuson is volt már ebből probléma.
Ha egy mod-ba betenni azt ami téged érdekel azt megnézhetem.
Még arra kéne rájönni hogy az éjellátó modot hogy lehet egy sisakba betenni,azt elég jó lenne a páncélok. -
Kollár92 #2307 ő megtudod csinálni hogy aa quicksave-et töltöd be amit átküldtem és arra mentesz egy nagyot ami majd ugye hát így fájlnévként SAVE 3 mód kezdődik majd??? :S -
#2306 Találkoztál már valahol a Vegas Lod fájlainak kigyüjtésével? Hogy feltette már valaki? -
#2305 Vissza küldtem nekem jók. -
Kollár92 #2304 húhh azt megköszönném elküldtem akkor a mentéseket és lehetne hogy ne qick ileltve autoba mentsed hanem norm menüs mentésbe? lehet akk menni fog -
#2303 Az egyiket, hátha nekem betölti, és akkor elmentem újból és vissza küldöm -
Kollár92 #2302 mmint mit a saveeket???
hova küldjem??? [email protected] <--- ide??? -
#2301 Nekem quicksave 8,5 MB és mindig betöltötte idáig. Egyszeresem történ meg h nem. Küld már elmailbe, megnézem. -
Kollár92 #2300 szóval itt még akkor nem nagyon lépett fel senkinél ez a probléma... :S
hjajj ez így nem jóóó -
Kollár92 #2299 a 3-nál is fellépett hogyha elérte a save file a 4mb-ot akkor nem töltötte be :S :S
nemvágom miért... de angolul is nézegettem és sok helyen megjelenik ez a probléma...
csakmég működő megoldást nem találtam rá -
#2298 h-h túl nagy a save fálj? érdekes hiba -
Kollár92 #2297 dee azse megy... :S
az egyetlen töltés amit betölt az amikor kijövök a dokitól totál 0%-on
igazából olvasgattam én utána és a probléma valszeg az hogy túl nagy a save fájl :S:S cskhogy ezt hogy oldjam meg... -
#2296 Szerintem egyszerűen csak hibás a save fájl. Azt szokták tanácsolni, hogy tölts be egy régebbit. -
Kollár92 #2295 Üdv all most jön az én világrengető kérdésem...
nos az történt mentegettem mentegettem és sztem túl nagy lett a save file...
a probléma abban jelenik meg hogy amikor megpróbálom load-olni a mentésemet akkor kilép és írja hogy hiba és a falloutNV leáll...
máár elég sk dologgal próbálkoztam ha vkinek hasonló volt és megoldotta hát nagyon jól jönne a segítsége!!!!!! -
#2294 Jah igen, XBlades, lenne pár "requestem"
Pl a HUMUNGUS F3-as modból a DSAK Rifle-t átkonvertálni, meg pár cuccot.
Lassan már fizethetnék is a szivességeidért, nem? :D
Én meg most elkezdek nézelödni h tudjak modelleket alkotni a játékhoz, meg egyedi cuccokat nektek. -
#2293 Nyilván lesz ilyen ha kijavítják a Geck-et, mert így több területet nem lehet megváltoztatni. -
#2292 Y billentyűvel tudod megfogni, de ilyenkor érdemes sétára kapcsolni, mert anélkül csapkodna össze vissza a tárgy amit fogsz. -
#2291 Olyan házad mint a 3-ban volt tudtommal nincs, csak szabad szobák ahol alhatsz és van néhány tároló. -
WNW #2290 Novacban mar lehet szobad... -
#2289 Kösz.
Hogyan lehet megfogni a tárgyakat, ha be akarom rendezni a szobámat és a megszerzett figurákat a polcra tenni? -
#2288 majd lehet apartmanod vegas-ban -
tutika14 #2287 És a játékon belül nem lehet saját házunk mint a fallout 3 ban? -
#2286 XBlades & GECKFreekek! :)
Nem turbóznátok fel a játékbeli városokat, hogy ténylegesen tartalmas életük legyen? (Pl mint anno Megaton EXTENDED).
Pl belenyomni parkoló autókat, embereket, árusbódékat, meg pl berendezést, hogy a csatornarendszer emberpatkányai egy igazán jól berendezett helyen, sok összeguberált szeméttel 1ütt éljenek:D Mert nagyon puszta mekem minden, még Vegas is. -
#2285 Ja és amit nem ajánlok hogy esetleg akkor akard változtatni a Render Window nagyságát amikor be van töltve egy terület mert nálam akkor egyszerűen szétesett a cella világa.
Eddig is volt érzékeny része amitől kifagyott de most tanultam újat is. Ha az arcot akarod változtatni gyakran ments mert van egy egér mozdulat amikor forgatni akarod a fejet amitől kifagy. -
#2284 1. Azt én is tapasztaltam de azt hitem az én gépemben van a hiba.
2. Már a 3-ban nem jött össze, így itt még nem próbáltam.
Amit még tapasztaltam hogy ha a világítást duplikálom, vagy átakarom helyezni akkor megszűnik a fény abban a cellában. Így nem látom hogy mit kellene változtatni a fényviszonyokon. És nem működik a Run Havok Sim sem nálam.
(Ami még nehezíti hogy külterületen elég sok nagy különböző effect marker van ami miatt elég nehéz ott tárgyakat mozgatni mert mindig azt veszi figyelembe nem a jóval kisebb dolgokat.)
Remélem javítják ezt akkor. -
#2283 Ez egy saját magamnak készített épület mod, kis hibák miatt nem adom ki. De egy része fent van a Nexuson mint Lucky 38 Apmartman. -
Hotomi #2282 Hmm eddig mit tapasztaltál a GECK-kel kapcsolatban? Én eddig két súlyos hibát tapasztaltam:
1: Bizonyos belső terekben nem jelenek meg a beltéri elemek/tárgyak/markerek (ez szerepel a hivatalos fórumon is)
2: Nem lehet kültereket másolni, egyszerűen összeomlik a GECK ha megpróbálom (az rendeben, hogy a Mojave sivatagot nem lehet, anno a F3-ban a wastelandot se tudtam mert a Geck 40 mb feletti modokat be se töltötte, de itt még a kisebb városrészeket se tudom lemásolni mint pl Freeside, vagy boulder city).
Úgy látszik nem csak új játék patch-re kell várni hanem GECK patch-re is -
tutika14 #2281 Ezt a játékon belül vagy ez valami mod? -
#2280 Ja simán lehetne csinálni egy terepasztalt ha van hozzá türelme valakinek -
#2279 az a vertibird makett nagyon jó -
#2278 Na megcsináltam a saját fegyver szobám:
A legjobb hogy rendbe hoztam a 5.Dlc idegen puskát és pisztolyt is:
-
#2277 Milyen elborult agyú ember akarná ezt a Fisto robotot kipróbálni? xDDD -
#2276 battleship bomb az máshol van, a bottlecap mine-ra gondolsz.