6837
...
  • JethroHUN
    Bocsi a floodért de Vault 87 nem is NV, azért oda írhattad volna ()-be
  • JethroHUN
    most néztem, wikin h van vault 87 nem is voltam bent :( a legjobb buker nem?
    és még vmi ilyen ufós bunker tényleg van a fallout3ban? be kell pótoljam azt a gamet
  • JethroHUN
    azzal is feltud menni magasra :) nekem csak 40es med skill, radaway alig vett le vmennyit. de hc -ba jobb, mert van olyan kaja ami csökkenti.
  • berlinboy6329
    Falloutban mi számit nagynak?Amire én azt modnom h nagy az olyan 8nál kezdődik..Vault 87..Na ott NAGY volt....viszont abban a viskóban 1-es volt.Ami szinte lófasz.Vault 34et is végjártam talán 3 rad-xszel meg 1 radaway-jel 90es medicinenel.Pedig ott voltam vagy 3/4órán át,mig véküzdöttem magam a ghoulokon meg leszivtam a vizet,elmentem kinyitni overseer szobát,elmentem a szobába kinyitni az armory és elmentem az armoryba v 15percig ott szedgettem a fegyókat meg az ammot aztán még kimenni a felszinre...

Szal szerintem a +1 nem vmi hűde nagy dózis.
  • JethroHUN
    H mi? a játékban lehet ghoullá változni? akkor rad-x -el fogom etetni állandóan nehogy már, tökre utálom azokat a zombikat mindig lelövöm őket
  • Calver
    hmmm... ettől függetlenül úgy látom nem csak nekem újdonság - Mr. House meg végképp zseniális, ha itt nem látom be nem tudtam lőni h honnan volt ismerős a képe
  • Calver
    folyamatos, de nem nagymértékű sugárzás - legalábbis az egyik nézőpont szerint, Chris Avellone a "FEV mindent megmagyaráz" álláspontot vallotta talán. Trash (Old Nuclear Test Site) ott baszta el, h Fallout világa szerint nagymértékű sugárzás = halál, folyamatos, enyhe sugárzás = ghoul.
  • JethroHUN
    nekem a Jart fölvette újra, a pirmer boxnal igen akkor nyitja ki, mint pl a surplus ammo dobozt.
  • JethroHUN
    Az nem is az, vmi powder jar vagy fordítva, de az nem adott nekem se puskaport. az csak úgy volt az inventoryban és kész. de tényleg rossz mert nem fogod tudni magad ellátni ammoval. venni kell. én az .50 vagyok így sehol nincs.
  • lammaer
    Dobd le a primert meg a Jart a földre és vedd fel újra. Meg fogsz lepődni... :)
  • berlinboy6329
    Hát én hiába vettem Gun Runnernél Primer boxot meg Jar,Powdert ,akkor is fos az egész,mert akkor is azt irja h nincs cucc h lőszert gyártsak..Pedig már elfogyott az 580db 308as és gun runnersnél nem "spawnolt ujra" a lőszer,pedig 100felett vettem annak idején párszor...
  • JethroHUN
    és Lead, az is kell, de azt pl scrap metalból de bármely lebontott(breakdown) lőszerből kapsz. Egy példa: 9mm lőszerből lehet .357-est csinálni ha van .357 case-ed mert mindkettőhöz pistol powder és small pistol primer kell. Majd Gun Runnersnél lehet venni külön dobozos primert, mert azt az egyet nem találni. caset azt lehet jó sokat össze gyűjteni és indulhat a lőszer gyártás :)
  • berlinboy6329
    Mi kell ahhoz h vki Ghoullá váljon és ne megdögöljön a sugárzástól?Nem teljesen értettem a wikiás leirást-.-

Ugye van a New Vegasban is lyn,hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az old nuclear test sitenál egy viskó,amiben vmi emó csaj halt meg,mert h szar a világ,bööö,elmegyek ide a test sitera és ghoullá válok..És szépen leirja h egy idő után hámlani kezdett a bőre,meg keményen hulott a haja,aztán puff meghalt semmi ghoulozás...
  • Lacee
    ezek az üres hüvelyek, a reloading bencheken töltheted meg őket puskaporral, ólommal és elsütővel.
  • berlinboy6329
    Én akárhányszor nyirtam ki mindig karmát vesztettem..
  • Paddy
    Sziasztok!

Bocsi, de lenne egy láma kérdésem. Sikerül legyártanom egy csomó töltényt ami előtt ott van az, hogy casepl.: case 10mm(223) ezeket, hogy lehet fegyverhez használni???

Előre is köszi a választ!
  • Lacee
    spoiler!

semlegesnek mondanám, bár Mr. House kiiktatása alapvetően gonosz cselekedet a játék szerint (vagy csak az, ha nem öljük meg, hanem lecsatlakoztatjuk?)
  • Shep
    A Yes Man-nek történő segédkezés gyakorlatilag milyen döntés? Jó, rossz, semleges?
  • Peter26
    akkor még ezért nem találkoztam vele mert a játék végefelé lesznek. én meg még sehol se tartok XD

koszi az infót
  • Gibor
    Igen ezt megtaláltam :D Csak azt hittem van olyasmi leírás is ami nem évenként hanem mint egy könyv egybe leírja az egészet :D De köszi szépen.
  • JethroHUN
    Ez olvasd el
  • JethroHUN
    NCR Ranger, játék vége körül.
  • Peter26
    sziasztok. hol lehet találkozni az ilyen maszkos emberkékkel aki a játék indításánál és a main menu betoltésénél is ott van? amelyiknek ilyen piros szemu maszkja van.
  • Lacee
    ha nem baj az angol, akkor a fallout wikin van egy elég komoly kronológia:
    fallout timeline
  • RatBaG #2531
    csúnya, gonosz poén...
  • darth devil
    fallout biblia

Valami ilyesmire gondoltál? Bár ez csak a Fallout 2 végéig tartalmazza az időrendi leírást.
  • Gibor
    Öhm... Nincs véletlenül valami történeti leírás? Bár gondolom van de gugli nem adott ki csak angolt :D Szeretném magyarul elolvasni... Bár nem mintha gondom lenne az angollal :) Érdekelne hogy mitől néz ki így mindent meg mik történtek stb...
  • lammaer
    Hát ez már most úgy néz ki mint a wasteland. Kinaiak megspórolhatják az atomot, errefelé nem kell dobni :)
  • giornalista
    jó lenne 1-2 helyre beállni a játékban, és lefényképezni, hogy hogy oldották meg.
  • giornalista
    nem is sejtettem, hogy valódi, létező helységneveket adtak a játék településeinek. Nipton, Nelson és Boulder City is létező városoks. az úthálózat is a valóságon alapul. a Nelis Air Force Base és a McCarran Airport is egy-egy valódi, létező hely. a Jean Sky Diving a Jean Airport. a Helios One a Nevada Solar One változata...

létezik Cottonwood Cove és Searchlight városa is... elképesztő!
  • MerlinW
    Goodsprings, Nevada:

• Flora2
    Megkerestem a képeket a valódi Goodspringsről (pl. www.ghosttowns.com) hihetetlen, hátborzongató látni a valóságban, szinte pont ugyanolyan.
  • xblades
    És mi a megoldás a F3 mod-nak való átkonvertálásának New vegasba?
  • ratgab
    Hm! Jól néznek ki ezek a gyilokszerszámok...
  • giornalista
    ez inkább direkt van a játékban: van, amikor két rossz közül neked kell eldöntened, hogy melyiket húzod... nekem a Tempeny Tover az egyik kedvenc részem volt FO3-ban, pont emiatt. amikor nincs kikövezve az út, hanem valóban súlya van a tetteidnek...
  • Szuni
    Az önmagában is paradoxon, hogy "békés hatalomátvétel" ;) -nem piszkálódásnak szánom. Egy meglévő rezsim megdöntése, akár jó célból is, valakiknek mindig rossz, csak nézőpont kérdése. A készítők megint nem tudtak sztem megegyezni a játék készítése közben erkölcsi delemmákról, utalok a Fallout 3-ban a Tenpenny torony esetére, ahol semmiféleképpen nem tudtad békésen rendezni a helyzetet, csak azt hitted
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...mert ugye a derék ghoulok is csak felzabálták a torony lakosait, miután szépen megszántad őket szegényeket jó karmával, és ensz szeretetszolgálatot játszva megpróbáltad kibékíteni egymással a két felet... (már ha így tettél, én gondoltam mekkora jó fej vagyok, hogy békés úton rendezem a helyzetet..) - volt is arculcsapás amikor legközelebb arra jártam, megnézni, hogy halad a kommuna élete.. )
  • mike01010101

Igy néz ki a lefűrészelt shotgun módom.
    real sawed-off shotgun
  • Teppik Amon
    A képe akivel mindig beszélgetünk az annyira ismerős! Biztos hogy láttam már valahol.
  • Lacee
    de House karaktere sem rossz:

festmény Mr. House-ról a nyaralójában, egy robottal a F3-ból

fotó Mr. Hughes-ról, az iparmágnás-mérnök-emberbarátról az egyik repülőjével, valamikor a '40-es években
  • I.C.ram
    Ráadásul a a valódi Goodspringsben is van egy Pioneer nevű kocsma, ami tök ugyanúgy néz ki, mint a játékban lévő párja.