Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsetek le egy modot ami után nem jár karmavesztéssel a lopás. Ez a legegyszerûbb.Apropó egy meglévõ modot tudok valahogy módosítani? Pl fegyver tulajdonságát mert van egy Barret sniper mod ami 355 sebez. Nekem ez kicsit így sok mert ez már cheat. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyebkent bárkit kivihetsz a dino elé. Boone bizonyitek nelkul is le fogja loni.
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mármint ha ez a ghoul-os gyár a rakétával Novac mellett....?
DB
A ti kung-futok nem erős!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
(Másik gyöngyszem: "Boltos: ...voltak méretarányos kis rakétamodellek is, nagyon jól néztek ki, megtöltve ilyen világító folyadékkal. Csak aztán leállították a gyártást, mert a gyerekek megitták, mert azt hitték hogy nuka kóla van benne".)
Hm, nekem nincs gondom a lopás-karmával, de én nagyon megválogatom, hogy mit lopok el. Csak akkor lopok, ha megéri, vagy pont az tárgy nagyon kell. Legutóbb jártam a rakétakilövõ pincéjében, az egyik padló tele volt apró ipari szeméttel - én csak egy 150-et érõ food sanitizer-t szúrtam ki a kupacból, minden mást otthagytam. A válogatós lopás másik elõnye, hogy nincs gondom a cipekedéssel sem, mert nõi karakterem van, kevés strength, elég keveset tudok cipelni...
Az ellenségemtõl lopás igazán nem lenne szabad, hogy karmavesztéssel járjon, ennek a világon semmi értelme, fõleg ebben a világban.
DB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A kiirtástól meg a hulláktól elszedett cuccoktól semmi gond, a szanaszét heverõktõl meg csökken? Ez hülyeség.
DB
DB
Nem ez az elsõ eset!
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
Þór vígi þessi rúnar
Ez amúgy baromira idegesítõ, és szerintem hülyeség. Kiirtottam a teljes NCR börtönt, már eleve vilified voltam a powderesekkel, akkor miért csökken a karmám, ha összeszedem a cuccaikat? Ez nem tetszik.
DB
Boltos: Kaphatók nálam mindenféle szuvenírok, T-Rex figurák, tele vagyunk T-Rex dínó figurákkal.
Én: Hm, na jó, de valami rendes ellátmány? Fegyver, ilyenek?
Boltos: Fegyver?? Na jó, esetleg akad az is valahol... Oké, nézze, az az igazság, hogy itt senki nem vesz T-Rex figurát.
(És elõveszi a fegyverarzenált a pult alól.)
Novac egyébként is egy vicces város (eltekintve attól a vérlázító sztoritól, ami a mesterlövész feleségével történt).
Ha azóta fast travel-el utaztál akkor viszont nagyon el fog veszni a dleikvens és ráakadni angyon nehéz lesz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Utána Niptonban nem volt szimpi amit a légió csinált, úgyhogy õket is elimináltam, ezek után õk mégse támadnak meg máshol, pedig Vilifed lettem. A fene se érti. Az viszont tuti, hogy tényleg nagyon könnyû a játék.
DB
DB
DB
Þór vígi þessi rúnar
p.s.: Az egyik barlangban van egy 100%-os ajtó. Ott nekem 8000 cap volt a ládában, pont el is megy rá. 😄
Þór vígi þessi rúnar
nem akartam felvenni a weapon handling perket, de muszáj lesz
V.A.T.S. nelkul olyan szep headshotokat lovok vele .. hogy elolvadok 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
jury rigging perk-kel pedig hasonló tipusú fegyverekbõl is tudsz javítani
Jason: Boone adja
Az inventoryban csak soteten van a fegyvereknel az (R)repair felirat,nem lehet hasznalni.
de ezt a quest journal el is mondja...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”