Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, így van, mintha csomagot adnál fel.

tutituti
Én meg talátam egy pisztolyt,ami csak robotra hatásos,EMP impulzust lõ ki,és egybõl leáll a robot,bármilyen.
De élõ szövetre hatástalan.
Elég jó cucc volt a Sunset Sarsaparilla gyárban.
És ott van Sunset Sarsaparilla serffcsillag,315 darabot szedtem fel.

Viszont jó lenne egy kicsit több összeszerelhetõ fegyver.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

De most akkor komolyan, hardcore módban is van fast travel?
(Én nem hc játszom.)

Tehát ha belerakod a cuccot Goodspringsben, akkor azt Primmben (Mojave expressben van asszem) is ki tudod venni, tehát gyak. olyan mint pl. a Titan Questben a láda (bárhol belepakolhattál bele és mindenhol ahol volt olyan láda kivehettél bármit)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát valahogy úgy, ezért pakolok mindig oda ahol éppen állok és könnyen meg tudom jegyezni a helyet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DonnieBrasco
Hát, miután fast travel van, szerintem tökmindegy, hol tároljuk a cuccot 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Én inkább kéknek látom, de szerintem igen, Goodspringsben van az elsõ postaláda a store teraszán. Azóta találtam egyet Primmben, egyet Novacban (hogy ott pontosan hol, azt már nem lövöm le, keresgéljen más is 😛 ).

Nyilván minimum kettõt kell találni ahhoz, hogy postázni tudj valahova.

Shep
Én kukákba pakolok, meg széfekbe. Engem egyébként zavar ez a rengeteg felvehetõ lom. (kereshetek sensore modult a robothoz, emlékszem hogy láttam valahol párat csak hát már nem tudom hol 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atya úr isten!!!!<#ijedt> Látszik, hogy még csak a felszínt kapargattam (hétvégén 2x6 óra alatt) Ilyen feature is van???

Ezek azok a postaládák, amik Goodspringsben is van az a nagy szürke érdekes alakú cucc??? És azt bárhol látod? Én azt hittem ez valami questhez kell majd!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én a postaládákat is használom erre, nagyon jó újítás. Mondjuk Novac-ban feladom postán az eladni szánt loot-ot Goodspringsbe. Aztán mikor Goodspringsben járok, kiveszem (ha bírom) és rögtön eladom a general store-ban.

Carlos
Hehe...szegény nõtõl hamarabb megszabadultam, minthogy tudtam volna kivenni szobát. Így átmenetileg a irodája földi széfét sajátítottam ki.

Lesz saját tulajdonunk ahova lehet, majd cuccolni, mint F3-ban Megaton kajiba vagy Tempenny tower?

Þór vígi þessi rúnar

AnarchoiD
egyszerre 1human es 1gepi es akit eppen "lecserelsz" azt elhajthatod a kerodba (en a lucky 38 -ot hasznalom baziskent) es ott lessz valahol a szobadban, neha varni kell vagy ki be menni de megjelennek....

Valaki csinalta zt a questet ami meg se jelenik a pipboyban, amikor a BoS szertaros csaj elhagyott lezerpisztojat keresgeled ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
direkt elvittem oda rexet (rex ha veled van zolden vilagitanaka targyaka foldon) de vele se talaltam meg sehol azt a nyuves pisztojt.. van valakinek otlete hogyan lehet megtalalni ?ugye az a sztori hogy skorpiok elol menekulve elhagyta egy csoka kint

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shiskhabob-ot nem találtál még véletlenül?

Szóval lerakatot csinálsz (én ugyanezt teszem Goodspring egyik szemetesében XD)

DonnieBrasco
Voltam ott, kinyírtam a skorpiókat, csapdára nem is emlékeztem 😊

DB

1 emberi+ 1 állati/roboti

Õ nem lesz követõ!

DonnieBrasco
Na, én Niptonban abban a kis házban, ahol a crafting állomás van, egyszerûen szétszórtam minden ketyerét, és oda hordom az ilyen nehezebb craftolós cuccokat, mint motorcycle gas tank ésatöbbi.

DB

Niptonban

Benéztél abba a házba ami tele van csapdázva? Meglepõdtem amikor megláttam a 3 ketrecbe zárt skorpiót, aztán amikor ráléptem 1 aknára+ 1 taposócsapdára és kinyílt a ketrecajtó már nem volt természetes a mosolyom

DonnieBrasco
Valami strong back perket felvettem, így 250 máris.
Meg néha rágok Brahmin steak-et, a +2 strength, és egész sokáig hat 😊

DB

MerlinW
Feldobtam egy gyorsabb futás mod-ot, áá hogy mennyivel jobb így😊
(nem csít, az npc-kre is hatással van)

[merlinw.org]

Erre remek megoldás a hotelszoba Novac-ban...😊 Oda be lehet pakolni az épp nem használt cuccokat,amit nem akarsz eladni.Nekem már elég komoly raktáram van ott kialakulóban.Jól jön majd még hirtelen sok pénz kell.😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

RAkodhatósággal, hogy áll a karaktered? Én olyan hamar összerakok 200 kiló lootot, hogy hihetetlen, utána meg battyogás a kereskedõhöz!

Errõl jut eszembe, hogy én meg úgy jártam, hogy elfelejtettem az elején beszélni Ringo-val a karavánról, így nem adott alap kártya paklit. AMikor Nash-el akartam kártyázni, meg meglepõdtem, hogy mondta a gém, hogy min 30 lap kell a játékhoz. (szerencsére Ringo a Goodsprings-i kocsmában marad a megmentése után, így tudtam vele beszélni)!

DonnieBrasco
Ó, hát fegyverbõl már így is van annyi, hogy rosszul vagyok, 9,10mm SMG-t, Cowboy Repeater, Lever-action shotgun, laser rifle, plasma rifle, grenade rifle, incinerator... sose fogyok ki ammoból 😄

DB

Amúgy meg 65-ös repair, 55-ös science! De ha felveszed a Comprehension skill-t, akkor elég 45-ös rep, 35-ös sci( csak kell 1 rep-et növelõ magazin,+ 1 sci-t növelõ magazin)

Nekem 2-ik nekifutásra (elsõ karit elcsesztem a 3-as STr-el, így újrakezdtem) az elsõ skill volt, amit feltoltam 75-re az a lockpick volt és milyen jól tettem:

Bison hotelben az elsõ emeleten a vegyesboltban lévõ széf kinyitásával megszerezhetõ Lucky a Unique 357-es pisztoly (19-es Dam, 62 DPS)

Primm: E-DE (csak meg kell javítani!

Hát én is elsõre 3 strenght-et adtam a karinak és kínszenvedés volt (kevés cipelõhatár, fegyvereknél hátrány)

DonnieBrasco
Hány követõ lehet max? Mert most úgy néz ki, hogy a rakétaszerelõt meggyõztem, hogy õ mégsem ghoul, és mintha õ is csatlakozna (még nincs vége a questnek).

DB

DonnieBrasco
Szerintem 4 scrap metal és 1 sensor modul, de amúgy így van 😊

Egyébként érdemes a leglepukkantabb helyeken is benézni az összes házba. Niptonban az elsõ kettõ gyak. üres volt, de azért csak benéztem még egybe: na az meg full aranybánya volt, ráadásul workpaddel (vagy mi, amin lehet kraftolni mindenfélét). Szóval tessék benézni minden lukba!

DB

Amit viszont én nem értek ED-E-vel kapcsolatosan, hogy a hozzá kapcsolódó küldiben hamarabb beszéltem mindenrõl a roncstelepes öreglánnyal mielõtt odavittem volna hozzá a robotot és így már nem dobja fel a küldetéshez szükséges párbeszédet hiába van velem ED-E. :S Erre tud vki megoldást?

Carlos
köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Ha összeszedsz hozzá asszem 3 scrap metal-t meg 3 scrap electronicot meg 2 sensor modult akkor megtudod javítani magas skill nélkül is...😊

Carlos
Nekem gun, lockpick, science, speech 100-on van, most sneak-re gyúrok.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hehe... Primm robotot megnézem majd, de szerintem gagyi hozzá a 20-as repair. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DonnieBrasco
Ott lesz az az Aidek között (A Wasteland survival guide), és fix +3-at ad a survivalhoz!
Én nagy craftingos vagyok mindenhol (meg dumás), úgyhogy a survival, science és speaking már mind 60 fölött van (10-es szint), kicsit bánt hogy a lockpicket így nem tudom egyelõre 50 fölé nyomni, de nem baj, jó ez így, hogy nem lehet mindenhez érteni 😊

DB

DonnieBrasco
Az Boone, nem Boom 😄
Primmben van a robot, ami a Nash papáé, õt meg kell szerelni és vihetõ.
Nekem az volt az elsõ.

DB

Shep
Köszi.

Carlos
Én Novac-ban találtam meg Boom-ot elõször. (véletlen akadtam rá). De nem akartam, hogy velem jöjjön. Úgyhogy dekkol a dínó szájában.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Egyébként az elsõ kutyát, embert akármit akit társként lehet magunk után ráncigálni azt hol lehet találni?

Shep
Köszi szépen. Jól sejtettem ,hogy "kutakodni" kell pedig nem akartam más holmijai között turkálni.

Gyengébb, ha gyengébbre csinálod. 😊 De egyébként ha szerepjátszom, sem lehet annyira erõs fizikailag, mint egy férfi karakter - szerintem. Inkább Agilityre és Perceptionra gyúrok vele. 😊

XD! Bravó! Igazad is van!

Az egy jó sorozat egyébként!

Carlos
Nekem csak simán hõs karim van, aki kényszerbõl lop.
Kedvencem az volt, amikor a Black Mountain-nál kiszabaditottam a csávót erre õ jó drágán megjavitotta a cuccaimat. (3000 cap). Megy vissza a kis búvóhelyére, mondom nemaddiga! Mi van nálad. Semmi nem volt, csak a 3000 cap amit kapott tõlem a javításért. Hát azt biz visszaloptam, mert a kényszer nagy úr és vegye úgy, hogy kiszabadítottam õ meg ingyen javított.

Þór vígi þessi rúnar

Nagyon könnyen bukni lehet itt küldetéseket, nem rágnak annyi mindent a szádba, mint az F3-ban!

Most akkor képzelje el egy teljesen talpig becsületes karit, mint amilyet én alakítok (még egy utolsó bottlecaps-et se lopok el és néha elkap az ideg, hogy miért, óóó miért)

Húú, de gonosz tömeggyilkos karakterem lesz nekem 2. alkalommal, azt is ellopom, ami le van betonozva!

Igen, az az, basement szint. Fura volt hogy találtam egyet csak úgy, mert emlékeztem, hogy a 3-ban Moira adott egyet Megatonban valami küldetésért cserébe, és azóta se láttam ilyet.

Moiráról jut eszembe egy kérdés! Amikor elkezdtem mászkálni, az egyik lakókocsiban valahol a pusztában találtam egy Wasteland Survival Guide-ot, azt a könyvet, amit Moira írt a 3-ban. Eltettem, de valahogy eltûnt az inventorymból, és azt se látom, hogy Perk-et adott volna. Tud errõl valaki, hogy ad-e valamit a Guide? Lehet, hogy Survival pontot, csak nem figyeltem?

Ezért mondtam én is, hogy faramuci a rendszer, egyébként meg teljesen igazad van!

A nõi karakter gyengébb? 😊

Amúgy meg erre való a követõ, mint minden falloutban itt is alig vártam hogy meglegyen vki, akit jól megpakolhatok cuccokkal.

Én mindent viszek ami használható, kit érdekel a karma, ez wasteland nem a "Nevem Earl" egyik epizódja 😊