6837
...
-
#2355 És ezek milyen mod-ból valók? Mert a játékban nem találtam ilyen nevűeket. -
#2354 Lehet, hogy át kéne állnom Félkarúzni a blackjack helyett... -
ratgab #2353 Én a 24k-t 5-ös luckal csináltam, képzelheted hány pörgetés után jött ki!
Volt egy olyan, hogy bementem és 200-as téttel 10k-t eljátszottam és nem jött kis semmi, amivel bannolodhattam volna... -
#2352 Köszi, én meg bent kerestem az iskolában :S -
#2351 Persze, 8as luck kb max 8. húzásra 32k azonnal kiesik, amúgy 30as -
ratgab #2350 És hányas szintű vagy mindehhez? -
ratgab #2349 Nice Kitalálom: félkarú rablóból! -
ratgab #2348 Na ilyet kéne kipörgetni minden kaszinóban...:D
A piszok mázlista... -
-
ratgab #2346 Tehát összességében nézik a nyert összegeket és ez az összeg nem áll vissza nullára később sem!
Egyébként nyertem volna én szivesen az 5k-s limittel rendelkező Atomic Wranglerben 32000-et is, ha kijött volna a 3 narancs, ami ugye 160-szoros nyeremény, ami 200-as max tétnél a fentebb említett összeg!
Bannolás meg az adott helyen csak a szerencsejáték felfüggesztését jelenti, bemenni bemehetsz! -
#2345 földön van, nagy répára hasonlit a fa alatt -
#2344 Az iskola udvarán van a fa mellett, egy répaszerű növény -
#2343 Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni mert már az elején elakadtam, azt a Questet vettem fel hogy By a Campfire on the Trail és a csaj elküldöd Broc Flower-ért (ezt megtaláltam) és valami Xander Root-ért amire azt mutatja hogy az iskolában van GoodSpringben, de már az egészet átkutattam többször is és nem találom sehol :S, ha valaki csinálta az elején ezt akkor kérem írja le hogy hol van a Xander Root. -
ratgab #2342 És az miért baj, hogy bannoltak? Nyertem a limitnél többet, nem szerencsejátékozhatok (ha nem nyerhetsz többet, akkor mi értelme van egyébként bemenni oda???)), szabadon bemehetek, ha kedvem tartja, még 1 saját szobám is van ott egy másik küldetésből! Szimplán annyi, hogy nem ülhetek le játszani (ami egyébként, black jacknél általában bukó, roulette-nél a kevés feltehető pénz miatt bukta, félkarúból meg már kiszedtem egy rakás lóvét, akkor miért is akarnék még játszani ott)
Egyébként meg a játék számolja az állásod az adott kaszinóban, tehát hiába nyersz 2000 caps-et és mész el 3 napra kukutyinba zabothegyezni, attól még az adott kaszinóban 2000 caps nyert összegnél fogsz tartani!
A röhej az benne, hogy 12k-ra azt mondja, hogy sok, de zsebből ki tudnám azonnal perkálni és még több mint 22k caps-em maradna! -
SovereignX #2341 Üdv emberek. Kérdés.
Légió oldalán érdemesebb harcolni vagy az NCR? Nekem úgy tűnik mintha inkább az NCR-ra lenne kihegyezve a dolog. Eddig mellettük álltam így 72 óra meg 27 szint alatt de most elkezdtem párhuzamosan hardcore módon és filózok, hogy toljam e a légió oldalán. Az tuti, hogy nagyon sok küldetést kapok a NCR-tól. Légió ilyen térén....? -
#2340 Ezt a modot tettem fel és valami brutális, még hangulatosabb lett a játék:
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35570
Ez ilyen fényekkel babráló mod, az éjszaka hihetetlen feelinges, Hidden Valley éjjel: sötétség+köd+egy kis szél...
Az éjszaka nagyon sötét, de a bipboy fénye + más fényforrások a terepen elegendő, még ha a képeken nem is látszik. -
lammaer #2339 Kivéve ha szeretne sok XP-t :) -
#2338 ebben a ruciban ne nagyon menj Vegas környékére... -
lammaer #2337 Azok a könyvek ahol kiirja hogy +10 skill azok igen.
Arra valók ha valahol elakadnál, akkor tudd ideiglenesen boostolni a skilled hogy továbjuthass.
Viszont elvétve vannak olyan könyvek, amiknél nincs ez előre kiirva, és ha elolvasod kapsz +3 skillt. Na az permanens, de nagyon ritka (én eddig max 1-et találtam a különféle skillekhez). -
lammaer #2336 Furcsa ez, még el se jutottam a kaszinókig, de már nincs szükségem Cap-sra.
A Jury rigger skill gyakorlatilag a sivatag leggazdagabb emberévé tett, kifosztottam vele majd az összes kereskedő kasszáját :)
-
#2335 Mi ebben a vicces?
Inkább az h téged meg bannoltak az Atomicból ;)
(Ahol 5000-nél már bannolnak, nemh 16nál btw) -
#2334 A könyveken elérhető képességek itt kiürülnek egy idő után? Előző részben megmaradtak nem? -
ratgab #2333 Én azért ott elröhögtem magam, amikor bementem Usanagi-hoz a klinikára érdeklődni az implantokról és mondta, hogy a monocyte breeder az nagyon drága: 12 000 caps (de ő nem tudta, hogy előtte fél órával nyertem először 16 000 caps-et az Atomic Vrangler-ben, majd Primben újabb 8000-et, és már volt eleve 10 000 caps-em, szóval addigra már volt nálam 34 000 pénz....:D) -
#2332 Jaja, 1etlen mod amitöl kifagy a játék (nálam) :D
De ettől független sok sok árus az utcán, meg szerencsejátékosok a stripen, kis feka pokrócon ücsörög az út szélén és adja a szuvenireket...
Na ez hiányzik =)
Jah és sok rocket szuvenir mi a francra jó?:D -
#2331 Na már van is egy ilyen : Populated Wasteland -
#2330 Bementem cezar taboraba ... ;)
Amikor szoltak hogy rakjam le a fegyvert, bepoccentem...
aztan mar azt vettem eszre hogy cezar satraban ulok a tronjan, es elottem fexik ;)
-
#2329 1. Kösz majd figyelek rá.
2. Ezt tapasztaltam már én is, egy szürke árnyként jelent meg a fa, igy én is az épület mellet döntöttem
"a világ nyugati része teljesen érintetlen"
A hegyeken túlra gondolsz?
Hát remélem meglesz a javítás. -
atesz11 #2328 Sziasztok, mi a gond olyankor, ha az NPC tátog, de nincsen hangja, illetve ha lövök nincs hangja semmilyen fegyvernek! ..Ha van is hang kb. percek múlva hangzik el és ledarálva. :S Köszi a segítségeket előre :) -
#2327 Hol? én még nem találtam vízalatti barlangot, hát ha nincs elég sience skilled nem kapsz légzőmaszkot anélkül meg értelme nincs megpróbálni.
(a B29es -ről beszélünk nem? Boomer küldetés) -
meteoreső #2326 A Wild carddal végig vittem most próbálom a rangereket.
Hogyan lehet a repülőről felhozni azt az alkatrászt a tudomány szkill nélkül ?
mert lemerülök de nem találok ott semmit ahol a jel jelzi.
vagyis nem változik meg a kurzor.
Van ott egy barlang a közelben a víz alatt oda mélyebbre sikerült lemennie valakinek ??? értelmes dolog van ott?
-
#2325 Köszönöm! -
#2324 Mellékhatás nincs.
Annyit lehet amennyi az Endurance-od.
A Sub Dermal Armor +4 DT-t ad.
A Monocyte Breeder pedig felgyorsítja a sejt regenerációt és 10mp-enként kapsz +1 HP-t, tehát lol.
A sima 4 ezres implantok viszont jók. -
Flora2 #2323 Hmm, én viszont mindig egy szál könnyű light armorban sneak-elek, úgyhogy nekem lehet, hogy jól jönne... na valamelyik drágább implantot kipróbálom. -
#2322 Kérnék infót!
Ez az implantos dolog hogy is műxik? Megtaláltam a klinikát ahol beültethetem őket jópénzért. De hányat lehet, van valami mellékhatása? -
#2321 En a 12k -s dermalt beultettetem es jol hasznalhatoo (lvl20-on 430hp-m van most). A sima kis implantokbol csak 1-1 et lehet berakatni a pancelnak nemlattam ertelmet , hiszen igyis power armour ban maszkalok ;) -
Flora2 #2320 Ez nem jó hír, én kíváncsi voltam, mi lehet arra.
Azt szeretném kérdezni, mik a tapasztalatok az implant-okkal: mi éri meg, megéri-e egyáltalán a beültetés? Most jött össze annyi pénzem, hogy komolyabb implantot is kérhetnék a Medical centerben, de nem tudom, nem inkább fegyverekre kéne-e költeni. -
Hotomi #2319 Egyébként nem törték magukat a fejlesztők, hogy teljesen kidolgozzák a Mojave sivatagot, a világ nyugati része teljesen érintetlen. Meglehet, hogy a DLC-nek hagyták üresen, vagy a moddereknek, hogy beépítsék új helyekkel. -
#2318 Csak olyan h unlimited compainoins, azaz veled lehet mindegyik egyszerre. -
#2317 Köszi. Megyek szemüveget feliratni:))))) -
Hotomi #2316 Én még nem próbáltam a fényekkel,head morph-al, meg a havokkal babrálni, de ezeket is írták a beth fórumán. Remélhetőleg ezeket majd javítják majd egy geck patchel. Én a LOD fájlokat magamtól csomagoltam ki, úgy csináltam, hogy előhoztam a LOD generator menüt, ott nyomtam egy World Object LOD-ot, és amikor feljött a hibaüzenet ott mindig kiírta, hogy milyen LOD fájl hiányzik, így apránként másoltam be a data mappába. Két dologra vigyázz ha átalakítasz egy külteret:
1. NPC-t soha ne törölj, nálam F3-nál mindig spawn hibát okozott, néha megjelent a törölt NPC.
2. Fát soha ne törölj az adott cellából mert a LOD-ja ott marad, és hiába csinálsz teljes LOD generalt, a fa LOD-ja mindig ott lesz, hacsak nem teszel a fa helyére egy házat ami majd kitakarja a fa helyét