Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Gibor: Az marha nagy,szerintem azt mega vegasi tornyot lehet látni mindenhonnan.
Új mesterlövész fegyót találtam.Elég jó.Egy sniper nest nevû helyen.Ez ott van ahol a Caesar's legion tábora van a vizparton.
(166. Sniper's Nest)
ÉS találtam egy kezdetleges mapot,hátha kell bannerba és könnyebb elmagyarázni:
Fallout New Vegas Maps
A crimson kuldi magas speechel megoldhato.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Awhmmm, amúgy nincs véletlen valami közlekedési eszköz? Mert Benzin tankot szereztem, rengeteg motort látok stb, de még használható motort pl nem láttam, valami meg jól jönne, utálok annyit sétálni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha elég jóban vagytok, kapsz egy rádiót. Azon tudsz hívni egy Rangert, de nem azonnal fog jönni.
Viszont sok frakciófüggetlen potenciális társ van szerte a sivatagban.
Ha csatlakozok egy frackióhoz,pl Cézáréhoz,ott lehet felvenni pár embert magam mellé,ha küldetésre megyek?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Þór vígi þessi rúnar
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Épphogy kilihegi magát, felgyógyul, elindul tovább 10 méter után 1 felnõtt deathclaw rohan felé... (a képek további részén hasoló censored felirat van) XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na mindegy, nem mesélem el, mi jött volna a kanyar után, mindenki fedezze fel, de nem éltem volna túl, azon a szinten biztos nem. Visszafordultam. 😞
Azért az nem tetszik, hogy a játék emiatt egy linearitást erõltet ránk, de lehet, hogy ez csak az alsó szinteken van így.
Þór vígi þessi rúnar
DB
A ti kung-futok nem erős!
Þór vígi þessi rúnar
Oké! 2. nekifutás a bányán keresztül, mondom hátha nem vesznek észre a Deathclaw-ok, de mégis észrevettek, de szerencsére csak egy fiatal, hát basszus bele lõttem vagy 50 golyót közelrõl a caravan shotgunnal és még így is majdnem megölt, megyek tovább. Ezúttal 1 felnõtt példánnyal hozott össze a sors, aki annak rendje és módja szerint pörkölt méretûvé vágott szét!
[merlinw.org]
Esetleg van valaki aki energifegyverre, robbanóanyagra, közelharci fegyverre vagy ökölharcra specializálódott?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyûjts össze 50-et (összesen 100 van a játékban) és Festusnál érdeklõdj a jutalomról (õ is a gyárnál van ahol ezeket a piákat készítik). Nem tudom egyébként mi lehet a nagy kincs/jutalom, addig még nem jutottam el (37 kupakom van még csak).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A többi stimmel kivéve, hogy a testõr csak 1 bizonyos településen belül lesz veled...
1 személy vihetõ magaddal akit te veszel fel, jöhet 1 robot, ha jóban vagy a NCR-al akkor kapsz tõlük egy rádiót amin hívhatsz egy ranger-t (egy nap mire megérkezik) aki veled marad míg ki nem nyúlik, illetve fel lehet bérelni még egy testõrt is. A kutya azt hiszem a robi elõl veszi el a helyet de ebben nem vagyok biztos.
A keresett stuki meg nem a bázison lesz. Kaptál egy note-ot amit ha elolvasol megtudod merre kezdj kutakodni. Kezdetnek beszélj a lõtér vezetõjével (egy paladin aki az ottani íróasztal mögött ücsörög napközben). Õ megmondja ki használta utoljára. Felkeresed a delikvenst õ meg elsírja majd hogy hol hagyta el (kinn, a bázistól nem messze, cska figyeld pontosan mit mond merre keressed).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Þór vígi þessi rúnar