Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Köszönöm.
ok, csak én nem olyan régen kérdeztem és senki sem válaszolt rá semmit

How much can you take,before you snap?

Svenhassel
Elvileg ott marad, sõt ha simán a földre dobod, akkor is ott marad, bár erre nem vennék mérget.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

lalakov
Ha valamit beteszek egy szekrénybe(vagy bárhová), az ott marad örökre vagy egy idõ után eltûnik?
Nem küldtem el és nem is adtam ki neki parancsot hogy maradjon ott ahol van, akkor maradt el mikor black mountin-ba leugráltam a sziklákon. De kösz majd kipróbálom a liftezõs dolgot.
Tölts vissza egy állást amikor még megvolt.
Ha fast travel esetén nem jön lesz melletted mikor megérkezel, akkor elküldted és ebben az esetben menj vissza arra a helyre ahol felszedted (van aki nem ugyanoda megy vissza, például a ghoul szerelõ a saját bungalójába megy haza).
Illetve lehet hogy véletlenül kiadtad neki a várakozás parancsot azt azóta is ott dekkol valahol.
Erre megoldás, hogy keresel egy liftet és utazol vele. Nekem eddig minden esetben, mindegy hol kellett várakoznia a kísérõmnek, mindig megjelent mikor lifteztem valahol (elsõsorban vaultok esetén).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

AnarchoiD
En biztos voltam benne elsore , plane hogy az elso 2 mod amit talaltam sniper pusira valo volt , es "ra is toltam" 😊

tud valaki mondszert amivel sok penzt lehet kaszinozni ? 😊 most "b@sztam" el 1000 penzt ruletten 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

yesname
Eu jó lesz. Majd kiforr mire 2-ra nekifutok. Tnx!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mit lehet csinálni ha eltûnt az 1ik csapattársam. Nem hiszem hogy meghalt mivel a hozzá kapcsolódó quest is aktív valamit a perk is amit ad az is megvan még. Nem találom sehol fast travel-el is próbálkoztam de nem tudom hogy hol van próbáltam megkeresni is a környéken ahol elhagytam de semmi.
lol? úgy, hogy kiszámolod...

amúgy,ha valakit érdekel, egy fegyveren több modot is lehet használni
esetleg faq-ba is mehetne, én sem voltam benne biztos elsõre

lalakov
mázli<#vigyor2>
hackingnél h találom meg csomo jelszóból 3x próbával azt az egyet egyszerûen?

Vezérlõpult egybe.

Positive Mental Attitude

Künn a winfosba, vezérlõ pult stb.

Positive Mental Attitude

berlinboy6329
Ahh,francba ezekkel az õj játékokkal...

Soundbalster hangkkari KX projwect driver..Már ezerszer megcsináltam,de mindig elfelejtem h kell utána...

Miért van az,h ha bal v jobb oldalra nézek,tehát a másik ember tõlem balra v jobbra van akkor hallom a hangját,de mikor szembe vagyok vele,akkor csak a szája jár de hang nem jöb ki rajta?Gondolom vmi fostos 5.1,de a soundban nincs rá opció,h kikapcsoljam és nem tom máshol hol állitsam be..😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

I.C.ram
Hol találom ezeket a parancsokat?
I.C.ram
Pontok.
AnarchoiD

commando + sniper + magas gun skill es ehez meg sneakolva , szepeket critel

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ennek látom értelmét sztem a második végig játszásomig, lesz egy korrekt hardcore mod belõle.
AZt nem értik meg hogy attól nem lesz jobb és nehezebb a játék ha gyorsabban száradsz ki és 5 percenként vissza kell menni inni.
A kiszáradás és éhség sebessége jó csak túl sok mindent találni. Ja és mindjárt az elsõ dokinál ott a korlátlan tiszta víz.
AnarchoiD
sniper pusi egy vicc anti-material fegyot szerezz...

a .50 es inc vagy AP loszer , olvasztja a mobokat 😉

MaskimXul
itt is van, kevesebb loot, durvább fegyverek, gyorsabb kiszáradás és sok más dolog
nagyon hardcore mod
MaskimXul
már két mod is van, és elég hamar lesz még nehezebb is szerintem

hardcore mod 1

hardcore mod 2
MaskimXul
az igen izzasztó volt 😊
21-es szinten 90-es gun skill és zsírúj sniper rifle, ráment párszáz ap skuló mire az egész családot kiirtottam. t-51b power armorban 3 pofontól feküdtem, szerencsére apu és anyu deathclaw nem ért közel hozzám.

mindez nem hardcore, normal szint

yesname
Az szép. Remélem hogy hardcore lesz ahogy várom. (Valójában még csak 8,5 órát játszottam vele.) Ami engem zavar hogy túl sok a loot. Nem okoz gondot sosem a víz vagy élelemhiány, kialvatlanság stb. Könnyen hozzá lehet jutni a napi szükségletekhez. Ettõl függetlenül jó a játék.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tatyla
olyannyira ellaposodott hogy már nagyon unom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AnarchoiD
Mondok neked kihivast menj el a kofejtobe es probald megolni az Alpha Male es a Mother deathclawot... 😉 100-asrol brokenre lottem a pusimat rajtuk 😉

nem elég nehéz? A bugok azzá teszik 😄

Most is a társam gondolt egyet és megállt... végleg. Akármit mondok neki, egyszerûen szarik jönni utánam.
yesname
Szerintem is túl könnyû. hasonlóan valami komolyabbat vártam a hardcore módtól, de csak beetetés volt szerintem. Very Hard fokozaton Hardcore módon játszom és nincs akadály 😞 (Persze normálisan haladva a játékban és nem nekirohanni azonnal a deathclawoknak, mert akkor lenne 😄 )

Én Edével csavargok de itt egy fotó Rexrõl:
Fehercsoki
Köszi,és milyen upgradeket kapott?

A kutya Vegas keleti külvárosában található. King's School.
Szervópáncél képzést a Brodherhood os Steel-tol kaphatsz Hidden Valley-ben. De ezt mar irtuk parszor.
Fehercsoki
Köszi😊 Hol lehet megszerezni a kutyust?Illetve még mindig csak 1 féle van?

Hol lehet találni szervópáncélt? Itt is kell hozzá kiképzés?
igen, és még upgradet is kapott.
Fehercsoki
Ebben is lehet kutyánk mint az elsõ részben?

errõl valakinek valamilyen info esetleg?

Köszi, idõközben pirate bayen rákerestem a cimre, összejött torrentel is 😊 (kösz Maskim 😊 )

Mondjuk azt hittem ez csak a hivatalos kézikönyv, nem egy über "mindent elárulok" guide. Nagy a kisértés hogy elolvassak mindent ahelyett hogy felfedezném 😊

AnarchoiD
300an lehuztak azt a cuccot, aztan jott level , hogy linket levenni vagy elfenekelnek .. 😉

Na, micsoda hír! <#smile> Lehet, be kellene írni oda a kommentekhez is. <#vigyor>

GP2100
Megoldottam! 😄 Az xfire_games.ini-ben átírtam a játéknál a d3d9-et d3d10-re és így nem akad ki a játék ha megy alatta az xfire.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Olvasni kellene. Írva van, hogy ez a normális, hogy újból be kell állítani mindent. <#rolleyes>

Eagle16
Hát nekem kapásból átrakta jóval kisebb grafikai beállításokra a játékot és szerintem ez miatt megy sokkal jobban is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Egyéni soc probléma.

IMYke2.0.0.0
Kétlem, hogy egy home user megoldott olyasmit, amit egy teljes programozó gárda nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Újabb világrengetõ kérdés: Ha egy társat elküldünk, akkor késõbb se fog már soha csatlakozni?
Igen, az írva is van a linken, hogy az Xfire-t addig le kell állítani, mert azzal összeveszik! Erre nem lesz valószínûleg gyógyír, tehát vagy ez vagy az.

GP2100
Na ez fasza, megszûntek az ok nélküli fps dropok! Cserébe viszont ha megy az xfire, akkor el sem indul a játék... <#falbav> Ha valaki tud erre megoldást, az nagyon jó lenne.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Nem! A minõség marad. <#smile>

xblades
De ez nyilván valaminek a kárára, nem?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Valaki talált már fodrászt a játékban? Akinél meg lehet változtatni a frizurát.

Ja és talált valaki éjjellátó szemüveget?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...