6837
...
-
lammaer #2475 Nyilván, ezt le is irta.
Amúgy meg ha elérte a végét akkor végigvitte :) Más kérdés hogy nem látott mindent. -
#2474 biztos hogy "nem vitted vegig" nekem 86 ora volt az elso nekifutas azota beleraktam meg 96 orat es meg harmadat se csinaltammeg mindennek ;)
Raadasul a dontesed hatasara mas lehetosegek nyilnak meg es masok zarulnak le.. -
#2473 Már rég megtörtént :D -
#2472 Dobd el xDD Nem lehet? -
#2471 Igen a kulacs csökkenti a szomjat, szerintem túlságosan is. Oda a HC élmény vele :D -
#2470 Még valami, HC modban, a 13as kulcsa az csökkenti a szomjúságot amikor automatikusan iszik belőle nem? -
#2469 Okés thx, játszik vki hardon? az érdekelne h okosabbak-e az ellenfelek vagy csak többet sebeznek -
lammaer #2468 Gekkó bőr arra jó, hogy a tábortűznél tudod preparálni és jó pénzért eladni. -
#2467 A mérget rá kell rakni egy melee fegyverre, a gekkó bőr pedig gőzöm sincs mire való :D -
#2466 tábortűznél lehet vmi tanned gecko hide-ot csinálni de semmi leírás h mire jó, kikészített gekkó bőr
és van pár olyan cucc ami csak minusz az gondolom méreg, azt h használod? -
#2465 Na végigvittem. Azért a vége nem egy nagy durranás, de összességében nagyon ott van a játék! 76 órát toltam és biztos vagyok benne, hogy nem csináltam meg mindent, illetve nem fedeztem fel minden helyet. -
Hotomi #2464 A következő hetekben érkezik az újabb patch.
-
Knabb #2463 Igen azt néztem én is :D kecseg most visszanyerte mind az 1 kupakját :D jókor csal :D -
#2462 Na most már mindenhonnan ki vagyok bannolva:C Ennyi volt a szerencsejátékozás... -
#2461 8 mint előző végigjátszáskor, de Goodspringbe mindig ez volt még óriás skorpió is megjelent, a falu kellős közepén. még akkor is ha mentést töltöttem be. de csak ott, sivatag közepén sem történt ilyen. -
#2460 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A profik veronica -val mennek, akkor beengednek ugy hogy nemveszik el a cuccaidat ;) es meg a proba kuldit sem kell megcsinalnod -
#2459 A bos bunkerhez nincs kulcs mivel az egy hangparancsra nyilo bunker es patch ota en mar nyitottam szal valamit beneztek ;) -
nowan #2458 Ne aggódj, Viktor csak SW, House installál másikat helyette. -
#2457 goodspingig ment egy cazador ? :) minuszos luckod van ? :) -
tutika14 #2456 Magyarosítás mikorra várható? nem tudja valaki? -
#2455 ááá csak nélküle nem lehet bemenni a Lucky 38ba -
#2454 Victor szerintem kb. semmit nem csinál az egész játékban, szóval nem nagy veszteség. -
#2453 Amiket a gép Goodspringben művel az már nem állapot, most kezdtem újra most HCban de nem ez a lényeg, amikor kijöttem a kocsmából, megjelent egy Cazador, nem kicsi, nagy. és megölte Viktort, a 2 gereblyéző csávót mire lelőttem. Most mi legyen a robottal? újra spawnolja a gép majd magától? -
#2452 Nincs ott sem semmi, de ha nem hiszed menj be kóddal. -
meteoreső #2451 Na neeee :))
és mit írnak az abandoned Brotherhood BUNKERról ?
van benne még küldetés?
Bizti ott van az óriás robot (a 3 ból) -
lammaer #2450 Ha neked volt 26-os meg 22-es neki meg minden 20 alatt, már rég végetért vlna a játék, nem is rakhatott volna lapot.
Ha tényleg igy volt, az max bug lehet szerintem... -
lammaer #2449 A srácok az Abandoned BOS bunker-ről beszélnek, nem a safehouseról.
http://fallout.wikia.com/wiki/Abandoned_BoS_Bunker
A Wikia szerint a patch óta nem lehet bejutni a bunkerbe, elrontották és kulcs még a geckben sincs hozzá. -
#2448 SPECIAL így vajon jó lesz? 4-6-2-6-6-8-8 sniper karit akarok kihozni, csak lehet endurance kevés lesz, nem is hp miatt, de max 1 implantot lehet majd berakni szerintem. -
Knabb #2447 Rájöttem, hogy a caravan az nagyon jó kis játék :D de egyvalami bassza a csőrömöt: Hogyan veszíthettem ha nekem volt egy 26os oszlopom, meg egy 22es. Viszont neki meg minden oszlopa 20 alatt volt? 1 lapot tett és vesztettem. Ez akkor mivolt? -
#2446 van egy farm a Striptől észak-nyugatra, ha jól emlékszem, Horowitz Farm a neve. Onnan indulj el észak-északnyugatnak, és kis idő múlva meg fogsz látni egy lebegő csészealjat az égen, indulj el felé, lesz három vendég :) -
#2445 Na visszairkáltam a fontosakat,mindjárt másabb igy:P -
#2444 Amúgy a Wild Wasteland perkel hol találkozhatók az ufókkal? mert minden helyet felfedeztem, de sehol nem voltak :) -
#2443 Az ilyen esetek elkerülése végett van 60 db mentésem :D (köbö 5-10 percenként mentek egyet) -
#2442 azt a büdös kurva bugos anyját megbaszná....Bemegyek a szaros maffiaköcsögökhöz,elszedik a fegyvereimet,kibannoltatom magam 3 citrommal a játékgépen,aztán gondolom megcsinálom Joana küldetését...
Hát bebugzott ez a fos,modnom nem baj...Konzol elő Joana feltámaszt,fasza..Na akkor gyerünk ki...kifele menet elkéri megint az ajtónálló köcsög a fegyvereimet,mondom wtf?Na mindegy nesze...A pisztolyokat mindig megtartom sose lehet tudni..Aztán kimegyek az ajtón a küldetés alatt mert kellenek a puskák,nyomom az 1-es h elővegyem Thi Machinet és nem jelenik meg..Mondom mi a fasz?Aztán ránlzek a pipboyra..Hát az ÖSSZES puskám eltünt,csak egy nyomorék 10mm pistol meg egy szaros kamera maradt ott..mondom semmi baj benézek a széfekbe ahova tesizk a fegyóimat..OTT SINCSENEK%!!!MOst mi a picsát csináljak?Konollal irkáljam be magamnak az összeset?
Jó példa nektek is h kaszinón belül ne konzolozatok mer bukjátok az összes fegyótokat... -
#2441 Kicsit el vagy tévedve... van NCR főszál is illetve Legion főszál is (House és a saját mellett). Ha meg nincs még kulcsod a Brotherhood rejtekhelyhez akkor még nem csináltál meg minden BoS küldetést ;) -
#2440 Jah tényleg én is emlékszem vmi kulcsos BoS bunkerhez, a kapott safehouse kulcs nem oda való.
Van normális NCR és Légió föszál, vagyis inkább befejezés. A fő szál csak addig tat amíg megtalálod az aki rád lőtt. Az a küldetés a főszál, az h jönnek a zsetonért kuncsorogni, mr house is Yes Man is az már az ő külön történetszáluk, csak egy szabad úszó vagy a játék alatt szerintem. hiába csinálod az NCR befejezést akkor sem leszel a ncr hadsereg tagja. -
meteoreső #2439 NEM VAGYOK KIBÉKÜLVE EZZEL HOGY NINCS BROTHERHOOD FŐSZÁL.
Se NCR azt hittem ha végigcsinálok minden NCR küldik kaphatok NCR heawy armort is, de nem...
Ha jól értelmezem a játékan a főszál csak Mr house vagy a robot lehet és a többieket max csak vagy kiirtjuk vagy nem..
találtam egy Abandoned BOS bunkert, erről nem tudtok valamit?
Sajnos nem tudok lemenni mert kucs kell hozzá.
Pedig minden brother küldivel végeztem. -
#2438 Köszi, elképesztő... -
#2437 Köszönöm, vak vagyok. -
tutika14 #2436