6837
...
  • I.C.ram
    Ezt eddig is lehetett tudni...

Goodsprings is létező város. Meg a B-29-es is tényleg belezuhant a Mead tóba, stb. Aki kicsit is nézegette a dolgokat, azoknak ezek nem újdonságok.
  • Teppik Amon
    Pont ugyan így vagyok én is! Várom az ötleteket a jó befelyezésre. :)
  • Calver
    na mi vagyok?

meg kell hagyni, Obsidian-ék "felderítés" szintjén profi munkát végeztek.
  • xblades
    Igen oda másold be a .dll fájlt.
  • TomeKK 2Shae
    Jah, lényegében a Powder-kel ki irtod azt a települést. Nem néztem utána de sztem nincs mod a békés hatalom átvételre.
  • kispancsi
    Sziasztok,

The House Always Wins 4-5. küldetésénél járok, éppen a robotech alapítóját, Mr. House-nak teljesítek küldetéseket, de csöppet se feni a fogam, hogy felrobbantsam a BoS -t és, hogy összekülönbözzek az NCR-rel. Yes Man-nak sem tudok segíteni, mert amint leváltom Houset (értsd kinyírom/vagy csak hatástalanítom) ugyanazok a küldetések jönnek, csak Igen Embernek teljesítve: Egy áramfejlesztő és a Hoover gát túltöltése, amit az NCR nem néz túl jó szemmel. Van valami megoldás, hogy a fő küldetésszálon tovább haladjak és mégse vadásszon rám az összes felkelő? Elég a Légió, mire rájöttem, hogy délen lehet átmenni, már vérbeli ellenség voltam és mire kinyírtam Caesart és a 10 powerfittes követőjét visszatöltések ezrei voltak. :)

Szóval Good Karmával játszom és nem szeretnék negatív dolgokat csinálni. Valami ötlet? Képes illusztráció, a lehetőségekről? :D

köszi,
    KP
  • giornalista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem kell túlaggódni a küldetést. nem kell stealth boy sem. maradj észrevétlen, amikor bemegy a toronyba. utána a lépcső alján hallgasd ki a beszélgetést, ezek után már egyértelmű lesz, hogy mit kell tenned.

ha nem indulna el a dialógus (én így jártam), kénytelen leszel megölni az emberünket. ezt kell jelentened a vezetőnek, aki értetlenkedni fog, elküld a vonathoz, amit már nem tudsz megmenteni, felrobban. semmi sem történik, a quest teljesül...
  • I.C.ram
    Valaki már próbálta, hogy a Powder Gang-nek segít átvenni a város vezetését? Mi történik olyankor?
  • lipovics
    Köszi!

Leszedtem ezt a d3dp-es fájlt, tegyem bele a c:\Bethesda\Fallout... könyvtárba?
  • mike01010101
    Van itt valaki, aki a 3ds max9-et használja modellek készítéséhez és nif exportáláshoz? A Fallout3-hoz régebben csináltam pár fegyvert és megcsinálnám a vegashoz is, de valami miatt az exportálás után nem jó a model. Ez nem Geck probléma, nem tudom mi lehet a gond.
  • xblades
    De Ncr felségjelű páncélban is felszállhat a vonatra.
  • xblades
    Nem nem a páncél része, csak ha rajtad van. Nézd meg máson ua. páncélt.
  • JethroHUN
    beállításoknál, detail fülnél, a decal cap csúszka min változtat?
  • JethroHUN
    közvetlen járat the stripre, csak ncr vagy ncr haver használhatja, nem baj amúgy, nincs nagy jelentősége.
  • lipovics
    Miért baj, ha felrobban? Hol van az a vonat és mi van rajta?
  • JethroHUN
    Hát utána mehetsz rajta kapni de akkor le is kell lőnöd és a vonat is felrobban. ha van kb 70-100 a sneaked akkor megpróbálhatod úgyis kizsebelni. de nem feltételen kell aznap megcsinálni azt a küldetést szerintem. (nem biztos)
  • JethroHUN
    Sajnos úgy van megoldva h a pipboyod a páncél része. de pl leather armor, aminek nincs ujja, ott ha nagyon rá közelítesz akkor olyan mintha a csukló felett lebegne.
  • xblades
    Igen ezeknél a modoknál ez előfordul. Mivel ott ugye nincs textura alapból.
  • lipovics
    Máshogy nem lehet megoldani?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs Stealthom :( Kint kell várni vagy bent?
  • JethroHUN
    Nem igazán. Csak azt vettem észre h mindenkinél, nekem is és npcnek is valamelyik ruhánál a kar és kesztyű találkozásánál van egy pár milliméteres üres átlátszó rész.
  • grimm13
    A readius pipboy-al volt valakinek olyan bug-ja hogy nem volt a kezébe amikor előveszi ?
  • xblades
    Nem tudom még nem kaptam semmit, egyiken sem.

Azt nem tudom nem akarom kockáztatni az Acc-om, nagyon beszigorítottak a Nexuson. Bár van alternatív Acc is majd még meglátom, de jó ötlet az is.
  • xblades
    Ebben Hotomi-nak van igaza, hiába van fent az a Dll ez a motor nem igazán szereti az ekkora Npc mozgást egy helyen. Sőt nem kis mértékben voltam kénytelen kompromisszumra a jobb stabilitás miatt és még így is többször kifagyott mire rájöttem mit kell tenni a stabilabb működésért.

Bár leírtam a modnál is hogy ez egy mozi és a javát az Enclave katonák csinálják és nem is ajánlom a folyamatos használatát. De én nagyon élveztem végignézni ezt a verziót is.
  • JethroHUN
    De van ott egy opcionális fálj is azzal meg a kártyához szabott dll-t lehet csinálni, most kipróbálom, az alapot, néha akadt egy kicsit, hátha javít vmit.
  • Knabb
    Ezaz igen.
  • JethroHUN
    ez nem?
  • Knabb
    De atihoz van külön, ugyan ilyen és kicsit stabilabb az hozzá
  • Hotomi
    Már próbáltam, és nem volt hatása. Ironikus, amíg a Fallout3 szaggatás nélkül ment, de folyamatosan lefagyott/kidobott/kék halálozott, addig a FNV stabilan megy, de viszont cserébe szaggat.
  • MerlinW
    Ezt letöltöd, bemásolod a főkönyvtárba és nem lesz gond. Ati-hoz is jó.
  • Hotomi
    Nah elküldtem. Visszatérve az előző témához két lehetőséged van:
    1 Csak az esp fájlodat teszed közzé, a ReadMe-ben pedig leírod, hogy töltsenek le egy BSA csomagolot, kell hozzá a Fallout3/PointLookout, és hogy a szükséges modelleket, texturákat másolják át a szükséges helyre.
    2 Nem a Nexuson teszed közzé hanem valamilyen fájlfeltöltő helyen, de ez illegálisnak számít mert a Beth utálja blablabla, warez/kalózkodás, blablabla.
  • Hotomi
    Nekem nem jönnek be az ilyen ultra csatajelenetek, elégé beszaggat tőle a játék, még az alap gát harcnál is kínszenvedés a harc, vats nélkül nem is sikerült volna.
  • xblades
    Ja erre gondolnom kellet volna:(

Ment Pm-ben.
  • Hotomi
    Tudsz adni valami címet ahova elküldhetem, mert 11,6 mb a tömörített fájl?
    A világító tornyot áttudod vinni, nem az a gond, hanem az hogy a Beth nem engedi ezt. Így max csak az esp-t teheted közzé, ha mellékeled a modelt és a texturát akkor a Nexus törölni fogja a mododat.
  • xblades
    Na nálam egy kicsit másképp végződik a játék, mert meguntam a sok önérdekű frakciót (nem mintha ez nem lenne az ) :

Enclave Invasion

Nem kell letölteni, töltöttem fel pár videót is az is elég megnézni.
  • xblades
    Most már csak az volna jó ha a 3-ból át tudnám hozni a világítótornyot is.
  • xblades
    Hogyne kellene, megköszöném ha elküldenéd.
  • xblades
    Itt nézd meg. Amugy egy kis srác kerget vele egy lányt Vegas külterületén.
  • giornalista
    valaki meg tudja írni, hogy az Archimedest aktiváló fegyvert (zöld pisztoly?) hogyan és kitől tudom megszerezni? ;)
  • lalakov
    Ha a fő küldetést csinálnám talán tudnám ki az, de én csak felderítem a területet, ha feladatot kapok felveszem és ha útba esik megcsinálom.
  • Hotomi
    XBlades! Ha olvasod, elkészültem a FNV LOD fájlok kicsomagolásával, volt egy kis probléma az egyik LOD fájlal de kijavítottam Nifscope-pal, leteszteltem az összes világrészen, és hiba nélkül lement. Ha kell még eltudom küldeni.