6837
...
  • meteoreső
    a BOS bázisán a sivatagban (a föld alatti bázison)
    a lovagoknak ha megcsinálod a küldetéseit, és idővel megtanítják a power armor viselését. Adnak is egy 45 ös power armort de az 51 es jobb.

Na segítsetek: NCR küldetés:
    "Investigate the night break-ins at Camp MC CArran controll room."
    Odamegyek az rádió toronyhoz a reptéren egész éjszaka várok de nem történik semmi.
    Kintről befele mutat a nyíl betről meg kifele :)
  • xblades
    Faq Power Armor képzés menü. Vagy mod-al
  • Shep
    Hogyan tudnám a az erőpáncél használatát elsajátítani?
  • I.C.ram
    Valami 204x-ben született asszem, szóval 200 fölött van.
  • berlinboy6329
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    House hány éves lehet?Nem emléxek h mondták volna a korát,lehet modnták nem tom..És a Securitronok honnan vannak?Ő csináltatta még mikor nem volt zombi?
  • JethroHUN
    Nem, akkor csak a műholdon lesz energia, az jó neked. más meg vegyen generátort
  • meteoreső
    A víz alatti barlang az ott van ahol a bombázót felhozod a felszínre.
    Ha onnan körülnézel akkor látsz egy hajóroncsot. Ott van melette.
    Ha meg az ember meglát egy barlangot beférkőzik a tudatába hogy lehet hogy ott van a játék legjobb fegyvere és nem meri nem megnézni :)
    Én centinkén átkutattam , nem mertem nem :)
    RPG kben a vízesés és a barlang ilyen hogy nem mered otthagyni :)
    Én akárhányszot nyomom végig ezt a gamet nem látok helyes utat.
    a boomer küldit végig csináltam a trooperseset is nem értem merre kellene tovább vinnem a NSR esekkel.
    Legviccesebb az volt mikor az elnököt klartam megvédeni és felmentem az emelvényre a POWER 51 armorba veronikával , merthogy odamutat a nyíl
    :)))
    Ha a műholdra rakod az energiát az az Poseidon energia fegyveren kívül jó valakinek ? vagy használható bármi másra ?
  • AnarchoiD
    Az Ammo a valasz a kerdesedre, nemfoglal helyet mint a penz, szal akinel nincs eleg penz attol ammo-t veszek, sokat .. bazira igy penzemnel maradok es ha kell a cash vegigmegyek a vendorok kozott es eladok nemi loszert

tutika14 : csak ismetelni tudom magam

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240243714&no=2330]#2330[/URL]

Cezar piskota volt azota neha jonnek legios halalkommandok de nemcsipazzak amikor felpofozom oket ;) melee -vel nehez a kezdes de a vegere durvabb vagyok mintha gunt huztam volna +magas DR ;)
  • JethroHUN
    Befejezéssel kapcsolatos
    Azt mondja kikapcsol egy időre, hát h ezzel mit akartak a készítők. De mivel Yes Man van Mr House platformján, ő irányíthat minden robotot. Amúgy a mellékküldetésénél, amikor ellehet dönteni h a mellék frakciókkal mi legyen, ott is megjegyzi h el is pusztíthatjuk őket, de arra nincs opció ha jóban vagy velük. pl Boomerek, BoS
    De tényleg a YesMan-es szerintem még a legrosszabb, nagyobb lett a káosz mint volt, mondja is a végén a narrátor, amit a securitronok gyorsan helyre raktak az utcán. és még vmi amikor REPCOMM testsite-nal segítesz a ghouloknak és mielőtt elindítod őket az útjukra átprogramozhatod az irány :D (kb 40 science) bele lehet lőni a földbe XD -> epilogusban kiderül a kiömlött hajtóanyag miatt Novacnak annyi.
  • I.C.ram
    Mr. House egy vadkapitalista. Nem számít neki semmi, csak a profit, de ezt ő is elmondja párszor, csak burkoltabban.
  • Lacee

szerintem senki se jó vagy rossz, csak fokozatbeli eltérés van köztük. ezért dilemmáztam is, hogy mi lenne a "helyes" választás, de végülis egyik sem jó: ha felszabadítod New Vegast, az ugyanolyan securitron-diktatúrát jelent az ottaniak számára, mintha Mr. House tette volna, csak te (és Yes Man) vagytok a vezetők. Az epilógus mondja is, hogy a kisembereknek még nagyobb szívás lett a környéken élni, mint előtte.
    A Légió bestiális és gonosz, az NCR töketlen de legalább izomagyú, a függetlenséget választva pedig szintén csak balul üthet ki a dolog. Egyszerűen nincs "jófiú" lehetőség - amúgy a Fallout világában így is kell hogy legyen :)

Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy Yes Man meghagyja a karakterünket vezető pozícióban: nekem nagyon hamiskásan csengett a legvégén a dumája, hogy most hogy kiüldöztük az NCR-t és a Légiót is a környékről, elvégez magán néhány "apróbb" AI-javítást, hogy több mindenre lehessen kihatással... de majd találkozunk, minden oké lesz, csak várj türelemmel... Megnyugtató :)
  • Svenhassel
    Köszi!
  • Carlos
    Nekem is bugos picit. Van egy vékony sáv amin kattintható. Nehéz megtalálni, de csak 1x kell.
  • tutika14
    mind1 már halottak XD kicsit megizzasztottak de a power armor-om alig sérült lol :O
  • Svenhassel
    Hi! Nem tudjátok véletlenül mitől lehet az, hogy nem tudok tárgyakat venni a Lucky 38-beli lakosztályomhoz? Egyszerűen nem tudok rákattintani egy tárgyra sem. (a számítógép az ajtó mellett)
    Előre is kösz!
  • ratgab
    Hát azzal szerintem lezárnál pár questet.... a végjátékhoz tartozót legalábbis!

Nem tudom milyen hatással lenne a dolgokra (lehet, hogy bemondja a Vegasi rádió, hogy Cézárt megölték, győzött az NCR, a következő lépésük, hogy egy a sivatagot végiggyilkoló egyént teljes erejük bevetésével levadásznak...XD)
  • tutika14
    És ha most megyek és le hentelem a Caesar tanyáját az jó vagy inkább ne csináljam?
  • ratgab
    Engem speciel nem zavar... :D
  • tutika14
    Én aprítom az NRC-seket az baj? XD
  • Carlos
    Ez mondjuk igaz. MR. House most jó vagy rossz? Mert van értelme annak amit mond, de azért kicsit mindenkit ki akar irtani. Amúgy a Yes Man szálat nem nagyon értem. Kifejtenéd kérlek?
  • ratgab
    Yes-man a kulcs a független befejezéshez és a securitron hadsereg

Mr House kiiktat, vagy megöl! NCR és Legion is kikergetve a környékről!
  • SaGa Jr
    A lucky 38 abból a szempontból speciális eset, hogy oda tényleg nem mennek be veled. Sőt ha kifelé menet nem állsz meg a lakosztály szinten és nem kéred meg őket konkrétan hogy kövessenek, akkor vissza fognak menni a felvételi helyükre, emrt túl sokáig magukra hagytad őket.

Más kaszinónál olyan gondom még nem volt hogy nem jött utánam a banda, egyedül a Lucky 38 ilyen hely. Ha bemegyek ők megállnak a bejárat előtt. Ha jövök ki akkor sincsenek velem hacsak nem látogattam el a lakosztályomba (érdemes ide átirányítani őket úgy, hogy elküldöd a bandát és mondod hogy várjanak a kaszinóban, így mindig egy helyen lesznek). Ha a szoltam nekik a szobák szintjén hogy gyerünk jöjjenek velem, akkor jöttek utána rendesen (egyedül a legfelső szintre nem mehetnek fel a karakter kiséretében ezután). De persze ha megint be akartam menni akkor újra elmaradtak míg ezt a játékot el nem játszottam velük.
  • SaGa Jr
    Nem.
    A felszabadítósdinál, illetve függetlenedésnél, YesMan-nek a robotnak segítesz.
    Mellesleg nem csak House akarja holtan látni a Brotherhood-ot, de például a NCR sőt még a Légió is (de menj el nyugodtan hozzájuk és beszélj az öreggel, vele szót lehet érteni és elkerülhető a vérengzés csak egy kis meggyőzőerő szükséges). De speciel Yes Man is keresztülgyalogol rajtuk ha nem kéred meg rá külön hogy ne tegye. Tehát a BoS léte vagy nem léte ne zavarjon. Hulljon a férgese. Múltba vesző hülyék mind egy szálig és csak mert eltörlik egy aprócska bázisukat, attól a szervezet még él és virágzik, csak nem Vegas környékén nehezíti meg mások életét.
  • peter01
    Csak nálam van állandóan probléma a társakkal. Bementem az 1ik kaszinóba nem jött utánam egyik társ se (ilyen már máskor is volt), viszont mire kimentem kint se voltak. Pár óra játék után kiírta 1xre, hogy mind a 2 társ visszatért a helyére ahol felszedtem őket. Elmentem megint primm-be ED-E-ért fast travel trading post 188-ra veronicáért és már megint nem volt meg ED-E...
  • Carlos
    Nem tetszik az NCR sem. Kicsit kezd elszaladni velük a ló. Én mindig is Brotherhood párti voltam. A szabadítsd fel Vegas-t mit jelent? Csatlakozni Mr. House-hoz?
  • ratgab
    És van annyi Caps az árusoknál, hogy mindent megvegyenek, vagy 2 hétig árusítod a cuccaidat, mire minden elkel? XD
  • ratgab
    És az NCR-ral mi van? Csatlakozz hozzájuk! Vagy ne csatlakozz senkihez, és szabadítsd fel Vegas-t!

Én a mostani végigjátszásban NCR-os vagyok, de legközelebb biztos semleges leszek
  • Carlos
    Javítva, köszi. :)
  • JethroHUN
    nem DR, MR House, nem mind1
  • Carlos
    Óbammeg!!!
    Mr. House azt akarja, hogy felrobbantsam a Brotherhood székhelyét! FAKK... nem akarom... De DR. House-t se akarom kinyirni, mert nem leszek a Kájzar (Ceasar) csicskása... Ehhh... nem fair...
  • JethroHUN
    Ha vetted volna a fáradtságot megnézni a linket és nem össze vissza magyaráznál, meg okoskodnál, akkor tudnád h nem a játék elején lehet megkapni azt a cuccot, hanem szépen végig mész Vault34en és majd akkor egy nehéz zárral ellátott ládából. F.A.I.L és amúgy egyáltalán nem tápos cucc, 19 DT a reinforced combar armor is 22 javítással 10k caps.
  • Carlos
    Van azért megoldás. Gondolom magas Stealth kell hozzá. Én mindig becsempészek valamit. (általában plasma pistol-t)
  • AnarchoiD
    A kaszinokkal az a baj hogy belepeskor elkerik a fegyvert en ilyenkor "majd ha kicsavarod a kihult hullam kezebol" dialogusom jon, es lancfuresszel szepen szetvagdosok mindenkit ;0

Es az eladott sok cumobol boven tobb penzjon ki mint szakadt 16k -k ;)
    (igaz magas barter;)
  • xblades
    Kösz.
  • Chris
    Igen, a játék legelejétől egy magas DT-s, stealthes, ellenfél és loot felismerős, éjjellátós, szemüvegként is működő, stb. armor használata körülbelül pont ugyanezt jelenti.
    De legalább ne azután magyaráznád kettővel, hogy belinkeled magát a modot. :)
  • JethroHUN
    Jah mert biztos csítlek, meg konzolból írom be pénzt meg valójában lv1000es a karakter, meg godmodot is használok, meg biztos még az AL-t is kikapcsoltam. .....
  • JethroHUN
    A Tops kaszinóban már nem, ott veszíteni is lehet vele, ha 19ed van akkor biztos a háznak több lesz. ott csak 20-21 tudtam nyerni :D
  • JethroHUN
    Innen
  • ratgab
    Hát egy pöppet jobban megéri, de érdemes olyan 5000 zsetonnal nekiállni (luck 5) a tuti hatás kedvéért. Ilyen szerencsével bejöhet a 10. forgatásra és a 48.-ra is!

Amit én még figyelek és a 2. kaszinós 8k-s nyereményemnél is alkalmaztam:
    Amikor elkezdesz egy félkarúzást, akkor az első kört nyomd le 1 caps-el, ha és amennyiben éppenhogy nem jön ki a 3 azonos valamiből ( 1 fél gyümölccsel lentebb esik, mint a játékgép közepe), akkor hagyd ott és keress másik gépet, ugyanis ebben az esetben nyerned kellett volna, de mivel kevés volt a luckod, ezért nem nyertél!

Persze nem a meggyekről beszélek, azok bármikor kijöhetnek, de ugye nem arra hajtunk általában!

Ekkor én úgy figyeltem meg, hogy el kell telnie pár pörgetésnek mire újra nyerő "helyzetbe kerülhetsz", tehát kárba megy jópár caps-ed, mire újra lesz esély a győzelemre! Ezért érdemesebb olyan gépet keresni, ahol totál összevissza jönnek ki elsőre a gyümölcsök, mert akkor a 2. pörgetésnél már esély van rá, hogy pont a nyerő szériát pörgeted ki!

(nemtudom érthető voltam-e, ha igénylitek megpróbálom részletesebben elmondani)

Blackjack az totál pénznyerő, meg tisztán szerencse kérdése!
  • Chris
    Ha a játékban alapból nem lévő felszerelésben feszítesz, akkor miért is kéne meglepődni a pénzmennyiségen?