Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
vizieromuben szabajosan eltevedtem elejen, es vissza kellett toltenem a jatekot, mert nemtudtam kijutni 😉 pedig nemszoktam loadolni (masik eset amikor visszatoltottem, amikor poenbol leoltem Mr House -t 😉 a robotjai ugy pattogtak szet mint a tojasok 😉 kicsit tulzas volt house -re egy raketat lonom 😉 de aztan ugy gondoltam talan kihagyok valamit es visszatoltottem..

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

lerakod az nálad mit jelent?xD

tutituti
Egyébként itt vannak a unique cuccok listája is,de meg nem nézem,amúgy is az explorer perk után megbántam hogy azt válaszottam.Így kicit ront a felfedezés örömén.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Vízerõmûbe volt valaki?

Gibor: Az marha nagy,szerintem azt mega vegasi tornyot lehet látni mindenhonnan.

Új mesterlövész fegyót találtam.Elég jó.Egy sniper nest nevû helyen.Ez ott van ahol a Caesar's legion tábora van a vizparton.
(166. Sniper's Nest)
ÉS találtam egy kezdetleges mapot,hátha kell bannerba és könnyebb elmagyarázni:
Fallout New Vegas Maps

dartonita
Csak ugy tudod elvinni ha addig 'lerakod' a mesterlovesz sracot.Ha viszont kedveled Casst,javasolnam hogy ne tedd 😊
A crimson kuldi magas speechel megoldhato.

van több mint 30 kártyám és nemtok caravant játszani, ez akkor h is van?

Cass-t h lehet rávenni h kivásárolja a Cassidy Caravant a Crimson Caravan Companytõl? és h eljöjjön velem a faszihoz észak Freesideba délrõl? (barter, speechem elég low)

koschwarz
tuti lesz rá mod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

xblades
Csak a térképes 'ugrálás' van. A Pip-Boy-ban lévõ térképen a felfedezett helyek közt teleportálhatsz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Gideon Wieth
nincsen sajnos 😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Akkor menj le dél nyugatra ott meg két hatalmas ember szobor épp kezet fog, asszem valami béke kötéskor csinálták.

Awhmmm, amúgy nincs véletlen valami közlekedési eszköz? Mert Benzin tankot szereztem, rengeteg motort látok stb, de még használható motort pl nem láttam, valami meg jól jönne, utálok annyit sétálni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Shep
Elég komoly cucc az Archimedes 😊 (szimpi az NCR de azért kipróbáltam 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tutituti
De van óriásdínó szobor😄

Novac az olyan lepusztult 😄 Nagyon nem jön be 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ha valakinek kell egy ház még a játék legelején, akkor az menjen el Novacba. Ott be kell menni a nõhöz a hotelnél, és kell tõle bérelni egy szobát, ami 100 cap-ba kerül, és utána az már végig a miénk marad.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A frakciók közül tudtommal csak az NCR ad segítséget:
Ha elég jóban vagytok, kapsz egy rádiót. Azon tudsz hívni egy Rangert, de nem azonnal fog jönni.
Viszont sok frakciófüggetlen potenciális társ van szerte a sivatagban.
Viktorr
Hello

Ha csatlakozok egy frackióhoz,pl Cézáréhoz,ott lehet felvenni pár embert magam mellé,ha küldetésre megyek?

Carlos
Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hát elmentem Sloanba mert az NCR Mojave outpostos azt mondta a karaván északon majd ad munkát, na ja csak el is kellene oda jutni? Körbe mindenütt halálszörnyek esélyem az meg nem sok ellenük. Találtam testvériséges erõ páncélt, de hát szódát nem érek vele 😊. Legalább Bobo jól adja neki a távcsövessel, Ed-E mondjuk nem sok vizet kavar, bár a zene amit támadás elõtt bejátszik elég mókásan hat. New Vegasba menjek arra amerre a Sloan -os ürge javasolt Primmtõl kiindulva?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha elmész New Vegasba, és beszélsz Mr. House-al kapsz tõle egy lakást a Lucky 38-ban, sõt még a kilátóba is bemehetsz, bár nincs sok látnivaló csak a pusztaság.

tutituti
deathclawokat úgy öltem meg hogy felugrottam egy kiszögellésre ahol nem ért el,és mivel alig volt töltényem,elcsépeltem a buta fejét bézbózütõvel<#zavart1><#eplus2>

Carlos
Felnõttet nem birtad volna kinyirni. Ha a nõstény vagy az alfahím jön, akkor meg pláne nem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Meg lehet azt csinálni, csak türelmesnek kell lenni hozzá (áthidalható lett volna számomra is, de én csak át akartam rohanni... kevés sikerrel).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Taktikám: young Deathclaw kiszúr, pánikszerûen túrkál inventory-ban valami karaj fegyver után, realizálja a pici agyában, hogy csak level 4, a félem hatására elõkapja a nála lévõ legkarajabb fegyvert: a caravan shotgun-t. A szörny közeledik, akkora mint egy felnõtt példány, fõhösünk gondolja, hogy a fejlõvés majd jó lesz ide elvégre ez csak 1 "mini" deathclaw, a biztonság kedvéért átvált VATS-ra, 3 tiszta lövés, táncsak elég lesz, eldördül a 3 lövés a szörny még több mint fél életével rohan hõsünk felé, a fõhös taktikai visszavonulásba kezd (értsd menekül mint az állat közben ami lõszer van nála azt beleüríti a szörnybe), végül legyõzi az állatot.

Épphogy kilihegi magát, felgyógyul, elindul tovább 10 méter után 1 felnõtt deathclaw rohan felé... (a képek további részén hasoló censored felirat van) XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Én nem találkoztam ilyesmivel. (normal, nem HC)

Þór vígi þessi rúnar

Én is megpróbáltam csakazértis másfelé menni 2-es szinttel. A kezdõ pontból, a doktor házától Goodspringsben vezet egy út nyugat felé, a benzinkút elõtt. Na azon elindultam. Egy idõ után Keep Out tábla, de én megyek tovább. Egyszercsak kopogtat a hátamon Victor, a robot és nyájasan közli, hogy szerinte én ne menjek arra. Mondom tudok vigyázni magamra, megyek tovább, de azért az útról felmásztam a hegytetõre körülnézni.
Na mindegy, nem mesélem el, mi jött volna a kanyar után, mindenki fedezze fel, de nem éltem volna túl, azon a szinten biztos nem. Visszafordultam. 😞
Azért az nem tetszik, hogy a játék emiatt egy linearitást erõltet ránk, de lehet, hogy ez csak az alsó szinteken van így.

tutituti
Én kártyáztam a robottal aki a piros ajtónál van,és nyertem párszor,így arra következtetek hogy azért adta oda a kulcsot.Mert miután elmentem a kulcsos ajtóhoz,már ki tudtam nyitni.

MerlinW
Ütés? Elmegy melletted és eldõlsz az infarktustól😊

[merlinw.org]

Carlos
hehe...1 ütés és kakukk? 😊 Én 3-4-et birtam legutóbb amikor beevett a fene a bányába...

Þór vígi þessi rúnar

Mindezt persze level 4-es szinten képzeld el!

DonnieBrasco
Pedig azok a jó kis sakálfészek barlangok mindig rejtenek valami tápos cuccot... halott, félig megevett hulla - mellette zsák - benne valami ütõs cucc 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Carlos
ha mákod van, pont az alfahímmel, vagy a csemetéit örzõ anyával találkozol. 😊 No azok engem is felaprítottak párszor. Atom sniper ágyú nélkül nem megyek arra a környékre. Akkor aztán sneak, critical, 2km-rõl. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Az a baj, hogy én is szoktam.... és akkor átalában hullára megpakolva jövök ki az érdekes helyrõl és akkor nyista futás...XD

MerlinW
Strip elõtti utcán van Vegas-ban a King fõhadiszállás.

[merlinw.org]

Én próbáltam nem azon az útvonalon haladni, amit a játék javasol és goodspringsbõl áterõszakolni magam New Vegasba, de... mint az várható volt úgy meghaltam mint az állat...

Oké! 2. nekifutás a bányán keresztül, mondom hátha nem vesznek észre a Deathclaw-ok, de mégis észrevettek, de szerencsére csak egy fiatal, hát basszus bele lõttem vagy 50 golyót közelrõl a caravan shotgunnal és még így is majdnem megölt, megyek tovább. Ezúttal 1 felnõtt példánnyal hozott össze a sors, aki annak rendje és módja szerint pörkölt méretûvé vágott szét!

Carlos
Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Ezért örültem a 2x gyorsabb futás módnak. Így már kellemes a séta. Emellett mindig felfedezek valami újat, találok valami érdekeset útközben😊

[merlinw.org]

Shep
Akkor az még nekem odébb van arra még csak nem is jártam.

Ki milyen beállítottságú karit indított? Én hagyományos fegyvereket használó gun skillre építõt!

Esetleg van valaki aki energifegyverre, robbanóanyagra, közelharci fegyverre vagy ökölharcra specializálódott?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
North Vegas, a King's hall of impersonation-ban van, már ha ez a neve pontosan a helynek.

Miután elérsz egy bizonyos szintet majd felkeres egy öreg fószer aki beszél a kupakokról, meg hogy ki a hozzáju ktartozó dolgokról (elméletielg a gyár meleltt szokott dekkolni de enegem eddig megkeresett és magától beszélni kezdett a kupakokról.
Gyûjts össze 50-et (összesen 100 van a játékban) és Festusnál érdeklõdj a jutalomról (õ is a gyárnál van ahol ezeket a piákat készítik). Nem tudom egyébként mi lehet a nagy kincs/jutalom, addig még nem jutottam el (37 kupakom van még csak).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mi ez a csillag-dolog? Épp ott a gyárban hagytam abba tegnap este, de leszámítva egy ajtót, ahova nem tudtam bemenni, mindent átnéztem.

Kutya a robi elõl veszi el a helyet: így van!
A többi stimmel kivéve, hogy a testõr csak 1 bizonyos településen belül lesz veled...

Shep
Kutyát merre lehet találni?

Quest lesz, ha találsz belõle eleget!

Én nem szeretek annyit caflatni!

Igazából akár 5 fõs parti is összejöhet.
1 személy vihetõ magaddal akit te veszel fel, jöhet 1 robot, ha jóban vagy a NCR-al akkor kapsz tõlük egy rádiót amin hívhatsz egy ranger-t (egy nap mire megérkezik) aki veled marad míg ki nem nyúlik, illetve fel lehet bérelni még egy testõrt is. A kutya azt hiszem a robi elõl veszi el a helyet de ebben nem vagyok biztos.

A keresett stuki meg nem a bázison lesz. Kaptál egy note-ot amit ha elolvasol megtudod merre kezdj kutakodni. Kezdetnek beszélj a lõtér vezetõjével (egy paladin aki az ottani íróasztal mögött ücsörög napközben). Õ megmondja ki használta utoljára. Felkeresed a delikvenst õ meg elsírja majd hogy hol hagyta el (kinn, a bázistól nem messze, cska figyeld pontosan mit mond merre keressed).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hardcore módban vagyok és igen van Fast travel!

Carlos
Tudja már valaki, hogy mire jók ezek a csillagos kupakok? (valami hintet már láttam, hogy valami kincset lehet velük megszerezni)

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Van, de nem kell használni. Én sem használtam még egyszer sem.

[merlinw.org]