Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Ha fast travel esetén nem jön lesz melletted mikor megérkezel, akkor elküldted és ebben az esetben menj vissza arra a helyre ahol felszedted (van aki nem ugyanoda megy vissza, például a ghoul szerelõ a saját bungalójába megy haza).
Illetve lehet hogy véletlenül kiadtad neki a várakozás parancsot azt azóta is ott dekkol valahol.
Erre megoldás, hogy keresel egy liftet és utazol vele. Nekem eddig minden esetben, mindegy hol kellett várakoznia a kísérõmnek, mindig megjelent mikor lifteztem valahol (elsõsorban vaultok esetén).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
tud valaki mondszert amivel sok penzt lehet kaszinozni ? 😊 most "b@sztam" el 1000 penzt ruletten 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
amúgy,ha valakit érdekel, egy fegyveren több modot is lehet használni
esetleg faq-ba is mehetne, én sem voltam benne biztos elsõre
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Soundbalster hangkkari KX projwect driver..Már ezerszer megcsináltam,de mindig elfelejtem h kell utána...
Miért van az,h ha bal v jobb oldalra nézek,tehát a másik ember tõlem balra v jobbra van akkor hallom a hangját,de mikor szembe vagyok vele,akkor csak a szája jár de hang nem jöb ki rajta?Gondolom vmi fostos 5.1,de a soundban nincs rá opció,h kikapcsoljam és nem tom máshol hol állitsam be..😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
commando + sniper + magas gun skill es ehez meg sneakolva , szepeket critel
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
AZt nem értik meg hogy attól nem lesz jobb és nehezebb a játék ha gyorsabban száradsz ki és 5 percenként vissza kell menni inni.
A kiszáradás és éhség sebessége jó csak túl sok mindent találni. Ja és mindjárt az elsõ dokinál ott a korlátlan tiszta víz.
a .50 es inc vagy AP loszer , olvasztja a mobokat 😉
nagyon hardcore mod
21-es szinten 90-es gun skill és zsírúj sniper rifle, ráment párszáz ap skuló mire az egész családot kiirtottam. t-51b power armorban 3 pofontól feküdtem, szerencsére apu és anyu deathclaw nem ért közel hozzám.
mindez nem hardcore, normal szint
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most is a társam gondolt egyet és megállt... végleg. Akármit mondok neki, egyszerûen szarik jönni utánam.

Szervópáncél képzést a Brodherhood os Steel-tol kaphatsz Hidden Valley-ben. De ezt mar irtuk parszor.
Mondjuk azt hittem ez csak a hivatalos kézikönyv, nem egy über "mindent elárulok" guide. Nagy a kisértés hogy elolvassak mindent ahelyett hogy felfedezném 😊
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...