6837
...
  • tutika14
    Ahogy bementél a bunkerba ott ahol az a szürke doboz van a falon az a kapu telefon vagy mi attól balra van egy szürke vas láda asszem vagy valahol arra felé és abba vannak a cuccaid
  • sanyicks
    tegyed fel a hackelt d3d9.dll-t és úgy fog menni mint a 3.
  • berlinboy6329
    Tucc angolul?

Mondják h szedd ki a ládából,ott van a jobb oldaladon.
  • lalakov
    A BOS bázison a sivatagban, hogyan lehet visszakapni a cuccaimat? Megcsináltam az első küldetésüket, megkaptam a másodikat, de nem adták vissza.
  • berlinboy6329
    ooo,az anyjuk picsáját...kaptam 3db 7-est a játékgépen és bannoltaka Topsból...Nem lehet visszamenni vhogy?Mivan ha mindenhonnan bannolnak?Nem játszhatok sehol soha többé?
  • SaGa Jr
    Azt ugye tudod hogy jócskán eltulzod a dolgot. 100 skuló nem foglal el 1 egységnyi tömeget (nevettségesen kicsi a lőszer tömege).
    1000 skuló a lőszer típusától függően (a .50-es a legnehezebb) belefér 10 egynehány tömegegységbe (fontba). Szóval még alap erő mellett is bőven tudsz lőszert cipelni.
    A kaja ésszerű megválasztása (nem kell minden vackot hurcolászni mert felesleges) és némi víz cipelése (mondjuk olyan 20 font tömegben a kett őegyütt) korántsem terhel meg észveszejtően és még bőséggel marad helyed páncélnak, többféle fegyvernek, meg egyéb kacatoknak is.

Természetesen ha egyszerre akarsz nehéz sniper csúzlit, meg gatling laser-t meg egyéb rohadt nehéz cuccot cipelni plusz power armort hordani, akkor valamiről le kell mondanod, mert mindent nem fogsz elbírni.
  • sparrow35
    Ez ne migaz én HC-ben játszom peig nem vok nagy Fallout gugru, mégsem nehezedett megtúlzottan pedig még kaját meg üccsit is kell vinnem ugye... Bőven marad hely ha nem hurcolsz minden szemetet.
  • JethroHUN
    Persze, ha a lőszernek nem lenne súlya akkor játszanék úgy, de h max 50 golyó lehet nálad mert az már elfoglal 100 kilót + még kaja, pija meg armor és mindjárt nincs hely fegyvernek.
  • sparrow35
    1024-ben, no AA-val játszok, és helyenként így is brutál hogy beakadozik, mit vegyek még vissza? HD4850, C2D 3 Ghz, 4G ram. Nevetséges a Fallout 3 maxon ment, ez meg ugyan úgy néz ki...
  • berlinboy6329
    http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34868

Van vki akinek ez a shader mod működik rendesen?Nekem már a menüben szaggat...
  • berlinboy6329
    Mer nem HC-ba' nyomod:P
  • JethroHUN
    Szerintetek ez a jobb PipBoy vagy az eredeti.

Az gyáriról mindig az az érzésem volt h vmi TV van a karakter kezén
  • tutika14
    hogy kell upgradelni Ed-e-t? :D
  • JethroHUN
    Az összes csapattáras halhatatlan nem? mindig fel kelnek.
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Kellene egy kis segítség. Megcsináltam az NCR oldalán a I Fought the Law questet. Most Primm-nek kellene egy új sherrif. Meyerst akarnám a sittről de baszik velem beszélni. Annyit mond csak, hogy: "Sounds like the NCR is finally getting off their ass to settle things around here. Don't expect me to get in their way."
    Itt vannak és baszik kijönni. Bármi megoldás, ötlet rá?

előre is köszönöm!
  • AnarchoiD
    nalam agility helyett end volt a 10-es agy eleg volt 1nek is ;) 300hp-val kezdtem, szal end kell az elejen ;)

sven : ED-E nagyon faszantos ha felupgradeoltad a lezeret ;)
  • tutika14
    Ed-e nagyon jó :DDD leraktam 11 plasma taposót meg 5 amolyan nem tudom milyen taposot és bedobtam oda egy frag granyót akkorát robbant hogy 1 perc mulva ért földet Ed-e meg én is elrepültem mint a szar majdnem megdöglöttem és Ed-e megint felkelt :D azt hittem besza behu xDDD
  • tutika14
    És sokkal feelingesebb :D
  • tutika14
    Ede jobb :D 3 szor lőttem a földre anti-material rifle vel és felkelt :D Rex-et egyszer lőttem armor-on és lerepült a feje :D
  • Svenhassel
    Ed-e-vel köbö 8 kilométerről látod az ellenfeleket és még a láthatatlan ellenfeleket is be tudod célozni VATS-ban. Rex pedig mutatja a felvehető tárgyakat (zölden világítanak), harcban mindkettő gyenge szerintem. Ez alapján el tudod dönteni melyik tetszik neked :)
  • tutika14
    Melyik jobb? Ede vagy rex?
  • berlinboy6329
    hát nem tom h mindenkit ki lehet-e irtani,mert én leöltem az egész Fortot,Cézárostul,de mikor egy küldi miatt visszamentem kb 5-6 ember visszaspawnolt..És a gyerekeket nem lehet megölni!!!:OOO Itt sem.
  • Svenhassel
    Még régebben valahol azt olvastam, hogy végig lehet vinni úgy is, hogy mindenkit kinyírsz, akit csak látsz illetve úgy, hogy senkit sem ölsz meg. Szóval kivitelezhető, azt viszont nem tudom, hogy milyen befejezést adna be. Ki kéne próbálni :D
  • JethroHUN
    Akkor mi van ha mindenkit, de tényleg mindenkit lelősz a játékban? NCR-t, Ceasert, Houset, Yes Mant ?:D akkor milyen befejezés lehetne? meg még BoS-t meg a Boomereket is XD
  • tutika14
    köszi :D ÉS tök véletlenül megtaláltam Ed-e rádió robot :DDD
  • JethroHUN
    Akkor felirattal van kifestve az épület oldalára freeside, második részén.
  • Lacee
    pedig nem jártál még Vegasban, ha nem láttad a Királyt :)
  • Hotomi
    A térképen nincs jelölve, menj Freeside-ba és ott megtalálod. Nem lehet eltéveszteni mert hatalmas neon táblán díszeleg a The Kings felírat + egy csomó Elvis frizurás fazon flangál a bejáratnál.
  • tutika14
    Ja és amit láttam hogy szert lehet tenni egy kutyára és valaki valamiféle King's School-t említett a város Keleti részén Hát én már negyeed órája keresem a térképen de nincs ilyen :S már a map cheat.et is beírtam de nem találom úgy se. Segít valaki?
  • tutika14
    Az nem baj hogy kiírtottam Caesar-ékat az NRC nagy részét. meg Mr. house-t is megöltem és az acél tesók mindig mondják a hátam mögött hogy megöltem MR.House-t de nem tudom hogy pontosan mit mondanak mert rossz vagyok angolból. Tudja valaki esetleg hogy nem tetszik nekik hogy megöltem House-t vagy az jó döntés volt?
  • Lacee
    maga Mr. House is sztorizik nem keveset, ha segítünk neki.
  • Hotomi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Robert House árvaházban nevelkedett, 22 évesen megalapította a RobCo vállalatot, 2060-ban érezte, hogy atomháború közeleg ezért elzárkozott a külvilágtól a Lucky 38-ba ahol is létrehozta a Securitronokat. Raul megemlíti, hogy Las Vegas-t azért nem érte találat mert mr.House rakétaelhárító rendszere megsemmisített minden beérkező támadást.
  • Shep
    Köszi szépen.
  • JethroHUN
    Menj ki, csukd be az ajtót, ott lesz a falon egy kapcsoló.
  • Shep
    Köszi szépen.

Omertáéknál a termittel ,hogy tudom elintézni a fegyvereket? Lepakoltam de nem igazán tudom mit kellene kezdenem utána.
  • JethroHUN
    Akkor a fehér hajó buzis hangúnak csókának dolgoztál végig nem?
    menj vissza 3 nap múlva kérd h vegyen fel a BoSbe és akkor megkapod a használatát + egy kisebb páncélt
  • JethroHUN
    Az nehéz, de trükkösen meglehet oldani, stealthboy legyen, először is mindenképpen legyen mentésed, ott a control towernél, kb 00:00 és 1:30 között, búj el ott a sarokban, majd jönni fog arra egy NCR es csávó aki befog menni, NE lásson meg, majd menj utána stealthboy álcázás alatt, és zsebeld ki, lesz nála egy Activation code, majd futás a vontathoz ami a Stripre visz, az első csarnok, 2. emelet balra egy ajtó "door to mojave" menj be a vontba és pont szembe a szellőzőnél hatástalanítsd a bombát a kóddal.Máshogy is meg lehet csinálni a küldit de akkor buktad az az utat Stripre.
  • sanyicks
    hát én 2.szorra meleevel kezdtem, és jóval könnyebb. 10-es strenght, 10-es agility, 9-es luck van, melee-re, speechre survivalra gyúrva, elég korán elmentem a repconnba a nighkinekhez, ált 2-3 suhintás volt mindegyik a betonvasas betondarabbal. Ember max 2-t bír ki, de általában 1 től repül a fejük.

Na meg a luck miatt 10 perc alatt összekaszinóztam 20k-t és kaptam még egy reinforced combat armort ajándékba, ami fasza mert viszonylag könnyű és még mindig úgy futok mint egy nyúl, és megvan a 28-as dt is.
  • berlinboy6329
    Akk jobban belszőhették volna a régi dolgokat is a játékba...Bőven jó korban volt még mikor az atom jött simán tudna mesélni v vmi...A vaultokat se kezdték még szinte épiteni mikor ő megszületett...Amúgy is..h került abba a "dobozba"?
  • Shep
    Na marha jó én már odaadtam nekik a szellőző darabokat. Asszem szarok én a hülye páncéljukba bele :)