Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Töltsetek le egy modot ami után nem jár karmavesztéssel a lopás. Ez a legegyszerûbb.Apropó egy meglévõ modot tudok valahogy módosítani? Pl fegyver tulajdonságát mert van egy Barret sniper mod ami 355 sebez. Nekem ez kicsit így sok mert ez már cheat. 😊
Ha beszéltél az öreg flúgossal õ utalgatott rá kinek lehet vaj a füle mögött ezügyben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a szállodát vezetõ öreglány a ludas. Ahol ücsörög ott van egy széf a széke mögött/alatt és ott van a megszerzendõ bizonyíték. A kulcs a nõnél.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

no bark ad egy fülest,hogy hol kellene kutatni bizonyíték után

How much can you take,before you snap?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az öreggel is beszéltél, akkor tudod, hogy a panziós a bûnös. A páncélszekrényében van róla bizonyíték is. Lopd el tõle a kulcsot vagy törd fel.
Egyebkent bárkit kivihetsz a dino elé. Boone bizonyitek nelkul is le fogja loni.
Carlos
Találsz egy note-ot, ami a Data/Misc-be kerül. Kiderül belõle, hogy ki a ludas.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Novacban beszéltem mindenkivel a feleség elrablás ügyében de utána, hogy kellene bizonyítékot szerezni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DonnieBrasco
Hmm ez kimaradt valamiért, de most pont arra járok még most, leugrom ismét körülnézni 😊
Mármint ha ez a ghoul-os gyár a rakétával Novac mellett....?

DB

A ti kung-futok nem erős!

Fixert hol lehet sokat találni vagy venni? Vegasban az egyik függõnek kéne 10, de nem találok sehol.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kinyitottam, miután kinevetgéltem magam.

(Másik gyöngyszem: "Boltos: ...voltak méretarányos kis rakétamodellek is, nagyon jól néztek ki, megtöltve ilyen világító folyadékkal. Csak aztán leállították a gyártást, mert a gyerekek megitták, mert azt hitték hogy nuka kóla van benne".)

Hm, nekem nincs gondom a lopás-karmával, de én nagyon megválogatom, hogy mit lopok el. Csak akkor lopok, ha megéri, vagy pont az tárgy nagyon kell. Legutóbb jártam a rakétakilövõ pincéjében, az egyik padló tele volt apró ipari szeméttel - én csak egy 150-et érõ food sanitizer-t szúrtam ki a kupacból, minden mást otthagytam. A válogatós lopás másik elõnye, hogy nincs gondom a cipekedéssel sem, mert nõi karakterem van, kevés strength, elég keveset tudok cipelni...

DonnieBrasco
Ez ott bukik meg, hogy ha én támadok meg valaki, a világ legbékésebb NPC-jét, akkor is el tudom utána venni tõla a cuccait, semmi karmavesztés.
Az ellenségemtõl lopás igazán nem lenne szabad, hogy karmavesztéssel járjon, ennek a világon semmi értelme, fõleg ebben a világban.

DB

Ez azért van, mert a lopás, az akkor is lopás (negatív karma), ha az illetõnek már nincs szüksége rá! Ha õ támad meg és legyõzöd, az meg nem lopás, hanem hadizsákmány az megint más (egyébként tényleg kicsit kifacsarodott rendszer ez így, de így is annyi a loot, hogy templomot lehetne belõle emelni!!!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gideon Wieth
Jól visszakommenteltél hallod 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Egyetértek, nekem is ez volt a gondom, le is döbbentem rendesen! 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DonnieBrasco
Nem is erre gondoltam, mivel az valahol jogos, hogy kedvelnek, de ha látják, hogy a szemüket is kilopod, megutálnak... én inkább arra gondoltam, ha már úgyis esküdt ellensége vagyok a powder gangnek, SÕT, már kiirtottam a fõhadiszállásukat, azaz senki élõ nem maradt, akkor mégis mitõl csökken a karmám, mikor utána összeszedném a cuccot?
A kiirtástól meg a hulláktól elszedett cuccoktól semmi gond, a szanaszét heverõktõl meg csökken? Ez hülyeség.

DB

Igen, ez hülyeség. Novac-ban imádtak és mikor egy javításhoz összeszedtem az elhagyatott benzinkútról a cuccokat (wonderglue, scraps ilyesmik) addig csökkent a karmám míg a végén ellenség lettem és ki kellett nyírnom a fél város.

DonnieBrasco
Hát pedig ez utóbbival nem fogsz tudni mit kezdeni. Elég szerencsés lehetsz, ha ilyen nagyívû dolgok zavarnak az életben 😄

DB

Talán ez mutatja meg a legjobban, hogy fejlesztõk/kiadók, hogy kavarják a szoarét! Kierülnek az információkat, kacsának jelentik, aztán a végén tényleg megjelenik!

Nem ez az elsõ eset!

Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu

Carlos
Ez nekem sem. Mint ahogy az sem, hogy aláírod a kommentjeidet. Ez nem email, hanem egy fórum.

Þór vígi þessi rúnar

DonnieBrasco
Az a baj, hogy akkor csökken a Karma.
Ez amúgy baromira idegesítõ, és szerintem hülyeség. Kiirtottam a teljes NCR börtönt, már eleve vilified voltam a powderesekkel, akkor miért csökken a karmám, ha összeszedem a cuccaikat? Ez nem tetszik.

DB

Carlos
Nyisd ki a locked ajtót a boltos mögött... <#kacsint>

Þór vígi þessi rúnar

ok leteszteltem. annyi implantot lehet beültetni, amennyi az endurance alapból a specialban. tehát,ha beültetsz egy endurance implantot attól még nem tudsz majd plusz egy implantot megvenni

De jót nevettem a novac-i boltosnál:
Boltos: Kaphatók nálam mindenféle szuvenírok, T-Rex figurák, tele vagyunk T-Rex dínó figurákkal.
Én: Hm, na jó, de valami rendes ellátmány? Fegyver, ilyenek?
Boltos: Fegyver?? Na jó, esetleg akad az is valahol... Oké, nézze, az az igazság, hogy itt senki nem vesz T-Rex figurát.
(És elõveszi a fegyverarzenált a pult alól.)

Novac egyébként is egy vicces város (eltekintve attól a vérlázító sztoritól, ami a mesterlövész feleségével történt).

Akkor ez lesz a baj esetedben. Az NPC-k nem mászkálnak utánad a sziklákon hanem megkerülni igyekeznek azoakt hogy utánad tudjanak menni. Attól hogy te simán leugrálsz, a follower nekiáll utat keresni így telejsen más irányba fog elindulni hogy utolérjen téged. Bóklássz azon a környéken ahol elhagytad az illetõt és fel fog bukkanni.

Ha azóta fast travel-el utaztál akkor viszont nagyon el fog veszni a dleikvens és ráakadni angyon nehéz lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Én is kinyírtam jó pár légióst, nem szimpatikusak. Vilifed vagyok náluk, de én kerülöm õket azóta.

DonnieBrasco
Ja, dettó. Úgy megutáltak a dinamitdobáló kékingesek, hogy amikor 5-ös szinten eljutottam az NCR dutyiba, szép sorban ki kellett ott nyírnom mindenkit (kivéve akit a Primm-iek seriffnek akartak).
Utána Niptonban nem volt szimpi amit a légió csinált, úgyhogy õket is elimináltam, ezek után õk mégse támadnak meg máshol, pedig Vilifed lettem. A fene se érti. Az viszont tuti, hogy tényleg nagyon könnyû a játék.

DB

Én Primmel kezdtem és utána csináltam Ringót, de én az õ oldalán álltam a városiakkal együtt.

Nem tudjátok, hogyan tudnám leszerelni a powdereket Goodsprings-ben? Mert megkaptam a küldit, hogy öljem meg Ringót, én nem akartam, viszont az nem volt hajlandó haverkodni velem. Erre kinyírtam Joe Cobbot, de akkor Ringo is rám támad. Szóval itt eléggé megakadtam. Ja és csak én vagyok béna, vagy tényleg alig van küldetés a kezdõ városban? Mert most kb. egy óra játék után csak a powdereknek tudok küldit csinálni, mint a bánya, mind Primm elég nagy falat még 2-es szinten. Valami ötlet, merre induljak kezdõként?

DonnieBrasco
A robot meg jól bírja amikor rámegy a tömeg, elõveszi a lángszórót és tisztítja a terepet 😊

DB

DonnieBrasco
Szerintem Boone jó arc, csak sokszor leszedi elõlem a mobokat, ez néha kicsit olyan csalódásszerû élmény 😊 becélzom, éééés... pukk, mire lõnék, már nincs feje. Köszi, Boone 😊

DB

De adnak különbözõ bónuszokat, én egyébként nem szeretek egyedül csatangolni.

Carlos
Én nem szeretem a társakat. Néha egy-egy küldi miatt temporálisan velem jön valaki, de engem idegesítenek, hogy berohangálnak elém, miközben célpuskázok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Hopp elnézést ez nem ide lett volna.

Dead
akad

Itt van jelentõsége a karmának a társak felfogadásánál? Még nem találtam társat aki jönne. A robotkutya nem kell, a mesterlövészt elcsesztem (mást vittem oda lelõni) a karavános csaj meg nem akar jönni velem (igaz még kevés a barterem az egyik válaszhoz.)

Carlos
Köszi. Este akkor arra tévedek.

p.s.: Az egyik barlangban van egy 100%-os ajtó. Ott nekem 8000 cap volt a ládában, pont el is megy rá. 😄

Þór vígi þessi rúnar

8 str kell hozzá? :S
nem akartam felvenni a weapon handling perket, de muszáj lesz

AnarchoiD
188-as trading post-on vettem a gun runnertol 8-9000 capsert ..de megerte
V.A.T.S. nelkul olyan szep headshotokat lovok vele .. hogy elolvadok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Carlos
honnan van a mordály?

Þór vígi þessi rúnar

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ja tényleg, lehet neked kell felvenni 😄 már nem emlékszem pontosan

AnarchoiD
Ez kulonos en magamra vettem a sapit es kicsaltam a dino ele a szallodast ... 5sec utan le is robbant a feje 😉 azota is abban a sapiban flangalok

javítani ugyanolyan fegyverbõl tudsz, vagy weapon repair kit-tel azt a fegyvert ami éppen használatban van
jury rigging perk-kel pedig hasonló tipusú fegyverekbõl is tudsz javítani

Jason: Boone adja

A sapeszt hol szerzem be?
Tudja vki,miert nem tudok fegyvert javitani,mikozben van javito taska,ill. a repair is 42-on van?
Az inventoryban csak soteten van a fegyvereknel az (R)repair felirat,nem lehet hasznalni.

amikor beszélsz a csajjal van olyan opció,hogy mutatni akarsz neki valamit a dinó elõtt. közben belecsempészed a sapkát
de ezt a quest journal el is mondja...

Milyen sapka? Oda is kell csalni? 😊 Mesélj, hogy is van ez?!
gabo91
azta ku*va pi*ába hogy eldugták a Cerulean Robotics épületet. egy órába telt megtalálnom... <#circling>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

odacsaltad a nõt a dinó elé és rajta van a sapka?

Üdv! Miért van az, hogy a dínós sniper csákót nem tudom párbeszédre bírni? Megszereztem az öreg nõtõl az iratot ami lebuktatja, megcsináltam mint amit a wiki leírt, de nem jön, nem beszél! Lehet, hogy volt egy olyan döntésem ami miatt nem hogy a büdös életben velem jönni? Segítsetek kérlek, mit rontottam el?!
Carlos
Hol található?

Þór vígi þessi rúnar